Gareth Bale - 18
- ___Samy___
Re: Gareth Bale - 11
Egyébként nem tudom mennyire várható nagy mozgás. Nekem ZZ úgy tűnik, hogy nehezen tudja azt mondani egy játékosnak, hogy nincs már rá szüksége, legalábbis a tavaly nyárból kiindulva.
De aztán lehet adni akart mindenkinek egy teljes évet, mielőtt dönt bárki sorsáról.
De aztán lehet adni akart mindenkinek egy teljes évet, mielőtt dönt bárki sorsáról.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Egyszerű ez, mint az 1x1. Ha jövőre is 433-at akar ZZ játszani, vagy olyan felállást, ahol szélsőt alkalmaz, akkor 2 szélsőt kell venni, egyébként baj lesz. Ha marad Bale, ha nem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szemmel lathatolag Zizou nem preferalja a 4-4-2-t, a "B" csapatot is 4-3-3ban jatszatja, ha Balet eladjuk akkor kelleni fog meg egy tamado szelso.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hazardot amúgy eddig én sem támogattam, de jó lenne, ha Iscon kívül lenne egy arc, aki akármikor 10/9x elmegy 1v1-ben elől.
Jelenleg szerintem erre 3,5 játékos képes a keretből:
Isco,Kovacic,Marcelo és Modric.
Itt a 4 ember közül három hátul játszik.
Jelenleg szerintem erre 3,5 játékos képes a keretből:
Isco,Kovacic,Marcelo és Modric.
Itt a 4 ember közül három hátul játszik.
ZIDANE
Nem érdemes egy felállásban gondolkodni, legfeljebb a 4-4-2-t többet kell erőltetni. De idén gyönyörűen váltogatjuk a 4-3-3-al. Nem látok a taktikában nagyon kivetni valót a keret alapján. Zidane nem fog nagy reformot ebben csinálni.
Kovacic többet játszatása nem érint semmit taktikailag, ezt Casemiroval kell megvívnia, remélhetőleg jól fog kijönni belőle.
A védő az oké.
Isco alapvetően Modric helyett játszik (4-3-3), vagy Bale helyett (4-4-2) lesz.
Vallejo és Llorente meg tanulók lesznek jövőre, sok sót nem is fognak megenni, hacsak nem dobbantanak valami extrát, de az kellemes probléma. Amúgy Llorentét még nem látom késznek a visszatérésre.
Szerintem ebbe kell még Hazard. De úgyis morata lesz eladva és hozzuk mbappet, meg jön de gea, aztán le is van tudva a nagy igazolósdi védő, kp posztok meg be lesznek foltozva, ahogy említettük
Kovacic többet játszatása nem érint semmit taktikailag, ezt Casemiroval kell megvívnia, remélhetőleg jól fog kijönni belőle.
A védő az oké.
Isco alapvetően Modric helyett játszik (4-3-3), vagy Bale helyett (4-4-2) lesz.
Vallejo és Llorente meg tanulók lesznek jövőre, sok sót nem is fognak megenni, hacsak nem dobbantanak valami extrát, de az kellemes probléma. Amúgy Llorentét még nem látom késznek a visszatérésre.
Szerintem ebbe kell még Hazard. De úgyis morata lesz eladva és hozzuk mbappet, meg jön de gea, aztán le is van tudva a nagy igazolósdi védő, kp posztok meg be lesznek foltozva, ahogy említettük
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
4-4-2, és ott van Isco meg Kovacic, a mostani alapkezdők mellett. Csatár, kapus meg egy védő kell. Jön vissza Vallejo is.Babinho írta:Mert Asensio elsődlegesen CR pótlása idén poszt alapján is. Jövőre még többet kell pihennie CR-nek, Asensionak meg lesz az elegendő játékperc. Lucas nem elég Bale pótlására, ő is csak cserének jó. Oda kell egy ember. Nekem Hazard lenne. A keret mélysége tökéletes idén, ne csesszük el, mert elhisszük, hogy karajok vagyunk Béla nélkül isRealista24 írta:De minek a helyére akárki is, amikor itt van Asensio? Valaki árulja már el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mert Asensio elsődlegesen CR pótlása idén poszt alapján is. Jövőre még többet kell pihennie CR-nek, Asensionak meg lesz az elegendő játékperc. Lucas nem elég Bale pótlására, ő is csak cserének jó. Oda kell egy ember. Nekem Hazard lenne. A keret mélysége tökéletes idén, ne csesszük el, mert elhisszük, hogy karajok vagyunk Béla nélkül isRealista24 írta:De minek a helyére akárki is, amikor itt van Asensio? Valaki árulja már el.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De minek a helyére akárki is, amikor itt van Asensio? Valaki árulja már el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Neymar mellett egyetlen ertelmes brazil tamado van osszesen, de ot meg elvitte a city telen.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
A lényeget már leírták sokan, szerintem megvenni se volt túl értelmes ennyi pénzért, nagy hype-pal.
Szerintem hozzuk el Gansot.ziro4vr írta:Nagyon gyanús ez nekem, Hehe Bale mellett van, mások meg jönnek a közepes brazilokkal. Valami nem stimmel.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Costa, ez komoly? Irgalmatlanul közepes játékos, 2 kiemelkedő hónapja volt eddig 27 évesen, ráadásul vérbeli zsoldos.
Nagyon gyanús ez nekem, Hehe Bale mellett van, mások meg jönnek a közepes brazilokkal. Valami nem stimmel.
Nagyon gyanús ez nekem, Hehe Bale mellett van, mások meg jönnek a közepes brazilokkal. Valami nem stimmel.
Nem illik.
-
Én egy Douglas Costara rögtön cserélném, akár egy az egyben is. Nem klasszis, de hozza azt a stílust amire nekünk szükségünk lenne, amit kb csak Marcelo tud jelenleg balhátvédként a keretből vagyis megbontani a védelmeket nem pedig sokszor a statikus körbepasszolgatás, nem akkor név mint Bale de taktikailag meg nagyon szükségünk lenne ilyen emberre.
Nagyon nincs mit elismerni szerintem. A 2014-es spanyol kupadöntő gólja pazar volt, illetve a BL döntőben is ő törte meg az Atléticot, de azon kívül nem emlékszem, hogy maradandót nyújtott volna. Talán tavaly tavasszal volt 2-3 bajnoki amit eldöntött, de ennyi. BL-ben tavaly egy árva gólt nem rúgott. És urambocsá, hogy egy 91 milliós sztártól én ezt kevésnek találom.Karim the king írta: nettó hazugsag, vagy ennyire utálod, hogy nem ismered el.
Ebben mondjuk van valami!Karim the king írta:Vagy nem értesz hozzá.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
de nyilván tévedhetek is, amire kicsi az esély amúgy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
pedig rendkívüli expertek véleménye alapján egy vadló, a tökéletes prototípus, fut, lő, fejel, erős, gyors, okos, sehol senki már a visszapillantó tükörben sem, neymar meg pláne semmi.Realista24 írta:Nagyszerű összefoglaló.CS0ki írta:Én le sem igazoltam volna, illetve utána minden nyáron szívesen eladtam volna...Nincs bajom a faszival, csak egyszerűen olyan magas ára van(meg fizuja), amit itt a stílusa és a sérülékenysége miatt soha nem fog visszajönni.
nyilván tévedhetetlen, megkérdőjelezhetetlen.
namindegy.
amúgy ha belegondolunk, nem égető kérdés az ő dolga.
ha marad, akkor ha játszik, akkor elbírjuk, végülis a 2 legfontosabb sorozatban évek óta nagy esélyünk van nyerni, ha nem játszik, akkor van helyette asensio vagy isco.
ha eladjuk, akkor jó pénzt kapunk érte.
szóval bármit csinálunk, jól jövünk ki belőle.
szerintem.
de nyilván tévedhetek is, amire kicsi az esély amúgy.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyszerű összefoglaló.CS0ki írta:Én le sem igazoltam volna, illetve utána minden nyáron szívesen eladtam volna...Nincs bajom a faszival, csak egyszerűen olyan magas ára van(meg fizuja), amit itt a stílusa és a sérülékenysége miatt soha nem fog visszajönni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Minden szezonban volt össz-vissz talán 2 olyan hónapja amire azt lehet mondani, hogy nem érdekel, hogy szúrja a szemem a stílusa, az tetszett. Ez is átlagban, jó indulattal, mert a 2. szezonja úgy csőd, ahogy van, az ideiben meg volt 5-6 meccse ahol tényleg húzta a csapatot.Karim the king írta:Ennyi erővel csak Messi és Ronaldo az extra az egész világon. pl. Messi mellett ott volt Suárez tavaly. Sokkal jobbak is voltak, az is nagyon hiányzik nekik ebben az évben többek között. Az extra volt. Ugyanúgy mint Ronaldo mellett Bale.
Ezt szép így leírni. Nyertünk kettőt is! Csak pl ha a '14-es rajta múlik a rendes játékidőben és nem jön Ramos, akkor nem csak Casillas lett volna csesztetve a hibája miatt, hanem Bale is, mert kihagyott vagy 3 ziccert. A '16-os menetelésére meg nem úgy emlékszek, hogy az nekünk pótolhatatlan lett volna.Anthony írta:Nyertünk vele egy BL-t, azért már megérte
+1CS0ki írta:Én le sem igazoltam volna, illetve utána minden nyáron szívesen eladtam volna...
Az ára meg a fizetése csak másodlagos. Az csak azért gond, mert így nehezebb igazolni. Pl ha Pereznek Hazard kéne, szépen néznénk ki 3 bőven 10+ millás fizetéssel. A fő probléma a stílusa meg a sérülékenysége. A stílust nem is kell ecsetelgetni. Be lett állítva, hogy milyen fejlődőképes, milyen tanulékony. Itt van már 4 éve, de spanyol, technikás fociból egy csepp nem ragadt rá... Én nem ezt akarom látni (mondjuk gondolom majdnem mindenki így van vele) hogy szaladgál meg folyamat lövi be a labdákat. Egy szép eleme volt a játékának, a sok távoli bombája. Na az bezzeg eltűnt...CS0ki írta:Nincs bajom a faszival, csak egyszerűen olyan magas ára van(meg fizuja), amit itt a stílusa és a sérülékenysége miatt soha nem fog visszajönni.
Én már 60-70-ért is eladnám. Mert a többi csapat sem lehet hülye, hogy ne lássa, hogy mennyire sérülékeny lett. Nem tudom mi lett a vádlijával, de a múltkori cikkből kiindulva, abból még bőven lesznek hosszabb sérülései. Szóval én mindenképp szabadulnék tőle, de mivel Perez és Zidane is oda van érte, fiatal is, ezért még 3-4 évig egész biztos látni fogjuk a fantasztikus játékát...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nyertünk vele egy BL-t, azért már megérte, de tovább kell lépni, láthatóan nem talál ő ide. Nem szabad megvárni amég leépül, mint Kaká, idén még szinte veszteség nélkül elpasszolható, de ha még egy ilyen szezont lehoz akkor neki ilyen szempontból vége.
Én le sem igazoltam volna, illetve utána minden nyáron szívesen eladtam volna...Nincs bajom a faszival, csak egyszerűen olyan magas ára van(meg fizuja), amit itt a stílusa és a sérülékenysége miatt soha nem fog visszajönni.