Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Raiola meg a Juve jól jártak a többieket szerintem jól lehúzták.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ah, értem, köszi. A Football leaks doksik miatt lehet ez akkor. Vannak benne érdekes részletek, tény és való.Anthony írta:A transzfer pénzügyi részleteit, illetve Pogba fizetése és bónuszai körül is vannak kérdőjelek valmilyen oknál fogva.Realista24 írta:Mit vizsgálnak rajta, azt is írják?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A transzfer pénzügyi részleteit, illetve Pogba fizetése és bónuszai körül is vannak kérdőjelek valmilyen oknál fogva.Realista24 írta:Mit vizsgálnak rajta, azt is írják?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ha jól olvastam, azt nem írták, csak annyit hogy kérik a feleket hogy nevezzék meg hogy ki és mennyi pénzt kapott.Realista24 írta: Mit vizsgálnak rajta, azt is írják?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mit vizsgálnak rajta, azt is írják?Anthony írta:Itt a követkető neymargate, nem véletlen hogy Pogba sem nálunk kötött ki, Perez nem üzletel kisstílű aljas csalókkal, és milyen jól teszi!
Az AFP hírügynökség információi szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vizsgálja Paul Pogba klubváltását:Pogba az akkor rekordot jelentő 105 millió euróért (plusz 5 millió bónuszok) hagyta ott a Juventust a Manchester United kedvéért, sajtóhírek szerint ügynöke, Mino Raiola 47 millió eurót tett zsebre az ügylet megvalósításáért, ami szintén rekordnak számít.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Itt a követkető neymargate, nem véletlen hogy Pogba sem nálunk kötött ki, Perez nem üzletel kisstílű aljas csalókkal, és milyen jól teszi!
Az AFP hírügynökség információi szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vizsgálja Paul Pogba klubváltását:
Az AFP hírügynökség információi szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vizsgálja Paul Pogba klubváltását:
Pogba az akkor rekordot jelentő 105 millió euróért (plusz 5 millió bónuszok) hagyta ott a Juventust a Manchester United kedvéért, sajtóhírek szerint ügynöke, Mino Raiola 47 millió eurót tett zsebre az ügylet megvalósításáért, ami szintén rekordnak számít.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egy baj van ezzel a Theoval, hogy francia
így bérelt helye lesz a kezdőben (később)
bezzeg ha spanyol lenne
így bérelt helye lesz a kezdőben (később)
bezzeg ha spanyol lenne
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én is ezt gondolom. Sokkal jobban megérné nekik feljelenteni minket, mint az a 6 millió. Ráadásul ha ez a 6 millió tényleg azért megy pluszba nekik, hogy elhallgattassa őket Perez, akkor ez kvázi megkenés, szóval ugyanott vagyunk.rashidm írta:Én simán kinézem belőlük amilyen patkányok, ahogy kicsengettük érte a pénzt, már megy is a feljelentés.
Épp ezért gondolom azt, hogy sokkal valószínűbb az, hogy részletben fizetünk összesen 30-at, amibe ők is belementek.
Viniciusnál is 30 milliós kivásárlási árat írtak, és azzal indokolták, hogy többet fizetnénk, hogy előnybe kerüljünk a többi klubhoz képest. Na már most a Flamengonak csak akkor kell többet fizetnünk, mint 30, ha részletekben akarjuk kicsengetni Zsuniorért az árat. Amiatt, hogy jobb helyzetbe kerüljünk, mint a többi klub csak a játékosnak kell fizetni több aláírási pénzt, meg az ügynöknek jutalékot. A katalánok ezt is beleszámolták a 61 millióba.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Én simán kinézem belőlük amilyen patkányok, ahogy kicsengettük érte a pénzt, már megy is a feljelentés.Realista24 írta:Na, ha van, és nem tartottuk be, akkor jogos lehet a félelem, mivel itt azon van a hangsúly az Atleti részéről, hogy a megnemtámadási szerződést rúgta fel Pérez. Mérlegelt, pereskedés vagy néhány millió, utóbbit választotta.Olyan van, de az minden igazolasnal igaz. Eloszor a klubbal kell megegyezni, aztan mehetsz a jatekoshoz. Na ezt senki nem tartja be...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, ha van, és nem tartottuk be, akkor jogos lehet a félelem, mivel itt azon van a hangsúly az Atleti részéről, hogy a megnemtámadási szerződést rúgta fel Pérez. Mérlegelt, pereskedés vagy néhány millió, utóbbit választotta.Olyan van, de az minden igazolasnal igaz. Eloszor a klubbal kell megegyezni, aztan mehetsz a jatekoshoz. Na ezt senki nem tartja be...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Olyan van, de az minden igazolasnal igaz. Eloszor a klubbal kell megegyezni, aztan mehetsz a jatekoshoz. Na ezt senki nem tartja be...Realista24 írta:Olyan van azt hiszem, hogy nem tárgyalhatsz vele a klub engedélye nélkül/háta mögött.Van van olyan FIFA szabaly hogy ne igazolj a rivalistol?
Amugy meg el kell kuldeni az offert a 24,000,001.00 EUR-val es onnantol fejre is allhatnak. Targyalni sem kell veluk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Én abban látom a többlet pénzt, hogy felvették a kapcsolatot az ügynökkel szólt a záradékról, aztán megegyeztek a személyes ügyekben. Miután kiderült hirtelen kapós lett a gyerek és az Atleticoval gyorsan lezsírozták többért, hogy ne jelentsenek fel minket, mert megkerültük őket és nem megyünk licit háborúba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk Neymarnal is ez volt.
Papát megkenték valami 30-40 millával aztán azóta sincs belőle semmi.
Nem is lesz...
Papát megkenték valami 30-40 millával aztán azóta sincs belőle semmi.
Nem is lesz...
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olyan van azt hiszem, hogy nem tárgyalhatsz vele a klub engedélye nélkül/háta mögött.Van van olyan FIFA szabaly hogy ne igazolj a rivalistol?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Feljelenteni? De hogy? Miert? Milyen alapon? Semmi szabalyellenes nincs abban hogy aktivaljuk a zaradekot es leigazoljuk annyiert...Realista24 írta:Olvass vissza, korábban leírtam.Jó oké, de még mindig áll a kerdes, hogy mire fel? Ha mi letesszuk a játékosért a kivásárlási árát, onnantól nekik kuss van, nem?Az Atletico 30 milliot ker Theoert, 6 millaval tobbet mint a kivasarlasi ara hogy ne sertodjon meg azon h egesz evben azon ugykodott perez h elhozzon egy jatekost a varosi rivalistol es h ne jelentsek fel a fifanal, ezert ezt meg is adjuk.
Van van olyan FIFA szabaly hogy ne igazolj a rivalistol?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rossz belegondolni, hogy 30 millió már annyira aprópénz, mintha pár éve 10-15 körül "kukáztuk" volna.
ZIDANE
-
Sztem ezt lepapírozták, hogy ha esetleg mégis meggondolnák magukat hogy mennek pereskedni, akkor lehet mutogatni a dokumentumot. Gondolom én.ericco írta:Ez világos, de ha meg is adjuk nekik a 30 milliót, ugyanúgy geciskedni fognak az első adandó alkalommal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert Pérez jófiú?Ez világos, de ha meg is adjuk nekik a 30 milliót, ugyanúgy geciskedni fognak az első adandó alkalommal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ez világos, de ha meg is adjuk nekik a 30 milliót, ugyanúgy geciskedni fognak az első adandó alkalommal.Realista24 írta:Olvass vissza, korábban leírtam.Jó oké, de még mindig áll a kerdes, hogy mire fel? Ha mi letesszuk a játékosért a kivásárlási árát, onnantól nekik kuss van, nem?Az Atletico 30 milliot ker Theoert, 6 millaval tobbet mint a kivasarlasi ara hogy ne sertodjon meg azon h egesz evben azon ugykodott perez h elhozzon egy jatekost a varosi rivalistol es h ne jelentsek fel a fifanal, ezert ezt meg is adjuk.
Merci Zizou!
- ___Samy___
Ja, így már más. Köszi.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"