matador írta:Ebben a Mbappében mi van annyival több, mint a minden évben aktuális ügyes fekagyerekben egy támadószellemű európai középcsapatból? Csak mondjuk a tavalyi verzióval, Aubameyanggal összevetve sem jobb, sőt szerintem koordináltlanabb a mozgása és még idegen közegben sem állta meg a helyét.
azért ha csak az eye-testre hagyatkozunk, mbappé gyorsabb, kreatívabb, és ami a legfontosabb, rámenősebb.
nagy különbség, hogy aubameyang egyazegyben ritkán veri meg az embert az utóbbi két évben már, gyakorlatilag kiismerték, nem tud újítani, elfogyott.
a killer instinct is mbappé oldalán áll, pedig csak a béellmeccseit láttam.
nem kérdés, hogy a francia jobb játékos.
Meggyőző érvek, de nekem valahogy ez a hosszúlábú esetlen mozgás nem meggyőző. Ebből maximum egy Henry tud kijönni szerintem, az meg nem 100 milla kaliber.
henry a tipikus megtolom és lefutom kaliber volt, ezért élt meg angliában, ezért volt tucat spanyolban, ahol nincs ilyenre hely.
de mbappétól én gyakran látom, hogy csinálná a kényszerítőket, nem a higuájn féle alibi visszapassz 10-ből 9szer, hanem előre vagy oldalra, aztán fut be a résbe, ahogy azt a legjobbtól látta, ronaldotól vagy amit benzema is próbál csinálni, de buták körülötte a támadók meg ő is lassú hozzá.
sztem nem fog jönni mbappe, mert túl szép hogy igaz legyen, elmegy angliába sztem, de ne legyen igazam.
Mert a Pogba Higuain kettős 90-100 milliós kaliber. Vagy James 80.
Hagyjuk már. Tudjuk jól, hogy az árak már elmentek duplájára.
pont ezért mondom,hogy a gyerek világrekord összeg lesz, azt meg perez nem fogja kifizetni.
sztem anglia lesz abból