nem sopcast, de parancsolj:Sierra írta:Sopcast-es csatornát tud vki adni?
http://www.totalsportek.com/real-madrid-streams/
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. április 29., szombat 16:12
nem sopcast, de parancsolj:Sierra írta:Sopcast-es csatornát tud vki adni?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. április 29., szombat 16:09
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. április 29., szombat 16:09
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. április 29., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 29., szombat 16:05
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 29., szombat 16:03
Nem, hát El clasico után volt 3 nappal a meccs. Gondolta pihennek egyet aztán jó van. Majd a következőtől már újra játszhatnak. Szánalom.Chris írta:Érdekes, hogy most az un. A csapat kezd. Mert az Atlético ellen, akkor így nincs pihentetés, ahol kizárt, hogy az un. B csapat kezdjen. Olyan, mintha a Valenciát otthon veszélyesebbnek tartaná Zidane, mint idegenben a Deport.
De egyébként komolyan van aki azt hiszi, hogy az Atlético ellen majd a Depor elleni csapat fog kifutni?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. április 29., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 29., szombat 16:01
Szerintem még ő se tudja mi legyen.VanillaSky írta:A pletykákon kívül megvan már a szignó az új szerződésén? (mondjuk elég nagy hülye lesz, ha így jelen állapotokat tekintve hosszabbít)végig fogja vinni ezt a szezont gyönyörűen és Isconak komoly szerepe van/lesz.
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. április 29., szombat 16:00
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. április 29., szombat 15:58
A pletykákon kívül megvan már a szignó az új szerződésén? (mondjuk elég nagy hülye lesz, ha így jelen állapotokat tekintve hosszabbít)végig fogja vinni ezt a szezont gyönyörűen és Isconak komoly szerepe van/lesz.
HozzászólásSzerző: volt » 2017. április 29., szombat 15:57
Kedden is ez lesz a kezdő az a baj. James helyett Isco és ennyi. (Vagy asensio)BlancoMark írta:Nem tudom mi ez a siras, az Atletico ellen teljesen eselytelen lenne Iscoek jateka ha ma kezdenenek es nyomnanak 70 percet meg a hetkozi meccsukre. (Mert ugye ZZ a 70. perc elott nem cserel ugyhogy ez lenne a minimum jatekidejuk.)
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 29., szombat 15:55
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 29., szombat 15:52
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. április 29., szombat 15:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 29., szombat 15:48
Nála már nem lepődök meg, mert alap kezdő. De hogy James ma miért került be, azt nem tudom.R. Carlos írta:Ugyanez a helyzet Casemiroval is. Csak ő Kovacic elől veszi el... Remélhetőleg a magyarázat ugyanaz a keddi BL meccs. Bár Zidane úgy se teszi ki a kezdőből akkor se a kis kedvencét.
Mondjuk ez sem volt szép tőled. Tény, hogy nem kéne már meccs előtt pampogni. De tudsz érdemleges választ adni arra, hogy James mégis mit keres a kezdőben? Igaz, hogy keveset játszott, de miért pont most kell neki perceket adni, mikor Isco Zidane-i magasságokban tolja a bugit?Realista24 írta:Egy tollvonással sem vagytok jobbak, mint az újságírók. Es meg mindig csak fotelhuszarok vagytok, akik mindig azzal kezditek, hogy En megmondtam elore..... vicc.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. április 29., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 29., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. április 29., szombat 15:35
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 29., szombat 15:34
Isco olyan csúcs focit tolt a Depor ellen, hogy ma kezdenie kellett volna szó nélkül.Realista24 írta:Örök elégedetlenek klubját megnyitom. Botrány, amit műveltek.
Van 21 penge játékosunk, de most egy jo meccs utan folyamat ugyanazt eroltetnetek.
Par hete meg Asensio volt fikazva, hogy nem annyira jo mégsem, Isco túl sokat cselez, Morata egy bot, CR a legnagyobb, Case a legjobb mert kell egy védekező, es meg folytathatnám reggelig.
Egy tollvonással sem vagytok jobbak, mint az újságírók. Es meg mindig csak fotelhuszarok vagytok, akik mindig azzal kezditek, hogy En megmondtam elore..... vicc.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 29., szombat 15:34
ezt hittuk lar hete is mikor ugy kezdodott hogy atma ellen nem kezdett. gondoltuk a bayernra pihenbesteve7 írta:Nem tudom mit idegeskedtek, vszeg Isco kezd az atleti ellen, ma is jon a 60 perc kornyeken. Mondjuk Kova kezdhetett volna.
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem