Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 3., szerda 23:41

tudom nem kellene reagalni de hogy minden allitasa ordito nagy faszsag legyen valakinek :lol:
Kép

Piettro85

HozzászólásSzerző: Piettro85 » 2017. május 3., szerda 23:40

BlancoMark írta:Ja nekunk Ronaldonk meg Baleunk van szazmillioert nektek meg Higuainotok. Ti szegenyek akiknek nincs penze gazdalkodni.

Ha meg te ennek a jateknak tapsolsz akkor komoly problemak vannak. :lol:

De lehalabb idezni tanulnal meg, veled ellentetben a buta null iq-ju Real drukkernek megy.

De legalább van is kilónként egymillió!
Az írásjeleken lovaglást meg meghagyom az igazán szótárkillereknek és nyelvtannáciknak :sziv:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. május 3., szerda 23:38

Ja nekunk Ronaldonk meg Baleunk van szazmillioert nektek meg Higuainotok.
:lol: :lol: :lol: :lol: ez meg epic. nem is értem a gyereket. :lol: :lol: :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 3., szerda 23:37

Ja nekunk Ronaldonk meg Baleunk van szazmillioert nektek meg Higuainotok. Ti szegenyek akiknek nincs penze gazdalkodni.

Ha meg te ennek a jateknak tapsolsz akkor komoly problemak vannak. :lol:

De lehalabb idezni tanulnal meg, veled ellentetben a buta null iq-ju Real drukkernek megy.

krikett

HozzászólásSzerző: krikett » 2017. május 3., szerda 23:35

Piettro85 írta:Szevasztok, mint Juve drukker írok, kicsit olvasgattam, vajon mennyi a lesajnáló komment a mai meccs alapján, átlagot vontam a mezei Real drukkerek IQ-jából, ééééééés nem csalódtam:)
Én sem. Pont annyira volt izgalmas a hozzászólásod, mint az űrfutball amit promótálsz. Egy estére ez nekem már sok a kiszámíthatatlanságból...

Piettro85

HozzászólásSzerző: Piettro85 » 2017. május 3., szerda 23:35

Ja hát konkrétan te vagy az egyik kretén akin nagyot röhögtem:D:D:D:D
Neked ahogy nézem nem csak szakma nem kell ,hanem pszichológus meg nyelvtantanár se ,mert useless:D
Érdekesen várom, hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy aki beregel hozzátok csak élettelen nyomorék lehet, mert elég öngól szagú :D
Bár biztos nem esett le, hogy trollkodni jöttem:'(
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Piettro85 2017. május 3., szerda 23:36-kor.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. május 3., szerda 23:34

baszki, minden csapatnak ennyi retardált szurkolója van? miért nem a normálisak találnak ide?

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 3., szerda 23:34

én amugy azt nem értem, hogy hogy lesz valakiből pl juventus drukker, milyen elbaszott lelkivilága lehet, ha az antifocinak képes szorítani és az egynullákért van oda.

tényleg nem értem, gyerekként milyen betegség kell megtámadjon vkit agyilag ehhez
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 3., szerda 23:33

Ezért kar volt ide jönnöd mehetsz is ki az esőre.... :lol:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 3., szerda 23:31

Piettro85 írta:Szevasztok, mint Juve drukker írok, kicsit olvasgattam, vajon mennyi a lesajnáló komment a mai meccs alapján, átlagot vontam a mezei Real drukkerek IQ-jából, ééééééés nem csalódtam:)

"Ezek a semmi ócska olaszok"- Mondjam azt,hogy alattomos féreg,Fifa által körbenyalt spanyolok?
Ramosnál nagyobb tirpák parasztot még pályán nem láttam ( Pepét leszámítva ). Legyünk ócskák de sportszerűek..

"Szerencsére nem lett unalmas a meccs. Ez a Monaco érdeme elsősorban" - Nyilván mi csak asszisztáltunk a 0-2 höz ifjú padawan, nagyon jól látod.. :D Én úgy tudom azért egy futball mérkőzéshez kell két csapat általában, köszönjük meg a Monaconak, hogy nem egykapuztunk...

"Azert a mi vedoink jobbak...." A tizegynéhány BL meccs alapján szerintem ez ferdítés,de aláírom, Te máshogy értelmezed a statisztikákat... végül is ehhez is kell némi elvakult fanatizmus...

" Ez a Juve bőven verhetőnek tűnik" - persze, mondd annak a pár csapatnak akik idén megpróbálták:) Érdekes,hogy csoportkör után 16:10 -es gólarány tükrében feltételezel ilyet egy DORTMUND után továbbjutva.. :D

"Ez a Juve uezzel a kötsög foci gyilkos stílussal fog felállni a döntőben is" - Te láttad amúgy az első gólunkat mohikán? Nyilván botlábúak hozták össze :((
Amúgy már a Barcának sem akartunk a 80. percben 0-0 nál gólt lőni 2-3 ordító helyzetből... ( anyáztam is érte rendesen mert vitte a mixemet ) de mi ezt játszuk éppen, rövidebb távon nem kifizetődő a felesleges erőfeszítés... szerintem ez a juve címer alatt van elrejtve kb 4-es betűmérettel..:) Meg mondjuk ilyen emberekkel,mint Rincón mást nem igazán lehet,de ebből gazdálkodunk,szerinted én nyugodt tudok lenni,mikor ugyan az az ember meccsenként 8 labdát ad el és tudom,hogy ő még a jobbik választás?

Tipikus Olasz top csapat,de nemtudom miért kéne jobban tartani tőlük mint a 14-16os matractól,szerintem az jóval keményebb dió volt. " - Ne haragudj,de emlékeim szerint 15-ben búcsúztattuk a bundátokat, és talán előtte is 2 évvel,mikor összekerültünk...:) De igazad van, semmi félnivalótok tőlünk,remélem így léptek pályára is:))

Nem azért a fél petákért,de láttam a Real-Atma mérkőzést, támadásban jóval alatta vagytok a Barcának, az Atleti meg a mi védekezésünknek kb. a fele-harmad ereje.. Nem sajnálom le a Reált, nem mindenkinek lehet Krisztiánója, meg Gareth Bélje százmilliókért amiből mi gazdálkodunk
Khedira egy hulladék,kukáztuk, elismerésem hogy ránk sóztátok.. Mandzukic helyett meg legalább egy csatárt vehettünk volna, vagy egy jó középpályást, mert mindegyiknek béna szerencsétlen, ennek ellenére 80% esély, hogy döntősök leszünk,a Spirito Juve miatt, és nem azért, mert minden évben 200M-t költünk átigazolásokra..

Nem szeretem a csapatotokat, mert a kopasz csigaevőt nem bírom, Moratat inkább kifizettétek, csak hogy a padot koptassa, pedig egyik legnagyobb spanyol tehetség, és elmúltnyócév' ..de ha van Isten találkozunk a BL döntőben és HA csak 1 kib*****ttgóllal is megmutatjuk,hogy ki a JOBB csapat...

Év fórumozója díjat neki.

"nem szeretem a csapatotokat mert a kopasz csigaevőt nem bírom"

Te szerencse mentes, hány éves vagy? Milyen elcseszett életed lehet, hogy beregelsz ide, hogy a sérelmeidet kisírd magadból.

Nyilván első és utolsó kommented, de szerintem tanulj ki valami szakmát, dolgozz és nézd meg mi történik a nagyvilágban, mett komoly lelki sérüléseket lehet szenvedni ha csak a net előtt ülsz.

Altenatíva 2: szerezz be egy kutyát és fektesd a felesleges idődet abba.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. május 3., szerda 23:26

Az összes olasz csapattal ez a bajom.

Egyszerűen idegen nekem a bajnokságuk, a stílusuk.
Hát azért régen ott volt egy Carlo -féle Milan, Capello Romája, Internek is volt jó időszakai...
A Juve akkor is halálosan unalmas volt.
(na de egy nagy meccset, vagy párharcot vívtak.. Pont tavaly, a München ellen)

Davids, Nedves érából sem emlékszem semmi szépre.. Amikor 3at rúgtak nekünk akkor nagyot mentek.. csak az pont a Real ellen volt. És ennyi, semmi kiemelkedő, csak unalmas sz.r..

A mostani calcio meg nem érdekel. Súlytalan, értéktelen, nincs tétje, szal hagyjuk már kategória.

És még jönnek is ide a Juvésok a beteges focijukat végigszenvedtem, még olvasni is kell.

Félek a döntőtől.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 3., szerda 23:24

köszi.
szia.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Piettro85

HozzászólásSzerző: Piettro85 » 2017. május 3., szerda 23:21

Szevasztok, mint Juve drukker írok, kicsit olvasgattam, vajon mennyi a lesajnáló komment a mai meccs alapján, átlagot vontam a mezei Real drukkerek IQ-jából, ééééééés nem csalódtam:)

"Ezek a semmi ócska olaszok"- Mondjam azt,hogy alattomos féreg,Fifa által körbenyalt spanyolok?
Ramosnál nagyobb tirpák parasztot még pályán nem láttam ( Pepét leszámítva ). Legyünk ócskák de sportszerűek..

"Szerencsére nem lett unalmas a meccs. Ez a Monaco érdeme elsősorban" - Nyilván mi csak asszisztáltunk a 0-2 höz ifjú padawan, nagyon jól látod.. :D Én úgy tudom azért egy futball mérkőzéshez kell két csapat általában, köszönjük meg a Monaconak, hogy nem egykapuztunk...

"Azert a mi vedoink jobbak...." A tizegynéhány BL meccs alapján szerintem ez ferdítés,de aláírom, Te máshogy értelmezed a statisztikákat... végül is ehhez is kell némi elvakult fanatizmus...

" Ez a Juve bőven verhetőnek tűnik" - persze, mondd annak a pár csapatnak akik idén megpróbálták:) Érdekes,hogy csoportkör után 16:10 -es gólarány tükrében feltételezel ilyet egy DORTMUND után továbbjutva.. :D

"Ez a Juve uezzel a kötsög foci gyilkos stílussal fog felállni a döntőben is" - Te láttad amúgy az első gólunkat mohikán? Nyilván botlábúak hozták össze :((
Amúgy már a Barcának sem akartunk a 80. percben 0-0 nál gólt lőni 2-3 ordító helyzetből... ( anyáztam is érte rendesen mert vitte a mixemet ) de mi ezt játszuk éppen, rövidebb távon nem kifizetődő a felesleges erőfeszítés... szerintem ez a juve címer alatt van elrejtve kb 4-es betűmérettel..:) Meg mondjuk ilyen emberekkel,mint Rincón mást nem igazán lehet,de ebből gazdálkodunk,szerinted én nyugodt tudok lenni,mikor ugyan az az ember meccsenként 8 labdát ad el és tudom,hogy ő még a jobbik választás?

Tipikus Olasz top csapat,de nemtudom miért kéne jobban tartani tőlük mint a 14-16os matractól,szerintem az jóval keményebb dió volt. " - Ne haragudj,de emlékeim szerint 15-ben búcsúztattuk a bundátokat, és talán előtte is 2 évvel,mikor összekerültünk...:) De igazad van, semmi félnivalótok tőlünk,remélem így léptek pályára is:))

Nem azért a fél petákért,de láttam a Real-Atma mérkőzést, támadásban jóval alatta vagytok a Barcának, az Atleti meg a mi védekezésünknek kb. a fele-harmad ereje.. Nem sajnálom le a Reált, nem mindenkinek lehet Krisztiánója, meg Gareth Bélje százmilliókért amiből mi gazdálkodunk
Khedira egy hulladék,kukáztuk, elismerésem hogy ránk sóztátok.. Mandzukic helyett meg legalább egy csatárt vehettünk volna, vagy egy jó középpályást, mert mindegyiknek béna szerencsétlen, ennek ellenére 80% esély, hogy döntősök leszünk,a Spirito Juve miatt, és nem azért, mert minden évben 200M-t költünk átigazolásokra..

Nem szeretem a csapatotokat, mert a kopasz csigaevőt nem bírom, Moratat inkább kifizettétek, csak hogy a padot koptassa, pedig egyik legnagyobb spanyol tehetség, és elmúltnyócév' ..de ha van Isten találkozunk a BL döntőben és HA csak 1 kib*****ttgóllal is megmutatjuk,hogy ki a JOBB csapat...

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 3., szerda 23:19

petiamadridista írta:az elmúlt olyan 15 évből egyszer sem emlékszem arra, hogy egy Juve meccsen jól szórakoztam volna.

Nem tudok még egy ilyen úgymond nagy csapatot mondani.
ez azért durva.
mondjuk a bajnokságba elég jól tolják, Dybalat öröm nézni, mikor játszik na meg Pjanic is nagyon tud.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. május 3., szerda 23:16

Ezeknek hogy lehet gólt rúgni ?

Ha véletlenül ATMA-Juve lenne, ott csak az lenne érdekes, hogy a meccsbe bealvó emberek sorban potyognának lefelé a VIP páholyból. Az tényleg büntetéssel érne fel, ha meg kellene nézni. Most komolyan, hogy lehet valaki olyan elvetemült, hogy mondjuk Juve drukker legyen és ezt szeresse ?

Azt viszont nem lehet elvenni tőlük, hogy óriási teljesítmény kikukázott Higuainokkal, Khedirákkal, Mandzukicsokkal döntőbe jutni, úgy, hogy a bárszá ellen 2 meccsen sem kaptak gólt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 3., szerda 23:14

petiamadridista írta:az elmúlt olyan 15 évből egyszer sem emlékszem arra, hogy egy Juve meccsen jól szórakoztam volna.

ez azért durva.
Az összes olasz csapattal ez a bajom.

Egyszerűen idegen nekem a bajnokságuk, a stílusuk.

Régen a német csapatokkal is ez volt a bajom, de azóta a legtöbb német csapatnak fejlődött a focija a nagyoknak élvezhetőek a meccseik.

Az olasxoknál mintha megállt volna az idő. Uaz a gyötrelem foci évtizedek óta..

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. május 3., szerda 23:10

az elmúlt olyan 15 évből egyszer sem emlékszem arra, hogy egy Juve meccsen jól szórakoztam volna.

ez azért durva.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 3., szerda 23:08

Előtte lesz még egy visszavágó, de ha döntőzünk, én fosok ettől a Juve-tól. Ugyanez ment 2 éve is. Aztán kizúgtunk a picsába, mert nem bírtuk belőni a helyzeteket. Ami ugye a vesszőparipánk volt mindig is.

Játékosállományban jobbak vagyunk, ez okés, de 2 éve is ez volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rashidm 2017. május 3., szerda 23:11-kor.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 3., szerda 22:58

barokkos túlzás volt persze. csak szemléltetni akartam hogy ha a realról van szó nem érdekel hogy az ellenből ki mit érdemel meg.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 3., szerda 22:50

BBeno írta:...ha 1-10 kapura tartó lövéssel nyerünk 1-0ra. a lényeg hogy mi jöjjünk ki onnan győztesen.

Mondjuk ez a realnal max fordítva fordul elő :mrgreen:
ZIDANE

Vissza: