Hát de az má' 10 éve volt, azóta Neymaron meg talán Coutinhon kívül "tucat" az összes. A Jézus gyerek talán jó lesz, de szerintem ő sem annyira jó, mint amennyire be van állítva. Legalábbis nincs annyira jó, mint egy M1Bappe vagy Rashford, pedig még nem is fiatalabb náluk.H.E.H.E. írta:pláne hogy évek óta marcelo az x-faktor nálunk...
Kommentáld a híreket
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
pláne hogy évek óta marcelo az x-faktor nálunk...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Brazil nem kell. Kuka az összes.P. Krisz írta:Remynek meglesz a legújabb fia akkor.16 éves kisfiúért meg 61 millió euró
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Remynek meglesz a legújabb fia akkor.16 éves kisfiúért meg 61 millió euró
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát dehogynem, R24 még válszolt is rá.H.E.H.E. írta:senki nem olvassa ezt a szart.Realista24 írta:marca szerint bappe nem angliát hanem zidane-t és a real madridot akarja.
100 körül lehet az ára.
Madridom.hu @MadridomHU
Mbappé döntött, a Realban akar játszani http://madridom.hu/?p=103047 #halamadrid #realmadrid
20 órája....
16 éves kisfiúért meg 61 millió euró, jézusom. szegény Wenger, lassan az ő módszerét is teljesen tönkreteszik. amúgy remélem kamu hír, de el tudom képzelni hogy igaz legyen...
- H.E.H.E.
láttam a gyereket párszor.palesz77 írta:R24, ez a "Vinicius Jr-ert 45 millió eurót fizettek, hogy 2018 nyarán hozzátok igazoljon" hír mennyire valós? Twitteren több helyen is olvastam, tényleg van alapja, vagy csak pletyka? Csak mert annak ellenére, hogy tényleg szuperűbertehetségnek tartják, elég durva lenne egy olyan srácért ennyit kiadni, aki még a Brazil 1. osztályban egy percet se játszott.. Persze ha beválik, akkor nem sok érte, de ezen a híren azért pislogtam párat most.Realista24 írta:...
hiba.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
ja, én is olvastam. én oylat, h záradékokkal a 61 milliót is elérheti.palesz77 írta:R24, ez a "Vinicius Jr-ert 45 millió eurót fizettek, hogy 2018 nyarán hozzátok igazoljon" hír mennyire valós? Twitteren több helyen is olvastam, tényleg van alapja, vagy csak pletyka? Csak mert annak ellenére, hogy tényleg szuperűbertehetségnek tartják, elég durva lenne egy olyan srácért ennyit kiadni, aki még a Brazil 1. osztályban egy percet se játszott.. Persze ha beválik, akkor nem sok érte, de ezen a híren azért pislogtam párat most.Realista24 írta:...
- nzooli93
A legjobb étkező készletet, csak a méltó vendégeknek vesszük előJim írta:Iscot nem pihenteti Zidane, hanem jegeli
nem mindegy
na majd jövőre...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
R24, ez a "Vinicius Jr-ert 45 millió eurót fizettek, hogy 2018 nyarán hozzátok igazoljon" hír mennyire valós? Twitteren több helyen is olvastam, tényleg van alapja, vagy csak pletyka? Csak mert annak ellenére, hogy tényleg szuperűbertehetségnek tartják, elég durva lenne egy olyan srácért ennyit kiadni, aki még a Brazil 1. osztályban egy percet se játszott.. Persze ha beválik, akkor nem sok érte, de ezen a híren azért pislogtam párat most.Realista24 írta:...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Iscot nem pihenteti Zidane, hanem jegeli
nem mindegy
na majd jövőre...
nem mindegy
na majd jövőre...
Isco csere....ezek szerint az Atleti ellen kezd. De nem értem minek kell folyton pihentetni, nem mintha elfáradt volna ebben a sok játékban.
nem kell a mu-nak szerintem. a lapok így adják elő. rashford ott fényes karriert befuthat.
még akkor is ha a nyáron a nyakára hoznak egy lukakut és egy griezmannt. ezzel párhuzamosan szerintem martial lesz az egyik áldozat.
még akkor is ha a nyáron a nyakára hoznak egy lukakut és egy griezmannt. ezzel párhuzamosan szerintem martial lesz az egyik áldozat.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Mindamellett, hogy a fórum nagy többsége élből percekig sorolná a választ, valószínűleg ugyan ez a kérdés merül fel más csapat szurkolóinál Morata és Mariano kapcsán...numberone1 írta:Egyebkent nem ertem, h a MU miert akarja MPappet... inkabb epitenek fel normalisan Rashfordot, neki is megvan a tehetsege es nem kell ra kolteniuk.
Ha ők ki lesznek paterolva és érkezik helyettük más, annak nyilván (remélhetőleg) racionális oka van. Itt is, és pl. Manchesterben is. Állítólag szakemberek ülnek ilyen helyeken.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Valamelyik nap olvastam hogy a mu esze ágában sincs leigazolni mbappe-t. Egyértelműen griezmanra mennek rá ez nyilván való.
Egyébként ha érkezne én benzematol megválnék. Az ideje már rég lejárt.
Egyébként ha érkezne én benzematol megválnék. Az ideje már rég lejárt.
- H.E.H.E.
senki nem olvassa ezt a szart.Realista24 írta:Madridom.hu @MadridomHUH.E.H.E. írta:marca szerint bappe nem angliát hanem zidane-t és a real madridot akarja.
100 körül lehet az ára.
Mbappé döntött, a Realban akar játszani http://madridom.hu/?p=103047 #halamadrid #realmadrid
20 órája....
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Egy ideje ezt írom ide oda..jah.hunmadridista írta:Morata - Mbappe
James - Llorente (vissza kölcsönből)
Pepe - Vallejo (vissza kölcsönből)
Coentrao - új cserebalhátvéd
Navas - új TOP kapus, mondjuk De Gea
Több változtatás nem lesz. Max. szerkezeti majd (443 helyett 442).
De nem biztos hogy Vallejo érkezik, lehet még marad "erőt" gyűjteni Németeknél.
Mbappe pedig számomra még mindig kérdéses, nyugtával a napot eset, de majd kiderül.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Madridom.hu @MadridomHUH.E.H.E. írta:marca szerint bappe nem angliát hanem zidane-t és a real madridot akarja.
100 körül lehet az ára.
20 órája....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Morata - Mbappe
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lehet, h Marianot meg a Monaconak kene atadni.
Kivancsi leszek, h MPappe erkezese(ha jon), milyen valtoztatasokat fog eszkozolni. Maradunk a 4-3-3-nal es Mpappe megkapja Moarat perceit, v esetleg, mint Rashford es Auba eseteben szelen is jatszatjak addig amig nem lesz elsoszamu csatar, csak hat nem az a posztjuk. Vagy esetleg az eloszezonban teljesen atalunk a 4-4-2re MPapa miatt, csak az a kp-t fogja megvaltoztatni gyokeresen, mert abban mar nem jatszathatja agyba-fobe Casemirot...sot ott egyaltalan nem is kellene jatszatni, de hat tudjuk, h ragaszkodik hozza. Es mi lesz ebben a szisztemaban Asensioval es Iscoval?... mert egyik sem olyan vonal szelso(ez inkabb LV)...vagy ha szabadon jatszanak, akkor hogyan fognak visszazarni a szelre kisegitve a szelso vedoket(foleg Marcit)?..a ket belso kp sem huzodhat ki a szelre allandoan...Aztan ott lesz Llorente, ha meg is gyozi Zizout hogyan fogja hasznalni ilyen tulkinalat mellett 2 belso kozeppalyas rendszerben?...
Egyebkent nem ertem, h a MU miert akarja MPappet... inkabb epitenek fel normalisan Rashfordot, neki is megvan a tehetsege es nem kell ra kolteniuk.
Kivancsi leszek, h MPappe erkezese(ha jon), milyen valtoztatasokat fog eszkozolni. Maradunk a 4-3-3-nal es Mpappe megkapja Moarat perceit, v esetleg, mint Rashford es Auba eseteben szelen is jatszatjak addig amig nem lesz elsoszamu csatar, csak hat nem az a posztjuk. Vagy esetleg az eloszezonban teljesen atalunk a 4-4-2re MPapa miatt, csak az a kp-t fogja megvaltoztatni gyokeresen, mert abban mar nem jatszathatja agyba-fobe Casemirot...sot ott egyaltalan nem is kellene jatszatni, de hat tudjuk, h ragaszkodik hozza. Es mi lesz ebben a szisztemaban Asensioval es Iscoval?... mert egyik sem olyan vonal szelso(ez inkabb LV)...vagy ha szabadon jatszanak, akkor hogyan fognak visszazarni a szelre kisegitve a szelso vedoket(foleg Marcit)?..a ket belso kp sem huzodhat ki a szelre allandoan...Aztan ott lesz Llorente, ha meg is gyozi Zizout hogyan fogja hasznalni ilyen tulkinalat mellett 2 belso kozeppalyas rendszerben?...
Egyebkent nem ertem, h a MU miert akarja MPappet... inkabb epitenek fel normalisan Rashfordot, neki is megvan a tehetsege es nem kell ra kolteniuk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Micsoda hírek!
Mbappét akkor be kell rántani, ha valóban szívesen váltana jegyet Madridba. Inkább érte fizessünk ennyi pénzt, mint Hazardért vagy valaki másért.
Mellé még befér De Gea, és kész is. Hogy ki marad? Szerintem Zizu már eldöntötte... James köztük van. És mivel új kapusunk is lesz, így Navas is távozik, kétlem, hogy itt maradna 2. számúnak. Mariano elmegy kölcsönbe, Pepe szerintem marad egy évet, mert elfogadja a cserepadot és a 3./4. számú középhátvéd szerepét.
Ha Theot sikerül megszerezni, akkor Coentrao is menni fog, ha nem jön, akkor marad a portugál (bár amennyire lehet rá számítani, még így is kérdéses az ő jövője).
Moratat szerintem el fogjuk engedni, óriási cumi lesz belőle, mert megállja a helyét minálunk is, de egyszerűen olyan hierarchia van, hogy esélytelen szegény, és mivel 70 millió körüli az értéke, ill. más elit csapatban is kezdő lehetne, nincs értelme itt maradnia a szezon 60-70%-ában padozni.
Én azt gondolom, hogy a BBC-ből senki nem fog távozni, egy évet még mindenki kapni fog.
Összefoglalva: bonyolult nyár lesz, pláne akkor lesz nehéz, ha címet védünk a BL-ben... változtassunk vagy ne, és ha igen, akkor mennyit és hol, annak érdekében, hogy a toppon maradjunk?
Mbappét akkor be kell rántani, ha valóban szívesen váltana jegyet Madridba. Inkább érte fizessünk ennyi pénzt, mint Hazardért vagy valaki másért.
Mellé még befér De Gea, és kész is. Hogy ki marad? Szerintem Zizu már eldöntötte... James köztük van. És mivel új kapusunk is lesz, így Navas is távozik, kétlem, hogy itt maradna 2. számúnak. Mariano elmegy kölcsönbe, Pepe szerintem marad egy évet, mert elfogadja a cserepadot és a 3./4. számú középhátvéd szerepét.
Ha Theot sikerül megszerezni, akkor Coentrao is menni fog, ha nem jön, akkor marad a portugál (bár amennyire lehet rá számítani, még így is kérdéses az ő jövője).
Moratat szerintem el fogjuk engedni, óriási cumi lesz belőle, mert megállja a helyét minálunk is, de egyszerűen olyan hierarchia van, hogy esélytelen szegény, és mivel 70 millió körüli az értéke, ill. más elit csapatban is kezdő lehetne, nincs értelme itt maradnia a szezon 60-70%-ában padozni.
Én azt gondolom, hogy a BBC-ből senki nem fog távozni, egy évet még mindenki kapni fog.
Összefoglalva: bonyolult nyár lesz, pláne akkor lesz nehéz, ha címet védünk a BL-ben... változtassunk vagy ne, és ha igen, akkor mennyit és hol, annak érdekében, hogy a toppon maradjunk?