Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bajnokok Ligája
Sejtettem, hogy az Atletico nem okoz majd gondot, de nem gondoltam, hogy ennyire sima lesz és már az első meccsen eldől a párharc.
Egy megbénult Atletico volt a pályán, egy top Real ellen. (nyilván a bénultságuk a Real jó játékának volt köszönhető)
Ma szerintem a Juve rutinból lelassítja a Monaco-t, és szépen csendben rúg egy gólt, amivel jó pozícióba kerül a visszavágóra.
Egy megbénult Atletico volt a pályán, egy top Real ellen. (nyilván a bénultságuk a Real jó játékának volt köszönhető)
Ma szerintem a Juve rutinból lelassítja a Monaco-t, és szépen csendben rúg egy gólt, amivel jó pozícióba kerül a visszavágóra.
Juventus. 96-ban nyertek, majd 97-ben és 98-ban is kikaptak a döntőben.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Karim the king írta:Valaki tudja esetleg, hogy volt e már olyan ; hogy valaki olyan közel kerüljön a cimvedeshez mint mi? Mármint, hogy egymás után két döntő úgy, hogy az elsőt megnyerték.
United
2008-ban nyertek. 2009-ben elvéreztek.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Valaki tudja esetleg, hogy volt e már olyan ; hogy valaki olyan közel kerüljön a cimvedeshez mint mi? Mármint, hogy egymás után két döntő úgy, hogy az elsőt megnyerték.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Barca jàtèkàt szépen megfogtàk, de szerencsèjük is volt hogy kihagytàk a helyzeteiket a Katalànok, az első gòljuk Torinoban meg a harmadik kabaréba illő volt az nagyon elkerulheto gòlok voltak..a Napoli elleni meccsüket is láttam, Ott szétfutotta őket a Napoli..Vannak jò védőik masszivak de az Atl Madridra is ez volt jellemzo akik mèg mindig top5csapat..a a Seria A simány nyerik de az a Bajnokság gyenge relative.Süti írta:Se a Juve nincs még ott a döntőben, se mi. Egyébként az azért nem igaz hogy a Juve az Atleti szintjén van. De nagyon nem. A világ legstabilabb védelme most náluk van. Ezt kell feltörni, HA velük találkozunk a döntőben.
- Süti
Se a Juve nincs még ott a döntőben, se mi. Egyébként az azért nem igaz hogy a Juve az Atleti szintjén van. De nagyon nem. A világ legstabilabb védelme most náluk van. Ezt kell feltörni, HA velük találkozunk a döntőben.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Ramioli
Mindenki a Juvet làtja màr a dontoben ..ma meg a Monaco odacsap! nem hiszem , hogy le kène becsulni a Monacot jo csapat..Szerintem a Juventus nem jobb csapat mint az Atletico Madrid ..kb egy szinten mozognak..Védelme is van olyan jò az Atleticonak..Dontoben rengeteget fog számitani a Rutin abban pedig jòl àllunk! Mindenki odarakja magàt a dontoben de a lábak is jobban megremegnek..szerintem nem vágná le senki a fiuk fejèt ha netan nem sikerulne..hiszen nehèz cìmet védeni nem vèletlenul nem is volt még rà pèlda..felszabadultan jàtszhatnak kello rutinnal megspekelve (màr perce ha bejutunk) nagyon valoszinu.
- BlancoMark
Tartani kell a Juvetol ez egyertelmu, de csak vedekezes szintjen. Elol kell kikapcsolni Dybalat ami azt hiszem nem megoldhatatlan feladat mert nem az a hu de robbanekony gyerek, az osztogatasaira meg oda kell lepni. Rajta kivul ott van meg Mandzukic, Higuain, Cuadrado. Hat finoman szolva sem egy eros felhozatal. Es ne felejtsuk el hogy fizikalisan mit nyujtunk, es van kismillio minosegi cserelehetosegunk, addig a Juvenak bizony az alapkezdon kivul SENKI, konkretan senki nem ul a padon aki barmit tudna hozni. Aztan a hatsoalakzat se az a fiatal valami ami szerintem 90 percig birna a koncentraciot a presszingunk ellen. Erosnek tunnek, de en megis kevesnek erzem oket tamadasban valamint minosegileg ellenunk es nem varnam olyan felelemmel a meccset ellenuk mint itt paran.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Amíg ilyen focit látunk az Atleticotól, amit Simeone játszat ez az eredmény esélytelen. Az őszi 3-0 is kivételesnek számított. Én az 1 gólos győzelmünkre tippelek, remélhetőleg kapott gól nélkül.Ramioli írta:jò meccset èrzek részünkrol 5-0.
Kicsit off a mai általam összeállított kezdő(nem sok esélye van ennek): Navas - Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo - Modric, Kroos, Isco - Asensio, Benzema, Ronaldo
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Galacticos
Vertuk mi anno a calderonba oket rendesen mikor cr elrakott egy triplat courtoisnak.L.Miki írta:Húúú nem is tudom mikor volt utoljára ekkora verés a madridi derbin... talán addig amíg Simeone át nem vette az irányítást... és ameddig ő ott lesz nem is lesz ilyen, de legyen igazad!Ramioli írta:jò meccset èrzek részünkrol 5-0.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Húúú nem is tudom mikor volt utoljára ekkora verés a madridi derbin... talán addig amíg Simeone át nem vette az irányítást... és ameddig ő ott lesz nem is lesz ilyen, de legyen igazad!Ramioli írta:jò meccset èrzek részünkrol 5-0.
- Ramioli
--DDDdoncsontos írta:Ramioli írta:jò meccset èrzek részünkrol 5-0.
hú fater kicsit hamar égett el az a cigi nem? én egy kumma szenvedős 1-0, 2-1re számítok, de legyen igazad.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ramioli írta:jò meccset èrzek részünkrol 5-0.
3-1 ......úgy se lövünk be mindent és kapni is kellene.
De nyerünk, és nem egy góllal!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. május 2., kedd 18:01-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ramioli írta:jò meccset èrzek részünkrol 5-0.
hú fater kicsit hamar égett el az a cigi nem? én egy kumma szenvedős 1-0, 2-1re számítok, de legyen igazad.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Ramioli
jò meccset èrzek részünkrol 5-0.
Nem különösebben várom a meccset a valenciai miatt. Az is mekkora szar volt, de legalább nulla helyzetből két golunk lett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Vegre megszakad a sorozat hogy mindig golt kap Navas.
2-0
2-0
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem is szenvedni fogunk. Vagy az lesz, hogy alig-alig jutunk el a kapuig, vagy lesz 15 helyzetünk és abból egyet belövünk, míg ők 1-2 helyzetből 1-et. Én 1-1-et érzek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem az atma előveszi a legparasztabb stílusát ma, és nagyon szenvedni fogunk a lassú, statikus sorunkkal. Nekik a bl a fő cél, és mivel mi vagyunk a mumusuk, rajtunk ha túl jutnak, könnyen be is zsákolhatják, legalábbis ők biztos így fogják fel. Gólt biztos kapunk valami rögzített, vagy szélről belőtt labdából, lőni is fogunk, 2-1 körüli eredményt érzek.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Egyszer csak be kell menjenek azok a helyzetek, ma elrakjuk őket 3-1 vagy 4-1 lesz szerintem!