OFF
- ___Samy___
Re: OFF
Sztem várd meg a jövőhetet, ha akkor se jön, akkor kerjed a lovet. Nem fog atbaszni, mert nem érdeke.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kulfoldi oldalakrol rendszeresen szoktam rendelni, de ezelott meg soha nem volt gondom, mindig idoben megerkezett a termek. Most viszont marcius 6-an rendeltem alirol 9 dollarert valamit, de meg mindig nem erkezett meg, ezert tegnap nyitottam egy dispute-ot. Az elado arra kert, hogy zarjam be a dispute-ot, varjak 20 napot hatha addigra megjon es ha meg mindig nem kapom meg, akkor ujra elkuldi. Menjek bele mert ez a megszokott "eljaras" vagy csak valahogy at akar verni? (7800 rendeles utan 95%-ban pozitiv visszajelzesei vannak)
Az a baj, hogy nem új lapon nyitja meg, hanem egy teljesen külön ablakban. Mindenesetre köszi azért. Érdekes, mert itt melóban Chrome-ot használok, itt ugyanúgy kicsiben nyitja meg, otthon viszont Firefox-ot használok ezer éve, ott meg nagyban nyitja meg. Nem vágom.peti_madrid írta:Ha rákattintasz egy meccsre, és feldobja teljes méretben, akkor húzd le a lapfület, hogy új ablak legyen, állítsd be akkora méretre, amekkorára akarod, és elméletileg ezután kicsiben nyitja meg. Legalábbis nekem úgy rémlik, hogy így oldottam meg, amikor hasonló parám volt.Sierra írta:Üdv!
Firefoxban be lehet azt valahol állítani, hogy pl ha új ablakban nyit meg egy hivatkozást, akkor azt ne teljes méretű ablakban nyissa meg, csak sima kicsiben? Mert pár hete vettem észre, hogy az eredmenyek.com-nál ha rámegyek egy meccsre vagy bármilyen hivatkozásra az oldalon, akkor teljes méretű ablakban nyitja azt meg, és rohadt idegesítő, mert eddig mindig kicsiben nyitotta meg, pedig én nem állítottam át semmit.
Ettől függetlenül lehet, hogy egy ordító baromság, de egy próbát lehet megér
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ha rákattintasz egy meccsre, és feldobja teljes méretben, akkor húzd le a lapfület, hogy új ablak legyen, állítsd be akkora méretre, amekkorára akarod, és elméletileg ezután kicsiben nyitja meg. Legalábbis nekem úgy rémlik, hogy így oldottam meg, amikor hasonló parám volt.Sierra írta:Üdv!
Firefoxban be lehet azt valahol állítani, hogy pl ha új ablakban nyit meg egy hivatkozást, akkor azt ne teljes méretű ablakban nyissa meg, csak sima kicsiben? Mert pár hete vettem észre, hogy az eredmenyek.com-nál ha rámegyek egy meccsre vagy bármilyen hivatkozásra az oldalon, akkor teljes méretű ablakban nyitja azt meg, és rohadt idegesítő, mert eddig mindig kicsiben nyitotta meg, pedig én nem állítottam át semmit.
Ettől függetlenül lehet, hogy egy ordító baromság, de egy próbát lehet megér
Üdv!
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
nem is 1x. A legutolsó az atletico elleni bl meccs volt a 78. perc környékén.ikarus93 írta:lehet ezért a kérdésért kibannolnak innen,
de aludtatok már be meccsnézés közbe? (Madridi meccsre gondolok) ?
én a celta vigo elleni kupa meccsen, igaz ez egy 12 órás munkanap után volt.
Annyira izgalmas volt hogy hajnalban keltem fel rá mert még mindig ment a stream.
Villámolvasási tanulási technikáról valakinek tapasztalata vagy véleménye?
Létezik vagy csak ilyen kitalált mese? Tényleg lehet vele hasznosan tanulni? Nehéz elsajátítani?
Létezik vagy csak ilyen kitalált mese? Tényleg lehet vele hasznosan tanulni? Nehéz elsajátítani?
- ikarus93
lehet ezért a kérdésért kibannolnak innen,
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
peadani írta:Hétvégén Pesten leszek és szombaton szeretném megnézni valahol a Real meccset.Na már most a Budapestiektől kérdezném, hogy milyen helyet ajánlanak ahol biztos adják és nem sírok az 1-2 sör ára miatt?
Ez amúgy nehéz.
Legtöbb kocsmában csak fel van baszva a sarokban egy tv aztán lófaszt se fogsz hallani.
Próbálj meg rákeresni, hogy "budapest sportkocsmák"
Egy van a kosztolányin, de az Arsenalos hely és utálják a realt.
rendesen barcás az összes másodállásban... bár jogos... mi picsáztuk ki és raboltuk le őket
ZIDANE
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hétvégén Pesten leszek és szombaton szeretném megnézni valahol a Real meccset.Na már most a Budapestiektől kérdezném, hogy milyen helyet ajánlanak ahol biztos adják és nem sírok az 1-2 sör ára miatt?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
konkrétan d&d erdekelne de meghozhatod a kedvem a magushoz isDemes írta: Nem pont dungeons and dragons de hasonlo valtoztatat (MAGUS) toljuk
Nem pont dungeons and dragons de hasonlo valtoztatat (MAGUS) toljukcsabi* írta:két kérdésem lenne gyerekek
a, van-e itt olyan aki dungeons n dragonsozik?
b, ez meg itt egy fotóboltmágushoz lenne privátban