Utazás Madridba

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Zizu10
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Marcelo, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Utazás Madridba

HozzászólásSzerző: Zizu10 » 2017. május 1., hétfő 21:50

üdv! jövő héten pénteken WizzAir-es járattal megyünk Madridba! Természetesen a meccsre is szeretnék menni :) érdemes megvárnom a hivatalos jegyértékesítés időpontját? olvasom hogy gondok vannak a magyarországi bankokból történő utalással... ha nem jön össze a jegyvásárlás a hivatalos oldalról, vajon a helyszínen is lehet még jegyet venni 100-200 eur körül? Köszi előre a válaszokat!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 1., hétfő 21:27

matador írta:
Ismerem én a fajtájukat... :-@ :sziv:
Esetleg egy educated guess a meccsidőpontra?
El Real Madrid @SevillaFC correspondiente a la 37ª jornada de Liga se jugará el domingo, 14 de mayo a las 20:00 h

Szépen beszopattak minket akkor. Ennyit a logikus döntésekről.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 29., szombat 10:18

Mivel 17. elvileg a Celta, 10. a visszavágó. Ezért szombat 18:15.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2017. április 29., szombat 10:15

Realista24 írta:
matador írta:PayPaylos fizetés is blokkolva van? Vagy az amúgy sem játszik, csak a madridista kártyánál?

Másik: két hét múlva van a Sevilla elleni hazai. Nem kéne ilyenkor már rég hivatalos meccsnapnak lennie?
Nincs PP.
Sevilla meg nem hivatalos mert a Celta sem az. Spanyolok.
Ismerem én a fajtájukat... :-@ :sziv:
Esetleg egy educated guess a meccsidőpontra?
Sportfilozófia: Roger Federer

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 29., szombat 9:57

matador írta:PayPaylos fizetés is blokkolva van? Vagy az amúgy sem játszik, csak a madridista kártyánál?

Másik: két hét múlva van a Sevilla elleni hazai. Nem kéne ilyenkor már rég hivatalos meccsnapnak lennie?
Nincs PP.
Sevilla meg nem hivatalos mert a Celta sem az. Spanyolok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2017. április 29., szombat 9:34

PayPaylos fizetés is blokkolva van? Vagy az amúgy sem játszik, csak a madridista kártyánál?

Sportfilozófia: Roger Federer

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 28., péntek 20:07

1000nel jár a visszavont bérletek száma.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 28., péntek 13:18

Általános dolog, hogy mindig az szívja meg, aki nem csinált soha hasonlót.
Jogos, csak bosszantó, hogy már itt is így állunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. április 28., péntek 13:14

Dear Gergo,

The security policies are imposed by the Spanish football league, UEFA, the club and, lastly, entradas.com. We understand that you are upset but we can not help you.

Also indicate you that you can purchase the tickets through another official point of sale, which is Ticketmaster.

Regards

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 28., péntek 11:53

istimester írta:Saját Carnet + random spanyol bankkártya mukodik?
Kellene, igen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 28., péntek 11:50

Saját Carnet + random spanyol bankkártya mukodik?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 28., péntek 11:29

d.gergo írta:Valahol tényleg teljesen jogos, de attól még bosszantó. Megvenném a belépőt a madridista kártyámmal, amit ezért csináltattam, és nem enged fizetni. Holott ezt a stadionba való belépésnél elég könnyen le lehetne igazoltatni iratokkal, aztán aki visszaél vele az kint marad, és idővel leszokik róla az árusító, hogy megpróbáljon ebből hasznot húzni, mert sorra jönnek az elégedetlen ügyfelek cashback-ért.

Persze tudom ezt is ki lehet játszani, amennyi haszna van ezeknek a jegyeken, abból nem tétel beregisztrálni egy madridista kártyát belőle névre szólóan. Más kérdés, hogy amilyen kapzsik, inkább mind megspórolja, és nem igényre, hanem előre veszi meg a jegyeket, és utólag szórja szét. :hmmm:
A madridista kártya ellenőrzése tudod, hogy mennyivel megnehezíteni e belépést, 20 perc helyett 2 óra lenne mire bejutsz. Nem kivitelezhető. Elég ha arra gondolsz, hogy a pár száz szurkolónak milyen macera bejutni, amikor két helyen is ellenőrzik az id-t egy idegenbeli meccsnél. Meg hát G, te is hányszor vettél belépőt másnak vagy én a kártyáddal, amikor nem mentünk meccsre. Ilyen alapon feltételezhetné a klub, hogy kerestél rajta, holott csak barátnak segítettünk jegyhez jutni.

Jó persze, jogos, de erre akkor sem ez kellene, hogy legyen a megoldás. Mert így azokkal is kibasznak, akiknek ezek a dolgok meg sem fordulnanak a fejükben, csak ki akar menni a meccsre.

Igen, ott van pl a madridista kártya, amit sokan azért vesznek meg, hogy hamarabb jusson jegyhez. És nem tud/nem tudsz a sok okor miatt.
Általános dolog, hogy mindig az szívja meg, aki nem csinált soha hasonlót.
Akkor lehet teljesen fölösleges lenne a Carnetem megújítása is? :hmmm:
Te szittyamadridista :shutup:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 28., péntek 11:28

én támogatom a vénaszkennert a bernabeuba mozgalmat. :mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. április 28., péntek 11:24

Akkor lehet teljesen fölösleges lenne a Carnetem megújítása is? :hmmm:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 28., péntek 11:04

Jó persze, jogos, de erre akkor sem ez kellene, hogy legyen a megoldás. Mert így azokkal is kibasznak, akiknek ezek a dolgok meg sem fordulnanak a fejükben, csak ki akar menni a meccsre.

Igen, ott van pl a madridista kártya, amit sokan azért vesznek meg, hogy hamarabb jusson jegyhez. És nem tud/nem tudsz a sok okor miatt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

e.gergo
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. április 28., péntek 11:01

Valahol tényleg teljesen jogos, de attól még bosszantó. Megvenném a belépőt a madridista kártyámmal, amit ezért csináltattam, és nem enged fizetni. Holott ezt a stadionba való belépésnél elég könnyen le lehetne igazoltatni iratokkal, aztán aki visszaél vele az kint marad, és idővel leszokik róla az árusító, hogy megpróbáljon ebből hasznot húzni, mert sorra jönnek az elégedetlen ügyfelek cashback-ért.

Persze tudom ezt is ki lehet játszani, amennyi haszna van ezeknek a jegyeken, abból nem tétel beregisztrálni egy madridista kártyát belőle névre szólóan. Más kérdés, hogy amilyen kapzsik, inkább mind megspórolja, és nem igényre, hanem előre veszi meg a jegyeket, és utólag szórja szét. :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 28., péntek 10:53

Majd ha a parasztok megtanulják, hogy nem adjuk el a megvett jegyeket drágábban, mint teszik azt most mindenféle nációból érkező emberek és szurkolói klubok, akkor újra visszatér a régi rendszer. Gondolom ez áll a dolog mögött.

Mert a köcsög utazási irodás is megveszi, és a 40 eurós jegyet majd 120 euróért. Én megértem őket, és támogatom is. Persze ez a spanyol jegyüzéreket nem zárja ki sajnos, de most beszéltem makedón baráttal, aki látta, hogy az egyik szurkolói egyesület egy tagja két Barcással parádézott a stadionban És többek között ilyen miatt nem kap egy normális egyesület jegyet adott esetben. De meccs előtt is látott ilyen esetet.

Szóval lehet háborogni, de ha a dolgok mögé néztek, akkor igenis van értelme. Persze szánalmasozni egyszerűbb, mint utánaolvasni és gondolkodni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 28., péntek 10:38

Szégyen. Gyakorlatilag diszkriminálják a szurkolókat. És ezek szerint nem is nagyon akarnak ez ellen tenni semmit.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 28., péntek 10:23

hát ez nagyon szomorú és egyben szánalmas is a részükről. mintha valami háborús övezet lennénk ahol bármikor hiperinfláció lehet.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

e.gergo
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. április 28., péntek 10:20

___Samy___ írta:Tehát akkor nem jó nekik a magyar kártya? És most már mindig ilyen nehéz körülmények között lehet nekünk jegyhez jutni? Nem fognak ezen valamit okoskodni?
Haver kint van Madridban, AtMa elleni hazai BL meccsre csak online lehet jegyet venni, és összesen tíz különböző magyar bankkártyával próbálkoztunk összesen vagy százszor (nem túlzás, és volt minden, Visa, MC, American Express). Mindig visszadobta, hogy biztos elírtunk valami kártyaadatot. A megkeresésre pedig azt mondták, hogy biztonsági okokból nem engedik a mi országunk bankjaiból való fizetést.

Srác suliban van kint egy nemzetközi csoportban, megkértem hogy keressen valami más nemzetiségű havert ott akinek a kártyájával kipróbálják, mert azt nem mondták az Entradas-tól, hogy pontosan melyik országokat diszkriminálják.

Én azért még levelezgetek velük, hogy megtudjam, miben más a magyar száz "euró" a spanyol száz eurótól :roll:

Vissza: