Ez is igazKerlon írta:Sokkal inkább Jesé, mint az agysebész DM.
Az mondjuk tény, hogy valamit ki kéne találni erre a Jesére, mert játszania kell! Nagyon sok van a srácban
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 21:27
Ez is igazKerlon írta:Sokkal inkább Jesé, mint az agysebész DM.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. augusztus 24., szombat 21:14
Talán Carlo többet rotál majd, mint Mou.DavieS írta:Bale cseréjét kb annyira érdemes itt tartani mint Céjét..Géci írta:Bale cserének tökéletes lesz...
csak akkor kell pótolni valakinek ha nem játszik aznap.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 21:04
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 20:52
Meggyőződésem, hogy José lerak érte 1 20-ast...nagyobb összegbe is mernék rá fogadni.___Samy___ írta:coentrao mikor fog lelépni a fedélzetről? és kit veszünk a helyére, ha veszünk? volt az a siqueira gyerek, mostanában nem olvastam róla
Bale-ben hamarabb benne van az 5 sárga mint CR-ben + sajnos ő néha le-le sérül 1-2 hétre...Nem mindenki rendelkezik olyan képességekkel mint CR ilyen térenDavieS írta:Bale cseréjét kb annyira érdemes itt tartani mint Céjét..
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 24., szombat 20:50
Bale cseréjét kb annyira érdemes itt tartani mint Céjét..Géci írta:Bale cserének tökéletes lesz...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 20:47
Bale cserének tökéletes lesz...Kerlon írta:Di Maria max a saját lábát tudja megkeverni nem az ellenfelet. Az ember játéka úgy leegyszerűsödött és lebutult, hogy semmi hasznát nem láttam már jó ideje.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 24., szombat 20:44
Én konkrétan erre a megjegyzésedre reagáltam. Mivel ilyen szituáció 2011 óta nem fordult elő, így nem értem honnan tudod biztosra, hogyan fog rá reagálni.DE ő ha csere lesz,nem fog teperni azért ,hogy bekerüljön a kezdőbe.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 24., szombat 20:42
Mythos90 írta:Én meg azt nem értem, hogy mi alapján vonnak le az emberek ilyen következtetéseket. Hogy egyszer nem tetszett neki, amikor lecserélték? Mert ez kb minden profi játékossal előfordul pályafutása során legalább egyszer. De már mindenkinek meg kell mondani 1(!) bajnoki után, hogy mi lesz 4-5 hónap múlva...De te se akarod megérteni, hogy mindenki szerint ott van a legjobb 15ben DE ő ha csere lesz,nem fog teperni azért ,hogy bekerüljön a kezdőbe.Ha be áll csereként nem tudja úgy felkavarni az állóvizet mint Di Maria.A képességeivel mindenki tisztában van, pont ezért van szidva...Természetesen nem fog eligazolni, itt van ez az év neki és benzemának bizonyítsanak, ha meg nem akkor viszlát.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 24., szombat 20:39
A hét közepén az AS és a Marca is lehozta, hogy hétfőre le van zsírozva Perez és a Granada elnöke, Quique Pina között egy találka Siqueira ügyben, aki addig nem is hajlandó meghallgatni más ajánlatot egyik csapattól sem. De a héten ismét bedobták a Sevilla (U-21-es válogatott) tehetséges bal bekkjének, Alberto Morenonak a nevét is (12 milla a kivásárlási ára)!és kit veszünk a helyére, ha veszünk? volt az a siqueira gyerek, mostanában nem olvastam róla
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 20:37
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 24., szombat 20:28
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 24., szombat 20:20
Én meg azt nem értem, hogy mi alapján vonnak le az emberek ilyen következtetéseket. Hogy egyszer nem tetszett neki, amikor lecserélték? Mert ez kb minden profi játékossal előfordul pályafutása során legalább egyszer. De már mindenkinek meg kell mondani 1(!) bajnoki után, hogy mi lesz 4-5 hónap múlva...De te se akarod megérteni, hogy mindenki szerint ott van a legjobb 15ben DE ő ha csere lesz,nem fog teperni azért ,hogy bekerüljön a kezdőbe.Ha be áll csereként nem tudja úgy felkavarni az állóvizet mint Di Maria.A képességeivel mindenki tisztában van, pont ezért van szidva...Természetesen nem fog eligazolni, itt van ez az év neki és benzemának bizonyítsanak, ha meg nem akkor viszlát.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 24., szombat 20:19
DeeeeeeGéci írta:Na neeeeeee
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 20:17
Na neeeeeeeBuitre írta:Suárez
Konkrétan ennyi a lényeg...madridronie írta:Várjunk még az ilyen korai, már-már Nostradamus-i kijelentésekkel, jóslatokkal (egyelőre sajna még Bale sincs itt); mert én meg azt mondom, hogy Modric és Isco sem fog állandó jelleggel kezdő lenni egy egész szezonon át.
Állitolag most ott van ahol nyaralni szokott, és amint odaát az angoloknál bólintanak, hogy mehet a hivatalos bejelentés megy a Sanitalhoz orvosira aztán jön a papirmunka... A hirek szerint kedden vagy szerdán lesz a bemutatása, de én keddre tippelek a szokásos 13:00 kezdésselpetko írta:Most mi a helyzet a Bale transzferrel? Nem úgy volt, hogy 13 órakor landolt a gépe? Ennyi idő alatt már rendezni kellett volna a papírokat
HozzászólásSzerző: hugo » 2013. augusztus 24., szombat 20:04
Remélem már vizsgálják az orvosok...Most mi a helyzet a Bale transzferrel? Nem úgy volt, hogy 13 órakor landolt a gépe? Ennyi idő alatt már rendezni kellett volna a papírokat
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 24., szombat 20:03
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 24., szombat 20:03
Suáreznumberone1 írta: arra viszont nincs esely, h Benzemanal jobb csatart igazoljunk(egyebkent ki a jobb nala?)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 24., szombat 20:00
Várjunk még az ilyen korai, már-már Nostradamus-i kijelentésekkel, jóslatokkal (egyelőre sajna még Bale sincs itt); mert én meg azt mondom, hogy Modric és Isco sem fog állandó jelleggel kezdő lenni egy egész szezonon át.de a kezdőbe nem fér be ha jön bale,
Így van.Az a baj, hogy kicsit meg kellene érteni, hogy legjobb 15 ember KELL és nem 11 jó játékos meg egy rakat töltelék. Lesérül valaki azt nézhetsz csodálkozva, mint borjú az új kapura... Ráadásul közel nem biztos, hogy mindenki tartani fogja a szintet, amit eddig hozott. 15 embert nem nehéz rotálni úgy, hogy mindenki formában maradjon.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 24., szombat 19:48
hát Malagán landolt... lehet leszólították az arabok, aztán mindjárt kiderül, h Malagába igazol 120milkáértpetko írta:Most mi a helyzet a Bale transzferrel? Nem úgy volt, hogy 13 órakor landolt a gépe? Ennyi idő alatt már rendezni kellett volna a papírokat
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 19:44
Az a baj, hogy kicsit meg kellene érteni, hogy legjobb 15 ember KELL és nem 11 jó játékos meg egy rakat töltelék. Lesérül valaki azt nézhetsz csodálkozva, mint borjú az új kapura... Ráadásul közel nem biztos, hogy mindenki tartani fogja a szintet, amit eddig hozott. 15 embert nem nehéz rotálni úgy, hogy mindenki formában maradjon.Galacticos írta:értem.madridronie írta:Papa; még mindig a legjobb 15-ről van szó!
de a kezdőbe nem fér be ha jön bale, a csere szerep meg nem fog neki tetszeni ha legfontosabb 15 ha nem.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem