Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Tegnap, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 25., vasárnap 15:24

madridronie írta:
Állítólag DM-ért beigérkezett az Arsenal 1 30millás ajánlattal...
Amit a klub nagyon szívesen el is fogadna! B-) Egy normális világban ez is lenne az alap menet --> Coentrao (aki alapból menne), Di María, Kaká (akik Bale érkezésével valóban létszám fölöttiek), majd végül Morata (akit már Jesé is simán beelőz és nem szint Khedirával egyetemben)! :-* Na és ezt követően lehetne Karim és Özil eladásáról akár csak felvetés gyanánt is beszélni .... :coffee:
most ha jönne Bale és eladnál 4-5 játékost is (Coe, DM, Kaká, Morata + Özil) az csak 20 fős keret. az meg nem jó. nincs olyan. kevés. még ha Denis maradna is akkor is kevés. Castillát meg még jobban kifosztani nem lehet, nekik is bent kell maradni. akkor még 3 játékost igazolnánk vagy mifene? másrészt meg ki maradna cserének? CR és Bale alapkezdő, középre Isco és esetleg Modric és ez ki is fújt. Denis számomra nem tényező. 4 játékossal 3 posztra? (+ max Jesé a szélen)

Nem fog mindenki elmenni. Özil / Di Maria egyikének maradnia KELL!
de Kakát bárkinek már egy minimális összegért is odaadnám csak vigyék el.
wZoLee7 írta:CA meg úgy van vele Bale is játszhat ott, szóval van még remény a kis orosznak
bár játszhat ott, játszott is ott, de x éve. Bale már támadó. Láttam én már sok helyen olyat, hogy Bale-CR balos, de az lehetetlen - szerintem. Marci-CR balos és Carva-Bale jobbos az a realitás.
miVida írta:Szerintem adjuk el Lópezt (opciós visszavásárlási joggal), és ha nem jön be Casillas, akkor visszavesszük és Casillas mehet...
Ilyen nem lesz. Kell két minőségi kapus. már tavaly ősszel is kellett volna.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 25., vasárnap 15:20

miVida írta:http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... 27984.html

sorry, ezt csak most láttam...
DE MIÉRT ERŐSKÖDNEK MÉG MINDIG A HALFEJŰEK????? :-@ mi az, h Ronaldo says: "I want United return?" - minek hazudozni összevissza? :-@
A következő héten ezekre lehet számolni, mert ki kell találni valamit, ha már itt van Bale...

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:47

http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... 27984.html

sorry, ezt csak most láttam...
DE MIÉRT ERŐSKÖDNEK MÉG MINDIG A HALFEJŰEK????? :-@ mi az, h Ronaldo says: "I want United return?" - minek hazudozni összevissza? :-@
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:39

de hát most mi olyan nehéz Ancelottinak ebben? ha el bírja dönteni, ha nem, hogy ki a jobb kapus, nem keserítheti meg két jó kapus karrierjét!! Miután Casillas rendbejött, állást kellene foglalnia az edzőnek, hogy kit favorizál, és a 'rosszabbikat' opciós joggal élve eladni, és nem egymás cseréjének meghagyni!
Szerintem adjuk el Lópezt (opciós visszavásárlási joggal), és ha nem jön be Casillas, akkor visszavesszük és Casillas mehet... :|
de most minek szítani a hangulatot feleslegesen? :kivagyhe:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:01

besteve7 írta:Én úgy vagyok vele, hogy egy kapusnak sérlülés után illik visszaadni a helyét miután felépült, hogy be tudja bizonyítani, hogy alkalmas-e még a feladatra. Ez itt nem történt meg, ami szerintem nem fair.
Fuggetlenul attol, hogy most Casillasrol van szo.
Van egy kapusod, aki egy ideje nem teljesit ugy, ahogy azelott. Megserul. Jon a helyere egy masik kapus, aki elete formajaban ved, kivaloan helyettesiti. Elkezdodik az uj szezon. Kit raksz be a kapuba? A regi kapusodat, aki elegge forman kivul van vagy az ujat, aki a rendelkezesere allo fel evben remekul teljesitett.
(amugy meg ha jol emlekszem, akkor Lopez is ugy kerult ki a Sevilla kezdojebol, hogy volt par gyengebb meccse, kapott egy piros lapot, az ot helyettesito Palop pedig jol teljesitett)

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:40

besteve7 írta:
Kyller írta:Mintha Lopez nem érne sz*rt se, mintha nem köszönhetnénk neki semmit...
Jön a rinya Ikertől, hogy el akar menni (mármint ha igaz). Én azt hittem ő egy igazi madridista, és hogy harcos, képes küzdeni a helyéért...Kezdem azt hinni, hogy nem így van. Bevallom, sose volt kedvencem, de tiszteltem, és nagyon jó kapusnak tartom. De ezek után aligha fogja belopni magát a szívembe, hogy enyhén fogalmazzak. Ő is csak egy jóllakott kis rinyagép...Ez a véleményem.
Én úgy vagyok vele, hogy egy kapusnak sérlülés után illik visszaadni a helyét miután felépült, hogy be tudja bizonyítani, hogy alkalmas-e még a feladatra. Ez itt nem történt meg, ami szerintem nem fair.
Alapesetben itt is ez lett volna, csak hát ugye Jóska...

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:25

Kyller írta:Mintha Lopez nem érne sz*rt se, mintha nem köszönhetnénk neki semmit...
Jön a rinya Ikertől, hogy el akar menni (mármint ha igaz). Én azt hittem ő egy igazi madridista, és hogy harcos, képes küzdeni a helyéért...Kezdem azt hinni, hogy nem így van. Bevallom, sose volt kedvencem, de tiszteltem, és nagyon jó kapusnak tartom. De ezek után aligha fogja belopni magát a szívembe, hogy enyhén fogalmazzak. Ő is csak egy jóllakott kis rinyagép...Ez a véleményem.
Én úgy vagyok vele, hogy egy kapusnak sérlülés után illik visszaadni a helyét miután felépült, hogy be tudja bizonyítani, hogy alkalmas-e még a feladatra. Ez itt nem történt meg, ami szerintem nem fair.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:22

h3x0r írta:Mar csak egy megoldas van. Eladni Casillast es Lopezt is, a helyukre meg johet Valdez :mrgreen:
akkor inkább felajánlnám Kaka-nak a kapus posztot :D sokkal rosszabb nem lehet, és ha már ennyit keres játsszon is :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:18

Mar csak egy megoldas van. Eladni Casillast es Lopezt is, a helyukre meg johet Valdez :mrgreen:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:17

kipriotis írta:Denis akkor most mégsem lett a felnőtt keret tagja?

Bale-el megvan a max keret, és ha nem megy el senki akkor nem lesz...bár coentrao szénája kifelé áll, de a ha hinni lehet a híreknek Perez venni akarja a védőt, CA meg úgy van vele Bale is játszhat ott, szóval van még remény a kis orosznak...lehet lekéne ülnie vodkázni Perezzel :D

kipriotis
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:10

Denis akkor most mégsem lett a felnőtt keret tagja?

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:07

Jön a rinya Ikertől, hogy el akar menni (mármint ha igaz). Én azt hittem ő egy igazi madridista, és hogy harcos, képes küzdeni a helyéért...Kezdem azt hinni, hogy nem így van. Bevallom, sose volt kedvencem, de tiszteltem, és nagyon jó kapusnak tartom. De ezek után aligha fogja belopni magát a szívembe, hogy enyhén fogalmazzak. Ő is csak egy jóllakott kis rinyagép...Ez a véleményem. :argue:
Én azért ezzel a megbélyegzéssel még várnék addig, amíg Iker nem szólal meg végre.

szerk.: Na de a kolléga már meg is előzött. :mrgreen:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:05

Kyller írta:Épp olvasom az Iker vs. Lopez cikket. Kicsit felba**ta az agyam. Miért kell ekkora lufit fújni ebből? :cens:
Iker megsérült tavaly, kellett egy hozzá hasonló kapus. Házon belüli megoldás nagyon veszélyes lett volna, ezért jött Lopez. Aki azon a 29 meccsen elég jól védett, szinte megmentette a se**ünket a MU elleni végjátékban, valamint az egész tavaszi félszezonban kiválóan teljesített. Ezt valahogy sokan elfelejtik, és azonnal Ikert akarják visszatenni a kapuba, csak azért mert ő Iker, és meg szent, meg már vagy 12 éve itt van, és a csk, stb...Miért? Mintha Lopez nem érne sz*rt se, mintha nem köszönhetnénk neki semmit...
Jön a rinya Ikertől, hogy el akar menni (mármint ha igaz). Én azt hittem ő egy igazi madridista, és hogy harcos, képes küzdeni a helyéért...Kezdem azt hinni, hogy nem így van. Bevallom, sose volt kedvencem, de tiszteltem, és nagyon jó kapusnak tartom. De ezek után aligha fogja belopni magát a szívembe, hogy enyhén fogalmazzak. Ő is csak egy jóllakott kis rinyagép...Ez a véleményem. :argue:
azzal h támadod őt te is csak felfújod mint mindenki más, akiket elvileg nem értesz...az újságírók épp ezt akarják, valószínűleg az összes cikk kitaláció, de te már is felültél neki mert temeted őt, és ez a drukkerek nagy hibája
akkor hiszek el bármit is, ha ő áll ki a sajtó elé is nyilatkozza azt, hogy el akarok menni, addig pacsi minden cikk írójának ott spanyolo.-ban meg máshol is

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:58

Épp olvasom az Iker vs. Lopez cikket. Kicsit felba**ta az agyam. Miért kell ekkora lufit fújni ebből? :cens:
Iker megsérült tavaly, kellett egy hozzá hasonló kapus. Házon belüli megoldás nagyon veszélyes lett volna, ezért jött Lopez. Aki azon a 29 meccsen elég jól védett, szinte megmentette a se**ünket a MU elleni végjátékban, valamint az egész tavaszi félszezonban kiválóan teljesített. Ezt valahogy sokan elfelejtik, és azonnal Ikert akarják visszatenni a kapuba, csak azért mert ő Iker, és meg szent, meg már vagy 12 éve itt van, és a csk, stb...Miért? Mintha Lopez nem érne sz*rt se, mintha nem köszönhetnénk neki semmit...

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:46

A Marca szerint az Arsenal szeretné kihasználni Bale Madridba történő igazolását, és elcsábítaná Di Maríát. Wenger ezért egy 30 millió eurós ajánlattal készül az argentin szélsőért, aki azonban nem szeretné elhagyni a Real Madridot. A madridi klub elengedné a játékost, így most a londoni klubbon a sor, hogy meggyőzzék Di Maríát, hogy a váltás előnyös lenne számára.
De miért olyan nehéz ezt DiMaríanak felfogni, hogy itt nem fog csak kevés időt kapni... na mind1, szerintem januárig maradjon (addig eldől, h Bale bevál-e vagy se) és akkor majd ő akar lépni. it's simple, dude! B-)

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:09

weeni írta:
Mythos90 írta:Bale azért a Tottenham-ben sem érte el az 1meccs/1gól átlagot.

CR se úgy jött hogy megvolt neki a MU-ban... De a többit adom... Bár nem hiszem hogy a nyomás rossz hatással lesz rá, szerintem pont az a fajta akit ez inkább tuningol. Aztán majd meglátjuk!
De neki azért volt már egy 42 gólos szezon a háta mögött. Mellesleg rekordigazolás, meg aranylabda ide vagy oda, szerintem senki nem gondolta volna, hogy CR 4 éves madridi pályafutása után már arról kell beszélnünk, hogy vajon hány év kell még neki, hogy megdöntse Raúl gólrekordját.

weeni

HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:02

Mythos90 írta:Bale azért a Tottenham-ben sem érte el az 1meccs/1gól átlagot.

CR se úgy jött hogy megvolt neki a MU-ban... De a többit adom... Bár nem hiszem hogy a nyomás rossz hatással lesz rá, szerintem pont az a fajta akit ez inkább tuningol. Aztán majd meglátjuk!

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 11:44

Az az első probléma, hogy Bale ára túl magas lesz, emiatt egy óriási teher kerül a gyerek vállára azzal, hogy mindenki Cr-rel fogja őt összehasonlítani, sokan kudarcnak fogják elkönyvelni ha nem éri el az 1meccs/1 gól átlagot. Bale egyértelműen erősítés lesz a csapat számára.
Bale azért a Tottenham-ben sem érte el az 1meccs/1gól átlagot. Ha a spanyoloknak egy kis eszük is van, akkor ezt nem várják el tőle, pláne úgy, hogy továbbra is Ronaldo lesz a gólfelelős. Az egyetlen feladata, hogy pótolja Di Maria hiányosságait és az ellenfél védői legalább annyira koncentráljanak arra az oldalra is, mint CR oldalára. Így CR is szabadabb lesz, többször kerülhet lövőhelyzetbe, ami ugye a statisztikában nem fog megmutatkozni, de azért ez valamilyen szinten a walesi érdeme is lesz. Én azt várom el tőle, hogy hajtson minden meccsen, mint az állat illetve, hogy a ballábas szabikat ő végezze el (és jól). Én azt sem bánom, ha csak 10 gólig jut el a szezonban, ha abból 5-6 pontot-pontokat, esetleg továbbjutást érő találat. és ebben ő nagyon jó, a kiélezett helyzetekben nem remeg meg a lába, amikor a legnagyobb szükség van rá, akkor tud villantani. Ez most CR-en és néha Benzemán kívül nincs meg nagyon a többiekben. Az egyetlen dolog amitől tartok, hogy az új közeg, a rekordösszeg, a hatalmas médiafelhajtás rossz hatással lesz a teljesítményre.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. augusztus 25., vasárnap 11:40

madridronie írta: Morata (akit már Jesé is simán beelőz és nem szint Khedirával egyetemben)!
Én azért még nem könyvelném el Morata-t a nem szint kategóriába. Fiatal még, most úgy néz ki, hogy megkapja a lehetőséget, megnézzük él-e vele. Egyébként én látok benne fantáziát.
Jo neked, mert en semmit se latok benne. Jese meg talan, de Morata nekem abszolut semmi extra, nem tudom miert nyomatjak ennyire mindenhol... (lehet megkovezni ezert a velemenyert)

Cséká
Kedvenc játékosaid: Zidane, Kaká

HozzászólásSzerző: Cséká » 2013. augusztus 25., vasárnap 10:45

Hát nem tudom, én annyira szeretnék bízni Benzema-ban, sokszor gondoltam úgy, hogy na most, most kell robbantania, de kisebb nagyobb fellángolásik jutott csak. Azt érzem, hogy két dolog az, ami gátat szab neki, egyrészt nem egy Ronaldo féle teperős játékos, sokszor motivációs gondokkal küzd (ez még alakulhat), másrészt nem igazán a saját posztján játszatják (ez nem hiszem, hogy alakulni fog), ő nem befejező, egy kicsit hátrébb lenne a helye, csak hát olyan poszt egy van nálunk, az is foglalt. Emellett még így is top 10-es csatár szerintem, akivel előrébb lennénk, az tényleg max. Suarez. Neki örülnék, bár akkor Benzema nem sok lehetőséget kapna...
madridronie írta: Morata (akit már Jesé is simán beelőz és nem szint Khedirával egyetemben)!
Én azért még nem könyvelném el Morata-t a nem szint kategóriába. Fiatal még, most úgy néz ki, hogy megkapja a lehetőséget, megnézzük él-e vele. Egyébként én látok benne fantáziát.

Vissza: