Mesut Özil - 10

Archívum
Press

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Press » 2013. augusztus 26., hétfő 23:11

full hasznos kerettag lehetne, Kakát ki kéne tenni és Iscot és Özilt versenyeztetni és pillanatnyi formájuk alapján dönteni, hogy ki a jobb (ja, vagy ez csak Lopezre érvényes mostanában... :roll: ). Egyértelmű, hogy kelleni fog, hosszú a szezon de ha ennyire nem bírja, hogy lett egy komolyabb vetélytársa mint Canales meg az "ex-"aranylabdás akkor szevasz.

Ma az is kiderült, hogy Özil és Isco nem tudnak együtt játszani. Isco pont olyan híg.. volt egyel hátrébb (Alonso szerepkörben), mint Özil a szélen. Vagy egyik, vagy másik. Mondjuk ez Bale érkezésével nem is volt kérdés egyébként sem.

Szóval all in all, ha nem bírja a nyomást és a versengést akkor heló, mert már elmúltak a 'minden meccsen kezdő vagyok mert nincs más a posztra' idők.

http://www.youtube.com/watch?v=GEN8I9Yxvl0
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 26., hétfő 23:04

Gyenge,de nagyon remélem,hogy nem megy el.

Tetszik vagy nem,kelleni fog ő is a meneteléshez.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 26., hétfő 23:02

ilyen teljesítmény mellett össze kellene húznia magát, és melózni szépen csendben, nem pedig bevágni a durcit
ha rajtam múlna, már nem lenne itt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 26., hétfő 22:47

Ahogy mondani szokás, megszoksz, vagy megszöksz. Kösse fel azt a bizonyos alsóneműt, vagy...
Szerintem amúgy marad, de idén eldől, hogy győztes-e vagy vesztes.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 26., hétfő 22:32

Most mit mondjak rá? Nem ő az egyetlen, aki ilyet csinál. Mindenki tudja, hogy nem örömében viselkedik így. Teljesítménye eddig nulla vagy felköti vagy mehet...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. augusztus 26., hétfő 22:27

Lehwt manchesterig swtalni durcizva, nem potolhatatlan a tag, fole ha ennyire nem birja a versengest... Eddig egy izmos Canalesszel es egy szar Kakaval kuzdott a posztert, Isco ekkora falat lenne? .....akkor inkabb hozza az 50 millat es helo... :roll:
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 26., hétfő 22:24

azért kíváncsi lennék kerlonék véleményere azzal kapcsolatban hogy ez mi volt öziltől a lecserélése után?
senkivel sem pacsizott, és egyből bement az öltözőbe, pedig nem volt sérült.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 19:24

dzsihad91 írta:Ezt úgy írod mintha benzema meccs/gól átlaga 1.00 lenne. (várjunk csak... ) Viccet félre téve, amennyiben lesz egy Bale,Cr szárnyunk akik termelnek is nem biztos ,hogy nekünk szükségünk van csatárra...akkor lenne ha benzema tényleg bizonyítana végre.
Hát nézd... Én Karimot azért is szeretem, mert nagyon jó a játékban (kényszeritők,szép labdajáratás stb...) és nem olyan mint Higu volt aki ott áll 3-4 védő között 90 percig és várja, hogy arra menjen a labda... Részemről nincs semmi baj ezzel a 4-3-3-as felállással :coffee:

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 24., szombat 19:20

Géci írta:
pheco írta:Én simán el tudom képzelni azt, hogy kipróbálja Carlo a csatár nélküli játékot.
Case-Modric-Isco
-------Özil---------
Bale-----------CR

Elméletileg Bale bírja szuflával a védekezést is, itt Isco és Özil is ki tud húzódni szélre, ha úgy alakul. Aztán CR meg Bale szétzilálja a védelmet. Szerintem működhet ez a felállás is, de valószínűbb az eddigi játék és Özil helyét a jobboson átveszi Bale.
Ezt én már nagyon régen felvetettem ezt a 4-3-1-2-őt, de ameddig van 1 Benzemánk addig ez nem éppen jó húzás...
Ezt úgy írod mintha benzema meccs/gól átlaga 1.00 lenne. (várjunk csak... :| :mrgreen: :mrgreen: ) Viccet félre téve, amennyiben lesz egy Bale,Cr szárnyunk akik termelnek is nem biztos ,hogy nekünk szükségünk van csatárra...akkor lenne ha benzema tényleg bizonyítana végre.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 19:07

pheco írta:Én simán el tudom képzelni azt, hogy kipróbálja Carlo a csatár nélküli játékot.
Case-Modric-Isco
-------Özil---------
Bale-----------CR

Elméletileg Bale bírja szuflával a védekezést is, itt Isco és Özil is ki tud húzódni szélre, ha úgy alakul. Aztán CR meg Bale szétzilálja a védelmet. Szerintem működhet ez a felállás is, de valószínűbb az eddigi játék és Özil helyét a jobboson átveszi Bale.
Ezt én már nagyon régen felvetettem ezt a 4-3-1-2-őt, de ameddig van 1 Benzemánk addig ez nem éppen jó húzás...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 24., szombat 19:03

Én simán el tudom képzelni azt, hogy kipróbálja Carlo a csatár nélküli játékot.
Case-Modric-Isco
-------Özil---------
Bale-----------CR

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 18:29

Pipita írta:De mondom, az edző jobban ért hozzá, nem az én problémám, hogy hol fog játszani.
de épp ez az. hogy nincs posztja a jelenlegi rendszerben. pont ezt írtam hosszabban ma.
középre isco helyére kevés, mert a védekezés büdös neki. benzema helyére kevés, mert nem képes támadni a kaput. szélre kevés mert nem vállalja fel az 1v1eket és keveset védekezik.
itt nincs csatár mögötti pozíció, csak modricé és iscoé, akik csak a betis ellen többet védekeztek mint özil az egész tavalyi szezonban.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. augusztus 24., szombat 18:27

Majd Ancelotti kitalálja, gondolom jobban ért hozzá picit, mint én.
De én vagy fals nine-ban játszatnám, vagy a csatár mögött.
Vagy ha Carvajal elég nagy bivalynak bizonyulna, akkor beleférne az is hogy picit a szélről húzzon befelé.

De mondom, az edző jobban ért hozzá, nem az én problémám, hogy hol fog játszani.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 18:24

és milyen poszton játszatnád özilt pipita?
Pipita írta:Ja, és a világ barmai leszünk, ha megvesszük Balet és eladjuk Özilt.
az én szememben ez felérne higuain eladásával. pedig az sem volt piskóta ekkora áron.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. augusztus 24., szombat 18:22

Én azért adnék neki egy évet úgy, hogy nem az a támadójátékunk, hogy Pepe vagy Xabi előrerúgja, Cé meg fut. Aztán meglátjuk mit tud. Mert ugye az első két éve (szvsz) jó volt, illetve az első tökéletes, a második jó. A harmadik gyenge, mint ahogy az egész csapatnak (kivéve Cé - dehát ő nem is ember - meg ugye Varane) persze ez nem mentesíti fel Özilt a szar teljesítménye alól, nem is azt próbálom elérni, csak szerintem egyszerűen José "kihozomamaximumotmindenselejtből" Mourinho nem tudta kihozni a felét sem a játékosai képességének, sőt, egyenesen lebutította őket szvsz (igen, még Cét is..)

Szerintem Özil kell abba a Real Madridba, ami olyan focit játszik, amilyet én akarok látni.

Ja, és a világ barmai leszünk, ha megvesszük Balet és eladjuk Özilt. De ez csak az én véleményem.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 24., szombat 18:14

mocsok írta:bár nem tudom mennyire jönne be neki az angol bajnokság stílusa. oda azért nem árt egy kicsivel több határozottság és munkabírás.
Az ide se ártott volna...

Pletyka ide vagy oda, én nagyon örülnék, ha 45-50 millió euró környékén el tudnánk adni.
Ha marad, és kezd, akkor Isco karrierjének és a csapatvédekezésnek tesz keresztbe, ha marad, és kispadozik, akkor a saját értékét felezi/harmadolja meg. A Bale-ügylet után jól is jönne rögtön egy nagy bevétel a klubnak.

Kár, hogy ide jutottunk. Amikor megvettük, én örültem neki, a német válogatottban mutatott gyors, hatékony, letisztult futballt vártam tőle, öröm volt nézni, ahogy mozgatta a nationalelfet. Az első hónapok ezt a reményt még alá is támasztották, remekelt például az Ajax elleni kinti meccsen.

Kénytelen vagyok viszont igazat adni hehének, azóta, hogy itt van nálunk, Özil szinte semmiben nem fejlődött. Kimondhatatlanul zavar, hogy Higuainhoz és Di Mariához hasonlóan rendre értékelhetetlen alibi semmit produkált a nagy meccseinken. Ez a Real Madrid 10-esétől nem fogadható el.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 24., szombat 17:47

mocsok írta:biztos igaz a hír.
az el confidencial tuti tudja hogy özil mire gondol és hogy érzi magát.
Sok esetben vannak dolgok amiket a jatekos nem mondhat ki, ezert szol az ugynokenek, hogy hintse mar el ezt es ezt az informaciot, hatha rakap egy nagyobb csapat es elkezd erdeklodni, stb. Persze en se tudom, hogy jelen esetben tenyleg errol van szo vagy csak egy ujsagiro kezdett elmeleteket gyartani.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 24., szombat 16:26

biztos igaz a hír.
az el confidencial tuti tudja hogy özil mire gondol és hogy érzi magát.
de legalább ma is lehet özilt szidni egy pletyka miatt. az egylábas szöveg már úgyis uncsi.

amúgy szerintem nem lenne rossz döntés neki odaigazolni.
ha jön bale 100 millióért akkor ő tuti kezdő lesz, még sérülten is. (hurrá, alig várom hogy itt legyen :| )
isco is most jött a nyáron szép pénzért, és jól is debütált. őt se lehet nagyon kiszorítani mostanában. cét meg meg sem említem. a mu-ban pedig alapkezdő lenne.

bár nem tudom mennyire jönne be neki az angol bajnokság stílusa. oda azért nem árt egy kicsivel több határozottság és munkabírás.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. augusztus 24., szombat 16:10

Kerlon írta: A vetélytárs nálam azt jelenti, ha valakivel egy posztért meg kell küzdenie, ő viszont egyszer sem játszott Isco/Modric helyén idén.

Igen,én az Öziles hírre reagltam,hogy Bale miatt...Konkrétan erre:
" hogy Isco után minden bizonnyal Bale is a csapat játékosa lesz, így pedig elveszíti alapkezdő státuszát."
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 15:23

kelemen.istvan írta:Mindjárt megsajnálom szegénykém lelkének nem tesz jót a vetélytárs... :lol: :lol:
:angry:
Konkrétan most sincs komoly vetélytársa, mivel jobb szélsőt játszatnak vele, illetve a tavalyi pozíciója már nincs is a felállásban, mivel szerkezeti váltás történt. A vetélytárs nálam azt jelenti, ha valakivel egy posztért meg kell küzdenie, ő viszont egyszer sem játszott Isco/Modric helyén idén.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: