Tudom, hogy nem éppen földhöz ragadt elképzelés, de leszarnam. 33 éves, Iker Casillast is kifurtak, akkor Ronaldonak sem adnék már fix szerepet. Ha nem fogadja el meg távozhat nyugodtan.Berti írta:Tök jó elképzelés, csak ott bukik meg az egész, hogy Ronaldo nem fogadná el a cserecsatár szerepet, ergo Mbappe is hiába jönne.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Igen, csak ő úgy írta hogy maradna a 433.
442ben meg Dembele lenne elég felesleges, de én idén még úgyse hoznám, mert rendre rossz döntéseket hoz még.
442ben meg Dembele lenne elég felesleges, de én idén még úgyse hoznám, mert rendre rossz döntéseket hoz még.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
4-4-2-ben működhetne.Berti írta:Tök jó elképzelés, csak ott bukik meg az egész, hogy Ronaldo nem fogadná el a cserecsatár szerepet, ergo Mbappe is hiába jönne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tök jó elképzelés, csak ott bukik meg az egész, hogy Ronaldo nem fogadná el a cserecsatár szerepet, ergo Mbappe is hiába jönne.
Tegnapi meccsből megint csak az jött le, hogy itt igazán 3 fék van a csapatban.
CRonaldo. Szerintem csak a nagyon vakok nem látják, hogy 10 akcióból 9 elakad rajta és azzal az eggyel takaroznak, hogy Ronaldo eredményes. Lehet egy normális szélső 10-ből 3-4szer megoldaná. Ami pedig ritka undorító Ronaldo részéről, hogy ha nem veszik be a játékba, akkor hisztizik, ha neki szóvá teszik, hogy miért lőtte el, miért nem passzolt, akkor meg megmagyarazza az igazát. Ahogy mondtam korábban, szépen leepiti a saját maga által felallitott példakép szimbólumot.
Casemiro. Lassú, mint a dög. Egyre életveszélyesebb, fingja nincs hova kell helyezkedni. Labdakihozataloknal biztos veszítünk rajta két ütemet. Aztán labdajaratashoz is hülye, ő lép fel a támadó harmadban, helyezkedes természetesen ott is szar, aztán Modricnak és Kroosnak kell visszalepni leosztani. Elöl meg egy ember van a kp és támadósor között, aki nem ért ehhez a szerephez. Nála is kienelek egy undorító dolgot. Agyhalott módjára reklamal minden egyes sárgás szerelesenel, amikor kussolnia kéne. A mueseseirol ne is beszéljünk, nevetséges. Szerintem elszallt fejben.
James/Bale. James bal lábának jatszatasa is rengeteg ütembe kerül a csapatnak. Mocskos lassú, néha belefer a jatszatasa, de komoly kiélezett meccsen remélem továbbra sem látjuk. Bale hasonló, ezért írtam ide.
És akkor láthatjuk, hogy 3 erinthetetlen (jó James nem, de Bale se különb) embert tart el a csapat. Ronaldo még bele is ferhetne, mert max nem 4et rugunk csak kettőt. De amikor a másik két suta elveszi a teret egy Isco, Asensio vagy Kovacic elől, akkor szerintem minden focit szerető ember elsirja magát. Vagy ha nem az mazochista.
Egy remgyenge valenciat sikerült nagy nehezen megvernunk. Zidane felfogása alapjaraton tetszik, mert lényegében két működő kezdője van, viszont a fontos meccseken szerintem rendre rossz összetételt választ. Imádkozom, hogy az Atletico ellen ne ez legyen.
És a 433 továbbra is mukodhetne, de ahhoz a két szélsőnek is kéne védekező munkát letennie. Ez most nincs meg, szopunk is rendesen.
Magyarán mondva és a jövőre tekintettel Casemirot hamar ki kéne fúrni a kezdobol, a keretben maradjon, jó taktikai fegyver lehet, ha parasztosan bekkelni kell. Ronaldot el kéne csábítatni valahova, mert jól látható, hogy ő nem fog változni. Ami a csúcsra vitte az le is szedi onnét. Maximum csere csatár szerepben itt tartanám, biztos elfogadna.
Két embert is eladnek a BBCbol, a maradékbol cserecsatart csinálnék. Hazardot én hoznám, szerintem az általam elképzelt Kroos Kova Isco kozeppalyaval és Marceloval kiegészülve ő még jobban kiteljesedhetne itt. Nagyon kell egy veszélyes gyors szélső. Másik ember Dembele lehetne. Túl di maria effektes, szeleburdi. Asensio miatt csak egy kell. Marco is remekel, néha még kicsit fejben lassú, de top játékos lesz ő elég hamar.
Gyakorlatilag DDG úgyis jönni fog, rajta kívül Hazard, Mbappe, Llorrente, Vallejo/Diego Llorrente, balhatved csere, Theo? 6 ember két sztár igazolással, hogy több fiatal tehetséggel.
Ellen oldalon Bale, James, Morata, Pepe, Coentrao, Keylor.
DDG, Casilla, Zidane
Carvajal, Daniel, Ramos, Varane, Nacho, Vallejo/DLlorrente, Marcelo, Theo
Isco, Kovacic, Kroos, Modric, Casemiro, Llorrente,
Asensio, Lucas, Ronaldo, Benzema, Mbappe, Hazard.
Igazából Benzema vagy Ronaldo is távozhatna, esetleg Lucas is. Gyakorlatilag a Zidane féle rotációval ez egy triplazos keret lehetne.
Tavaly is új éhes arcokat akart itt a többség, szerintem most kell nagyon felkavarni az állóvizet.
CRonaldo. Szerintem csak a nagyon vakok nem látják, hogy 10 akcióból 9 elakad rajta és azzal az eggyel takaroznak, hogy Ronaldo eredményes. Lehet egy normális szélső 10-ből 3-4szer megoldaná. Ami pedig ritka undorító Ronaldo részéről, hogy ha nem veszik be a játékba, akkor hisztizik, ha neki szóvá teszik, hogy miért lőtte el, miért nem passzolt, akkor meg megmagyarazza az igazát. Ahogy mondtam korábban, szépen leepiti a saját maga által felallitott példakép szimbólumot.
Casemiro. Lassú, mint a dög. Egyre életveszélyesebb, fingja nincs hova kell helyezkedni. Labdakihozataloknal biztos veszítünk rajta két ütemet. Aztán labdajaratashoz is hülye, ő lép fel a támadó harmadban, helyezkedes természetesen ott is szar, aztán Modricnak és Kroosnak kell visszalepni leosztani. Elöl meg egy ember van a kp és támadósor között, aki nem ért ehhez a szerephez. Nála is kienelek egy undorító dolgot. Agyhalott módjára reklamal minden egyes sárgás szerelesenel, amikor kussolnia kéne. A mueseseirol ne is beszéljünk, nevetséges. Szerintem elszallt fejben.
James/Bale. James bal lábának jatszatasa is rengeteg ütembe kerül a csapatnak. Mocskos lassú, néha belefer a jatszatasa, de komoly kiélezett meccsen remélem továbbra sem látjuk. Bale hasonló, ezért írtam ide.
És akkor láthatjuk, hogy 3 erinthetetlen (jó James nem, de Bale se különb) embert tart el a csapat. Ronaldo még bele is ferhetne, mert max nem 4et rugunk csak kettőt. De amikor a másik két suta elveszi a teret egy Isco, Asensio vagy Kovacic elől, akkor szerintem minden focit szerető ember elsirja magát. Vagy ha nem az mazochista.
Egy remgyenge valenciat sikerült nagy nehezen megvernunk. Zidane felfogása alapjaraton tetszik, mert lényegében két működő kezdője van, viszont a fontos meccseken szerintem rendre rossz összetételt választ. Imádkozom, hogy az Atletico ellen ne ez legyen.
És a 433 továbbra is mukodhetne, de ahhoz a két szélsőnek is kéne védekező munkát letennie. Ez most nincs meg, szopunk is rendesen.
Magyarán mondva és a jövőre tekintettel Casemirot hamar ki kéne fúrni a kezdobol, a keretben maradjon, jó taktikai fegyver lehet, ha parasztosan bekkelni kell. Ronaldot el kéne csábítatni valahova, mert jól látható, hogy ő nem fog változni. Ami a csúcsra vitte az le is szedi onnét. Maximum csere csatár szerepben itt tartanám, biztos elfogadna.
Két embert is eladnek a BBCbol, a maradékbol cserecsatart csinálnék. Hazardot én hoznám, szerintem az általam elképzelt Kroos Kova Isco kozeppalyaval és Marceloval kiegészülve ő még jobban kiteljesedhetne itt. Nagyon kell egy veszélyes gyors szélső. Másik ember Dembele lehetne. Túl di maria effektes, szeleburdi. Asensio miatt csak egy kell. Marco is remekel, néha még kicsit fejben lassú, de top játékos lesz ő elég hamar.
Gyakorlatilag DDG úgyis jönni fog, rajta kívül Hazard, Mbappe, Llorrente, Vallejo/Diego Llorrente, balhatved csere, Theo? 6 ember két sztár igazolással, hogy több fiatal tehetséggel.
Ellen oldalon Bale, James, Morata, Pepe, Coentrao, Keylor.
DDG, Casilla, Zidane
Carvajal, Daniel, Ramos, Varane, Nacho, Vallejo/DLlorrente, Marcelo, Theo
Isco, Kovacic, Kroos, Modric, Casemiro, Llorrente,
Asensio, Lucas, Ronaldo, Benzema, Mbappe, Hazard.
Igazából Benzema vagy Ronaldo is távozhatna, esetleg Lucas is. Gyakorlatilag a Zidane féle rotációval ez egy triplazos keret lehetne.
Tavaly is új éhes arcokat akart itt a többség, szerintem most kell nagyon felkavarni az állóvizet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
mehetne de benzemanak berelt helye van barmennyire is rossz...
toni meg pihent egy mecset szoval o is kezd.
toni meg pihent egy mecset szoval o is kezd.
