Edző és vezetőség
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Jó világos de már csak az elmélet is
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Teljesen más volt a meccs képe az Atma ellen és most. Itt nagyon bennünk volt a gól.KAG írta:Csak, ha ilyen tökös, akkor 1-0 nál minek áll vissza az ATMA ellen hazain?
Ennél már csak az lenne jobb, ha azt írnák, ElJamesito a forrásElColombiano
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
ElColombiano | James távozni szeretne Zidane miatt, azonban Perez ezt nem szeretné, mert az ő mezéből fogy a második legtöbb.
Na ezt ne
Na ezt ne
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha bejön, tökös volt, ha nem, akkor hülyeséget csinált. Ez mindig utólag dől el.Most semmi értelme nem volt. Ez nem tökösség, hanem hülyeség volt.
Nagy kockázatot vállalt(ak), nem jött be. Lezárhattuk volna a bajnokságot, így meg ugyanúgy meg kell nyerni minden meccset. Igaz most csak egy döntetlen fér bele, akkor egy vereség is belefért volna.
Sokat nem változott a helyzet az én szememben. Hibátlan hat meccs kell, döntetlennél is ez kellett volna, ha biztosra akarunk menni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A Barcelonának ugyanúgy megvoltak a helyzetei, Navas csak Piqué két, ill. Suárez helyzeténél is ziccert fogott.RaúlCF írta:ahogy az egész meccsen is a taktikának köszönhetően lehetett volna vagy 8 gól csak kimaradtak.
Csokival értek egyet.
- BlancoMark
Mondjuk ahhoz kepest nagyot mentunk tiz emberrel a vegen. De abban egyetertek hogy pl. Kroos mar haldoklott a vegere.KAG írta:Nekem az első 15 perc tetszett mind a két félidőböl.
Utána szerintem meghaltunk fizikálisan és ebből fakadóan taktikailag is.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem az első 15 perc tetszett mind a két félidőböl.
ZIDANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
előlehet venni Zidane-t de taktikailag megint jó volt, csak megint jöttek az egyéni hibák. a végén beleszaladtak de Ramos pirosa nem taktikai hiba volt ahogy az egész meccsen is a taktikának köszönhetően lehetett volna vagy 8 gól csak kimaradtak. amit itt tavasszal hiányoltak tőle az az útóbbi meccseken főleg a bayern és barca ellen megvolt. volt taktika volt koncepció tudták mit kell csinálni. az hogy egyénileg hibáznak az már nem az edző sara, mondom ezt úgy hogy Iscot kezdettem volna Bale helyett meg kikerekedett a szemem amikor James jött de láttuk mi lett. majdnem megvolt a meccs úgy hogy pocsék helyzetkihasználásunk van
"Nem vak az, hanem bátor..." Gondolom mindenki ismeri a viccet.
Én elég sokszor leírtam, hogy a bayern ellen miért nem erőltettük még jobban a támadásokat az utolsó 30 percben. Akkor, annak lett volna értelme, a visszavágón ki is jött szerintem, hogy miért.
Most semmi értelme nem volt. Ez nem tökösség, hanem hülyeség volt.
Én elég sokszor leírtam, hogy a bayern ellen miért nem erőltettük még jobban a támadásokat az utolsó 30 percben. Akkor, annak lett volna értelme, a visszavágón ki is jött szerintem, hogy miért.
Most semmi értelme nem volt. Ez nem tökösség, hanem hülyeség volt.
Hány olyan esetet láttál, hogy úgy ment fel a kapus fejelni, hogy az aktuális eredmény megfelel a csapatnak? Ha a barca vezetett volna a bajnokságban, akkor megértem a kitámadást még 10 emberrel is, mert ott kockáztatni kell, sokat. Itt semmi okunk nem volt rá.Ez hasonló, mint mikor felmegy a kapus szöglethez. Megpróbáltuk megszerezni a győzelmet. Nem jött be.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csak, ha ilyen tökös, akkor 1-0 nál minek áll vissza az ATMA ellen hazain?
ZIDANE
Ez is teljese jogos, de akkor ott teljesen megérthető döntés született a csapat részéről. Az ellenfél megszédült, és rámentünk a kiütésre. Szerintem senki sem gondolta, hogy fél perccel a vége előtt mi támadunk és ők lőnek gólt. Ez hasonló, mint mikor felmegy a kapus szöglethez. Megpróbáltuk megszerezni a győzelmet. Nem jött be. Egyébként is, érzelmek nélkül mi értelme ennek az egésznek?!istimester írta:Nekem is tetszett, hogy nekik mentük az elején, de legyünk teljesen őszinték, egy picit is perspektivikusan gondolkozva nem volt értelme így felrohanni a 93. percre.Realista24 írta:En Zidane-nal vagyok. Tökös volt, nem jött be. Lehet PSG módjára is beszarinak lenni.
Én értem, hogy sokaknak tetszik Zidane döntése, de ez inkább érzelmi alapú reakció.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nekem is tetszett, hogy nekik mentük az elején, de legyünk teljesen őszinték, egy picit is perspektivikusan gondolkozva nem volt értelme így felrohanni a 93. percre.Realista24 írta:En Zidane-nal vagyok. Tökös volt, nem jött be. Lehet PSG módjára is beszarinak lenni.
Én értem, hogy sokaknak tetszik Zidane döntése, de ez inkább érzelmi alapú reakció.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen. Végül is nincs győzelem kockázat nélkül, én nem haragszom rá félreértés ne essék, inkább elkezdtem aggódni érte. Mert 2-2-nél vállaltuk a kockázatot, mikor X is lehetett volna és ha tegyük fel, ez a piszok sorsolás kifog rajtunk és kétszer botlunk vagy legalább egyszer vagy pont annyi pontot vesztünk, amennyi ebben a Clasicoban benne volt, hogy szerzünk, akkor bizony le lesz róla a bőr húzva és az lesz mondva, hogy ott buktuk el a bajnokságot. Nagyon komoly tett, amit véghez vitt, hogy nyílt harc, meg kockázat, semmi meghátrálás, de ugyanakkor ez veszélyes is lett így a végére, és tényleg nem lehet botlani, ha pedig botlunk azonnal ő lesz beállítva bűnbaknak és jönnek a: ,,hogyha a Clasico" stb. Én csak ezért írom. Nem kis feladat lesz ezt végig vinni, bízom benne, de a rosszalló újságírók meg kritikusok már tülkön ülnek, hogy azt mondhassák Zidane-on ment el a bajnokság és társai. Kemény egy hónap lesz, de megcsináljuk, bízom benne!M1Ö írta:
Ilyenkor mondják, hogy utólag okos az ember. Így is a mi kezünkben van a sorsunk, legyen bármilyen nehéz a sorsolás, attól még tény. Tudom nincs ha, de ha meg bejön neki, akkor meg már vasárnap eldőlt volna a bajnokság. Én is ki voltam/vagyok akadva, mert tényleg a bajnokságba is kerülhet a végén. De ha megnézem a másik oldaláról is, akkor nem tudok rá haragudni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En Zidane-nal vagyok. Tökös volt, nem jött be. Lehet PSG módjára is beszarinak lenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ilyenkor mondják, hogy utólag okos az ember. Így is a mi kezünkben van a sorsunk, legyen bármilyen nehéz a sorsolás, attól még tény. Tudom nincs ha, de ha meg bejön neki, akkor meg már vasárnap eldőlt volna a bajnokság. Én is ki voltam/vagyok akadva, mert tényleg a bajnokságba is kerülhet a végén. De ha megnézem a másik oldaláról is, akkor nem tudok rá haragudni.L.Miki írta:Igen most meg sokan azt mondják, hogy milyen felelőtlenség és őrültség volt... nos melyik a jobb?
Inkább leszek óvatos akkor, amikor kell és szükség van rá, nem pedig tökös, hogy bizonyítsak a csapat kárára. Vannak szituk, amikor nem kell tökösnek lenni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Aki a csapatot vagy ZZ-t azért ekézi, mert 10 emberrel mentek előre, az menjen a sóhivatalba. Én becsülöm bennük ezt az elszántságot, győzni akarást. A fél csapat alig kapott levegőt, de küzdöttek ahogyan bírtak (pl Kroos, aki már a 60dikban is alig bírt lépni, de 10km-t fölött futott, a végén már kh pozícióban). Ez most így jött ki. Az más kérdés, hogy én ZZ-t taktikailag teszem felelőssé a történtekért. De az hogy helyén volt a töke, nekem szimpatikus (engem is elkapott a hév, mert ez a Barca meg volt fogva keményen, de a végén sajnos mi kaptuk be a KO-t okozó ütést). Máskor meg jön a duma, hogy csak lötyögnek, meg csak a mezt vitték ki a pályára. Ilyen, mikor a szívüket viszik ki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen most meg sokan azt mondják, hogy milyen felelőtlenség és őrültség volt... nos melyik a jobb?M1Ö írta:Akár igazság is lehet, mert nem sok hiányzott ahhoz, hogy megint 10 emberrel fordítsunk. Konkrétan így is Marcelo hülyesége miatt buktunk. Ha pedig megint össze jött volna, akkor Madridban szobrot állítanak neki, itt meg miatta ömlengene az egész fórum. Nekem tetszett, hogy tökös volt, mert -jogosan- megkapta itt is mindig, hogy túl óvatos edző. Erre rá cáfolt és tényleg csak nüanszokon múlt, hogy nem jött be.Solari írta:Diplomatikus valasz volt, nem pedig az igazsag.
Inkább leszek óvatos akkor, amikor kell és szükség van rá, nem pedig tökös, hogy bizonyítsak a csapat kárára. Vannak szituk, amikor nem kell tökösnek lenni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akár igazság is lehet, mert nem sok hiányzott ahhoz, hogy megint 10 emberrel fordítsunk. Konkrétan így is Marcelo hülyesége miatt buktunk. Ha pedig megint össze jött volna, akkor Madridban szobrot állítanak neki, itt meg miatta ömlengene az egész fórum. Nekem tetszett, hogy tökös volt, mert -jogosan- megkapta itt is mindig, hogy túl óvatos edző. Erre rá cáfolt és tényleg csak nüanszokon múlt, hogy nem jött be.Solari írta:Diplomatikus valasz volt, nem pedig az igazsag.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Diplomatikus valasz volt, nem pedig az igazsag.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
mit csinálnál másképp a Barcelona ellen?
ZZ : „Semmit, tényleg semmit. Elvesztettük a mérkőzést és a pontokat, de nagyszerűen játszottunk. Hibáztunk, ez igaz, de most is ugyanazokat a döntéseket hoznám meg. A Barcelona nyert, felesleges erről többet beszélni.”
hát...
ZZ : „Semmit, tényleg semmit. Elvesztettük a mérkőzést és a pontokat, de nagyszerűen játszottunk. Hibáztunk, ez igaz, de most is ugyanazokat a döntéseket hoznám meg. A Barcelona nyert, felesleges erről többet beszélni.”
hát...