Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Tegnap, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

petko

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: petko » 2013. augusztus 24., szombat 19:40

Most mi a helyzet a Bale transzferrel? Nem úgy volt, hogy 13 órakor landolt a gépe? Ennyi idő alatt már rendezni kellett volna a papírokat :mrgreen:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. augusztus 24., szombat 19:39

Egyetertek Galactikossal.
Nem letszukseglet Ozilt megtartani, meg padra sem. Modricot feljebb lehet tolni, ha esetleg Isco leserulne(remeljuk nem tortenik meg). Ozil csak ronthat a csapat moralon ha a kispadon jegeljuk, az mindenkinek rossz. Szerintem is celszeru lenne meg iden eladni.
Benzema helyzetet kar osszehasonlitani Ozilevel. Bale erkezik Ozil posztjara, arra viszont nincs esely, h Benzemanal jobb csatart igazoljunk(egyebkent ki a jobb nala?). Iden Benzi robbantani fog ha elkerulik a serulesek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 24., szombat 19:39

http://eurosport.yahoo.com/news/footbal ... 14178.html

hogy oda ne rohanjak, Martino...
mert Neymart sikerült megvenni 54ért, úgy könnyű... mert a Realnak 80 alatt nem akarták odaadni eleve :angry:
hát mit csináljunk, ha van egy londa zsidó gazembel, aki ennyiért adja a játékost.. de biztos emiatt a költekezés miatt fogsz éhen halni, Papa :ike: hát sory
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 24., szombat 19:34

Galacticos írta:
Mythos90 írta: ő mégsem volt savazva emiatt, mint most Mesut.
szerinted özil azért van savazva mert szóba lett hozza a mu-val? mert akkor előreválaszolok: nem azért.
Ne haragudj, akkor nem rád gondoltam. Viszont volt itt 2-3 delikvens akik konkrétan emiatt verték rá a fikát.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 19:33

Mythos90 írta: ő mégsem volt savazva emiatt, mint most Mesut.
szerinted özil azért van savazva mert szóba lett hozza a mu-val? mert akkor előreválaszolok: nem azért.

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 24., szombat 19:32

és nagyon nem az a játékos aki megküzdene a helyéért, vagy csereként beállva olyan nagyon sokat lendítene a csapaton ha szarban vagyunk. jövőre érte csak kevesebbet kaphatunk, mert befogja vágni a durcit.
Inkább hagyjuk az időre, hogy erre a kérdésre választ adjon. Volt itt egy MU-s pletyka, oké. CR-t viszont a pletykák alapján 30-szor eladtuk a nyáron, ő mégsem volt savazva emiatt, mint most Mesut.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 19:31

madridronie írta:Papa; még mindig a legjobb 15-ről van szó!
értem.
de a kezdőbe nem fér be ha jön bale, a csere szerep meg nem fog neki tetszeni ha legfontosabb 15 ha nem.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 24., szombat 19:24

ha jön bale a kezdőbe nem fér be
Papa; még mindig a legjobb 15-ről van szó! :)
ebben szerintem egyet értünk.

Nagyjából; jelen pillanatban Isco előrébb van és valóban jól alkalmazkodott a spanyol ehhez a pozícióhoz! De egyrészt gyorsan változhatnak a dolgok (sérülés lsd. Xabi, formahanyatlás, stb.), másrészt egy csapat még mindig nem 11 játékosból áll; ezt pont a Real Madrid drukkereknek kellene a legjobban tudni ....
433 esetén kizárt hogy neki helye legyen a jelenlegi kezdőben. és nagyon nem az a játékos aki megküzdene a helyéért,
jövőre érte csak kevesebbet kaphatunk, mert befogja vágni a durcit.
Ne haragudj, de ez egytől-egyig szubjektív hipotézis. Augusztus vége van, a szezon még csak most kezdődött el, a szakmai stáb is egyelőre csak ismerkedik a játékosokkal, a keret le sincs zárva és őszintén szólva véleményem szerint Carlo fejében sem állt még össze minden (sem a szisztémát, sem pedig az egyensúlyt illetően, alternatív formációkról már nem is beszélve), miről beszélünk???
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 19:01

madridronie írta:a hsz.-edről az Özil gyűlölet
mit szóljak egy olyan játékoshoz aki megállt a fejlődésben, két éve nem volt két jó meccs egymás után, a nagy meccseken nagyobb alibi mint xavi az elmúlt egy évben, és aki nem hajlandó védekezni, nem hajlandó küzdeni és mindezek ellenére még több lóvét szeretne?
madridronie írta:ha szerinted, nálad még a legjobb, legfontosabb 15 játékosba sem fér be a csapatból a török-német, akkor Veled ez ügyben tényleg nincs miről beszélni!
ha jön bale a kezdőbe nem fér be ebben szerintem egyet értünk.
433 esetén kizárt hogy neki helye legyen a jelenlegi kezdőben. és nagyon nem az a játékos aki megküzdene a helyéért, vagy csereként beállva olyan nagyon sokat lendítene a csapaton ha szarban vagyunk. jövőre érte csak kevesebbet kaphatunk, mert befogja vágni a durcit.
dm meg két jó hónap után ment több lóvéért kuncsorogni, özil meg két szar év után..

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 24., szombat 18:53

Markez írta:Bale érkezése nem nagy öröm számomra. Mintha Pérez csak fel akarna valamit mutatni. Egy ennyi pénzért igazolt játékost akkor is játszatni kell ha esetleg az ő posztján van jobban teljesítő is. Itt jönnek képbe Özil érdekei. Özil hiába nagyobb játékos lehet hogy kikerül a kezdőből.
Inkább Suarez-t kellett volna erőltetni mert a középpálya szerintem már jó de ő elől hát hogy finoman fogalmazzak nagyobb klasszis mint a jelenlegi Morata Benzema páros.
Azért ezt neeee :D
Bale azon a poszton(!!!) ahol most Özil játszik oda-vissza veri! (mindenben). Fizikálisan meg ég és föld a két játékos. Én sem vagyok elájulva eddig Benzema-tól de szerintem a két játékos nagyon hasonlít egymásra és egyikre sincs szükségünk. Nekünk inkább egy befejező csatár kellene akinek a kapu előtt nem remeg meg a lába és remekül ki tud ugrani a védők közül.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 24., szombat 18:45

az hogy özil mennyit tett a legutóbbi két évben a támadóharmadban nem az ő dicsérete inkább a többiek szégyene
És kimondta egy szóval is, hogy dicséret, csupán tény! :hmmm:
csak benzemának jelenleg nincs vetélytársa + 1meccs/1gól,
Erről is megvan a véleményem, majd a szezon végén kiderül, hogy ez mennyire vált a csapat javára; mindenesetre nem kérdés, hogy a legnagyobb (francia) hátszelet ő kapja a csapatban!
aha és milyen poszton?
vagy az ő kedvéért legyen szerkezetváltás?
Gala süt rólad és a hsz.-edről az Özil gyűlölet; ha szerinted, nálad még a legjobb, legfontosabb 15 játékosba sem fér be a csapatból a török-német, akkor Veled ez ügyben tényleg nincs miről beszélni! Tudod, elég hosszú a szezon......
védekezésben ezzel a felfogással iszonyú nagy hátrány lesz.
Majd ha az újdonsült kis kedvencedhez és a jelenleg primátussal rendelkező Iscohoz hasonlóan ő is próbálkozhat, ismerkedhet azzal a poszttal és elvárásokkal majd elválik! Mondom ezt úgy, hogy a felfogásán tényleg változtatnia kell......
a legjobban igazából engem ebben az aggaszt, hogy kié lesz akkor a 10es mez? :hmmm:
Csak nehogy a jelenleg 23-ast birtokló Isco legyen az! :lol:
Tény, hogy szenved, nem igazán megy neki a játék és Isco az akit mostanában szeretni kell helyette.
Ezekhez kapcsolódóan felsejlik a 2007/2008-as szezonkezdet és egy fantasztikusan rajtoló úriember a csapatból; bizonyos Wesley Sneijder .... (és most nem képességekről van szó, mert abban a fiatal spanyol mérföldeket verhet a hollandra, de páran szerintem nagyon előreszaladtak már) :roll: Mondom hosszú még a szezon!
Senki nem engedheti meg, hogy a padon tartson egy 45-50 milliós játékost
Kaká, Di María eddig Pipita .......

RealMadrid

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 18:37

Gascoigne írta:Ez egyszerűen nem így működik. Senki nem engedheti meg, hogy a padon tartson egy 45-50 milliós játékost csak azért, hogy csereként beállva lendíthessen majd a csapaton.
Csak azt tudom felhozni példának, hogy 1 Swein vagy Müller, ha képes padozni akkor 1 Özil is tud padozni is és kezdő is lenni alkalom adtán...de tud Pedro és Iniesta is csere lenne, de lehetne sorolni... Az már csak rajta múlik, hogy tűrie a padot vagy tesz e azért, hogy kezdő legyen, de nem úgy, hogy másik csapatba igazol inkább mint ahogy azt Higuain tette...
Gascoigne írta:Azt már hagyjuk is, hogy eleve nem az a fajta, aki felállt védelmet olyan nagy hatékonysággal bontaná meg...
Ez viszont igaz...
Galacticos írta:védekezésben ezzel a felfogással iszonyú nagy hátrány lesz.
Persze! Ezt mondtam is, hogy ezen változtatni a kell! Amennyiben nem tud, onnantól nincs miről beszélni...
madridronie írta:Veszünk bagóért még 1 csere jobb bekket azt cső és megvan a 25 fő.
Ezt meg elirtam, de senkinek nem tűnt fel... Jó helyen járok? :mrgreen:

Bal bekket akartam irni :)

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 24., szombat 18:28

Markez írta:Itt jönnek képbe Özil érdekei. Özil hiába nagyobb játékos lehet hogy kikerül a kezdőből.
1. Lesz.rom Özil érdekeit, ameddig köszönőviszonyban nincsenek a Real Madrid érdekeivel.
2. Nem vagyok nagy rajongója Bale-nek, de azért na. Az a gyerek 21 évesen egymaga megbaszta az Intert. Özil meg...
Azt állitod, hogy Özil, ha csereként beáll akkor sem ad plusszt
Ez egyszerűen nem így működik. Senki nem engedheti meg, hogy a padon tartson egy 45-50 milliós játékost csak azért, hogy csereként beállva lendíthessen majd a csapaton. Azt már hagyjuk is, hogy eleve nem az a fajta, aki felállt védelmet olyan nagy hatékonysággal bontaná meg...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 18:22

Géci írta:Azt állitod, hogy Özil, ha csereként beáll akkor sem ad plusszt.
védekezésben ezzel a felfogással iszonyú nagy hátrány lesz.
Markez írta:Özil hiába nagyobb játékos lehet hogy kikerül a kezdőből.
özil jobb játékos mint bale? hol? miben?
bale az assistokon kívül mindenben jobb mint özil. mindenben. mindenben..

Markez

HozzászólásSzerző: Markez » 2013. augusztus 24., szombat 18:18

Bale érkezése nem nagy öröm számomra. Mintha Pérez csak fel akarna valamit mutatni. Egy ennyi pénzért igazolt játékost akkor is játszatni kell ha esetleg az ő posztján van jobban teljesítő is. Itt jönnek képbe Özil érdekei. Özil hiába nagyobb játékos lehet hogy kikerül a kezdőből.
Inkább Suarez-t kellett volna erőltetni mert a középpálya szerintem már jó de ő elől hát hogy finoman fogalmazzak nagyobb klasszis mint a jelenlegi Morata Benzema páros.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 18:17

Donát írta: Isco/Kaká, CR/Jesé - Benzema/Morata
A többi oké, de ezekkel én annyira nem értek egyet...
1.
Azt állitod, hogy Özil, ha csereként beáll akkor sem ad plusszt. Erre oda teszed Kakát... :| Isco az aki inkább assistokban jeleskedik. Ilyen Özil is ezért értelem szerűen inkább Isco/Özil + sokkal szinvonalasabb versenyhelyzet. Amikor meg sz :cens: rt vág a kerék és nagyon nyerni kellene akkor meg tudunk húzni 1 olyat az utolsó 5-10 percre amivel képesek lehetünk forditani... Mennyivel jobb lett volna a Dortmund ellen is, ha nem Kaká lett volna a "csodafegyver"... :coffee:
----------vkp---------
Modric-----------Isco
Bale----Karim----CR
Kell a gól, de nagyon és arra az 5-10 percre húzunk 1 oylat, hogy
--------Modric-------
Özil------------Isco
Bale---Karim---CR
A védelem pedig feltolódik félpályáig...5-10 percel 1 meccs vége előtt 1 ilyen kezdő szerintem mindenkit bedarál amikor már minden mindegy...de meg lehet játszani 1 Casemiro/Modric cserét, hogy legyen 1 komolyabb ütköző, ha kell, de feltolt védelem szerintem idejében le tud reagálni 1 ellentámadást arra a pár percre...
2/3.
Hamarabb tenném Kakát, Karim cseréjének, de Jesét hamarabb tenném be mint Kakát... Nálam Morata az akivel szivem szerint nem számolnék... :roll:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 18:12

az hogy özil mennyit tett a legutóbbi két évben a támadóharmadban nem az ő dicsérete inkább a többiek szégyene de leginkább mourinhoé. aki nyomatta hiugaint még a rázósabb meccseken is amikor simán benzemának keleltt volna játszania. meg annak hogy dimaria helyett sokszor a végén callejón játszott elöl meg higuain.
--callejón--------özil-------cr--
----------------higuain--------
nehogymár azért dicsérve legyen egy olyan játékos aki fizetésemelést akar mert ebből a négyesből a második legjobb volt. :lol: benzema meg motiválatlan volt mourinhonál. én is az lettem volna ha akárhogy játszom lecserél a 70.percben, a kövi meccsen meg ugyanekkor be. szánalmas.
csak benzemának jelenleg nincs vetélytársa + 1meccs/1gól, addig özilnek még POSZTJA sincs. és ez nem divatozás. csak szar és egyre többeknél telt be a pohár.
madridronie írta:továbbra is tartom, hogy nagyon simán helye van azon a 15 játékos közt, akikre ezt az idényt alapozni kell a Real Madridnál!
aha és milyen poszton?
vagy az ő kedvéért legyen szerkezetváltás?

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 24., szombat 18:05

Nem személyeskedés de pl te Moratát nem akarod látni, mikor még sokat nem játszott (félre ne érts szerintem se lesz nagy játékos, de legalább valami esélyt kapna szerencsétlen) Özil meg konstans sz_r 2 éve.
Nem is veszem annak (sőt a véleményedet is tiszteletben tartom), de azért maradjunk annyiban, hogy a kettő nem egy kategória (az egyik ezen a szinten kis túlzással egy senki, a másik meg egy német válogatott, nem kevés nemzetközi meccsel a háta mögött és nem mellesleg ezidáig azzal a "2 bűn rossz évvel" is messze ő tett a legtöbbet a csapatért Cristiano mellett a támadó harmadban)! :sly: Az egyik már a képességei alapján sem üti meg a mércét és a Real Madrid szintjét (a teljesítményéről, ami valóban a 0-hoz konvergál, már nem is beszélve; pedig jóval több lehetőséget kapott, mint a haverja, Jesé), míg :ozil: -nél ezzel azért bőven nincs gond és továbbra is tartom, hogy nagyon simán helye van azon a 15 játékos közt, akikre ezt az idényt alapozni kell a Real Madridnál! :roll: Aztán jövő nyáron meglátjuk (feltéve ha marad, bár én személy szerint meglepődnék, ha most váltana; elvégre jövőre is simán elkelne ugyanilyen összegért), de ha Karimnak jár a megelőlegezett bizalom, illetve türelem a vezetéstől és a szurkolóktól is, akkor úgy vélem ezt a török-német is bőven megérdemli az elmúlt 3 szezon alapján (is) úgy, hogy nálam is mind2-nek ez az utolsó lehetősége bizonyítani --> ha nem tartoznának a kedvenceim közé, akkor is így gondolnám, így meg pláne nem csinálhatok s..get a számból és alapból kerülném az itt sokak által kedvelt, illetve gyakorta használt kettős mércét!
Elég komoly lett itt az Özil-fóbia... :roll:
Mindig kell egy aktuális közellenség :coffee: , az persze a kutyát nem érdekli, hogy bőven vannak itt a csapatban olyanok, akik sokkal inkább rászolgálnának arra, hogy végre a Bernabéun kívül tudjuk őket! :-*
Háát nézd... Jogos amit irsz, de azzal te is tisztában vagy, hogy amennyire rugdalják Isco-t nem fog kibirni teljes szezont + nem árt 1 jó csere akit, ha beteszel akkor tud tenni a játékhoz, nem pedig csak elvesz... Nem értem, hogy ha 1 bayern tud minőségi padot tartani akkor itt ez miért nem lehetséges.

Amenyniben Isco kezdő akkor

-----------------vkp----------------
--Modric---------------------Isco--

Özil esetében

--------------vkp------------------
----Özil-----------------Modric---

Ez szerintem totál vállalható úgy, hogy ha elől Bale---Benzema----CR alkot, de igazából tök 8 amit előbb felvázoltam, mert támadásoknal Isco is bemozog középre és, ha Isco helyén lenne ő is bemozogna. Özilt Zizunak össze kell kapni, hogy legalább annyit védekezzen mint Isco, ami nem sok, de legalább odapiszkál beáll passzok útjába és nem a földön hisztizik, hogy miért nem fújta be a spori... ÉN személy szerint nem bántanám a keretet. Coentrao menjen mert el akar menni... kész ! Veszünk bagóért még 1 csere jobb bekket azt cső és megvan a 25 fő.
A másik ember , akit mostanában nem kedvel pár megmondóember-s általuk egyre többen itt a fórumon, az Özil.
Tény, hogy szenved, nem igazán megy neki a játék és Isco az akit mostanában szeretni kell helyette. Viszont az, hogy két éve csak teng leng az ember, semmit nem csinál stb az egész egyszerűen nem igaz. Számomra még mindig top5 -ös középpályás, egy kijózanító edzői pofonra van csak szüksége( visszakézből meg Benzemának) , meg inkább rotálni kellene őket Iscoval és hagyni játszani, mert jobboldalt fele annyira hatékony.
Így van, teljesen adom mind2 kolléga hsz.-ét! :agree:

RealMadrid

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 24., szombat 17:56

DavieS írta:csak annyi a bajom Bale érkezésével, hogy az ára miatt - amiről továbbra se ő tehet - nagyítóval fogják nézni minden mozdulatát és az elvárások az árához lesznek viszonyítva...és akkor feltehetjük a kérdést, mi az elvárás tőle mondjuk egy meccsen?

meccs/gól? az tartania kellene? Cé szintjén kellene teljesítenie folyamatosan?
Hozza ugyanazt, mint az elmúlt egy évben a Spursben. Rúgjon idén kb 25 gólt, aminek a nagy része meccset eldöntő találat legyen

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 24., szombat 17:50

[quote="DavieS"]csak annyi a bajom Bale érkezésével, hogy az ára miatt - amiről továbbra se ő tehet - nagyítóval fogják nézni minden mozdulatát és az elvárások az árához lesznek viszonyítva.../quote]
En siman el tudom kepzelni, hogy megorokli Modric-tol az ev legrosszabb igazolasa dijat :mrgreen: , tavasszal pedig az egyik legjobb lesz a csapatbol.

Vissza: