Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 26., szerda 8:14

M1Ö írta:
Solari írta:Diplomatikus valasz volt, nem pedig az igazsag.
Akár igazság is lehet, mert nem sok hiányzott ahhoz, hogy megint 10 emberrel fordítsunk. Konkrétan így is Marcelo hülyesége miatt buktunk. Ha pedig megint össze jött volna, akkor Madridban szobrot állítanak neki, itt meg miatta ömlengene az egész fórum. Nekem tetszett, hogy tökös volt, mert -jogosan- megkapta itt is mindig, hogy túl óvatos edző. Erre rá cáfolt és tényleg csak nüanszokon múlt, hogy nem jött be. :)
Igen most meg sokan azt mondják, hogy milyen felelőtlenség és őrültség volt... nos melyik a jobb? :coffee:
Inkább leszek óvatos akkor, amikor kell és szükség van rá, nem pedig tökös, hogy bizonyítsak a csapat kárára. Vannak szituk, amikor nem kell tökösnek lenni. :)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 26., szerda 8:08

Solari írta:Diplomatikus valasz volt, nem pedig az igazsag.
Akár igazság is lehet, mert nem sok hiányzott ahhoz, hogy megint 10 emberrel fordítsunk. Konkrétan így is Marcelo hülyesége miatt buktunk. Ha pedig megint össze jött volna, akkor Madridban szobrot állítanak neki, itt meg miatta ömlengene az egész fórum. Nekem tetszett, hogy tökös volt, mert -jogosan- megkapta itt is mindig, hogy túl óvatos edző. Erre rá cáfolt és tényleg csak nüanszokon múlt, hogy nem jött be. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. április 26., szerda 8:01

Diplomatikus valasz volt, nem pedig az igazsag.

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. április 26., szerda 7:51

mit csinálnál másképp a Barcelona ellen?
ZZ : „Semmit, tényleg semmit. Elvesztettük a mérkőzést és a pontokat, de nagyszerűen játszottunk. Hibáztunk, ez igaz, de most is ugyanazokat a döntéseket hoznám meg. A Barcelona nyert, felesleges erről többet beszélni.”

hát...

G. V.tinho

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. április 26., szerda 7:50

kuszkusz írta:
BBeno írta:nem fogom megérteni hogy lehetett nem lerúgni roberto-t. akárkivel beszéltem mind ezt kérdezte hogy marcelo miért nem rúgta le...
ahogy anno sajna bartra sem rúgta ki a stadionból bale-t :D
attól még, hogy röhögő jelet raksz, még idióta a hozzászólás. ne keverd már a szezont a fazonnal.
aki életében egyszer focizott, vagy űzött - látott érdemben bármilyen labdajátékot, az tudja, hogy itt bizony 30 másodperccel a vége előtt meg kell csinálni KÖTELEZŐEN a taktikai faultot az ellenfél térfelének közepén. pont.

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. április 26., szerda 1:28

BBeno írta:nem fogom megérteni hogy lehetett nem lerúgni roberto-t. akárkivel beszéltem mind ezt kérdezte hogy marcelo miért nem rúgta le...
ahogy anno sajna bartra sem rúgta ki a stadionból bale-t :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 26., szerda 0:00

Pedig szerintem én is Zizu nyakába varrnám.Na nem az utolsó gólt,mert számomra elképzelhetetlen,hogy 10 emberrel egyenlítés után ami nekünk jó van olyan edző aki kitámad.Max nem adta nyíltan utasításba ,hogy indul a busz.De azt bizos nem mondta senkinek,hogy jackasst nyomjunk.

A csapat elhitte mert ily sokszor megcsinálták már,pl a tavalyi clasicon...hát most ráfáztunk.

De a kezdő,Bale, a kifacsart játékosok mint kroos...Ez ZZ sara.Ha nem lennebivaly padunk még érteném,hogy kroos modric miért kell végignyomjon 3 rangadót másfél héten belül.Meg hogy miért kell Balenek sérülten játszani...de így...

Leírta itt mindenki már.Még azért Isco mellett Moratarol is emlékezzünk meg.Az számomra elfogadhatatlan,hogy a 3 nagy meccsen 1 percet sem kapott.Már ősszel látszódott rajta,higy jó lesz,nem kezdőnek,hanem jokernek,hasznos lehetett volna nagyon tavasszal és volt is amikor lehetőséget kapott.Zz meg leépíti,pedig a bbc-t elnézve nagyon jól jönne egy ilyen csatár akiről mind1 hogy de becsorog,belebotlik,bevágja.

Na mind1 tanulópénz ez a meccs,csak kostmár ideje tanulni mert kínos vége is lehet a dolognak.De én hiszem,hogy ez csak erőt ad.Pint a hajrá előtt jött a pofon.Időben.Ez jó.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 25., kedd 21:15

Anthony írta:Pedig felsorolta szépen a hibákat, te meg elintézted annyival, hogy jól játszottunk.
Kikaptunk? Igen. Nyerhettünk volna? Ezt bárki mondhatja utólag.
Ugy látszik nem szűrted le a lényeget. Minden felsorolt dologgal egyetértek, csak azzal az egy dologgal nem, hogy a vereséget csak ZZ nyakába kell varrni. Rossz döntések+pocsék helyzetkihasználás, ezért kaptunk ki.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 25., kedd 21:00

Pedig felsorolta szépen a hibákat, te meg elintézted annyival, hogy jól játszottunk.
Kikaptunk? Igen. Nyerhettünk volna? Ezt bárki mondhatja utólag.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 25., kedd 20:40

G. V.tinho írta:ez bizony ZZ meccse volt, de alaposan.
Ez viszont nagyon nagy túlzás.
Lehet a nyakába varni pár dolgot, jogosan..viszont jól játszottunk, ami viszont ZZ érdeme. Ha az egyértelmű helyzetek negyedét berugta volna Benzema vagy CR, akkor egyáltalán szóba se jönne az, hogy ZZ mennyire nyúlt mellé.

G. V.tinho

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. április 25., kedd 20:36

így van. megye háromban ez nem gól...
de ha pályán van még Ramos, vagy Pepe, akkor sem..

illetve !!! már Marci előtt Modric is megállíthatta volna, a Bárszá tizenhatosnál.
nézd csak vissza..
Modric is hunyó.

(meg Kova, aki nem jött messzikével)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 25., kedd 20:26

nem fogom megérteni hogy lehetett nem lerúgni roberto-t. akárkivel beszéltem mind ezt kérdezte hogy marcelo miért nem rúgta le...
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 25., kedd 20:01

G. V.tinho írta:ez bizony ZZ meccse volt, de alaposan.
Es a "vicc", hogy egy Marcelo szabalytalansag hijan igy is meglehetett volna.

G. V.tinho

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. április 25., kedd 19:57

Realista24 írta:Szerintem jól csináltuk, csak egy percet hibáztak összesen. Az pedig nem ZZ-n múlt szerintem. Bár nem láttam, hogy milyen utasítást adott a 91-ben, amikor szabadrúgáshoz jutottunk az alapvonalnál.
nagyon nagyon tisztelem Zizout, és sok szempontból a lehető legjobb választás.. de

de.. de ezt ő nézte be (a játékvezetői ténykedés hab volt a tortán..)

1. a formán kívüli, meccsben nem lévő, félsérült Bale kezdetése borzasztó döntés
2. a hullafáradt Modric és Kroos meccs végigjátszatása borzasztó döntés
3. Case - Kova csere ---- borzasztóan sült el. oké, hogy oda nincs más, de a horvát nagyon nem gyenge volt. a középpálya látszata is szét esett.
4. ha barcelonai lettem volna, bizonyára előzetesen a csoda formában futtbalozó Iscotól lettem volna beszarva. pályára sem került, az előbb említett sem pihent - sem kreatív holland/német tandem miatt. borzasztó döntés.
5. Benzema játéka. nagyon nem ment Karimnak. helyette egy hipermotivált (bárszá ellen mindig) Morata, vagy egy LV - aki megoldotta volna a szélső védekezést, és Cé mehetett volna centerbe.. Borzasztó döntés.
6. 30 másodperccel a vége előtt nem az eredmény megtartását elérni, és ezt követelni a csapattól.... BORZASZTÓ döntés.

ez a bárszá nagyon verhető lett volna, nagyon. erre mint egy idióta, odaajándékozzuk nekik a győzelmet, meg helyzeti előnybe hozzuk őket. felállítjuk őket a padlóról..

ez bizony ZZ meccse volt, de alaposan.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 25., kedd 19:09

Realista24 írta:Szerintem jól csináltuk, csak egy percet hibáztak összesen. Az pedig nem ZZ-n múlt szerintem. Bár nem láttam, hogy milyen utasítást adott a 91-ben, amikor szabadrúgáshoz jutottunk az alapvonalnál.
Én úgy láttam, bedobás volt, és intett nekik hogy menjenek fel. 91.35-nél kb. Azért az fura.
Nem illik.

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 25., kedd 18:46

Szerintem már a kiegyenlítés pillanatában azt kellett volna utasításba adni, hogy be a kapu elé, ne kockáztassunk, szerintem azt a maradék 7 percet kihúztuk volna. De hogy közhellyel éljek: ,,Sokat akart a szarka, nem bírta a farka..." :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 18:39

Szerintem jól csináltuk, csak egy percet hibáztak összesen. Az pedig nem ZZ-n múlt szerintem. Bár nem láttam, hogy milyen utasítást adott a 91-ben, amikor szabadrúgáshoz jutottunk az alapvonalnál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 25., kedd 18:38

Realista24 írta:
Gondolom azt érti alatta, hogy ugyanígy megpróbálnák a három pontot megszerezni minden mindegy alapon.
Pont, hogy én ezzel nem értek egyet. Persze jó lett volna emberhátrányban, utolsó 10 percben két rúgott góllal megverni őket, DE nem ilyen kiélezett bajnoki versenyben.
Sokszor fikázzák azzal Zizout, hogy beszari, de ha beálltunk volna az utolsó két percben védekezni és 2-2 lett volna, s megmarad a 3 pont előny, akkor senkinek nem lett volna egy rossz szava se rá.

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 25., kedd 18:36

rashidm írta:
Realista24 írta:Gondolom azt érti alatta, hogy ugyanígy megpróbálnák a három pontot megszerezni minden mindegy alapon.
Meg szerintem úgy van vele, hogyha azt mondja, hogy hibáztam akkor csökkenne a szavahihetősége, a megítélése aztán azért mondja ezt. Most legalább lesz játékideje Isconak, meg Asensionak is. :D Vagy trollkodik Zizu és berakja Jamest. :lol:
Nem csökkenne a szavahihetősége, sőt, szerintem nőne mert belátja, hogy igen hibáztam, de elejét vesszük az egésznek és a hibából tanulni fogok. Sokkal szimpatikusabb lett volna a nyilatkozata, mint amit mondott, hogy hibáztam de ugyanúgy megtenném... wtf? :lol:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 25., kedd 18:34

Realista24 írta:Gondolom azt érti alatta, hogy ugyanígy megpróbálnák a három pontot megszerezni minden mindegy alapon.
Meg szerintem úgy van vele, hogyha azt mondja, hogy hibáztam akkor csökkenne a szavahihetősége, a megítélése aztán azért mondja ezt. Most legalább lesz játékideje Isconak, meg Asensionak is. :D Vagy trollkodik Zizu és berakja Jamest. :lol:

Vissza: