Tádám írta:Kerlon írta:
A Locke is teljesen jó film, pedig csak egy gépben ül és telefonál.
Az azért kicsit más kategória.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. május 8., hétfő 12:06
Tádám írta:Kerlon írta:
A Locke is teljesen jó film, pedig csak egy gépben ül és telefonál.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 8., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 8., hétfő 11:58
A Locke is teljesen jó film, pedig csak egy gépben ül és telefonál.Tádám írta:soadroli írta:én is megnéztem tegnap a galaxis őrzői 2-t, nagyon bejött, simán van olyan mint az első.
Dunkirk Trailer #2
Azért remélem Tom Hardy nem egy gépbe fog ülni végig és lövöldözni...
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. május 8., hétfő 11:46
soadroli írta:én is megnéztem tegnap a galaxis őrzői 2-t, nagyon bejött, simán van olyan mint az első.
Dunkirk Trailer #2
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 7., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. május 5., péntek 18:11
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. május 4., csütörtök 23:11
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. május 3., szerda 10:32
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 27., csütörtök 19:53
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 27., csütörtök 18:33
Nagyon szeretem, elég jó lett. Ajánloma secret windowt érdemes megnézni? 2004es johhny deppel a főszerepben
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. április 27., csütörtök 18:30
Abszolút érdemes. Nekem a maga stílusában az egyik kedvenc filmem.csabi* írta:a secret windowt érdemes megnézni? 2004es johhny deppel a főszerepben
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 27., csütörtök 18:18
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 27., csütörtök 8:35
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 26., szerda 18:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 25., kedd 11:51
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 22., szombat 22:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 22., szombat 22:02
Nem tudom pontosan milyen sorozatokat nezel, de az utobbi 4-5 evben rengeteget valtozott a piac. Az orszagos csatornakra meg mindig jellemzo, hogy csak a nezettseget tartjak szem elott es a sokadik bőrt is lehuzzak ugyanarrol, mondjuk ok a minosegi sorozatoktol is baromi messze vannak, de ez egy masik tema. Kabelen viszont sok sorozatrol lehet hallani, hogy jo a nezettseg, siman ellennenek meg evekig, viszont a keszitok inkabb befejezik es kvazi a csucs kozeleben hagyjak abba.füst írta:Az a bajom a sorozatokkal hogy addig tart a sztori amíg van benne pénz. Nyújták, ameddig csak lehet, rengeteg üresjárattal, felesleges epizódokkal, stbstb.csabi* írta:szerintem inkább örülj, hogy sorozatot csinálnak belőle, sokkal több a minőségi sori, mint a film
Annak ellenere, hogy egyre tobb A kategorias szinesz kezdett el sorozatozni, nem hinnem, hogy csak attol lesz minosegi egy sorozat, hogy a legnagyobb nevek jatszanak benne. Ott van a Stranger Things, mindenki szerint a tavalyi ev egyik legjobb ujonca a Westworld mellet, baromi szorakoztato sorozat, pedig tele van gyerekekkel. Rami Malek se a legnagyobb nev a vilagon, de megis zsenialis a Mr Robotban, mint ahogy Aaron Paul a Breaking Badben vagy Benedict Cumberbatch nevet se hiszem, hogy sokan ismertek a Sherlock elott, most viszont megis ott van a legtobb ismerosom kedvencei kozott. A legdragabb filmek koltsegveteset nyilvan nem erik el, habar a The Crown kosztumos film 10 resze valami 130 millio dollarbol keszult, de mar most is van benne annyi penz, hogy latvanyban is eros sorozatokat tudnak csinalni.füst írta:Plusz én a minőséggel is vitatkoznék, nem a sorozatszínészek képviselik a szakma csúcsát, meg időarányosan sokkal kisebb költségvetéssel rendelkezik egy sorozat mint egy film.
En is szivesen neznem a jobbnal jobb filmeket, csak ha egyszer sokkal konnyebben osszeszedek a tavalyi evbol 15 brutal eros sorozatot, mint filmet. Na de nem akarok en egy film vs sorozat vitat elinditani (lehet mar meg is tettem ), szerintem siman megfer egymas mellett a ket formatum.füst írta:Vannak jó sorozatok, vannak amiket szeretek nézni, de alapvetően egy film számomra sokkal élvezetesebb. Sokkal.
HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 22., szombat 17:16
Az a bajom a sorozatokkal hogy addig tart a sztori amíg van benne pénz. Nyújták, ameddig csak lehet, rengeteg üresjárattal, felesleges epizódokkal, stbstb.csabi* írta:szerintem inkább örülj, hogy sorozatot csinálnak belőle, sokkal több a minőségi sori, mint a filmfüst írta:Igen, a trailer megnézése után igyekeztem egy picit utánaolvasni, akkor láttam én is. Így már nincs is min aggódnom, könnyű lesz elengedni, de biztos lesz rá vevő.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem