Sorozatok, TV műsorok
- mocsok
Re: Sorozatok, TV műsorok
tudtok mondani a skinshez hasonló sorozatot?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ha itt mindenki a dexterről beszél, értekeznénk pár sort a breaking badről.
na hát fergeteges volt eddig ez a 3 rész, hibátlanok szinte, a tegnapiban is volt 4-5 jelenetsor, ami kibebaszott zseniális és nem minden nap látni ilyet TV-ben, az utolsó jelenetbe is beleborzongtam amikor vége lett.
nem hittem volna, hogy valaha, nemhogy a közeljövőben lesz olyan sorozat amit jobbnak mondok, mint a lost, de ha ezt az utolsó 5 részt is lehozzák ezen a szinten (és mért ne hoznák, annyira látszik, hogy minden a helyén van, át van gondolva és nem 1 héttel a forgatás előtt dobják össze a szkripteket) és a lezárást nem kúrják el, akkor nálam trónfosztás lesz a legjobb sorozat terén.
ps.: de hogy a dexterről is szóljak, elképesztő mennyire gyenge (önmagához képest).
ha nem utolsó évad lenne komolyan gondolkodnék, hogy érdemes lenne-e tovább néznem.
szerk: low winter sunt nézi valaki? az első 2 rész jó volt nagyon, az ehetire még nem volt időm, de van benne érzés és potenciál.
na hát fergeteges volt eddig ez a 3 rész, hibátlanok szinte, a tegnapiban is volt 4-5 jelenetsor, ami kibebaszott zseniális és nem minden nap látni ilyet TV-ben, az utolsó jelenetbe is beleborzongtam amikor vége lett.
nem hittem volna, hogy valaha, nemhogy a közeljövőben lesz olyan sorozat amit jobbnak mondok, mint a lost, de ha ezt az utolsó 5 részt is lehozzák ezen a szinten (és mért ne hoznák, annyira látszik, hogy minden a helyén van, át van gondolva és nem 1 héttel a forgatás előtt dobják össze a szkripteket) és a lezárást nem kúrják el, akkor nálam trónfosztás lesz a legjobb sorozat terén.
ps.: de hogy a dexterről is szóljak, elképesztő mennyire gyenge (önmagához képest).
ha nem utolsó évad lenne komolyan gondolkodnék, hogy érdemes lenne-e tovább néznem.
szerk: low winter sunt nézi valaki? az első 2 rész jó volt nagyon, az ehetire még nem volt időm, de van benne érzés és potenciál.
hát igen, az a sok rossz tapasztalat ez ügyben, az ember már nem bízik meg senkibenCaúl írta:Direkt nem írtam semmit az előzetesből, mert tudom, hogy az nem baró dolog, azt én sem szeretem.
Eddig ha valami konkrétat írtam abból akkor azt különbe tettem, szóval nyugodtan tovább olvashatod.
de annak a mondatnak kezdősoraiból várható lehetett volna valamicske és jobb félni, mint megijedni
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Direkt nem írtam semmit az előzetesből, mert tudom, hogy az nem baró dolog, azt én sem szeretem.
Eddig ha valami konkrétat írtam abból akkor azt különbe tettem, szóval nyugodtan tovább olvashatod.
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
Kloppot a padra!
Caúl ,nem tudom írtál-e valami lényegeset is az előzetesből, mert szerencsére csak eddig jutottam az irományod eme részénél
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
de légyszi ha az előzetesből spoilerezel azt tedd külön és írd oda, hogy Előzetes.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az előzetes az nem ígér rossz befejezést,
de légyszi ha az előzetesből spoilerezel azt tedd külön és írd oda, hogy Előzetes.
Pontosan így van ahogy írod. Kifogyott az ötlet 4 évad után. Aztán már csak az erőlködés ment. Az utolsó két évad meg teljesen minősíthetetlen már. Látszik rajta, hogy itt már hétről-hétre gányolják a részeket, hogy le lehessen valamit adni.El Tigre írta:Az az igazság, hogy a 4. évad után be kellett volna fejezni a sorozatot . Akkor volt a csúcspont, azóta kiderült, hogy onnan már nem lehetett szintet lépni, az volt a csúcs. Onnantól rohamosan zuhanni kezdett a színvonal, és egyik évad sem érte el az 1.-2-4-ét.
Ezzel a 8. évaddal pedig a földbe állították a nyílegyenesen zuhanó jumbo jetet.
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
Dexter:
Egyértelmű, hogy nem olyan jó a sorozat mint anno volt.
Amikor elkezdtem akkor az egyik rész vitt a másikba, konkrétan nem tudtam elszakadni a képernyőtől...
