Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 3., szerda 15:22

ziro4vr írta:
Realista24 írta:Pérez kitart Bale mellett, nyáron nem lesz eladva, mert bízik benne, hogy túljutnak ezen a sérüléses mizérián.
Ezt itt hagyom nektek.
Te egy igazi party killer vagy. :lol: :'(
Szoszerint, mert miatta nem lesz dIsco.

Modric valtasan is gobdolkozhatna a mester. Mondjuk Bale Isco Asensio Kroos Kova támogatással is jó lehetne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 3., szerda 15:10

Realista24 írta:Pérez kitart Bale mellett, nyáron nem lesz eladva, mert bízik benne, hogy túljutnak ezen a sérüléses mizérián.
Ezt itt hagyom nektek.

Akkor legalább zavarjuk át a balosra.
Ott még képes elfutásokra és be is tudja tenni, mivel nem jobbra jön ki.

Löveseiből meg már régóta nem profitálunk semmit illetve betörni se tud, mert kisterületen olyan mint egy teherautó.
ZIDANE

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 3., szerda 15:02

Ezt itt hagyom nektek.

Marad hát , nem is fordult meg a fejemben, hogy eladjuk.
Szerintem , ha bejutunk a BL döntőbe, akkor Wales-ben ott lesz a kezdőben. Addigra össze kaparják.

Előbb James, majd, esetleg , talán, ha a következő szezonban is sokat sérül-blama a teljesítménye eladjuk.
De egyelőre tuti nem fogja magát pofán foxni Perez. :)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 3., szerda 14:53

Ezt itt hagyom nektek.
Te egy igazi party killer vagy. :lol: :'(
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 3., szerda 14:51

Pérez kitart Bale mellett, nyáron nem lesz eladva, mert bízik benne, hogy túljutnak ezen a sérüléses mizérián.
Ezt itt hagyom nektek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 28., péntek 17:02

donor írta:
numberone1 írta:En is nagyon szeretnem MPappet, de van egy olyan erzesem, h jovore CR lesz az elsoszamu csatar 4-3-3ban es Benzi(Morata megy) a helyettese. Nagyon nem lesznek percei, hacsak nem hasznaljuk szelen is, mint ahogy a MU Rashfordot. Egyik sem szelso, de nincs elveszve szelen sem. Pont ezert inkabb Dembelet hoznam iden, MPappet ugy1-2 ev mulva.

En nem vagyok benne biztos, h tettunk ajanlatot Kante-ert. :(
Ez jó is lenne, bár én Dembelétől nem vagyok hasra esve annyira, csak van egy kis bökkenő. Ha mi nem hozzuk el Kyliant, akkor elviszi más nagy klub. Onnan meg úgy járunk, mint a nyúl.
Biztos fognak a klubok versenyezni, de a nyilatkozataibol az jon le, h szivesen jonne hozzank, de elsodlegesen jatszani akar es ezt a Monacoban tudja megtenni legjobban. 18 eves egy eleg komoly csapatban jatszhat 2 fronton, a ligaban bajnoki cimert. Jelenleg jobb helyzetben van mint a hasonlo koru Odegaard. 2 ev utan johetne hozzank egyet lepve feljebb, es meg mindig csak 20 eves lenne, azert az mar egy jobb kor a Real elso szamu csataranak, CR is lepne addigra.
Viszont szelso tamadora szuksegunk lesz, Ha Bale megy, iden inkabb Dembele.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 28., péntek 16:49

numberone1 írta:En is nagyon szeretnem MPappet, de van egy olyan erzesem, h jovore CR lesz az elsoszamu csatar 4-3-3ban es Benzi(Morata megy) a helyettese. Nagyon nem lesznek percei, hacsak nem hasznaljuk szelen is, mint ahogy a MU Rashfordot. Egyik sem szelso, de nincs elveszve szelen sem. Pont ezert inkabb Dembelet hoznam iden, MPappet ugy1-2 ev mulva.

Ez jó is lenne, bár én Dembelétől nem vagyok hasra esve annyira, csak van egy kis bökkenő. Ha mi nem hozzuk el Kyliant, akkor elviszi más nagy klub. Onnan meg úgy járunk, mint a nyúl.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 28., péntek 16:45

En is nagyon szeretnem MPappet, de van egy olyan erzesem, h jovore CR lesz az elsoszamu csatar 4-3-3ban es Benzi(Morata megy) a helyettese. Nagyon nem lesznek percei, hacsak nem hasznaljuk szelen is, mint ahogy a MU Rashfordot. Egyik sem szelso, de nincs elveszve szelen sem. Pont ezert inkabb Dembelet hoznam iden, MPappet ugy1-2 ev mulva.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. április 28., péntek 15:43

Realista24 írta:
Mickey írta: Rittyentsél már erről valami használható infot. :mrgreen:
http://madridom.hu/blog/2017/03/23/pere ... -miert-ne/

Oke.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 28., péntek 15:42

Realista24 írta:Hazard semmivel nem jobb Iscónál. Utóbbi meg itt van, itt is akar lenni, nem hátrál meg a feladattól és nem évi nettó 15 millió a fizetése. Ja és nem kell kiadni érte 100 gurigát.
Mennyire van begerjedve érte perez? :hmmm:
Nagyon.
pedig afro
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 28., péntek 15:41

Mickey írta: Rittyentsél már erről valami használható infot. :mrgreen:
http://madridom.hu/blog/2017/03/23/pere ... -miert-ne/
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. április 28., péntek 15:38

Realista24 írta:Hazard semmivel nem jobb Iscónál. Utóbbi meg itt van, itt is akar lenni, nem hátrál meg a feladattól és nem évi nettó 15 millió a fizetése. Ja és nem kell kiadni érte 100 gurigát.
Nagyon.

Rittyentsél már erről valami használható infot. :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 28., péntek 15:04

Játékstílusuk hasonló valóban, de Hazard sokkal jobban megél a szélen, mint Isco.
Illetve én a kettőt együtt tolnám amúgy.
Nálam nem egymás riválisai lennének.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 28., péntek 14:59

Hazard semmivel nem jobb Iscónál. Utóbbi meg itt van, itt is akar lenni, nem hátrál meg a feladattól és nem évi nettó 15 millió a fizetése. Ja és nem kell kiadni érte 100 gurigát.
Nagyon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. április 28., péntek 14:58

___Samy___ írta:Hát amennyire Perez rá van gerjedve Mbappéra, szerintem tuti itt fog kikötni. Sztem DDG is. Visszajön Llorente meg Vallejo. Ennyi mozgolódást várok, Jamest meg eladjuk a csába, plusz Moratát.

Hazard nekem sem kéne, ott van Asensio, neki mindenképp helyet kell csinálni a csapatban.

A többi rendben, én sem számítok nagy jövés menésre.

Viszont Navas is out, ha DDG in.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 28., péntek 14:50

Hát amennyire Perez rá van gerjedve Mbappéra, szerintem tuti itt fog kikötni. Sztem DDG is. Visszajön Llorente meg Vallejo. Ennyi mozgolódást várok, Jamest meg eladjuk a csába, plusz Moratát.

Hazard nekem sem kéne, ott van Asensio, neki mindenképp helyet kell csinálni a csapatban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 28., péntek 14:43

kante ha ide akart volna jönni, akár a csapat, akár zidane miatt, akkor jött volna tavaly.
róla ugyanugy lecsúsztunk, mint a top essienről anno.

hazard helyett százszor inkább dembele vagy akár lucas a psg-ből.
a belga már jártatta a száját, tett keresztbe edzőnek, nyilván itt kis hal lenne, de feleslegesen minek rizikót vállalni, nameg nem tartom akkora eresztésnek se, hogy itt minden pénzt megmozgassunk érte,
2 ekkora üzlet, hogy béla eladása és hazard hozása egy nyáron nem fog létrejönni, ráadásul nem is biztos hogy javulunk, vagy ha igen, akkor csak nagyon kicsit.
nameg ugye asensio és isco elől garantáltan el fogja venni a perceket.

semmi értelme, hagyjuk már a picsába.

sztem az emberek 90%-a egyetért, hogy hamesz el, hozni kell mbappét (nyilván ha jön, akkor morata vagy benzema is viszlát), ez volna a minimum, ezen felül kapus és/vagy védő igazolása csak plusz.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 28., péntek 13:58

Mert Belat nem kell jatszatni nulla teljesitmeny ellenere is. Meg Hazard is elorelepes hozzakepest, de en egy jatekosert hoznek el a Cselzibol az Kante. Erte minden kovet megmozgatnek. Vele meg egy vedekezesben keves James-Isco duot is nyugott szivvel kuldenem fel.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 28., péntek 13:43

el lehetne adni Bale-t de mindenki kedvence Dembele engem még nem vett meg kilóra. félreértés ne essék nagyon tehetséges és ügyes, biztos hogy top lesz egy előszerződést mindenképp megér. viszont nem érzem hogy jelenleg és az elkövetkező 1-2 évben Real kezdő szint lenne. nagyon ügyes 2 lábas ami mindig jó viszont jelenleg 90%ban annyi a játéka hogy megtolom lefutom beadom, ami eredményes is a Dortmundban ami sokat kontrázik és a bundásban van helye ami itt spanyolban kvázi eltűnne. viszont szép ütemben fejlődik sokat is játszik simán odaérhet hogy jó lesz de egyenlőre egy előszerződést kötni és otthagyni 1-2 évre lenne a legpraktikusabb, addig csiszolhatja a kis területen 1v1es játékát és príma lesz.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 28., péntek 13:31

én nem hoznám hazardot.
egyrészt nem hiszem hogy eladná conte, másrészt max világrekord pénzért.
értelmetlen, pláne, hogy itt van béla, ha meg ő nem, akkor asensio vagy isco, én nem szabnék gátat a fejlődésüknek azzal, hogy egy hazardot idehoznék, akinek nyilván játszania kell majd mindig.

ha pepe megy, akkor 1 védő kell.
mbappe kell, mert atom a gyerek.
egyedül hamesz az eladó, meg a morata/benzema duóból 1, ha érkezik bappe.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Vissza: