most ha jönne Bale és eladnál 4-5 játékost is (Coe, DM, Kaká, Morata + Özil) az csak 20 fős keret. az meg nem jó. nincs olyan. kevés. még ha Denis maradna is akkor is kevés. Castillát meg még jobban kifosztani nem lehet, nekik is bent kell maradni. akkor még 3 játékost igazolnánk vagy mifene? másrészt meg ki maradna cserének? CR és Bale alapkezdő, középre Isco és esetleg Modric és ez ki is fújt. Denis számomra nem tényező. 4 játékossal 3 posztra? (+ max Jesé a szélen)madridronie írta:Amit a klub nagyon szívesen el is fogadna! Egy normális világban ez is lenne az alap menet --> Coentrao (aki alapból menne), Di María, Kaká (akik Bale érkezésével valóban létszám fölöttiek), majd végül Morata (akit már Jesé is simán beelőz és nem szint Khedirával egyetemben)! Na és ezt követően lehetne Karim és Özil eladásáról akár csak felvetés gyanánt is beszélni ....Állítólag DM-ért beigérkezett az Arsenal 1 30millás ajánlattal...
Nem fog mindenki elmenni. Özil / Di Maria egyikének maradnia KELL!
de Kakát bárkinek már egy minimális összegért is odaadnám csak vigyék el.
bár játszhat ott, játszott is ott, de x éve. Bale már támadó. Láttam én már sok helyen olyat, hogy Bale-CR balos, de az lehetetlen - szerintem. Marci-CR balos és Carva-Bale jobbos az a realitás.wZoLee7 írta:CA meg úgy van vele Bale is játszhat ott, szóval van még remény a kis orosznak
Ilyen nem lesz. Kell két minőségi kapus. már tavaly ősszel is kellett volna.miVida írta:Szerintem adjuk el Lópezt (opciós visszavásárlási joggal), és ha nem jön be Casillas, akkor visszavesszük és Casillas mehet...