Most meg tudom, hogy csak heti egy rész van, de az izgalom legkisebb jele se fog el a részek végén.
Dex 8.9:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most is annyira tudtam, hogy a srác ott lesz a a muternál a végén, a hajnál is számítottam rá, hogy kapcsolatban lesz a nővel. Számomra túlságosan is kiszámítható lett az egész. Zacet sajnáltam, hogy csak ennyit kapott, szimpi lett.
Debra-Hannah vacsorajelenet az nagy volt Az tetszett.
Az előzetes az nem ígér rossz befejezést, de az eddigiekből is mindig azt hittem, hogy na majd most jön a bomba és beindul úgy igazán, szóval inkább nem várok semmit...
Egyértelmű, hogy nem olyan jó a sorozat mint anno volt.
Amikor elkezdtem akkor az egyik rész vitt a másikba, konkrétan nem tudtam elszakadni a képernyőtől...
Most meg tudom, hogy csak heti egy rész van, de az izgalom legkisebb jele se fog el a részek végén.
Dex 8.9:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most is annyira tudtam, hogy a srác ott lesz a a muternál a végén, a hajnál is számítottam rá, hogy kapcsolatban lesz a nővel. Számomra túlságosan is kiszámítható lett az egész. Zacet sajnáltam, hogy csak ennyit kapott, szimpi lett.
Debra-Hannah vacsorajelenet az nagy volt Az tetszett.
Az előzetes az nem ígér rossz befejezést, de az eddigiekből is mindig azt hittem, hogy na majd most jön a bomba és beindul úgy igazán, szóval inkább nem várok semmit...
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
Kloppot a padra!
Kloppot a padra!
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
El Tigre írta:Az az igazság, hogy a 4. évad után be kellett volna fejezni a sorozatot . Akkor volt a csúcspont, azóta kiderült, hogy onnan már nem lehetett szintet lépni, az volt a csúcs. Onnantól rohamosan zuhanni kezdett a színvonal, és egyik évad sem érte el az 1.-2.-4.-ét.Huni írta:Nem vágom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem egyelőre csalódás a Dexter befejező évada. Volt egy-két momentum amikor felszisszentem, de kevésnek érzem, főleg így 9 epizód után.
Ezzel a 8. évaddal pedig a földbe állították a nyílegyenesen zuhanó jumbo jetet.
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az az igazság, hogy a 4. évad után be kellett volna fejezni a sorozatot . Akkor volt a csúcspont, azóta kiderült, hogy onnan már nem lehetett szintet lépni, az volt a csúcs. Onnantól rohamosan zuhanni kezdett a színvonal, és egyik évad sem érte el az 1.-2-4-ét.Huni írta:Nem vágom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem egyelőre csalódás a Dexter befejező évada. Volt egy-két momentum amikor felszisszentem, de kevésnek érzem, főleg így 9 epizód után.
Nem vágom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem egyelőre csalódás a Dexter befejező évada. Volt egy-két momentum amikor felszisszentem, de kevésnek érzem, főleg így 9 epizód után.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszi, de a Google mint mindig, most is segített. Én a fórumra gondoltam, itt nem találtam.Higuain írta:http://www.sorozatjunkie.hu/2013/06/21/ ... 1-evadnak/
tessék lordgabi itt van egy összegzés róla ha ilyesmire gondoltál.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- h3x0r
Coupling (Paran Parban) : nagyon bejott, jot szorakoztam rajta.
Workaholics: Az elso evad 10 reszes, megneztem az elso 4-et es eddig elegge kasza gyanus. Talan belenezek a masodik evadba, hatha az jobban bejon. 2011-es a sorozat, de tisztara mintha 2000-be csinaltak volna.
Workaholics: Az elso evad 10 reszes, megneztem az elso 4-et es eddig elegge kasza gyanus. Talan belenezek a masodik evadba, hatha az jobban bejon. 2011-es a sorozat, de tisztara mintha 2000-be csinaltak volna.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Falling skies - Éghasadás 1.évad
UFO-s, földet megszállós, jövőben játszódó futurisztikus sorozat 10 résszel. Noah Wyle főszereplésével és Alföldi Robi szinkronhangjával. Steven Spielberg mint executive producer. Elég rövidke volt, de bevezetésnek abszolút megtette (kint már a 4.évad jöhet). Földet megszállják az űrlények (robotok, és egyéb valamik), az emberek háttérbe szorulnak és menekülni kényszerülnek. Kisebb táborokba rendeződnek és megpróbálnak ellenállni és túlélni.
666 - Park Avenue első évad (sajnos kaszát kapott)
Fiatal szerelmespár beköltözik egy régimódi hatalmas épületbe és sok-sok fura szomszédra tesznek szert. Az épületnek hosszú és rejtélyes múltja van, sora tűnnek el az emberek és sok fura dolog történik a falakon belül. Ahogy olvastam a véleményt róla, egyet kell értenem vele, hogy az ígéretes kezdés után picit lefele ment a színvonala. Pedig nagy potenciál volt benne. Az egyik főszereplő a Lostból ismert Jonh, alias Terry O'Quinn. Nagyszerű sorozat lehetett volna, ha jobban kibontják.
Most pedig az Orphan Black sorozatba kezdtem bele. imdb-n 8,2-n áll az első évad végeztével. Ez már sokkal jobb, mint az előző kettő. Ennek is van egy kis sci-fi beütése. Van itt minden. Főszereplő csajszi tanúja lesz egy öngyilkosságnak (vonat elé lép egy nő aki pont úgy néz ki, mint ő). Mivel rászorul, elveszi a tárcáját és ezzel persze belekeveredik a nő ügyeibe - aki rendőr. Jönnek is a bonyodalmak és rejtélyek megállás nélkül.
UFO-s, földet megszállós, jövőben játszódó futurisztikus sorozat 10 résszel. Noah Wyle főszereplésével és Alföldi Robi szinkronhangjával. Steven Spielberg mint executive producer. Elég rövidke volt, de bevezetésnek abszolút megtette (kint már a 4.évad jöhet). Földet megszállják az űrlények (robotok, és egyéb valamik), az emberek háttérbe szorulnak és menekülni kényszerülnek. Kisebb táborokba rendeződnek és megpróbálnak ellenállni és túlélni.
666 - Park Avenue első évad (sajnos kaszát kapott)
Fiatal szerelmespár beköltözik egy régimódi hatalmas épületbe és sok-sok fura szomszédra tesznek szert. Az épületnek hosszú és rejtélyes múltja van, sora tűnnek el az emberek és sok fura dolog történik a falakon belül. Ahogy olvastam a véleményt róla, egyet kell értenem vele, hogy az ígéretes kezdés után picit lefele ment a színvonala. Pedig nagy potenciál volt benne. Az egyik főszereplő a Lostból ismert Jonh, alias Terry O'Quinn. Nagyszerű sorozat lehetett volna, ha jobban kibontják.
Most pedig az Orphan Black sorozatba kezdtem bele. imdb-n 8,2-n áll az első évad végeztével. Ez már sokkal jobb, mint az előző kettő. Ennek is van egy kis sci-fi beütése. Van itt minden. Főszereplő csajszi tanúja lesz egy öngyilkosságnak (vonat elé lép egy nő aki pont úgy néz ki, mint ő). Mivel rászorul, elveszi a tárcáját és ezzel persze belekeveredik a nő ügyeibe - aki rendőr. Jönnek is a bonyodalmak és rejtélyek megállás nélkül.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
http://www.sorozatjunkie.hu/2013/06/21/ ... 1-evadnak/
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
15 percen keresztül keresgéltem, de sajna nem találtam értékeléseket a Hannibál c. sorozatról.
Nálam is abbamaradt valamiért, a 7. részig néztem meg anno, amikor még frissen érkezett (magyarul). Most pedig én is ledaráltam végre az első évadot. Köszi Faust, hogy felhoztad a dolgot, ha pontszámot kell mondani, akkor adom a tiédet (vagy plusz fél), de majd akkor pontoznék inkább, amikor vége lesz az egésznek, valamikor...
Én is várom a második évadot, egyéb sorozatot úgysem nézek, inkább egy-két film minden napra.
Nálam is abbamaradt valamiért, a 7. részig néztem meg anno, amikor még frissen érkezett (magyarul). Most pedig én is ledaráltam végre az első évadot. Köszi Faust, hogy felhoztad a dolgot, ha pontszámot kell mondani, akkor adom a tiédet (vagy plusz fél), de majd akkor pontoznék inkább, amikor vége lesz az egésznek, valamikor...
Én is várom a második évadot, egyéb sorozatot úgysem nézek, inkább egy-két film minden napra.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Szerintem most fog robbanni a bomba. Legalábbis úgy érzem, hogy most már mindent előkészítettek a fináléhoz. Remélem.én nem tudom, de összeszedhetné magát a sorozat az utolsó 4 részre, mert eddig nem dobtam hátast az utolsó évadtól... jó lenne ha mostantól nagyon pörögne..
A részekhez kiadták előre az ismertetőket és az alapján írta le. Mondjuk már letörölték szerencsére a kommentjeit. az ismertetőket ha elolvasnád sztem te is össze tudnád rakni a képet. Remélem nem volt tényleges spoiler vagy rossz következtetést vont le de ezért nem olvasom az epizódismertetőket IMDB-n. Ott ugye fönt van az utolsó résznek is amiből elég nagy spoiler jött le sajna.Mythos90 írta:De honnan tudná a végét? Az ilyen helyzetekben ez nem hétpecsétes titok? Vagy az imdb-n a részek casting-ja alapján összepuzzleözte? (szép szó )Senki ne menjen fel a dexter kibeszélőhöz sorozatjunkien, mert valami troll az epizódinfókból bespoilerezte a végét.
Én már jól megszívtam, van is így értelme nézni a sorozatot.
Hannibalhoz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem csak azt tudja, hogy megölt egy vagy több embert, de a teljes igazságot nem hiszem, hogy tudja. Viszont az évad véger felé a Hannibal és pszichiátere jelenetek nagyon ütősek voltak.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hannibal pszcihiátere tudja, mi Hannibal valójában? Az utolsó párbeszédből nekem az jött le, hogy ismeri a hobbiját, és az étkezési szokásait is...
Viszont erősen gondolkozom, hogy elkezdem a könyveket a Hannibalból, mert túlságosan kíváncsi vagyok mi fog történni.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
én nem tudom, de összeszedhetné magát a sorozat az utolsó 4 részre, mert eddig nem dobtam hátast az utolsó évadtól... jó lenne ha mostantól nagyon pörögne..Mythos90 írta:De honnan tudná a végét? Az ilyen helyzetekben ez nem hétpecsétes titok? Vagy az imdb-n a részek casting-ja alapján összepuzzleözte? (szép szó )Senki ne menjen fel a dexter kibeszélőhöz sorozatjunkien, mert valami troll az epizódinfókból bespoilerezte a végét.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
De honnan tudná a végét? Az ilyen helyzetekben ez nem hétpecsétes titok? Vagy az imdb-n a részek casting-ja alapján összepuzzleözte? (szép szó )Senki ne menjen fel a dexter kibeszélőhöz sorozatjunkien, mert valami troll az epizódinfókból bespoilerezte a végét.
Nya, hajnalban be is fejeztem. Az évadzáró vége oltári, főleg ha szereti a néző az alapul szolgáló filmeket.
Összeségében baromira tetszett az egész, bár nehezen indult be, nem véletlenül hagytam abba anno. Az elején elég ingadozó a színvonal, de a közepe felé abszolút berántott, és nem eresztett. Néha nehéz volt követnem, hogy ki kicsoda, de azért hamar letisztázódott minden.
Pár dolog/észrevétel/kérdés:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-
Hannibal pszcihiátere tudja, mi Hannibal valójában? Az utolsó párbeszédből nekem az jött le, hogy ismeri a hobbiját, és az étkezési szokásait is...
- Szerintem Abigail nem halt meg. Nem véletlenül nem mutatták a holttestét, csak a fülét (ami hogy a vérbe került Will gyomrába? Később fog robbanni ez a bomba...
- Zseniálisan nyitvahagyták a sztorit a második évadra, nagyon várom.
A hangulat elég ütős, a zene néhol irritáló, a fényképezés és a világítás csodaszép, a Kubrick utalások ügyesek, szóval minőségi cucc, nagyon tetszett. Ha pontozni kellene, egy jó erős nyolcast dobnék az egész évadra.
Valószínűleg elkezdem a Lars von Trier-féle Birodalmat, meg a House of Cards-ot is be kéne fejezni, aztán visszatérek a filmek világába.
Összeségében baromira tetszett az egész, bár nehezen indult be, nem véletlenül hagytam abba anno. Az elején elég ingadozó a színvonal, de a közepe felé abszolút berántott, és nem eresztett. Néha nehéz volt követnem, hogy ki kicsoda, de azért hamar letisztázódott minden.
Pár dolog/észrevétel/kérdés:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-
Hannibal pszcihiátere tudja, mi Hannibal valójában? Az utolsó párbeszédből nekem az jött le, hogy ismeri a hobbiját, és az étkezési szokásait is...
- Szerintem Abigail nem halt meg. Nem véletlenül nem mutatták a holttestét, csak a fülét (ami hogy a vérbe került Will gyomrába? Később fog robbanni ez a bomba...
- Zseniálisan nyitvahagyták a sztorit a második évadra, nagyon várom.
A hangulat elég ütős, a zene néhol irritáló, a fényképezés és a világítás csodaszép, a Kubrick utalások ügyesek, szóval minőségi cucc, nagyon tetszett. Ha pontozni kellene, egy jó erős nyolcast dobnék az egész évadra.
Valószínűleg elkezdem a Lars von Trier-féle Birodalmat, meg a House of Cards-ot is be kéne fejezni, aztán visszatérek a filmek világába.