Messi nem játszik ma, kiváncsi vagyok én is Neymarra. Remélem a Malaga vérszemet kap attól ,hogy nincs Messi.Szerintem a Classicora lesz egy pár pontos előnyünk,mert elég nehéz sorsolása van a barcának+ szuperkupa is,Messivel is gondok vannak, gyatra előszezon, nem igazoltak védőtNagyon úgy néz ki ,hogy sok minden kekünk kedvez most, ezt ki kell használni.Persze ez nem azt jelenti ,hogy lebecsülöm a barcát,de ezek tények.
Barca-Real
Előszezon: Real Madrid, ezen szerintem senki nem vitazkozik,a Barca sörmeccseket játszott,mi presztizs meccseket.(0-1)
Edző:Real Madrid,Ancelotti egy Edző óriás,Tata-ról azt se tudtuk kicsoda,persze beválhat, de jelenleg szerintem mindenki Ancelottit mondaná az előéletük alapján.(0-2)
Neymar-Bale:Bale jelenleg a világ egyik legjobbja top bajnokságból érkezett,erős tapasztalt, a kérdés ,hogy menyire illik bele spanyolországba, szerintem nem lesznek gondok.Neymar egy másik kontinensről érkezett, úgy hogy a fizikuma nincs rendben,mindkettőn óriási nyomás lesz.Egyenlőre az objektivitás kedvéért beírom a döntetlent, de Bale egyértelműen jobb játékos jelenleg, Neymar még csak egy lehetőség.(1-3)
Igazolások(Neymar-Bale nélkül):Real Madrid,posztra jó kis játékosokat vettek,az eladások is jól sikerültek.A barca elbohóckodta az egészet, nem erősítették meg a védelmet, Villát elpocsékolták,Abidalt elengedték.(1-4)
CR-Messi: Itt is döntetlent adok,tök mind1 mi történik a szezon végére 40+gólos lesz mind2.(hacsak nem lesz komoly sérülés)(2-5)
Öltözőihangulat:Barca.Casillas-lopez incidens miatt meg mert az újságok megint minket fikáznak és a barca továbbra is egy nagy család kénytelen vagyok őket mondani.(3-5)
Szóval az én végeredményem 3-5, persze ez semmit nem jelent,lesz akinek fordítva jön ki, meg a fociban bármi megtörténhet, de szerintem az eddig látottak alapján mi jobban bizakodhatunk.Legyen igazam.