M1Ö írta:
Ilyenkor mondják, hogy utólag okos az ember. Így is a mi kezünkben van a sorsunk, legyen bármilyen nehéz a sorsolás, attól még tény. Tudom nincs ha, de ha meg bejön neki, akkor meg már vasárnap eldőlt volna a bajnokság. Én is ki voltam/vagyok akadva, mert tényleg a bajnokságba is kerülhet a végén. De ha megnézem a másik oldaláról is, akkor nem tudok rá haragudni.
Igen. Végül is nincs győzelem kockázat nélkül, én nem haragszom rá félreértés ne essék, inkább elkezdtem aggódni érte. Mert 2-2-nél vállaltuk a kockázatot, mikor X is lehetett volna és ha tegyük fel, ez a piszok sorsolás kifog rajtunk és kétszer botlunk vagy legalább egyszer vagy pont annyi pontot vesztünk, amennyi ebben a Clasicoban benne volt, hogy szerzünk, akkor bizony le lesz róla a bőr húzva és az lesz mondva, hogy ott buktuk el a bajnokságot. Nagyon komoly tett, amit véghez vitt, hogy nyílt harc, meg kockázat, semmi meghátrálás, de ugyanakkor ez veszélyes is lett így a végére, és tényleg nem lehet botlani, ha pedig botlunk azonnal ő lesz beállítva bűnbaknak és jönnek a: ,,hogyha a Clasico" stb. Én csak ezért írom. Nem kis feladat lesz ezt végig vinni, bízom benne, de a rosszalló újságírók meg kritikusok már tülkön ülnek, hogy azt mondhassák Zidane-on ment el a bajnokság és társai. Kemény egy hónap lesz, de megcsináljuk, bízom benne!