Gareth Bale - 18
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Gareth Bale - 11
Mondjuk az a 143 meccsen 116 gól, ha nem extra, akkor nemtudom, hogy mi az
Úgy, hogy ugye ott van mellette az 50-60 gólos messi.
Nálunk rendre arra van fogva a két B kevés gólja, hogy C "lerabolja" őket.
Úgy, hogy ugye ott van mellette az 50-60 gólos messi.
Nálunk rendre arra van fogva a két B kevés gólja, hogy C "lerabolja" őket.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ennyi erővel csak Messi és Ronaldo az extra az egész világon. pl. Messi mellett ott volt Suárez tavaly. Sokkal jobbak is voltak, az is nagyon hiányzik nekik ebben az évben többek között. Az extra volt. Ugyanúgy mint Ronaldo mellett Bale.Zsombor írta:Tudod mi az extra? Amikor Cé elrak a Bayernnek ötöt.Karim the king írta:4 éve semmi extrát nem rakott le????? Ez nettó hazugsag, vagy ennyire utálod, hogy nem ismered el. Vagy nem értesz hozzá. Pedig a tavalyi szezon vége azért nem volt olyan régen....
Volt jó formában? Igen, kifejezettn jó időszakot produkált tavaly, de az nem azt jelenti, hogy extra volt.
Mondjuk ilyen névvel(bocs L ), nem csodálom, hogy extrának titulálod Bale teljesítményét.
- KAG
Szerintem sem hozott extrát hosszabb időn át soha.
Vagy szar forma vagy a sérülés közbevágott.
Voltak bíztató meccsei, de szerintem sohasem fogjuk megtudni, hogy mi lett volna, ha nem ennyire sérülékeny.
Én is szórnám idén nyáron, de semmi esélyt nem látok rá.
Vagy szar forma vagy a sérülés közbevágott.
Voltak bíztató meccsei, de szerintem sohasem fogjuk megtudni, hogy mi lett volna, ha nem ennyire sérülékeny.
Én is szórnám idén nyáron, de semmi esélyt nem látok rá.
ZIDANE
Tudod mi az extra? Amikor Cé elrak a Bayernnek ötöt.Karim the king írta:4 éve semmi extrát nem rakott le????? Ez nettó hazugsag, vagy ennyire utálod, hogy nem ismered el. Vagy nem értesz hozzá. Pedig a tavalyi szezon vége azért nem volt olyan régen....
Volt jó formában? Igen, kifejezettn jó időszakot produkált tavaly, de az nem azt jelenti, hogy extra volt.
Mondjuk ilyen névvel(bocs L ), nem csodálom, hogy extrának titulálod Bale teljesítményét.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
4 éve semmi extrát nem rakott le????? Ez nettó hazugsag, vagy ennyire utálod, hogy nem ismered el. Vagy nem értesz hozzá. Pedig a tavalyi szezon vége azért nem volt olyan régen....
Sokan már 2 éve eladtuk volna. Az első szezonja még egész emberes volt, a második full kuka, tavaly megint hozott valamit, ami az átlagnál picit több, bár már tavaly is rengeteget volt sérült, idén megint kuka. És mindezt 91 millióért. 4 éve itt van de semmi extrát nem rakott még le.
Ne is tegye...Persze lehet sikerült lefelé faragnia az árán ebben a szezonban, de így is 100 körül lehetne tényleg az ára.
- Süti
100 alatt szerintem Perez ki se nyitja az ajánlatos borítékokat...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
már hogyne érné meg eladni??
a PL-ből 50 milla felett adnának érte, az már jó pénz
itt idegen test, ott császár lehetne
egyszer csak visszamegy
a PL-ből 50 milla felett adnának érte, az már jó pénz
itt idegen test, ott császár lehetne
egyszer csak visszamegy
3 év is kevés volt. Egyre többet sérült. Semmi értelme itt tartani. Csak Perez papa igyekszik nagyon. Asensio kezdőbe és ennyi. Balenél jobb már most, csere lehet Lucas, vagy sztem Isco is tudja hozni a jobb szélt magas szinten, ha esetleg sérülés lenne.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Hamarabb lesz ő makk egészséges, mint hogy megtanulja azt a focit, amivel a csapat hasznára lenne.H.E.H.E. írta:szóval marad a reménykedés, hogy bélát kikúrálják egyszer rendesen és a kis agyában is összeáll a kép a megfelelő fociról.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Eladnam.
Mas, probalom a logikat keresni abban, h ha Balet eladnank akkor miert Mpappe es miert nem Dembele? Egy Asensio marad a szelre, eleg sovanynak fog tunni. Ha elhozzuk Mpappet, akkor Benzema es CR is elotte lesz, foleg az utobbi. Ot csak akkor hoznam el, ha CR is megy, addig opcio ra. Jelenleg szelsotamadora nagyobb szuksegunk lesz.
Mas, probalom a logikat keresni abban, h ha Balet eladnank akkor miert Mpappe es miert nem Dembele? Egy Asensio marad a szelre, eleg sovanynak fog tunni. Ha elhozzuk Mpappet, akkor Benzema es CR is elotte lesz, foleg az utobbi. Ot csak akkor hoznam el, ha CR is megy, addig opcio ra. Jelenleg szelsotamadora nagyobb szuksegunk lesz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Fenéket kevés a padra, csak már megint sokat szörpöztél.lukács nem alternatíva, cserepadra is kevés, akármennyire szimpatikus (bár utóbbi időben már egyre kevésbé, főleg a reklamálás és a szimulálások miatt)
Ha oda kevés Lukács, akkor Bale meg a kezdőnkbe kb. legalább annyira.
De ettől függetlenül, nem adnám most el Bélát.
Soványak lennénk úgy elöl. Jelenleg.
James elég ha most elszelel, aztán kövi szezon után felőlem Béla is mehet, ha lesz helyette alternatíva.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hehe már csak fake accal mered leírni az igazi véleményed?Solari írta: Én egy Lucas Mouráért bármikor elcserélném.
Ill ha már elég sokan vásárolgatnak mostanság dél amerikából tehetségeket akkor én ránéznék Lozano-ra is. Két lábas, robbanékony.
Szép álmok.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Nem csak idén rakás szar, hanem az első évében is az volt. Előzőben lehozott egy aránylag elfogadható fél szezont és ki is fújt az ember.
Hiába volt helye néhány meccsen akkor se tudott mit csinálni. Kombinatív játékban se kiemelkedő. Én már csak úgy tudnám őt elképzelni ha Crtől valahogy megszabadulna a csapat és beraknánk Bale-t a helyére és reménykednénk hogy ott képes lesz maradandót alkotni. Persze erre sincs sok esély, mert amikor ott játszott se tudott sokat mutatni.
Én egy Lucas Mouráért bármikor elcserélném.
Ill ha már elég sokan vásárolgatnak mostanság dél amerikából tehetségeket akkor én ránéznék Lozano-ra is. Két lábas, robbanékony.
Szép álmok.
Hiába volt helye néhány meccsen akkor se tudott mit csinálni. Kombinatív játékban se kiemelkedő. Én már csak úgy tudnám őt elképzelni ha Crtől valahogy megszabadulna a csapat és beraknánk Bale-t a helyére és reménykednénk hogy ott képes lesz maradandót alkotni. Persze erre sincs sok esély, mert amikor ott játszott se tudott sokat mutatni.
Én egy Lucas Mouráért bármikor elcserélném.
Szép álmok.
- KAG
Mehetne az, hogy megvesszük és visszatesszük egy évre.
Igazából logikus döntés lenne, mivel most olcsóbban lehetne hozni, mint a 18-as VB után szinte biztos.
De ekkora összegű igazolásoknál ezt nem szokták csinálni.
Pedig tényleg nem lenne az rossz döntés, ha picit átrágod magad rajta.
Igazából logikus döntés lenne, mivel most olcsóbban lehetne hozni, mint a 18-as VB után szinte biztos.
De ekkora összegű igazolásoknál ezt nem szokták csinálni.
Pedig tényleg nem lenne az rossz döntés, ha picit átrágod magad rajta.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Dembelé szerintem hozható lenne, a Morata-Bale-Hamesz pakkból annyi pénz jönne be, hogy még egy 1 éves las vegasi kurvázást is befizetne perez kettőnknek. Viszont egyetértek azokkal, akik még érlelnék Dortmundban 1 szezonig. Csak mondjuk itt az a baj, hogy a 18-as vb-n jó eséllyel ki fog tűnni, aztán jönnek a kumma gazdag angolok, a psg vagy a bayern. De közben meg Asensionk is van.
Bappát el kell hozni az a lényeg.
Bappát el kell hozni az a lényeg.
Nem illik.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
A kettő tulajdonképpen kizárja egymást az a baj. De igazából, ha győztes gólt lőne, akkor akár maradhatna is (még egy évet ).Amúgy easy, Cardiffban lő majd egy gólt, és mehet a MU-ba 150 millióért. Istenem de szép lenne.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem. a kibaszott kandi kamera.ziro4vr írta:Ez valami kusturica film? Hehe kardoskodik Bale mellett.
nyilván nejmárt kellett volna venni anno a piac és a tudás miatt is, de a csalást ilyen szinten már nem vállaltuk be.
nem probléma.
béla ha egészséges és formában van, akkor hasznunkra van.
lukács nem alternatíva, cserepadra is kevés, akármennyire szimpatikus (bár utóbbi időben már egyre kevésbé, főleg a reklamálás és a szimulálások miatt)
dembele nem hiszem hogy hozható, amikor kapust és mbappét is akarunk igazolni elvileg, robben meg már öreg, hazard meg nem jobb.
szóval marad a reménykedés, hogy bélát kikúrálják egyszer rendesen és a kis agyában is összeáll a kép a megfelelő fociról.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"