- ___Samy___
Valencia ellen mehet a: keylor-carvajal-nacho-ramos-marcelo-kovacic-modric-isco-asensio-morata-cr sor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Egyértelmű, hogy Isco és Kovacicnek kell lennie a jövő Realjának, hihetetlen mekkora spílerek, és hogy mennyire jegelve vannak. Kovacic akár méltó utódja lehet Modricnak, Isco meg Isco.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Szerintem egy Carvajal->Danilo, és Ansensio/Benzema->James csere lesz. Carvajalra ráfér a pihentetés, Ansensio is mostanában sokk meccsen játszott, vszeg hétvégén is fog.sonic írta:Nekem ez a tippem:CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
Porteros: Navas, Casilla y Yáñez.
Defensas: Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Danilo y Tejero.
Centrocampistas: James, Casemiro, Kovacic, Modric, Asensio e Isco.
Delanteros: Benzema, Lucas Vázquez, Mariano y Morata.
Navas - Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo - Casemiro, Modric, Isco - Asensio, Benzema, Morata
igen 95% max morata helyett LVNekem ez a tippem:
Navas - Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo - Casemiro, Modric, Isco - Asensio, Benzema, Morata
ha lazán nyerünk vagy tök mindegy hogy, picit megbocsájtok nekik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yazid 2017. április 26., szerda 13:54-kor.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nekem ez a tippem:CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo kis meccsek lesznek ma(Bayern-Dortmund, PSG-Monaco). Kar, h egyidoben vannak a mi meccsunkel.
Kivancsi leszek milyen osszeallitasban kezdunk ma, viszont esely van arra amit egyszer ebben a szezonban szeretnek latni. Casilla-Carvajal,Nacho,Varane,Tejero-Case,Kova,Isco-Lucas,Benzi,Asensio
...de valoszinuleg Carvajal helyett Danilo, Benzema helyett Morata lesz.
Kivancsi leszek milyen osszeallitasban kezdunk ma, viszont esely van arra amit egyszer ebben a szezonban szeretnek latni. Casilla-Carvajal,Nacho,Varane,Tejero-Case,Kova,Isco-Lucas,Benzi,Asensio
...de valoszinuleg Carvajal helyett Danilo, Benzema helyett Morata lesz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- rolandantal
Ez a keret a mai meccsre?Csabi írta:CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
Sokan tartottok ettől a meccstől a Riazorban, de szerintem simán lehozzátok.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kroos legalább pihizik.
Nem is nullán volt a srác, hanem -1-en
Nem is nullán volt a srác, hanem -1-en
ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
Kroos és Cé pihen
Kroos és Cé pihen
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
De Geat es Mbappet mindenkepp hoznám. Benzemát és Balet is eladnám. (Benzi maradhatna ha elfogadná a padot.) Kell a frissítés a támadósorban szerintem.
Casemiro is remélem kiszorul a kezdőből jövőre.
Casemiro is remélem kiszorul a kezdőből jövőre.
- RealMadridFanatic
Mivel lényegében szerintem komoly kihívója sem lesz, így igen.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
vajon elég egy De Gea mint nagy név választási évben vagy Perez hozni akar egy szokásos kampány nevet?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Szerintem nem lesz nagy fifázás.
Egy kapuscsere, ezzel pedig perez kiélhetné a hajlamait is.
Pepe és Coentrao, ha távozik, akkor Vallejo maradhat a helyre. ( talán egy balhátvéd még)
James eléggé kifelé áll, így a keretben Llorentének lesz helye, talán.
Támadóktól, ha lelép Morata és Mariano, akkor talán oda hozhatnánk valakit.
De elöl lehet marad minden a " régiben " .
Egy kapuscsere, ezzel pedig perez kiélhetné a hajlamait is.
Pepe és Coentrao, ha távozik, akkor Vallejo maradhat a helyre. ( talán egy balhátvéd még)
James eléggé kifelé áll, így a keretben Llorentének lesz helye, talán.
Támadóktól, ha lelép Morata és Mariano, akkor talán oda hozhatnánk valakit.
De elöl lehet marad minden a " régiben " .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát ha Varane ennyit sérült, akkor bár mennyire is bírom a buráját, inkább menjen és maradjon Pepe+Vallejo. És akkor Nacho mehetne a szélre Carvajal cseréjének meg balra.RealMadridFanatic írta:Igazad van, de ha Pepe maradna, akkor Nachot inkább Carvajal tehermentesítésére használnám, és nem keresnék mögé embert (mindettől függetlenül is lehet, hogy egy Castillás fiatalt kipróbálnék, az előszezonban talán egész biztatónak tűnt Tejero, vagy voltak hírek Hakimiről is, hogy ügyes). Illetve Varane azért kérdőjel számomra, hogy hosszú távon mennyire használható, remélem nem lesz sérült minden szezonban 2 hónapot...Ha pepe marad akkor vallejo szerintem felesleges.