Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Tegnap, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 24., szombat 17:44

csak annyi a bajom Bale érkezésével, hogy az ára miatt - amiről továbbra se ő tehet - nagyítóval fogják nézni minden mozdulatát és az elvárások az árához lesznek viszonyítva...és akkor feltehetjük a kérdést, mi az elvárás tőle mondjuk egy meccsen?

meccs/gól? az tartania kellene? Cé szintjén kellene teljesítenie folyamatosan?

én valami olyasmi munkát várok tőle, mint Cé, olyan munkabírást miegymás, kevesebb góllal.

a legfőbb erénye talán a motiváltsága, hogy a legjobbak között legyen, a fejlödni akarása. ez hozta őt erre a szintre - és madridba :mrgreen: - enélkül pl. Özil hiába minden ez vitte előre, és fogja is.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 24., szombat 17:33

Üdv!
A mostani helyzetről az a véleményem, hogy a sokunk által várt Bale transzferből mindenképpen jól jövünk ki, ha megvesszük. Ha rápillantunk a legnagyobb sportnapilapok oldalaira világszerte ezt látjuk a vezércikkekben, a walesi ázsiója csak nő és nő
Egyetértek. S.szakmailag, illetve marketing szemszögből is mindenképpen jól járunk vele hosszú távon. Nemrégen leírtam, többedmagammal a részleteket miért, szóval ebbe ne menjünk bele nagyon, lerágott csont már. Csak pár szó: (egyik?) legdrágább játékos, (egyik)legnépszerűbb(jelen pillanatban), aki folyik hónapok óta a címlapokról és a média minden egyes ágán keresztül---> garantált reklámok, garantál mezeladás, garantál (még a jelenleginél is nagyobb)népszerűség és figyelem.
Özil.
Tény, hogy szenved, nem igazán megy neki a játék és Isco az akit mostanában szeretni kell helyette. Viszont az, hogy két éve csak teng leng az ember, semmit nem csinál stb az egész egyszerűen nem igaz. Számomra még mindig top5 -ös középpályás, egy kijózanító edzői pofonra van csak szüksége( visszakézből meg Benzemának) , meg inkább rotálni kellene őket Iscoval és hagyni játszani, mert jobboldalt fele annyira hatékony.
Tény, hogy szenved, nem igazán megy neki a játék és Isco az akit mostanában szeretni kell helyette
Ezt gúnynak szántad? :) valahogy úgy hatott. Ha valaki olyan performanszt ad elő, amit a kisgyerek a meccseken, akkor velejáró folyamat, hogy kedvencé válik egy pillanat alatt, JOGOSAN.
...
Ezt soha nem értettem. Kijózanító pofonra? Szvsz az már régen rossz, ha egy ép elméjű felnőtt játékosnak, aki egy ilyen státuszú mezt hord, annak "pofonok" kellenek, hogy rájöjjön arra, hogy 2x2, az nem öt. Benzemánál sem értettem ezt soha. Igen rotálni kellene Iscoval, de ha valakinek ez nem tetszik (meg lehet nézni Mesut arcát, mikor lecserélték, meg úgy általában) akkor ennek sincs értelme. Úgy veszem észre, hogy a töröknek esze ágában sincs versengeni, küzdeni. Még fizetésemelést is akarna, a pletykák szerint. Mint a kapusposztnál, López és Iker versenye, most Mesutra is ez vár. Ha kipottyan a kezdőből, vagy esetleg a klubtól is repül, azt csak is saját magának köszönheti majd. (Özilt kedveltem, de ez a konstans teljesítmény nem visz előrébb minket. Elég belőle.)
Ja és Iker a legjobb-legszimpatikusabb, de ha Lopez jobban véd nála, akkor ne azért bukjunk meccseket mert őt jobban szeretjük... plusz ő is nagy madridista, szóval nem is értem

na elsőre ennyi :)
Egyértelmű. Lerágott csont ez is. Nem is érdemel több mondatot. Most Diego kell, előrébb vagyunk vele.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hugo
Kedvenc játékosaid: H.Sanchez ; CR7 ; Varane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: hugo » 2013. augusztus 24., szombat 16:50

Jó napot mindenkinek,

Első hozzászólásom a fórumon, bár az oldal létrehozása óta követlek titeket... (másik oldalt is beleértve)
Jól összeszokott kis csapat jött itt össze,van is egy-két szimpatizánsom köztetek akikkel gyakran egyetértek, szóval mostantól én is belekotyogok majd néha... Én az idősebb madridistákhoz tartozom, gyakorlatilag 1986-87 óta vallom magam Real szurkolónak, persze minden Real meccset csak azóta tudok megnézni, amióta a technika és politika is megengedi...

A mostani helyzetről az a véleményem, hogy a sokunk által várt Bale transzferből mindenképpen jól jövünk ki, ha megvesszük. Ha rápillantunk a legnagyobb sportnapilapok oldalaira világszerte ezt látjuk a vezércikkekben, a walesi ázsiója csak nő és nő, és a szurkolói csőcselék -akik szeretik ugyan a focit, de inkább divatból követik, nem is igazán értenek hozzá (ma már el kell döntened egy általános iskolában is, hogy a birodalomnak szurkolsz, vagy a lázadóknak ez a divat) , akik a youtube facebook oldalak alapján mondanak meghatározó véleményt játékosokról, szóval ezek a szurkolók (75 százalél szvsz) meg vannak őrülve Bale- ért. A klub legutóbb akkor volt meghatározó világszinten, amikor galaktikusokat igazoltunk és Perez-Zidane-Ancelotti ezt nagyon jól tudja. CR mellett lesz még egy húzóemberünk, aki bárhonnét és bárhogyan képes gólt szerezni, biztos vagyok benne, hogy gyökeresen megváltoztatja a jobboldali játékunkat. Túl drága? Perez ki tudja fizetni és ez a lényeg. Most nem mondhatjuk azt sem, hogy igen, de a kispadunk meg rövid, egy sérülésen elmehet az egész szezon. Most lehet rotálni, vannak fiatalok, értékes játékosok mindenütt.

A másik ember , akit mostanában nem kedvel pár megmondóember-s általuk egyre többen itt a fórumon, az Özil.
Tény, hogy szenved, nem igazán megy neki a játék és Isco az akit mostanában szeretni kell helyette. Viszont az, hogy két éve csak teng leng az ember, semmit nem csinál stb az egész egyszerűen nem igaz. Számomra még mindig top5 -ös középpályás, egy kijózanító edzői pofonra van csak szüksége( visszakézből meg Benzemának) , meg inkább rotálni kellene őket Iscoval és hagyni játszani, mert jobboldalt fele annyira hatékony.

Számomra nagy biztosíték, hogy a padunkon ott ül Zidane, nála jobban senki nem lát a pályán, plusz a tehetségekhez is van érzéke. Carlo meg, hát legalább őt az újságírók is szeretik, kell egy kis nyugi, mert az egyetlen nagyon összesározta itt a hófehér mezeket.

Ja és Iker a legjobb-legszimpatikusabb, de ha Lopez jobban véd nála, akkor ne azért bukjunk meccseket mert őt jobban szeretjük... plusz ő is nagy madridista, szóval nem is értem

na elsőre ennyi :)
"I doubt Barcelona will make an offer, but they can save it because I wouldn’t accept." H.S.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. augusztus 24., szombat 16:47

Géci írta:Háát nézd... Jogos amit irsz, de azzal te is tisztában vagy, hogy amennyire rugdalják Isco-t nem fog kibirni teljes szezont + nem árt 1 jó csere akit, ha beteszel akkor tud tenni a játékhoz, nem pedig csak elvesz... Nem értem, hogy ha 1 bayern tud minőségi padot tartani akkor itt ez miért nem lehetséges.
Szerintem Özil a padról beszállva is alig ad plusz lendületet, az inkább DM. Özilt kéne eladni a MU-ba, DM maradna, és esetleg Coentrao helyére valaki, és kész vagyunk. (Balet már ide számoltam)

Így is meglenne a mély keret, minőségi cserékkel.
Lopez/Casillas - Carvajal/Arbeloa, Varane/Pepe, Ramos/Nacho/Derik, Marelo/Coentrao - Casemiro/Khedira - Modric/Illaramendi/Xabi Alonso - Bale/Di María, Isco/Kaká, CR/Jesé - Benzema/Morata

- Coentrao távozása esetén egy csere balbekk, vagy ne adj Isten Arbeloa is játszhat ott)
- mondjuk ha Isco sérült lenne inkább Modric kezdjen ott, és egy sorral hátrébb az ő "cseréi", Kakának sok hasznát már nem nagyon lehet venni, de ha már itt van, legyen biztonsági kiegészítőember extrém sérüléshullám esetére
- ha CR nem tud játszani a helyen szerepelhet Bale, és a jobboson DM
- Benzema cseréje is inkább Jesé lehetne, de ez szezon közben kialakulna

Lényeg a lényeg, hogy én látom a mély keretet minőségi paddal. Rengeteg variációs lehetőség áll Carlo rendelkezésére és mindenkinek van megfelelő, minőségi cseréje.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 15:52

Az én érték rendemben senki se lehet nagyképű. És nem az ember ítélő képesség előítélet függő dolog, bárki bármit mond. Az elvárásait meg honnét tudod? Eddig egyszer(!!!!) panaszkodott, hogy nem érzi magát jól a szélen. Persze ne, hogy azt hidd, hogy csak takarózni akarok, mert tényleg a nulla felé tart a hozzáállása, de benne sokkal több van. Az elmúlt 3 évbe, ha jól játszott, ha nem, akkor is benne volt CR után a legtöbb veszély és még mindig az egyik legveszélyesebb emberünk ő. Ezt kell mérlegelni, hogy megéri-e neki kellő szabadságot adni a pályán és megtalálni a mindenki számára jó felállást vagy elpazarolni és elengedni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. augusztus 24., szombat 15:51

Ha 40-45 milliót kifizet a Manchester érte,akkor el kell adni.Ennyi.Még jól is járnánk.Angliában meg ezzel a mezőnymunkával,sehol sem lesz. :roll:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 24., szombat 15:49

Elvileg a Castillánál van egy új emberke. Középső középpályás, Cristian Gómez a neve, kölcsönbe jött az Espanyoltól, 24 éves. Van 37 meccse a La Ligában (igaz többnyire csereként, 1660 perc összesen). Ha igazak a pletykák akkor Alex helyére jött aki viszont elmenne (pont az espanyolba).
Így talán vele és a másik két máshonnan érkezővel (Jorge Pulido és Jaime Romero) ismét tudnak majd egy jó idényt zárni és nem lesznek kiesési gondjaik.

Valaki nem tudja, hogy Adánnal mi a helyzet? mikor megy el? hova?
mert itt tuti nem fog védeni, ideje lenne neki is lelécelnie, ha akar valamit kezdeni magával.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 24., szombat 15:45

Kerlon írta:
dzsihad91 írta:Adios Gülü...sajnos egy ekkora géniust még a Real Madrid se tud megfizetni :lol: :lol: :lol: (lehet ,hogy kacsa de ismerve a kis török-németünket aligha...)

Még fizetésemelés........... :lol: :lol: :lol: Vannak szabályok, bekéne tartani... :mrgreen: bdsrstnt!
Nem tudom mi ez, hogy ismerjük a kis török németünket szöveg. Egyszer nyilatkozta és egyszer volt hír, hogy az apja egyeztet a vezetőkkel. Elég elszomorító, hogy ilyenekből ítélek meg az embereket. Pl. DM-nél sokkal több sírás volt és komolyabb huzavona. Elég komoly lett itt az Özil-fóbia... :roll:
Tudom,hogy nehéz elképzelni, de vannak emberek akiknek megadatott az a különleges képesség, hogy viszonylag jó emberismerőnek mondhatják magukat...személyes tapasztalatok alapján, én annak tartom magam. :D Egy focistáról is simán összelehet rakni a képet akkor is ha a büdös életbe nem beszéltél vele egy szót sem.Főleg a saját csapatod játékosáról akit hétről hétre látsz.És Özilhez még jó ember ismerőnek sem kell lenni ahhoz , hogy lásd mennyire nem szeret "dolgozni" és mennyire nagyra van magával.Elszállt vele a ló, teljesítmény 0, de az elvárások meg az egekben.De ettől ő még nem egy rossz ember, csak hát Real Madrid ,meg csillogás, érthető.De mivel ebben a keretben 2 ,azaz kettő ember van aki nyugodtan lehet nagyképű (Casillas,CR) addig a keret többi tagja úgy kéne teperjen minden meccsen mintha az életük múlna rajta.A statisztikákat meg hiába mutogatjátok, az azoknak szól akik nem nézték a meccseket, akik nézték statok nélkül eldöntik ,hogy jó-e az Özil-Benz kettős vagy nem.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 15:43

Casso írta:Torrente majd becserkészi nekünk.
Torrente Atletico Madrid drukker.... :mrgreen:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 15:41

Galacticos írta:.............
Háát nézd... Jogos amit irsz, de azzal te is tisztában vagy, hogy amennyire rugdalják Isco-t nem fog kibirni teljes szezont + nem árt 1 jó csere akit, ha beteszel akkor tud tenni a játékhoz, nem pedig csak elvesz... Nem értem, hogy ha 1 bayern tud minőségi padot tartani akkor itt ez miért nem lehetséges.

Amenyniben Isco kezdő akkor

-----------------vkp----------------
--Modric---------------------Isco--

Özil esetében

--------------vkp------------------
----Özil-----------------Modric---

Ez szerintem totál vállalható úgy, hogy ha elől Bale---Benzema----CR alkot, de igazából tök 8 amit előbb felvázoltam, mert támadásoknal Isco is bemozog középre és, ha Isco helyén lenne ő is bemozogna. Özilt Zizunak össze kell kapni, hogy legalább annyit védekezzen mint Isco, ami nem sok, de legalább odapiszkál beáll passzok útjába és nem a földön hisztizik, hogy miért nem fújta be a spori... ÉN szemály szerint nem bántanám a keretet. Coentrao menjen mert el akar menni... kész ! Veszünk bagóért még 1 csere jobb bekket azt cső és megvan a 25 fő. Cherysev meg nem kapott a nagy csapatba mezt igy vele még nem tudni mi lesz mert ugyebár a Castillába nem akar menni...

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. augusztus 24., szombat 15:39

Géci írta:No srácok az AS szerint 13:00-kor landolt Bale Spanyolországban pontosabban Marbellán!
Torrente majd becserkészi nekünk. :lol:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 15:22

No srácok az AS szerint 13:00-kor landolt Bale Spanyolországban pontosabban Marbellán!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 15:13

Géci írta:de tavaly meg Modriccal kellet versengenie Özilnek még sem volt hiszti..
de özilt mourinho nyomatta ha szar volt ha nem. most már itt van isco is. meg tavaly 4231 volt és özil a csatár mögött tolta ott ahol ő szerez játszani.
most nincs 4231 hanem 433van és nincs is poszt ahová özil igazán illene:
----------ide ugye vkp jön------------: értelemszerűn a védelmet hagyom és vkp-t nem is kell ecsetelni.
----modric--------------isco: ide sem jó igazából. rmcf eléggé aggódott hogy isco majd fog-e itt védekezni mert a malagában nem tette és a spanyoloknál se szakadt meg. itt viszont visszafut, sokat vállal ebből értelemszerűen többet is hibázik mint özil akinél labda is alig van. viszont ha ő labdát veszít felkel és fut vissza, vagy letámad ha hátrajátszották. ezzel szemben a nagy mesut megáll, csípőre teszi a kezét, magyaráz a bírónak, mutogat vagy ha őt fellökték -mostanában könnyebben mint eddig bármikor- akkor ott fekszik köpköd és mire felkel az egy jó 10-15másodperc. carvajalt én volt az egyik aki a legjobban savazta az első meccs után, félig meddig továbbra is tartom hogy jogosan de így hogy özil annyit segít neki a védekezésben mint én itthonról a tv elöl így nem csoda hogy a nyomás még nagyobb rajta. anno a bayern is az allianzban azért vert el minket, mert a győztes gól előtt cr nem ment hátra és contraora ketten vitték, lahm megverte beadta gomez meg bemakkolta. csak cr tesz eleget ahhoz hogy neki tényleg ne kelljen mindig hátramennie (bár ott hátra kellett volna). özil viszont ehhez még tényleg nagyon keveset tett le az asztalra, tudom még mindig fiatal de így nem lesz belőle egy korszakot átölelő nagy játékos -nem klasszis vagy zseni csak nagy játékos- ha szarik az egészre. özil sajnos egyike azon embereknek akik csak a mezt viszik ki a pályára és nincsenek tisztában vele hogy melyik csapat mezét. szóval visszatérve oda középre a védekezése miatt kevés. az első hármas:
--bale----motiváltkarim---cr: na most, nem igazán vagyok a csatár nélküli játék híve. a spanyoloknál sem értem pedig ők a kedvenceim a válogatottak terén, viszont itt ha ott van két ilyen "vadló"( :D ) akkor elég lehet az is ha karim helyén egy tkp játszik. özil viszont ehhez szerintem nem elég veszélyes a kapura. tavaly kb 5gólt lőtt a primera divisionban, és nem is ezzel van bajom hanem inkább azzal hoyg nem is vállalja el. elviszi a tizenhatosig mondjuk és ha tiszta is a lövőhelyzet hányszor volt már olyan hogy kitette szélre? vagy hátra passzolta? vagy visszahúzta? vagy visszafordult? és most azt hagyjuk is hogy sokszor azért mert a jobb lábára jött ki a lépés.
a szélre meg egyszerűen kevés. bale jobb nála, assistokon kívül a játék minden elemében. a szélhez ő keveset védekezik, kevés 1v1et tud megcsinálni vagy inkább úgy mondom hogy kevés 1v1et vállal be. én a dm-özil párosból egyet eladnék, eddig dm-et adtam volna most már inkább mesutot. azért mert dm inkább szélső mint özil, és ő már ahogy én látom könnyebben tűrné a padot mint a német.

aztán most jön kerlon és :box: :argue: .. basszus nincs :lelolek: szmájli? :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 15:10

dzsihad91 írta:Adios Gülü...sajnos egy ekkora géniust még a Real Madrid se tud megfizetni :lol: :lol: :lol: (lehet ,hogy kacsa de ismerve a kis török-németünket aligha...)

Még fizetésemelés........... :lol: :lol: :lol: Vannak szabályok, bekéne tartani... :mrgreen: bdsrstnt!
Nem tudom mi ez, hogy ismerjük a kis török németünket szöveg. Egyszer nyilatkozta és egyszer volt hír, hogy az apja egyeztet a vezetőkkel. Elég elszomorító, hogy ilyenekből ítélek meg az embereket. Pl. DM-nél sokkal több sírás volt és komolyabb huzavona. Elég komoly lett itt az Özil-fóbia... :roll:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 24., szombat 15:04

Adios Gülü...sajnos egy ekkora géniust még a Real Madrid se tud megfizetni :lol: :lol: :lol: (lehet ,hogy kacsa de ismerve a kis török-németünket aligha...)
nem sírok, nem sírok :'(
a legjobban igazából engem ebben az aggaszt, hogy kié lesz akkor a 10es mez? :hmmm:

:mrgreen:

szerk.: mekkora kib :cens: ás lenne az emberek millióival, akik 11es Bale mezt vettek, ha végül Bale lenne a 10es :lol: :lol: :lol:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 15:01

Nem azért, de tavaly meg Modriccal kellet versengenie Özilnek még sem volt hiszti... Gondolom, hogy csend van Bale-el kapcsolatban (már amennyire) ki kellet valamit találni...
Amúgy állitólag kedden mutatják be Balet, szóval kicsit még várni kell ELVILEG :coffee:
sentry írta:Ha jön Bale - és jönni fog - Özilnek kapáltak, ha mindenki egészséges.
Miért is? :hmmm:

Isco cseréjének tökéletes és még rotálható is... nincs miről beszélni! Itt a 2013/14-es szezon lehet bizonyitani a 7 millás fizuért, és, ha kevés lesz akkor mehet isten hirével... :coffee:
Gondolom nem Kaká lesz Isco vetélytársa, mert akkor elég kényelmes helyzetben lesz Isco :lol:
Itt egyedül DM-nek kell elgondolkoznia, de ő még szerintem idén még biztos nem megy sehova...

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. augusztus 24., szombat 14:53

madridronie írta:
Én egyszerűen nem értem mi ez a nagy Karim-utálat az utóbbi időben...
Özillel kéz a kézben most ők a slágerek! :coffee:
És sokszor nagyon megalapozott.

Nem személyeskedés de pl te Moratát nem akarod látni, mikor még sokat nem játszott (félre ne érts szerintem se lesz nagy játékos, de legalább valami esélyt kapna szerencsétlen) Özil meg konstans sz_r 2 éve. Néha 1-1 jó meccs ne legyen mentség, mert egy alapember a Realban ezen a poszton hozzon már egy minimum szintet minden meccsen.

A statisztikákkal sem érdemes engem sem fárasztani, hogy hány gólt rúgott meg gólpasszt adott. Azt kéne elfelejteni végre, hogy nem divat fikázni..... hanem egyszerűen van akinél betelt a pohár. Ha Özil továbbra is ilyen gyér teljesítményre képes, akkor ugyan úgy kapni fogja az ívet. Ez fix.

Ha jön Bale - és jönni fog - Özilnek kapáltak, ha mindenki egészséges.

De mehet is kézen fogva a német barijával valami angol csapatba bohóckodni. Csak kérdem én, ha Öziltől a spanyol bajnokságban ilyen könnyen elveszik a labdát, és nem is igazán hajt a meccseken (DM-ben legalább ez megvan) akkor mit akar szerencsétlen ember bármelyik másik topligában. Bundásligában is kevés ez produkció....

Szóval Özil, meg a haverok jogosan kapják az ívet.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 24., szombat 13:59

Adios Gülü...sajnos egy ekkora géniust még a Real Madrid se tud megfizetni :lol: :lol: :lol: (lehet ,hogy kacsa de ismerve a kis török-németünket aligha...)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 13:53

ha igaz az öziles hír akkor pápá.
küzdeni ő sem képes a helyéért meg hát miért is küzdene? ő a nagy mesut özil neki már nem kell küzdenie annyi mindent letett az asztalra.
meg ez hogy a semmi teljesítményére még kapjon plusz lóvét na meg a nagy f :cens: t.
Rabiosa írta:Ennek sincs sok lényege, mert ha minden meccset 1-0-ra nyerünk és meglesz a 10. akkor kb. senkit nem fog érdekelni h ki mennyit lőtt
ez igaz de egy 90-100milliós playertől én várok 20-25 gólt / szezon. az azért nem egy akkora elvárás.

illarra meg remélem már a bilbao ellen játszhat. nagyon várom már, nagyon kíváncsi vagyok rá. és hiszek is benne hogy jó lesz.

DT8
Kedvenc játékosaid: Sami Khedira

HozzászólásSzerző: DT8 » 2013. augusztus 24., szombat 13:50

"Nagyon remélem, hogy játszani fogunk majd ellenük. Vicces lenne legyőzni őket. Mondom ezt úgy, hogy nincsenek bennem rossz érzések. Azért jöttem el, mert folyamatos játéklehetőséget akartam, és Madridban ez egyszerűen nem lehetséges” – nyilatkozta Higuaín.
az is vicces lesz ha esetleg a BL-ben találkozunk és szegény gonzalo ismét besül ahogy a BL-ben szokása... :mrgreen:
49 meccs 9gól :lol: :lol:

Vissza: