Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
ez a Vinicius üzlet ez mennyire komoly? ezek azért már nem normális dolgok még akkor is ha bőven futja rá. Mbappé-ért a 100 is szürreális de ennél még az is reálisabb és indokoltabb lenne. mit tud ez a gyerek amiért ilyen összegeket kéne fizetni. átlagos sebesség átlagosnál kicsit jobb driblizés emellé full egylábas a balt csak támaszkodásra használja, ráadásul még 1 darab felnőtt meccse sincs csak utánpótlás. vicc az egész sztori.
én ezeket akkor hiszem el ha ott vannak perez bácsi mellett a pódiumon
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én úgy tudom, hogy megvan a hajlandóság a váltásra, de a fizetésen még egyeztetnek.BlancoMark írta: Elvileg 75 millio korul jon es a jatekossal mar megegyeztunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Elvileg 75 millio korul jon es a jatekossal mar megegyeztunk.RealMadridFanatic írta:Lemaradtam valamiről?lezartuk a Theo, DDG bizniszt
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Egyelőre túl szép, hogy igaz legyen ez a gyorsaság és a 24 millió is, de jól hangzik annyi szent
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
Bár nem igazán láttam meg ezt a Theo gyereket játszani, de ha a mai viszonyok között tenyleg el tudjuk hozni 24 millaert, az nagyon jó üzlet. Ráadásul elég gyorsan be is húztuk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ezután szokott az lenni, hogy majd augusztus végén majd veszünk valamilyen c opciót.RealMadridFanatic írta:Lemaradtam valamiről?lezartuk a Theo, DDG bizniszt
- RealMadridFanatic
Lemaradtam valamiről?lezartuk a Theo, DDG bizniszt
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- BlancoMark
Egyre jobban tetszik a politikank. Nem szorakozunk, hanem ha a hirek igazak akkor mar koran lezartuk a Theo, DDG bizniszt es hagyjuk oket szepen a kerettel keszulni egesz nyaron. Csak igy tovabb.BBeno írta:remelem nem kamuzik a marca es zsebben a gyerek.
Az nem nagyon sok, hanem nevetséges ár...Mondjuk a legjobb, amit indoklásnak olvastam valahol, hoigy 30 millió a kivásárlási ára, de a sok érdeklődő miatt inkább 45 milliót nyomtunk. Ja, persze.Azért 45 millió már nem az, mint hogy Asensio meg Ödegaard és Vallejo féle igazolásokkal próbálkozik a csapat, hogy más ne kaparintsa meg őket.. A Dortmund ennyiből megvette Dembélét és Guerreirot, és még maradt 18 milliója. Ez a 45 az már nagyon sok szerintem, főleg egy 16 éves gyerekért, aki még élvonalban nem is játszott 1 meccset se.
Élvonalban be nem mutatkozott játékosért 10 milliót se adnék, akármit is csinál a gyerekek között.
Pláne, hogy a videók alapján tényleg nem tűnik egy szélvészgyors gyereknek, sem igazán robbanékonynak. Szépen emeli át a 170 centis kapusokat, az tény és való...
. A Marca exkluzív hírként számol be arról, hogy az Atlético Madrid az Alavésnek kölcsönzött játékosa, Theo Hernández ma sikeresen átesett a Real Madrid orvosi vizsgálatán, ami az átigazolásának első lépése.
Az Atlético és a Barcelona vezetősége is erős nyomást helyezett a játékosra, hogy ha már távozik inkább a katalánokat válassza, de a francia szándéka, hogy a Blancók játékosa legyen.
A Real Madridnál úgy tervezik, hogy a 19 éves bal hátvéd leigazolását hivatalosan a Copa del Rey döntője után (Alavés - Barcelona), május 27-én jelentik majd be.
Az Atlético és a Barcelona vezetősége is erős nyomást helyezett a játékosra, hogy ha már távozik inkább a katalánokat válassza, de a francia szándéka, hogy a Blancók játékosa legyen.
A Real Madridnál úgy tervezik, hogy a 19 éves bal hátvéd leigazolását hivatalosan a Copa del Rey döntője után (Alavés - Barcelona), május 27-én jelentik majd be.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ilyenkor biztos mindenki képben van, hogy miről írszBBeno írta:remelem nem kamuzik a marca es zsebben a gyerek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
remelem nem kamuzik a marca es zsebben a gyerek.
nezheto videot dobtak rola ossze vagy olyan van csak mint lucas silvarol?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azért 45 millió már nem az, mint hogy Asensio meg Ödegaard és Vallejo féle igazolásokkal próbálkozik a csapat, hogy más ne kaparintsa meg őket.. A Dortmund ennyiből megvette Dembélét és Guerreirot, és még maradt 18 milliója. Ez a 45 az már nagyon sok szerintem, főleg egy 16 éves gyerekért, aki még élvonalban nem is játszott 1 meccset se.wZoLee7 írta:Ez is olyan mint az atmas Theo, inkabb itt valljon be mint hogy mashol igen alapon megy a verseny a fiatalokert...eleg gaz, de ez van
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Coutinho azért messze nem az a klasszis mint aminek be állítják. Ő is az a szindróma hogy 10 bol 2x rohadt kemény 8x minősíthetetlen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez is olyan mint az atmas Theo, inkabb itt valljon be mint hogy mashol igen alapon megy a verseny a fiatalokert...eleg gaz, de ez van
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nekem mindegy az ár, de a gyerek mozgása nehézkes, nem robbanékony, nem is tűnik túl technikásnak, ennyi idős korban ki kéne robbannia a pályáról, nézzek meg céronaldot, ronaldot vagy akár mbappét 17-18 éves korában.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
Remélem csak viccelődnek ezekkel az árakkal a brazil kölköt illetően...Szép dolog tehetséges fiatalokat leszerződni, csak az ésszerűség határain belül.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem, hanem mert mióta dungát kirúgták, buciravernek mindenkit.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan