HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. április 25., kedd 16:08
Most kellene eladni és az árából venni valami értelmes játékost. Most még viszonylag jól kiszállhatunk belőle, pár év múlva már nem lesz piaci értéke, és akkor még az is lehet, hogy Kaka mintára ingyen odaadjuk valami haver csapatnak és így realizáljuk a 100M mínuszt. Ezt nem kéne megvárni.
Most eladhatnánk vételárral köszönőviszonyban lévő összegért. Persze nem fogjuk. Lenne egy csomó pénz igazolásra, bértömege zsebünkben marad plusz nem foglal a keretben egy értékes helyet, ugyanis jelenleg a játékosra nem számíthatunk sosem. Talán 17szer volt már sérült. Ezek alapján nem gondolnám, hogy nem lesz 18szor, 19szer meg 20szor is. Volt sógorom kérdezte annak idején, (nagy tipszmikszcsabi, angolokat is figyelte, én nem érek rá), hogy miért igazoltátok le, mindig sérült lesz. Bejött a srácnak, kár, hogy Perez nem hallotta. Nekem Bale nem hiányzik, és a csapatnak sem, hiszen egy eddig sikeres évet gyakorlatilag nélküle futunk. Nem látom, milyen pluszt adna pl. Iscohoz képest.
Bale már nem hiszem, hogy sok hasznot tud hajtani a csapatnak. Vagy sérült, vagy éppen a formáját nyeri vissza. Az nekem kevés, hogy egy szezonban 6-7 meccsen legyen teljesen százas. Távoznia kell. Asensio simán pótolja, Real kompatibilisebb is a játéka, szinte ingyen volt és alig kap pénzt mégis lelkes.
Egyébként nagyon el kellene gondolkodni azon, hogy az üveglábú srácokat egyszer ki kellene gyomlálni a csapatból, megfelelő alternatíva megléte esetén. Nem ide tartozik, meg szentségtörés is, korábban én is érinthetetlennek neveztem, de már Varanénak sem néznék el sokat. Év elején leírtam, hogy megint meglesz a hosszú sérülése, bejött, borítékolom, hogy a jövő évet sem fogja végigjátszani. Ha ilyen embereket tartunk, akkor bizony előfordulhatnak olyan csúfságok, mint ami most is fog, hogy valószínűleg Kázmér-Nachoval középen fogunk kifutni.
Mi nem a bárszá vagyunk, ahol a kulcsjátékosok röhögve bírják a heti két meccset bármeddig (ez feltétele is a triplázásoknak), nálunk negyobb az igénybevétel, mert hajtósabb, melósabb meccseket szeretünk játszani, ők meg inkább a labdát járatják. Nálunk egy játékos leigazolásánál elsődleges szempontnak kellene lenni a jó szervezeti szilárdságnak. Ilyen szempontból jó példa Nacho, aki sosem volt még sérült vagy Case, aki brutál belépőket vészelt át mostanában (igaz, adós sem maradt), akkor maradt csak ki, amikor csontja tört. Baleról mindenki tudta, hogy sérülékeny, mégis megvettük. Itt az ereedménye.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)