Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
Pedig el kellene adni, mert ez így igen karcsú tőle.
MBappe repülhetne is a helyére a támadósorba.
Benzema is csalódás nekem ebben a szezonban.
Benne sokkal de sokkal több van bassza meg.
MBappe repülhetne is a helyére a támadósorba.
Benzema is csalódás nekem ebben a szezonban.
Benne sokkal de sokkal több van bassza meg.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Amúgy szerintem esély sincs rá, hogy eladjuk. Pérez'bá nem azért vette egy 100asért.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
FB komment:
Nem értem a kommentelőket... Hova adjuk el ? Az egyik legjobb játékosunk. Idén sehol nem lennénk nélküle. Egyszerűen Zidane volt hülye, hogy alig épült fel már kezdő a Barca ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pedig egy értelmes döntéseket hozó vezetéstől, akik azt akarják, hogy a csapat kupákat nyerjen elvárnám, hogy Bale-t, James-t és Moratat egy nyáron boltolják el. James teljesen létszámfeletti, felesleges ember a keretben, pótolni sem kell. A KP-ra visszahozunk egy Llorentét, mehet is Casemiro elé. Modric és Kroos mögé/mellé ott van Kovacic, aki lehet hogy soha életben nem lesz olyan jó mint Modric, de erősebb és gyorsabb nála, másban kiemelkedő. Ott van még Isco akivel hosszabbítani fogunk. Az, hogy ő hosszabbít két dolgot biztosít, játszani fog, szerkezetet fogunk váltani. Több kp-s kevesebb támadó lesz szerintem, így Bale Jameshez hasonlóan totál partvonalra kerülne. Asensioról meg még nem is volt szó. Egy komoly támadó igazolás kinéz, de csak akkor ha a BBC-ből távozik valaki (és persze Morata is). Mbappe lesz szerintem a befutó, Mariano helyzete nagy kérdőjel.
Ahogy többen is írtátok, 2-3 éven belül az egész BBC-t le kell cserélni ilyen-olyan okból kifolyólag.
Ahogy többen is írtátok, 2-3 éven belül az egész BBC-t le kell cserélni ilyen-olyan okból kifolyólag.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a Unitednek is Adidas a szponzor. ennyire azért nincs beleszólása a szponzornak, Ronaldo meg Ramos is nike-s, Iker sokáig Reebook kesztyűben tolta. vettünk és adtunk is el minden szponzoros embert.Kercsó írta:James és Bale főAdidas arcok. Nem fog mindkettő távozni míg a németek a mezszponzorok.RaúlCF írta:ilyen a piac hihetetlen belegondolni hogy mennyit adna érte mondjuk egy United már már én érezném rosszul magam amennyire lehúznánk őket de azért túlteszem rajta magam
Marcelo lenne a következő a marketing-rangsorban, ha jól gondolom.
Plusz a nyári célpontok mindegyike Nike szponzorált: Hazard, De Gea, Mbappé
Pereznek nem lenne adúász a kézeben az Adidassal szemben, az új kontraktus aláírásánál.
Habár így a Nikeval lehetne tárgyalni nagyobb pénzekről.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amennyire hasznos szokott lenni az atletico ellen jobban is jártunk.Úgyis kezdett volna oda vissza, így meg lehet nyomatni Isco-t vagy a Asensio-t.(vagy Jamest )Realista24 írta:Hivatalos jelentés; a bal talpemelő izma sérült meg, a BL-ben sem lesz valószínű. 3 hetet írnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
az a baj, hogy nem fogjuk. biztos nem fogják egy nyár alatt eladni jamessel együtt. ezt elképzelhetetlennek tartom, viszont ez meg már felháborító ami vele megy, ha játszik is állandóan vigyázni kell rá, meg elővigyázatosságból lecserélgetni. inkább hagynák rendesen felépülni, bár kétlem, hogy ez itt Madridban Bélánál befog következni mert ahogy járni tud már a csapatba kell erőltetni. én azért szorítok neki mert azzal magamon sem segítek, hogy míg itt van ekézem és stb, de sajnos 1-2 évig még biztos számolnak vele a vezetőségnél, az mindegy ki az edző, és Ő mit akar.L.Miki írta:Ami lehetséges sérülés szinte az összeset elszenvedte hihetetlen...Realista24 írta:Hivatalos jelentés; a bal talpemelő izma sérült meg, a BL-ben sem lesz valószínű. 3 hetet írnak.
Annyira mondjuk nem bánom, nála mindenki jobb alternatíva most. Remelem nyáron eladjuk!
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ami lehetséges sérülés szinte az összeset elszenvedte hihetetlen...Realista24 írta:Hivatalos jelentés; a bal talpemelő izma sérült meg, a BL-ben sem lesz valószínű. 3 hetet írnak.
Annyira mondjuk nem bánom, nála mindenki jobb alternatíva most. Remelem nyáron eladjuk!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hivatalos jelentés; a bal talpemelő izma sérült meg, a BL-ben sem lesz valószínű. 3 hetet írnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Simán bele kéne írni a szerződésébe, hogyha sérülés miatt x perc alatt játszik egy szezonban, akkor arányosan y százalékkal csökken a bére.
A normálisabbja amúgy ilyenkor el is áll a bérétől.
Kaká a milánba pl simán betolta ezt, itt persze nem.
A normálisabbja amúgy ilyenkor el is áll a bérétől.
Kaká a milánba pl simán betolta ezt, itt persze nem.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Nem tudom miért mondod ezt. Sztd ilyen a mentalitása, hogy ez akármikor is eszébe jut?Realista24 írta:Ja, hát én is ellennék évi 2000 perc focival 10 millióért, akár forintban isdzsi91 írta:Bale távozásáról kár is álmodozni.
Csak akkor lenne rá esély ha Bale akarna távozni, akkor szerintem elengednék egy nagyobb összegért.De kétlem,hogy Bale menni akarna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, hát én is ellennék évi 2000 perc focival 10 millióért, akár forintban isdzsi91 írta:Bale távozásáról kár is álmodozni.
Csak akkor lenne rá esély ha Bale akarna távozni, akkor szerintem elengednék egy nagyobb összegért.De kétlem,hogy Bale menni akarna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Bale távozásáról kár is álmodozni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
DDG lassan 2 éve adidasban tolja.Kercsó írta: Plusz a nyári célpontok mindegyike Nike szponzorált: Hazard, De Gea, Mbappé
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te kis mocsok
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mea culpa.Realista24 írta:Karim az egyik fő arc a csapatból. Amúgy, mindig lesz új ember, akit ki lehet nevezni a marketing élére, ebben jók vagyunk.
Én úgy számoltam jövőre már ő se lesz itt.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim az egyik fő arc a csapatból. Amúgy, mindig lesz új ember, akit ki lehet nevezni a marketing élére, ebben jók vagyunk.Kercsó írta:James és Bale főAdidas arcok. Nem fog mindkettő távozni míg a németek a mezszponzorok.RaúlCF írta:ilyen a piac hihetetlen belegondolni hogy mennyit adna érte mondjuk egy United már már én érezném rosszul magam amennyire lehúznánk őket de azért túlteszem rajta magam
Pereznek nem lenne adúász a kézeben az Adidassal szemben, az új kontraktus aláírásánál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
James és Bale főAdidas arcok. Nem fog mindkettő távozni míg a németek a mezszponzorok.RaúlCF írta:ilyen a piac hihetetlen belegondolni hogy mennyit adna érte mondjuk egy United már már én érezném rosszul magam amennyire lehúznánk őket de azért túlteszem rajta magam
#whatisyourexcuse
- ___Samy___
A játékunk akkor is ugyanarra epult, a beadasokra. Rosszul fejeztem ki magam, de én erre céloztam.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
De Zidane már próbált más felállást is év közben, ráadásul körülbelül mindenki számára világos, hogy a BBC nélkül jobb a csapat. Nem kell itt nagy szerkezetváltás, Bale-t ki kell tenni a kezdőből és kész.Egy kicsit off, de sztem ZZ is ezért nem vált szerkezetet, mert nem ilyenkor kell már, azzal csak többet ártana, mint hasznalna. Ezert is nyomtatja a galakezdot, mert azt véli a legalkalmasabbnak a jelenlegi rendszerhez. Jövőre biztos vagyok benne, hogy javulni fog a játékunk.