Messi életrajz?még jó hogy volt b terv.
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Galacticos
R.M.C.F írta:Az egész könyvet? Rendeld meg,nem drága,és marhára megéri......MINTHA ÉN írtam volna a barcás részeket.....csak annyi különbséggel,hogy már zlatan előtt is ezeket pofáztam.
karácsony előtt anyámtól azt kértem, budapest összes plázájában volt, és nagyobb könyves boltjában meg a környéken lévő kisebbekbe sem és semmi. jaj hogy 23.-án délután még hogy ki volt akadva hogy sehol nem tudja megszerezni. még jó hogy volt b terv.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az egész könyvet? Rendeld meg,nem drága,és marhára megéri......MINTHA ÉN írtam volna a barcás részeket.....csak annyi különbséggel,hogy már zlatan előtt is ezeket pofáztam.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
belinkelnéd nekem az egészet?
szívesen elolvasnám.
ami a kiragadott részt illeti: peptől igazából nem vártam mást. ibra viszont vagány volt.
és ez is mutatta igazából hogy az ottani vezetés akkor sem volt és most sincs a toppon.
szívesen elolvasnám.
ami a kiragadott részt illeti: peptől igazából nem vártam mást. ibra viszont vagány volt.
és ez is mutatta igazából hogy az ottani vezetés akkor sem volt és most sincs a toppon.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tegnap egy baratommal beszelgettunk es valahogy szoba kerult Ibrahimovic. Lefekves elott letoltottem a konyvet es egy kicsit beleolvastam. Nagyon bejott, egyszer csak azon vettem eszre magam, hogy mar 150 oldalt elolvastam a 370-bol. Delelott be is fejeztem az egeszet.
Kedvenc reszem:
Kedvenc reszem:
Kód:
Senki nem tud összeroppantani. Majd én megmutatom nekik! Ilyen gondolatok jártak a fejemben. Ehhez képest az történt, hogy még fel sem vettem a csukámat, de Guardiola már magához hívatott. Július tizenkilenc volt. A többiek még nem jöttek vissza a vbről, nagy volt a nyugalom a klubban, és Pep csevegni próbált velem. Sejtettem, hogy ezzel valami célja lehet. Idegesen feszengett. Először könnyedebb témákat érintett.
- Milyen volt a nyaralás?
-Jóvolt.
- Hogy érzed magad, most így, az új szezon kezdetén?
- Jól, lelkes vagyok. Mindent bele fogok adni.
- Figyelj csak ...
- Igen?
- Készülj föl arra, hogy sok időt fogsz a padon tölteni - mondta, és ez volt az első nap. Még csak el sem kezdődött az előszezon. Még csak arra sem volt kíváncsi, hogyan játszom. Ezt újabb személyes támadásként fogtam fel.
- Oké - feleltem. - Értettem.
- Biztosan hallottad már, hogy megvettük David Villát a Valenciától.
David Villa király volt. Ő volt az egyik, akinek a spanyol válogatott a világbajnoki győzelmét köszönhette. Igen ám, de Villa szélen játszott. Én meg középen. Tulajdonképpen nem zavartuk egymás vizeit.
- Mi erről a véleményed?
Semmi, gondoltam először. Aztán hirtelen belém villant: miért ne tesztelhetném Guardiolát? Miért ne vihetném el a beszélgetést olyan irányba, amiből kiderül, hogy nem is fociról van itt szó, hanem arról, hogy el akarnak távolítani a klubból.
- Hogy mi a véleményem?
- Igen.
- Az, hogy keményebben fogok dolgozni. Mindent bele fogok adni azért, hogy helyem legyen a csapatban. Meg foglak győzni arról, hogy jó vagyok.
Azelőtt soha egy edzővel szemben sem viselkedtem így. Micsoda hülye szöveg, hogy mindent bele fogok adni! Hiszen azért fizetnek, hogy mindent beleadjak. Szerettem volna hallani, hogy mit válaszol erre. Ha azt mondja, hogy oké, meglátjuk, hogy pályára kerülsz-e, az egyfajta válasz. De csak nézett rám. Majd azt mondta:
- Tudom. De hogy legyen a folytatás?
- Ahogy mondtam » folytattam. - Mindent beleadok, keményen dolgozom, meglátod, hogy a pályán melyik poszton veszed hasznomat. Hátul, elöl vagy Messi mögőtt,
- Értem. De hogy legyen a folytatás?
Már megint ugyanaz. Képtelen volt egyenesen beszélni. Nem értettem, hogy miért. Bár nem is volt szükség rá, hiszen mindent értettem. Nem az volt a kérdés, hogy hol játszom a pályán. Ez egy személyes ügy volt. És ahelyett, hogy világosan megmondta volna, hogy mit akar, valami ködös irányba vitte el a beszélgetést.
- Hogy legyen a folytatás?
- Hát én is azt fogom csinálni, amit a többiek, Messi alá fogok dolgozni.
- Igen, de hogy legyen a folytatás?
Nem tudom, miért csinálta. Lehet, hogy csak arra várt, hogy felhúzzam magam, és odavágj am, hogy ezt én nem fogadom el. Elmegyek a klubból. Akkor aztán nyugodtan mondhatta volna, hogy Zlatan el akart menni, nem az én döntésem, hogy így történt. Csakhogy én jól bírom a konfrontációt, ugyanakkor képes vagyok magam fegyelmezni, és nem viszem kenyértörésig a dolgot. Éppen ezért megköszöntem a beszélgetést, és távoztam. Iszonyú dühös voltam. Forrt bennem az indulat. Azért volt előnye is a beszélgetésnek, megértettem, hogy nem akar a pályára engedni. Most már csak az volt a kérdés, hogy ezek után képes leszek-e mindennap elmenni edzésre, és a képét bámulni. Még nem tudtam eldönteni. Lehet, hogy taktikát kellene változtatnom. Egyfolytában a megoldáson agyaltam. Nem tudtam leállni.
Dél-Koreába és Kínába mentünk edzeni, ott némelyik edzőrnérközésen játszhattam. Ennek persze nem volt semmi jelentősége. Alegfontosabb játékosok még a vb-n voltak. Továbbra is én voltam a fekete bárány, és Guardiola továbbra is távolságtartó volt. Ha akart valamit, mindig odaküldött valakit maga helyett, hogy beszélje meg , velem. Az újságok mással sem voltak elfoglalva, mint hogy azt találgassák, mi fog történni velem. Maradok? Eladnak? Ugyanezek a
kérdések nyomasztottak engem is; nem úgy Guardiolát. Persze tőle is megkérdezték, hogy mi a helyzet velem, mire ő azt felelte, hogy Zlatan képes a jövőjéről dönteni. . Ezt a baromságot! Persze bepöccentem. Éreztem, hogy kell valami
igazán hatásosat csinálnom. Közben azért változtak a dolgok, az átígazolási piac beindult, és én szeretem ezt a játékot. Arról nem is szólva, hogy mellettem volt az a fickó, aki nagyon nagy segítségemre lehetett, Mino. Többször is beszéltünk egymással, és arra jutottunk, hogy keményen és hatékonyan kell játszanom. Guardiola nem érdemel mást. Dél-Koreában szerveztek egy találkozót Josep Maria Bartorneuval, a klub új elnökhelyettesével. A hotelban találkoztunk, és ő legalább
világosan beszélt.
- Zlatan, ha van ajánlatod, fogadd el!
- Nem akarok elmenni - feleltem. - Én a Barcelona játékosa vagyok, úgyhogy maradok.
Josep Maria Bartomeu csalódottnak tűnt.
- De akkor hogyan oldjuk meg ezt a helyzetet?
- Van egy ötletem - mondtam. - Hívjátok fel a Real Madridot!
- Miért tennénk ilyet?
- Mert ha el kell mennem a Barcából, akkor az a Real lenne, ami miatt elmennék. Oldjátok meg, hogy megvegyenek!
Josep Maria Bartomeu elsápadt.
- Ugye viccelsz?
- Egyáltalán nem - mondtam halálosan komolyan. - Van egy trénerünk, aki nem meri megmondani nekem, hogy nem akar látni a csapatban, úgyhogy maradok. Ha azt akarja, hogy elmenjek, a szemembe kell mondania úgy, hogy ne legyen belőle félreértés. És a Reálba szeretnék menni, csak hogy tudjátok.
Kimentem a szobából, és többet nem beszéltünk erről. A játszma elkezdődött. Igen, azt mondtam nekik, hogy a Real. De ez csak taktikai húzás volt. Provokáció. Valójában a Manchester Cityvel és a Milánnal tárgyaltunk. Természetesen hallottam arról, ami a Citynél történt, hogy van pénze a csapatnak, amióta egy arab sejk megvette a klubot. A Cityből
még nagy klub lehet pár év múlva, ám én nemsokára huszonkilenc éves leszek, nem nagyon volt már időm arra, hogy részt vegyek hosszú távú tervek megvalósításában. Egy olyan klubra volt szükségem, ami már jól működik, és egyik klub sem volt e tekintetben olyan jelentős, mint aMilan.
- Menjünk rá a Milánra! - mondtam.
Ahogy visszagondolok a történésekre, a jelen helyzetemból elég valószerűtlennek tűnnek. Attól a naptól kezdve, hogy Guardiola behívatott, hogy megmondja, a padon fogok ülni, attól a naptól fogva elég sok izgalmat okoztunk neki is és a klub vezetésének is. Kemény játékot űztünk. A lényeg az volt, hogy annyira idegesek legyenek már, hogy a lehető legkevesebb pénzért elengedjenek. Ami hozzásegített volna minket ahhoz, hogy egy jó személyi szerződést kössünk.
Találkoztunk is Sandro Rosell-lel. Abeszélgetés során kiderült, hogy Rosell eléggé kutyaszorítóban van. Tulajdonképpen nem értette, mi az oka a köztünk lévő konfliktusnak. Csak annyit látott, hogy a helyzet tarthatatlanná vált, és hogy kénytelen lesz engem eladni, bármi áron. Már ha nem akar megválni az edzőjétől, ami persze egyenlő volt a lehetetlennel az eredmények miatt, amiket Guardiola produkált. RoseIlnek nem volt választása.
Mindenképp meg kellett válnia tőlem, akkor is, ha kedvelt, akkor is, hanem.
- Sajnálom ezt az egész helyzetet - mondta. - De a csapat olyan, amilyen. Van olyan klub, amihez különösen szeretnél menni?
- Igen - feleltem.
- Hát ez nagyszerű - derült fel Rosell arca. - És melyik az?
- A Real Madrid.
Elsápadt. Átengedni egy Barca-játékost a Realnak, egyet jelentett a felségárulással.
- Az lehetetlen. Bármi mást, csak azt nem.
Teljesen felzaklatta a hír. Minóval örömmel láttuk, hogy így reagált, most már ideje volt leosztani a kártyákat. Folytattam:
- Te kérdeztél, én válaszoltam. A Real Madrid az a csapat, ahova szívesen átmennék. Kedvelem Mourinhót, úgyhogy csak hívjátok fel a Reált, és mondjátok el, mi a helyzet. Oké?
Nagyon nem volt ínyiikre, és ezzel teljesen tisztában voltunk. Sandro Rosell már rendesen pánikba esett. A klub hétszázmillióért vett meg. A fickónak vissza kellett szereznie a pénzt. Igen ám, de ha eladnák a Reálnak, ami Mourinho új klubja volt, Rosell számíthat arra, hogy a Barca-rajongók meglincselik. Kétségtelenül nehéz helyzetbe került. Nem tarthatott meg az edző miatt, ugyanakkor nem adhatott el az ősellenségnek.
A fickó képtelen volt megszólalni. Ezért folytattuk:
- Gondolj csak bele, milyen gördülékenyen menne minden! Mourinho maga mondta, hogy szívesen látna a csapatban. Persze nem tudtuk, hogy ez így van-e, de mindenesetre ezen a vonalon nyomultunk tovább.
- Nem - felelte.
- Kár. Tényleg. A Real az egyetlen klub, amit el tudnánk képzelni.
Amikor kimentünk, elnevettük magunkat. Ügyesen csináltuk. Real, Real. Ez volt a hivatalos vonal. De valójában a Milánra ősszpontosítottunk. Elég rossz az a Barcának, ha Rosell kétségbeesik, mert lejjebb fogja vinni az árat, és ez nekünk még jól jöhet. Ez volt a terv, amit egyelőre több szálori futtattunk. Volt egy külső, nyilvánvaló, és egy belső szál, a kulisszák mögött. Igyekeznünk kellett, mert augusztus harmincegyig le kellett bonyolítani az átigazolásokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem kell foglalkozni ezekkel a cikkekkel.....ha messit igazoltuk volna le akkor ő nem tudna beilleszkedni.....tök mindegy.
Zidane a sajtó szerint nem tudott beilleszkedni.....amikor ezt írták először az 5 fordulóban,akkor vezette a góllövő listát kp.ás létére és annyi tuti passzt osztott ki hogy vicc volt amit a madrid kihagyott.....na.
Zidane a sajtó szerint nem tudott beilleszkedni.....amikor ezt írták először az 5 fordulóban,akkor vezette a góllövő listát kp.ás létére és annyi tuti passzt osztott ki hogy vicc volt amit a madrid kihagyott.....na.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Csak hamar beilleszkedettmadridronie írta:Miért nem lepődünk már meg ezen, szánalmas!?!tat is kezdi már, tiszteletlenségről dumál, holott még a széke se melegedett be.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Miért nem lepődünk már meg ezen, szánalmas!?!tat is kezdi már, tiszteletlenségről dumál, holott még a széke se melegedett be.
Pedrerol bácsi (a Punto Pelotan) ugyanezt kérdezi!es az nem tiszteletlenseg, hogy a jatekosai es egyebkent o is eves szinten tobb millio eurot keres valsag idejen?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A Marca is lehozta ezt és úgy néz ki, hogy a Mirror szüleménye... Magyarul hisztiznek az angolokh3x0r írta:most olvastam NSO-n ezt a cikket Bale-rol
Most komolyan, ez mi a f.s? Ezt nevezik ujsagirasnak, hogy egy majomhoz hasonlitjak a vilag egyik legjobb jatekosat?
"Előre is sajnáljuk Bale-t, és csak remélni tudjuk, hogy az a pár ezer euró, amit másodpercenként keresni fog, egy kicsit csillapítja majd a honvágyát. És amúgy a padon úgyis csak unatkozó Casillast akár még rá is veheti, hogy a nagyi receptje alapján süssön neki egy kis Bara Brith-et".
- h3x0r
NSO-n olvastam egy cikket arrol, hogy messi az utolso 27 meccsebol mindossze 1-et jatszott vegig. (a PSG elleni odavagotol szamoltak, bele tartoztak a valogatott meccsek es az eloszezon is)'shutterisland írta:egyértelmű volt, hogy sérülés van.Na úgy néz ki, hogy Tatáék néha olvassák a fórumot, mert a hírek szerint Messi nem lesz ott a Malaga elleni keretben.
ott voltak a képek/videók a meccsről, ahol fájlalta a combját, meccs után tata is lenyilatkozta, miért hozta le, másnap pedig orvosi vizsgálatoknak vetették alá.
a kérdés csak az volt, hogy arra a meccsre hat ki csak, vagy a következőre (malaga) is.
azt meg nem gondolnám, hogy ez az egész egy nagy-nagy összeesküvés-elmélet része.
Ha nem adnak neki par het szunetet, tavaszra ennel joval tobb idore fog kidolni...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Csak ez már elég sokszor előfordult mostanában, és utána ugyanúgy ott volt a keretben a kövi meccsen. Mármint ezt most arra mondom, hogy ezt már sokkal hamarabb meg kellett volna lépniük szerintem.'shutterisland írta:egyértelmű volt, hogy sérülés van.Na úgy néz ki, hogy Tatáék néha olvassák a fórumot, mert a hírek szerint Messi nem lesz ott a Malaga elleni keretben.
ott voltak a képek/videók a meccsről, ahol fájlalta a combját, meccs után tata is lenyilatkozta, miért hozta le, másnap pedig orvosi vizsgálatoknak vetették alá.
a kérdés csak az volt, hogy arra a meccsre hat ki csak, vagy a következőre (malaga) is.
azt meg nem gondolnám, hogy ez az egész egy nagy-nagy összeesküvés-elmélet része.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyértelmű volt, hogy sérülés van.Na úgy néz ki, hogy Tatáék néha olvassák a fórumot, mert a hírek szerint Messi nem lesz ott a Malaga elleni keretben.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
h3x0r írta:Martino a Bale-adásvétel kapcsán feltett kérdésre válaszolva mondta: „Nagyon jó játékosnak tartom. Ugyanakkor úgy vélem, az, hogy ekkora összeget fizetnek ki érte, nagy tiszteletlenség azokkal szemben, akik megszenvedik a jelenlegi válságot.”
es az nem tiszteletlenseg, hogy a jatekosai es egyebkent o is eves szinten tobb millio eurot keres valsag idejen?
Na úgy néz ki, hogy Tatáék néha olvassák a fórumot, mert a hírek szerint Messi nem lesz ott a Malaga elleni keretben.
- h3x0r
Martino a Bale-adásvétel kapcsán feltett kérdésre válaszolva mondta: „Nagyon jó játékosnak tartom. Ugyanakkor úgy vélem, az, hogy ekkora összeget fizetnek ki érte, nagy tiszteletlenség azokkal szemben, akik megszenvedik a jelenlegi válságot.”
es az nem tiszteletlenseg, hogy a jatekosai es egyebkent o is eves szinten tobb millio eurot keres valsag idejen?
Ezt nem tudtam, de ezek szerint ő is bele illik a barcelonai megmondó emberek közé.torjack írta:
Én arra gondoltam, hogy a tag állítólag tiszteletlenségnek tartja, hogy Bale 100 milláért jön válság idején.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én arra gondoltam, hogy a tag állítólag tiszteletlenségnek tartja, hogy Bale 100 milláért jön válság idején.Kerlon írta:És? Kaká se 2 zsák labda volt még se követeli a normális ember már a keretbe se. Lehet Neymar jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy megérje kezdetni Sanchez és Pedro helyett.torjack írta:Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
És? Kaká se 2 zsák labda volt még se követeli a normális ember már a keretbe se. Lehet Neymar jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy megérje kezdetni Sanchez és Pedro helyett.torjack írta:Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mit mondott tata nem találok sehol semmit...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Jah... monnyuk nem tudom mi köze van hozzá, hogy egy másik csapat egy játékost mikor, mennyiért, miért vesz meg.
Valahogy a Madrid részéről a mindenkori edző kikerüli a válaszadást, ha hasonlót kérdeznek tőle. Odaát meg... megszokhattuk.
Valahogy a Madrid részéről a mindenkori edző kikerüli a válaszadást, ha hasonlót kérdeznek tőle. Odaát meg... megszokhattuk.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"