Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
CS0ki

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 26., szerda 15:59

Ha bejön, tökös volt, ha nem, akkor hülyeséget csinált. Ez mindig utólag dől el.
Nem, dehogy dől el utólag. Az csak a döntés eredménye. A döntés pillanatában a rendelkezésre áélló információk alapján döntött Zidane is, nem az utólagos eredmény okán. Akkor is hülye ötlet lett volna nekik menni, ha mi találunk egy gólt és nyerünk 3-2-re.

Nyilván lehet elemezni utólagosan is a dolgokat, de az elég sokszor nem a döntésen múlt, hanem egyéb tényezőkön is.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 26., szerda 15:10

Realista24 írta:
Csak legalább akkor nem lenne rajtunk ekkora nyomás, es nyomás alatti teljesítés kényszer, ilyenkor meg könnyebben becsúsznak a hibák, a Barca pedig elkezd reménykedni es motiváltak, illetve lélektani fölényben is vannak. De mindegy is ezen mar rágódni, így sikerült ebből kell a legjobbat kihozni!
Lélektani fölényben? Láthattad, hogy minden egyes játékosunk olyan elégedett, mintha nyertünk volna.
Az nem biztos, hogy jó. Ettől függetlenül ők azok, akik semmit sem veszíthetnek és ők azok, akiknek már csak erre kell koncentrálni, és akik nyomás nélkül játszanak... és sajnos most jelenpillanatban bennünk jobban benne van a hibázási lehetőség a BL miatt, mint bennük, akiknek már csak a bajnokságra kell összpontosítani. Kutya nehéz lesz hiba nélkül végig tolni ezt az utolsó néhány meccset, de ha képesek vagyunk rá, akkor senki, de senki sem kérdőjelezheti meg a siker érdemét.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 14:59

Csak legalább akkor nem lenne rajtunk ekkora nyomás, es nyomás alatti teljesítés kényszer, ilyenkor meg könnyebben becsúsznak a hibák, a Barca pedig elkezd reménykedni es motiváltak, illetve lélektani fölényben is vannak. De mindegy is ezen mar rágódni, így sikerült ebből kell a legjobbat kihozni!
Lélektani fölényben? Láthattad, hogy minden egyes játékosunk olyan elégedett, mintha nyertünk volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 26., szerda 14:52

Realista24 írta:
Most semmi értelme nem volt. Ez nem tökösség, hanem hülyeség volt.
Ha bejön, tökös volt, ha nem, akkor hülyeséget csinált. Ez mindig utólag dől el.
Nagy kockázatot vállalt(ak), nem jött be. Lezárhattuk volna a bajnokságot, így meg ugyanúgy meg kell nyerni minden meccset. Igaz most csak egy döntetlen fér bele, akkor egy vereség is belefért volna.

Sokat nem változott a helyzet az én szememben. Hibátlan hat meccs kell, döntetlennél is ez kellett volna, ha biztosra akarunk menni.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 26., szerda 14:51

Jó világos de már csak az elmélet is
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 14:44

KAG írta:Csak, ha ilyen tökös, akkor 1-0 nál minek áll vissza az ATMA ellen hazain? :kivagyhe:
Teljesen más volt a meccs képe az Atma ellen és most. Itt nagyon bennünk volt a gól.
ElColombiano
Ennél már csak az lenne jobb, ha azt írnák, ElJamesito a forrás :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 26., szerda 14:44

ElColombiano | James távozni szeretne Zidane miatt, azonban Perez ezt nem szeretné, mert az ő mezéből fogy a második legtöbb.

Na ezt ne :fpalm:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 14:43

Nagy kockázatot vállalt(ak), nem jött be. Lezárhattuk volna a bajnokságot, így meg ugyanúgy meg kell nyerni minden meccset. Igaz most csak egy döntetlen fér bele, akkor egy vereség is belefért volna.

Sokat nem változott a helyzet az én szememben. Hibátlan hat meccs kell, döntetlennél is ez kellett volna, ha biztosra akarunk menni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 26., szerda 14:38

RaúlCF írta:ahogy az egész meccsen is a taktikának köszönhetően lehetett volna vagy 8 gól csak kimaradtak.
A Barcelonának ugyanúgy megvoltak a helyzetei, Navas csak Piqué két, ill. Suárez helyzeténél is ziccert fogott.

Csokival értek egyet.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 26., szerda 12:52

KAG írta:Nekem az első 15 perc tetszett mind a két félidőböl.
Utána szerintem meghaltunk fizikálisan és ebből fakadóan taktikailag is.
Mondjuk ahhoz kepest nagyot mentunk tiz emberrel a vegen. De abban egyetertek hogy pl. Kroos mar haldoklott a vegere. :)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 26., szerda 12:35

Nekem az első 15 perc tetszett mind a két félidőböl.
Utána szerintem meghaltunk fizikálisan és ebből fakadóan taktikailag is.
ZIDANE

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 26., szerda 12:31

előlehet venni Zidane-t de taktikailag megint jó volt, csak megint jöttek az egyéni hibák. a végén beleszaladtak de Ramos pirosa nem taktikai hiba volt ahogy az egész meccsen is a taktikának köszönhetően lehetett volna vagy 8 gól csak kimaradtak. amit itt tavasszal hiányoltak tőle az az útóbbi meccseken főleg a bayern és barca ellen megvolt. volt taktika volt koncepció tudták mit kell csinálni. az hogy egyénileg hibáznak az már nem az edző sara, mondom ezt úgy hogy Iscot kezdettem volna Bale helyett meg kikerekedett a szemem amikor James jött de láttuk mi lett. majdnem megvolt a meccs úgy hogy pocsék helyzetkihasználásunk van

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 26., szerda 11:22

"Nem vak az, hanem bátor..." Gondolom mindenki ismeri a viccet.

Én elég sokszor leírtam, hogy a bayern ellen miért nem erőltettük még jobban a támadásokat az utolsó 30 percben. Akkor, annak lett volna értelme, a visszavágón ki is jött szerintem, hogy miért.

Ez hasonló, mint mikor felmegy a kapus szöglethez. Megpróbáltuk megszerezni a győzelmet. Nem jött be.
Hány olyan esetet láttál, hogy úgy ment fel a kapus fejelni, hogy az aktuális eredmény megfelel a csapatnak? Ha a barca vezetett volna a bajnokságban, akkor megértem a kitámadást még 10 emberrel is, mert ott kockáztatni kell, sokat. Itt semmi okunk nem volt rá.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 26., szerda 10:46

Csak, ha ilyen tökös, akkor 1-0 nál minek áll vissza az ATMA ellen hazain? :kivagyhe:
ZIDANE

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 26., szerda 10:11

istimester írta:
Realista24 írta:En Zidane-nal vagyok. Tökös volt, nem jött be. Lehet PSG módjára is beszarinak lenni.
Nekem is tetszett, hogy nekik mentük az elején, de legyünk teljesen őszinték, egy picit is perspektivikusan gondolkozva nem volt értelme így felrohanni a 93. percre.
Én értem, hogy sokaknak tetszik Zidane döntése, de ez inkább érzelmi alapú reakció.
Ez is teljese jogos, de akkor ott teljesen megérthető döntés született a csapat részéről. Az ellenfél megszédült, és rámentünk a kiütésre. Szerintem senki sem gondolta, hogy fél perccel a vége előtt mi támadunk és ők lőnek gólt. Ez hasonló, mint mikor felmegy a kapus szöglethez. Megpróbáltuk megszerezni a győzelmet. Nem jött be. Egyébként is, érzelmek nélkül mi értelme ennek az egésznek?!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 26., szerda 9:46

Realista24 írta:En Zidane-nal vagyok. Tökös volt, nem jött be. Lehet PSG módjára is beszarinak lenni.
Nekem is tetszett, hogy nekik mentük az elején, de legyünk teljesen őszinték, egy picit is perspektivikusan gondolkozva nem volt értelme így felrohanni a 93. percre.
Én értem, hogy sokaknak tetszik Zidane döntése, de ez inkább érzelmi alapú reakció.

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 26., szerda 8:53

M1Ö írta:
Ilyenkor mondják, hogy utólag okos az ember. Így is a mi kezünkben van a sorsunk, legyen bármilyen nehéz a sorsolás, attól még tény. Tudom nincs ha, de ha meg bejön neki, akkor meg már vasárnap eldőlt volna a bajnokság. Én is ki voltam/vagyok akadva, mert tényleg a bajnokságba is kerülhet a végén. De ha megnézem a másik oldaláról is, akkor nem tudok rá haragudni.
Igen. Végül is nincs győzelem kockázat nélkül, én nem haragszom rá félreértés ne essék, inkább elkezdtem aggódni érte. Mert 2-2-nél vállaltuk a kockázatot, mikor X is lehetett volna és ha tegyük fel, ez a piszok sorsolás kifog rajtunk és kétszer botlunk vagy legalább egyszer vagy pont annyi pontot vesztünk, amennyi ebben a Clasicoban benne volt, hogy szerzünk, akkor bizony le lesz róla a bőr húzva és az lesz mondva, hogy ott buktuk el a bajnokságot. Nagyon komoly tett, amit véghez vitt, hogy nyílt harc, meg kockázat, semmi meghátrálás, de ugyanakkor ez veszélyes is lett így a végére, és tényleg nem lehet botlani, ha pedig botlunk azonnal ő lesz beállítva bűnbaknak és jönnek a: ,,hogyha a Clasico" stb. Én csak ezért írom. Nem kis feladat lesz ezt végig vinni, bízom benne, de a rosszalló újságírók meg kritikusok már tülkön ülnek, hogy azt mondhassák Zidane-on ment el a bajnokság és társai. Kemény egy hónap lesz, de megcsináljuk, bízom benne! :lilasalas:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 8:46

En Zidane-nal vagyok. Tökös volt, nem jött be. Lehet PSG módjára is beszarinak lenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 26., szerda 8:39

L.Miki írta:Igen most meg sokan azt mondják, hogy milyen felelőtlenség és őrültség volt... nos melyik a jobb?
Inkább leszek óvatos akkor, amikor kell és szükség van rá, nem pedig tökös, hogy bizonyítsak a csapat kárára. Vannak szituk, amikor nem kell tökösnek lenni.
Ilyenkor mondják, hogy utólag okos az ember. Így is a mi kezünkben van a sorsunk, legyen bármilyen nehéz a sorsolás, attól még tény. Tudom nincs ha, de ha meg bejön neki, akkor meg már vasárnap eldőlt volna a bajnokság. Én is ki voltam/vagyok akadva, mert tényleg a bajnokságba is kerülhet a végén. De ha megnézem a másik oldaláról is, akkor nem tudok rá haragudni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 26., szerda 8:33

Aki a csapatot vagy ZZ-t azért ekézi, mert 10 emberrel mentek előre, az menjen a sóhivatalba. Én becsülöm bennük ezt az elszántságot, győzni akarást. A fél csapat alig kapott levegőt, de küzdöttek ahogyan bírtak (pl Kroos, aki már a 60dikban is alig bírt lépni, de 10km-t fölött futott, a végén már kh pozícióban). Ez most így jött ki. Az más kérdés, hogy én ZZ-t taktikailag teszem felelőssé a történtekért. De az hogy helyén volt a töke, nekem szimpatikus (engem is elkapott a hév, mert ez a Barca meg volt fogva keményen, de a végén sajnos mi kaptuk be a KO-t okozó ütést). Máskor meg jön a duma, hogy csak lötyögnek, meg csak a mezt vitték ki a pályára. Ilyen, mikor a szívüket viszik ki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: