Igen, van.lestat írta:20
Mentem szépen abc sorrendben..erre az I betűnél megakadtam és beirta magátol a többit van valami időhatár vagymi?
Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
30
De lehetett volna több is, csak tudni kellett volna némelyik csapat nevét helyesen is leírni...
De lehetett volna több is, csak tudni kellett volna némelyik csapat nevét helyesen is leírni...
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
20
Mentem szépen abc sorrendben..erre az I betűnél megakadtam és beirta magátol a többit van valami időhatár vagymi?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ikarus93
Csak 28-at tudtam,
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ikarus93
http://www.squawka.com/news/can-you-nam ... s4i3gxT.97
CR kik ellen vágott mesterhármast.
Challange Accepted.
CR kik ellen vágott mesterhármast.
Challange Accepted.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Messinek az a baja mostanában, hogy ha hátrébb megy hiába ad jó labdákat nincs aki kb berúgja, ha meg előrébb megy nincs aki neki adjon labdát.hala real írta:szep ez a rivalizalas ronaldo es messi kozott, de en sajnalom, hogy egyetlen meccset sem jatszottak egyutt....mondjuk az 5-6 evvel fiatalabb ronaldot neznem meg messivel, nem a mostanit...hosszu tavon lehet megolnek egymast, de par meccsre megneztem volna oket egyutt.
Ördögi kör
Messi tömné CR-t labdákkal abból csúnya világ lenne.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Az érdekes lett volna. Elég valószínű, hogyha Messi bármelyik másik csapatban kezd, akkor végül Real játékos lett volna.hala real írta:szep ez a rivalizalas ronaldo es messi kozott, de en sajnalom, hogy egyetlen meccset sem jatszottak egyutt....mondjuk az 5-6 evvel fiatalabb ronaldot neznem meg messivel, nem a mostanit...hosszu tavon lehet megolnek egymast, de par meccsre megneztem volna oket egyutt.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
szep ez a rivalizalas ronaldo es messi kozott, de en sajnalom, hogy egyetlen meccset sem jatszottak egyutt....mondjuk az 5-6 evvel fiatalabb ronaldot neznem meg messivel, nem a mostanit...hosszu tavon lehet megolnek egymast, de par meccsre megneztem volna oket egyutt.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Jó hát az ilyen tényleg tapló. Én csak arra akartam kiterni, hogy néha betellik a pohár a szurkolónál is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ó dehogynem. danilot egyik hazai meccsünkön. küzdött hajtott de mindig elpattant tőle a zsuga,Küzdeni akaró embert még nem futyultek ki szerintem.
mindig rossz volt a passz nagyon nem ment neki csoro még kapta a füttyöt is. undorító volt. egyáltalán nem segít ha valakit kifütyülnek mikor látszik hogy próbálkozik.
ez meg egy másik mikor még nem is tett semmit és már így fogadják.
https://www.youtube.com/watch?v=_Lm6nvyvpZI
Tudom, hogy azért szurkolsz, mert ők a kedvenceid, de a moziba is kifejezed a nem tetszésed, ha már pénzt adtál ki érte. Szarul lehet, de lélektelenül soha. Küzdeni akaró embert még nem futyultek ki szerintem. Ronaldo meg elég sokszor szarul játszott, önzőn és csak integetett egy céllal, hogy vele rugassanak gólt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez így van, ki a franc buzdítsa a csapatot és a játékosait ha a saját szurkolói sem képesek? Én is eladnák ezt azt de ha meccs van akkor nem Mbappe vagy Dembele a mi játékosunk hanem Danilo, James, Bale meg Morata. Akik meg Real szurkolóként CR-t fütyülik ki azok nem is tudom mit éreznek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arra ott van Zidane és a szakmai stáb. A szurkolónak három dolga van a szezonnak ebben a szakaszában, biztatni, biztatni és biztatni. Legyen az Cé vagy Bale vagy Navas vagy Karim.Az, hogy felállt ne vegyük kész ténynek 3 meccs után. Nyilván nem arról van szó, hogy állandóan fütyülni kell, de néha jelezni kell, hogy valamit szarul csinálsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az, hogy felállt ne vegyük kész ténynek 3 meccs után. Nyilván nem arról van szó, hogy állandóan fütyülni kell, de néha jelezni kell, hogy valamit szarul csinálsz.Realista24 írta:Lehet megfordítanám a dolgot, és azok mellé tennék pszichomókust, aki kifütyüli. 1,5 évig nagyon el volt veszve, de felállt, és bebizonyította, hogy lehet rá számítani.Elég szomorú, hogy a kritikát sem viseli el. Ilyenkor kell mellé rakni egy pszichológust, aki kicsit hrlyretenne.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet megfordítanám a dolgot, és azok mellé tennék pszichomókust, aki kifütyüli. 1,5 évig nagyon el volt veszve, de felállt, és bebizonyította, hogy lehet rá számítani.Elég szomorú, hogy a kritikát sem viseli el. Ilyenkor kell mellé rakni egy pszichológust, aki kicsit hrlyretenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Biztos megint én vagyok a paraszt, de örök igazság, hogy lehet szarul játszani, de lelketlenul soha. Na amikor látszik rajta, hogy nem megy, de minden áron gólt akar rúgni és felesleges és reménytelen dolgokat csinál, akkor szerintem nem véletlenül futyulik. Elég szomorú, hogy a kritikát sem viseli el. Ilyenkor kell mellé rakni egy pszichológust, aki kicsit hrlyretenne. Az idei évét az elmúlt 3 meccsel mentette meg ezenkívül emlékszem a Sporting és az Atlrtico elleni meccsre idegenben.
Remélem, hogy tényleg jó forma időzítésről van szó és nem csak jól jött ki neki a lépés az elmúlt meccseken. Kell az, hogy elől veszélyesek legyünk és ne Ramosban, Iscoban, Marceloban bízzunk csak.
Remélem, hogy tényleg jó forma időzítésről van szó és nem csak jól jött ki neki a lépés az elmúlt meccseken. Kell az, hogy elől veszélyesek legyünk és ne Ramosban, Iscoban, Marceloban bízzunk csak.
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mindenkit kifütyülnek, aki gyenge.
Itt hatlamas elvárások vannak...
Neki csak annyiból extra szar, hogy mindenhol kifütyülik + itt is már sokszor
Itt hatlamas elvárások vannak...
Neki csak annyiból extra szar, hogy mindenhol kifütyülik + itt is már sokszor
ZIDANE
- ikarus93
Annyi mindent köszönhetünk neki, nálam már Raúl-t is túlszárnyalta.
Annak idején mikor 2009-ben a Manchesterből jött ide hozzánk, nem igazán kedveltem, sőt nem is örültem a transzfernak, de azóta rendesen belopta magát a szívembe.
Az biztos, hogy nélküle ez a Madrid nem nyert volna 2 BL-t és reméljük bő egy hónap múlva ez a szám 3-ra emelkedik.
Annak idején mikor ide jött, a Madrid gyenge teljesítményt nyújtott, kiesett a BL-ben a legjobb 16-ból, bajnokságot is csak héba-hóba nyert, igaz most is csak hébe-hóba, de most nagyon úgy érzem, hogy meglesz a bajnokság is, 1-2 kupa esett le, azok is Copa Del Rey-ek voltak, meg 1 bajnokság, eközben Barcáék szénné nyerték magukat, de úgy érzem most fordul a kocka és mi leszünk azok akik 6 kupás szezonokat fognak zárni, Zizouval a kispadon, na de nagyon elkalandoztam vissza Ronaldora.
A Madrid nagyon sokat köszönhet Ronaldonak és sose értettem, miért kell kifütyülni látszik rajta, hogy nagyon zavarja ha a Bernabeu közönsége kifütyüli, miért kell? Miután elmegy majd fogjuk megérezni a hiányát, ami
remélem még jó soká lesz, mert ő pótolhatatlan lesz ebben biztos vagyok.
Kérem folytassa CR.
Annak idején mikor 2009-ben a Manchesterből jött ide hozzánk, nem igazán kedveltem, sőt nem is örültem a transzfernak, de azóta rendesen belopta magát a szívembe.
Az biztos, hogy nélküle ez a Madrid nem nyert volna 2 BL-t és reméljük bő egy hónap múlva ez a szám 3-ra emelkedik.
Annak idején mikor ide jött, a Madrid gyenge teljesítményt nyújtott, kiesett a BL-ben a legjobb 16-ból, bajnokságot is csak héba-hóba nyert, igaz most is csak hébe-hóba, de most nagyon úgy érzem, hogy meglesz a bajnokság is, 1-2 kupa esett le, azok is Copa Del Rey-ek voltak, meg 1 bajnokság, eközben Barcáék szénné nyerték magukat, de úgy érzem most fordul a kocka és mi leszünk azok akik 6 kupás szezonokat fognak zárni, Zizouval a kispadon, na de nagyon elkalandoztam vissza Ronaldora.
A Madrid nagyon sokat köszönhet Ronaldonak és sose értettem, miért kell kifütyülni látszik rajta, hogy nagyon zavarja ha a Bernabeu közönsége kifütyüli, miért kell? Miután elmegy majd fogjuk megérezni a hiányát, ami
remélem még jó soká lesz, mert ő pótolhatatlan lesz ebben biztos vagyok.
Kérem folytassa CR.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
amúgy szívesem mindenkinek, remekül jinxszeltem
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szepen megy fel az aláírt mez értéke.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema