Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. április 28., péntek 15:19

Na látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal
Nem tudom, hogy osszefog-e jonni amennyi cirkusz volt mar ezzel az emberrel, a b opcio ki? Courtois? Még esélytelenebb. Es ha ő se jon ki lesz a c? Ja meg ha jon ddg ajanlom, hogy minimum elelvezzek tőle

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 28., péntek 15:13

Na látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal.
:hmmm:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. április 26., szerda 18:05

BlancoMark írta:Ritkan lep oda o, mert gyenge benne. Neki inkabb a helyezkedesevel valo vedekezes a feladat, levedi a passzsavokat, beall a labdas ele stb. Sosem volt erossege az utkozes.
Ez egyértelmű. Viszont az agresszívebb védekezés néha csak akar kérdése lenne. Kétes szitukba se szokott belemenni. Ha ezt a puhányságot kiverné magából, akkor egy rossz szavam nem lenne rá, mert egyébként tényleg egy nagyon fontos eleme a csapatnak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 26., szerda 17:55

Dupla D írta:Krooson én nem a fáradtságot éreztem, hanem a szokásos "beleszarok a védekezésbe" dolgot. Simán lehet mellette cselezgetni, meg passzolgatni, mert nem fog odalépni.
Ritkan lep oda o, mert gyenge benne. Neki inkabb a helyezkedesevel valo vedekezes a feladat, levedi a passzsavokat, beall a labdas ele stb. Sosem volt erossege az utkozes. De azert ne ot vegyuk mar elo aki atlagon feluli munkat vegez minden szinten, raadasul az o posztja megkoveteli hogy 90 perc alatt folyamatosan mentalisan is topon legyen, nem nagyon lehet hibaznia es labdakat elszorni. Na meg azt is nezzuk meg Marcelo feljarkalasaival milyen feladat harul ra.
Sok volt most neki a BL meg a Klasszikus kicsit, kipiheni magat es szerintem tobbet nem fullad igy ki mint most a meccs vegere.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. április 26., szerda 17:43

Krooson én nem a fáradtságot éreztem, hanem a szokásos "beleszarok a védekezésbe" dolgot. Simán lehet mellette cselezgetni, meg passzolgatni, mert nem fog odalépni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 26., szerda 17:28

CS0ki írta:
Krooson nagyon látszott a Barca meccsen, hogy már nem nagyon bírt mozogni, amit nem csodálok,

Már nem tudom hányadszor olvasom, hogy érthető, hogy Kroos lépni alig tud...De miért az? 27 éves játékos ereje teljében, barca elleni meccs előtt 3 bajnokin összesen játszott 76 percet.
Nem mondom azt, hogy nem játszik sokat, de én nem látom, hogy miért lenne olyan óriási elvárás egy játékostól, hogy bírja ezt a menetrendet.
Már a Bayern ellen is volt 120 perc a lábában, most meg a Barca ellen zakatoltunk 10 emberrel nem tudom meddig. Alapjában véve a meccsek számával, meg az előtte lévő lejátszott percekkel nincs baj, de ez az elmúlt 1 hét elég intenzívre sikerült.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 26., szerda 16:14

https://www.whoscored.com/Teams/52/Show ... eal-Madrid

Mondjuk tényleg Ronaldonak és Kroosnak van a legtöbb lejátszott perce, 2000 felett (a Ligában).

Más: alig várom ahogy Morata ott fog botladozni az angol bajnokságban. Nincs semmi bajom vele, jól is termelt, de az árából azért lehetne shoppingolni rendesen :mrgreen:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 26., szerda 16:06

CS0ki írta: Már nem tudom hányadszor olvasom, hogy érthető, hogy Kroos lépni alig tud...De miért az? 27 éves játékos ereje teljében, barca elleni meccs előtt 3 bajnokin összesen játszott 76 percet.
Nem mondom azt, hogy nem játszik sokat, de én nem látom, hogy miért lenne olyan óriási elvárás egy játékostól, hogy bírja ezt a menetrendet.
De azért ott volt a két BL meccs a Bayern ellen, ami hipphopp 200 játékperc.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 26., szerda 15:52

Krooson nagyon látszott a Barca meccsen, hogy már nem nagyon bírt mozogni, amit nem csodálok,

Már nem tudom hányadszor olvasom, hogy érthető, hogy Kroos lépni alig tud...De miért az? 27 éves játékos ereje teljében, barca elleni meccs előtt 3 bajnokin összesen játszott 76 percet.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. április 26., szerda 15:33

Marcelo, szinte az egesz szezont végignyomta, de a tavaszt mindenképp.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 26., szerda 15:30

Erőnlétileg mennyire vannak a játekosok a béka segge alatt? Krooson nagyon látszott a Barca meccsen, hogy már nem nagyon bírt mozogni, amit nem csodálok, de azon kivül ki az aki nagyon ki van ?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. április 26., szerda 15:29

ElColombiano | James távozni szeretne Zidane miatt, azonban Perez ezt nem szeretné, mert az ő mezéből fogy a második legtöbb.
LOL.
Komolyan több Jamesos mez fogy mint mondjuk Ramosos vagy Marcelos?

Szerencsére azért ennyire nem hülye Perez. Gyakran csak az üzletet tartja szem elött, de talán még ö is tudja, hogy hosszú távon a sikerességet kupában mérik és nem eladott mezekben.

LOL.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. április 26., szerda 15:09

COPE | A Real Madrid öltözője egyetértett abban, hogy innentől kezdve nem lehet botlani, és így kevesebb rotáció lesz a tervezettnél.
ElColombiano | James távozni szeretne Zidane miatt, azonban Perez ezt nem szeretné, mert az ő mezéből fogy a második legtöbb.
ezek a hírek :lol: :lol:

a rotációval nincs nagy gondom így, hogy bale szerencsére sérült mint 10ből 9 esetben Casemirot kéne csak rotálni így igazán meg talán Modricot

James meg menjen már ahova akar... Perezre nagyon jellemző lenne ez a sok mezed fogy nem akarom, hogy elmenj, de szerencsére elég csak az újság címét megnézni...

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 26., szerda 11:12

Mindkét csapaton nagy a nyomás, mert az egyetlen elfogadható végkifejlett kizárólag a győzelem lehet.

Nektek nem szabad hibázni, mert akkor utólérünk titeket (ezek mellett ott a BL is, ami nem elhanyagolható), s ezáltal hatalmas teher nehezedik a csapatra. De ilyen alapon nekünk sem szabad botlani, mert akkor végleg lőttek a matematikai esélyeknek is, viszont nem tudom, hogy vagytok vele, de én úgy érzem, hogy mindkét csapat hibázni fog valamelyik mérkőzésen, s ti lesztek a bajnokok.
KAG írta: ---------Isco---------
---R7-----------B9---
Ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás, de tuti lesz meglepetés még a keretetekben az elkövetkezendő mérkőzéseken.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 26., szerda 10:14

James mondjuk ülhet is. :lol:
Moratat meg már elbasztuk marianoval együtt.

Szezon végéig én ezt küldeném fel:
Modric-Case-Kroos (nagymeccseken. Kicsiknél jöhetne ide Kovacic meg James, de sajnos mind2 formán kívül szintén)
----------Isco--------
---R7-----------B9---

Egy normális világban case helyett amúgy kova lenne fent.
láthattuk, hogy rangadón életveszély az emberünk. Hatalmas mákunk volt, hogy nem szórták ki 3/2 meccsen.
Nekem ez így sok.

Igazából a kisebbek ellen még a kp-n el tudna bohócodni LV is a szélre kitolva picit.
De mostanában Ő is borzasztó szar.
Jó ez gyerekek, jó :lol: :lol:

Mondanám, hogy nem lennék Zizou helyébe, de igazából magának köszönheti. :roll:
ZIDANE

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 26., szerda 10:02

KAG írta:1; jó, hogy így bíznak egymásban :lol:
2; a rotált csapat jobban játszik, mint a full kezdő BBC-vel megspékelve
3; rá férne a pihi a gálakezdőre, ez a bayern elleni 120 perc plusz a mostani 30 perces emberhátrányos játék nagyon betett.
Akk nyomassuk őket amíg végkimerülésben el nem fekszenek majd a pályán. Isco, James, LV, Morata meg üljék keményre a feneküket :lol: Jó hozzáállás :(

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 26., szerda 9:51

COPE | A Real Madrid öltözője egyetértett abban, hogy innentől kezdve nem lehet botlani, és így kevesebb rotáció lesz a tervezettnél.
1; jó, hogy így bíznak egymásban :lol:
2; a rotált csapat jobban játszik, mint a full kezdő BBC-vel megspékelve
3; rá férne a pihi a gálakezdőre, ez a bayern elleni 120 perc plusz a mostani 30 perces emberhátrányos játék nagyon betett.
ZIDANE

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 26., szerda 8:13

A Real Madrid öltözője egyetértett abban, hogy innentől kezdve nem lehet botlani, és így kevesebb rotáció lesz a tervezettnél.
Röviden: Fantasztikus!!! :roll: :agree: Hosszabban meg nem értem. Úgy vélekedik az öltöző, hogy csak a gálakezdővel lehet lehozni a maradék meccseket botlás nélkül? Mert ha igen, akkor az elég szomorú és rossz előjel a jövőre nézve. Marcelo, Carvajal, Modric, Kroos halott lesz az esetleges BL döntőre.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 25., kedd 19:23

Realista24 írta:Hazard nem akar egyelőre hosszabbítani a Chelseavel. De Geának meg az amúgy sem kevés fizetését emelné meg a ManU.
Rövid hírek Angliából rovatot láthattátok.
DDG osszel lesz 27 eves. 6 eve szerencsetlenkedik Angliaban. Szvsz kilatastalan kerettel aminek megint evek kellenek hogy ujra olyan europai top csapat legyen ami jo esellyel indulhat a BL-ert. Raadasul semmi garancia hogy azok lesznek egyaltalan a kozeljovoben barmikor. Itt az ideje donteni, hogy penz vagy sikerek ha akar valamit meg 30 eves kora elott.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 18:49

Hazard nem akar egyelőre hosszabbítani a Chelseavel. De Geának meg az amúgy sem kevés fizetését emelné meg a ManU.
Rövid hírek Angliából rovatot láthattátok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: