Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. május 4., csütörtök 11:17

dzsi91 írta::lol: :lol: :lol:

Keci nincs olyan szurkolotabor akire ne turháznék rá elképesztő :lol: egyen szart buffon mik ezek a nomádok akik kibujnak ilyenkor a barlangjukból.

Elképesztő,hogy mennyire a Real Madrid alatt van minden.Hát egy szaros juventus szurkoló vagy,még nyeregettetek is ellenunk az elmult időkben mégis már most eretvágsz a gondolattól,hogy junius 3 a zebra temetése legyen :lol: söpredék mind, a bayern forumadmintol aki itt nyalizott évekig egészen a BUNDÁZÓS juventus szurkolón át mordor hőseivel karoltve.

Néha elérzékenyülök,szimpatizálok buffonnal.De szar se jár senkinek ,undorítóak vagytok mind
Nyaliztam? Ez újdonság.
Ezzel a stílussal te is nagyot nőttél mindenki szemében.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 4., csütörtök 11:05

CA bayernjet szepen lerendezte ZZ, ott hiaba jottek vissza Madridban, igazabol vegig keptelenek voltak jol jatszani, es hiaba volt egy Neueruk, aki szerintem meg jobb is mint Buffon.
Az atma iden mar nem olyan biztos hatul, elol veszelyesebbek de igazabol az elso meccsen momentumuk sem volt. Az a tegnapi Monaco iszonyatosan nulla volt vedekezesben. A ket szelso vedo egy b es c megoldas volt, Bakayoko is gyenge volt nagyon. Ellenunk ilyen konnyen nem mennek el a szeleken, es az sem fog mukodni hogy a belso vedok ivelgetnek Mandzukicre meg Higuainra, azokat Casemiro, Ramos es Varane vagy Pepe siman leszedi majd.
Igazabol az lesz a kerdes, hogy Modricek kp ja milyen formaban lesz, es kik kezdenek tamadoban.
Borzaszto nagy hiba lenne, szerintem donto, hogy ne Bale kezdjen. Neki akkor lenne nagy haszna ha vezetunk, mert akkor nagyon szetlehet kontrazni a Juvet, de ha kezd, akkor az ellen a vedelem ellen neki eselye sem lesz. A masik ilyen CR, bar en nem tartok tole. Tortenelmet irhatnak es ő is tudja, ha nem egyedul akarja elintezni a Juvet sokkal hatekonyabbak elol.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. május 4., csütörtök 10:52

Realista24 írta:Egyes szájról olvasásból jelesre diplomázott szakemberek szerint Simeone azt mondta Moratának, amikor elment mellette, hogy "gyere velem a következő évben".

:lol: :lol: :lol: amúgy teljesen hihető. csak nem hiszem, hogy Morata elmenne az Interbe.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 4., csütörtök 10:46

Egyes szájról olvasásból jelesre diplomázott szakemberek szerint Simeone azt mondta Moratának, amikor elment mellette, hogy "gyere velem a következő évben".
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. május 4., csütörtök 10:03

Mind a 2 elodonto eldolt nagyon valoszinu! Juveval kell meccselni! nem hiszem hogy innen feláll az Atletico vagy a Monaco..mi lovunk minimum 1 et a Calderonba is..a Juve meg otthon lerendezi a Monacot vagy egy dontetlent kihoz ami elég neki, kemèny donto lesz! sokan irták hogy el kellene kerulni hogy a Juve szerezzen vezetést a dontoben ellenunk hàt ezt èn is nagyon osztom mert akkor pokolni keményen zàrnak ès jò formàban is vannak..nagyon stabilak ès masszivak..eret vàgnèk ha most meg Higany bacna ki velunk:-)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 4., csütörtök 9:28

d.gergo írta:
Anthony írta: Tök8, most eltett két gólt, ha véletlenül bepattan róla a labda a döntőben és nyernek már megérte, akkor is ha soha nem lő többet egy gólt sem...
Ez a lényeg. És ismerve magunkat, törvényszerű is lenne, hogy akár élete meccsét játszaná ellenünk és gólt is lő, aztán lehet kövérezni meg falábúzni, sokra megyünk vele. Szóval le lehet írni őket, de abból sok jó nem szokott kisülni. Csak remélni tudom, hogy Zizou-ék nem úgy állnak hozzá egy esetleges döntőbe kerülés után, mint itt többen.
Olyan nincs és nem létezik... :shifty: :coffee:

Persze, tipikusan az élet igazságot szolgáltat mérkőzés lehet. Higu eldönti a döntőt, de még kismillió párhuzamot lehet majd vonni. A legtipikusabb az lenne, ha Higu gólt lőne, Morata kihagyna mindent, mert hát nem akart onnan eljönni, stb.stb..

Egy dologban bízok, hogy Zidane taktikailag fel tud készülni, láthattuk, hogy a Juve mit tud és mire képes. Szervezett védekezés, de fejjel szerintem verhetőek, illetve a védelmük a szervezettség ellenére zavarba hozható. Mi garantálom, hogy kapunk gólt, ha bekerülünk, a kérdés, hogy hányszor tudjuk kihasználni majd az olaszok hibáját, és persze, hogy Buffon milyen napot fog ki. Mondjuk sejtem, hogy karrierje meccse lesz. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. május 4., csütörtök 9:10

Csak remélni tudom, hogy Zizou-ék nem úgy állnak hozzá egy esetleges döntőbe kerülés után, mint itt többen.

Ebben biztos vagyok. Erős, szervezett csapat a Juventus, nagyon fegyelmezett játékosokkal, kevés "varázslattal". Továbbra is tartom, amit tegnap írtam valahol, hogy túl van ennek ellenére misztifikálva a "BBC"-jük. Amennyit láttam a tegnapi meccsből is, az alapján zavarba hozható azért a védelem, ebben nagyon nagy szerepe lesz Isconak, Modricnak - illetve én Kovacicot nagyon szeretném ellenük a kezdőben látni (ha bejutunk...) Casemiro kárára, aranyat érne ellenük 1-2 lendületes megindulás. Az egészen biztos, hogy a beíveléseket el kell felejteni, földön viszont nem tudják lekövetni a gyors váltásokat. Grátiszba persze kb. üres kapuig kell lejátszani a ziccereket, mert Buffon ilyen idősen is fog, mint a festék, brutális a pali.

És továbbra is a legfontosabb, hogy mi lőjük az elsőt, mert fordított esetben szinte csak egyéni villanásban bízhatunk, annyira le fogják szűkíteni a területeket.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 4., csütörtök 9:07

d.gergo írta:
Anthony írta: Tök8, most eltett két gólt, ha véletlenül bepattan róla a labda a döntőben és nyernek már megérte, akkor is ha soha nem lő többet egy gólt sem...
Ez a lényeg. És ismerve magunkat, törvényszerű is lenne, hogy akár élete meccsét játszaná ellenünk és gólt is lő, aztán lehet kövérezni meg falábúzni, sokra megyünk vele. Szóval le lehet írni őket, de abból sok jó nem szokott kisülni. Csak remélni tudom, hogy Zizou-ék nem úgy állnak hozzá egy esetleges döntőbe kerülés után, mint itt többen.
Félreértés ne essék, én pont ezek miatt fosok tőlük, mert nem jobbak. Abban reménykedek, hogy elkövetnek majd jópár védelmi hibát, amit ki is használunk és címvédés. :mrgreen:

De amúgy tényleg...ki tud ilyen focit élvezni...

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. május 4., csütörtök 9:01

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. május 4., csütörtök 8:56

A juventussal az a bajom,amit már leírtam ide, hogy szerintem a sokkal jobb vonal: Pogba-Vidal-Pirlo-Tevez, sem tudott blt nyerni, pedig hátul ugyan igy megvolt az o bbcjuk. Ugyan úgy, mint most Allegrivel a padon.Azt a barcat, aki megállitotta oket, nem tartom erősebbnek, mint a mostani realt. Persze elobb be kell jutni a dontobe, számomra minden jel a cimvédés felé mutat.. ugye nem tudok objektív maradni. Tortenelmet kell irni. Mi vagyunk a Real Madrid. 4 év alatt esetleges 3 bl cim, lehengerlo lenne.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 4., csütörtök 8:40

rashidm írta: A nagy Higuain akinél már lassan khedirai magasságokban sír a labda 90 milla volt... :lol:
Tök8, most eltett két gólt, ha véletlenül bepattan róla a labda a döntőben és nyernek már megérte, akkor is ha soha nem lő többet egy gólt sem...

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 4., csütörtök 8:36

Piettro85 írta:Ja elnézést,hogy nem felállva tapsolok,hogy egy 1,2Md Eurós kerettel sikertült a BL elődöntő: '(

"Hozzászólás Szerző: csabi* » 2 perccel ezelőtt
tudom nem kellene reagalni de hogy minden allitasa ordito nagy faszsag legyen valakinek :lol:"
Hát pont ezen aszalok én is és nyomtam a regisztráció gombra, nem bííííííírtam, hogy ne szálljak alá a mételybe:DDD
Azért kíváncsi leszek, hogy nekik fogsz-e szurkolni azután is, hogy kimegy Buffon-Bonucci-Chiellini-Barzagli vonulat. Mert kb ő miattuk van ez a nagy menetelés.

Azért mondjuk ez a 1,2md honnan jött ki? Levezetnéd nekem? :lol: :lol: :lol:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 4., csütörtök 8:31

Piettro85 írta:Ja hát konkrétan te vagy az egyik kretén akin nagyot röhögtem:D:D:D:D
Neked ahogy nézem nem csak szakma nem kell ,hanem pszichológus meg nyelvtantanár se ,mert useless:D
Érdekesen várom, hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy aki beregel hozzátok csak élettelen nyomorék lehet, mert elég öngól szagú :D
Bár biztos nem esett le, hogy trollkodni jöttem:'(
Inkább néznék egy Barca meccset, mint a tegnapi Juvét. Ezzel asszem elmondtam mindent. Jó, hogy jössz ezzel a "spórolásos dologgal". A nagy Higuain akinél már lassan khedirai magasságokban sír a labda 90 milla volt... :lol: Mondjuk ha mind2 csapat bejut a döntőbe, akkor tuti hogy gólt fog lőni...

Egyébként meg lelke rajtad, hogy kinek szurkolsz. Én az ilyen full védekezés, majd 1-2 helyzetből gólt szerző játékot sose csipáztam. Lásd Atletico.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 4., csütörtök 5:50

Mit törődtök vele , jött a bayernes is ppfazni, kaptak 6-t aztán már egy sincs
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. május 4., csütörtök 4:02

BlancoMark írta:Mennyire nem volt feelinge ennek a meccsnek, botrany.
Maximálisan egyetértek. Semmi BL hangulata nem volt. A családdal néztem a meccset, a lefújás után nem is úgy fogalmaztam, hogy unalmas meccs volt, hanem fárasztó... Bírtam nálunk nagyon Higuaínt, rendesen meglepett a duplájával, érdekes lesz a jövő hét is, kemény meccs lesz a döntőben.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. május 4., csütörtök 0:35

HEHE
Nem kell hozzá semmiféle gyerekbetegség hozzá, nekem két játékos kellett. Del Piero és Zidane. DP nekem a numero uno, az én szememben valaha volt legjobb csatár, hiába vannak és voltak nála eredményesebbek is. Zidane meg a legjobb játékos volt, akit láttam játszani. Miután eligazolt Real meccseket is kezdtem követni miatta. Valószínűleg emiatt is én nem gyűlölőm a Realt és olvasom régebb óta a fórumot.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. május 4., csütörtök 0:34

(Akármekkora troll is az emberünk, akármennyire nem értünk egyet más csapatok szurkolóival, azért ne tartsuk már magunkat felsőbbrendűnek senkinél.

Off vége.)

A mai meccsről: Nem szoktam Juve meccseket nézni, a Barca elleni párharcuk teljesen kimaradt az életemből, de zavarba hozhatóak voltak ma, csak a Monaco próbálkozásai mind középre tartottak. Nem akarok tőlük semmit elvitatni, pláne, hogy még ők sem, illetve a Real Madrid sincs a döntőben, de hiszem, hogy meglennének a lehetőségeink, és ezen az sem változtat, ha esetleg ők találnának be először. Higuaín/Khedira gólra azért készülnék.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 4., csütörtök 0:19

Egyébként ez a góltalanság remélem kitart a visszavágón is.Annyira rávan cuppanva mindenki,hogy ez ráragadhat a játékosokra is.Aztán ha kapnak egy gólt Cardiffban majd aztsetudják merre vannak háttal úgy összezavarodnak tőle.

Nyertünk az elmult 3 évben 2őt,el tudom viselni ha nem sikerül.A világ labdarúgása viszont összeomlik majd ha megcsináljuk.Itt vége lesz mindennek,jövőre csak Real madrid szurkolók fognak már focit nézni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 4., csütörtök 0:17

Na erre nem számítottam. :mrgreen:
Monaco - Juve meccs után agyradírral megkínálni egy Mardid fórumot, nálam elvitte az év legindokolatlanabb hozzászólása díjat. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 4., csütörtök 0:13

Ezeknek az embereknek gyógyszer kell. Mint Piquének és a többi agytrösztnek, na meg az ilyesfajta drukkereknek. Én tudom a gyógyszer nevét, Ramosék fogják felírni a receptet Cardiffban: címvédés. Remélem sikerül, akkor ezek az emberek is meg fognak nyugodni, és tudni fogják, melyik klub a LEGJOBB... :vivo: :sly:
:goat:

Vissza: