Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 25., vasárnap 17:54

Messi nem játszik ma, kiváncsi vagyok én is Neymarra. Remélem a Malaga vérszemet kap attól ,hogy nincs Messi.Szerintem a Classicora lesz egy pár pontos előnyünk,mert elég nehéz sorsolása van a barcának+ szuperkupa is,Messivel is gondok vannak, gyatra előszezon, nem igazoltak védőtNagyon úgy néz ki ,hogy sok minden kekünk kedvez most, ezt ki kell használni.Persze ez nem azt jelenti ,hogy lebecsülöm a barcát,de ezek tények.

Barca-Real

Előszezon: Real Madrid, ezen szerintem senki nem vitazkozik,a Barca sörmeccseket játszott,mi presztizs meccseket.(0-1)

Edző:Real Madrid,Ancelotti egy Edző óriás,Tata-ról azt se tudtuk kicsoda,persze beválhat, de jelenleg szerintem mindenki Ancelottit mondaná az előéletük alapján.(0-2)

Neymar-Bale:Bale jelenleg a világ egyik legjobbja top bajnokságból érkezett,erős tapasztalt, a kérdés ,hogy menyire illik bele spanyolországba, szerintem nem lesznek gondok.Neymar egy másik kontinensről érkezett, úgy hogy a fizikuma nincs rendben,mindkettőn óriási nyomás lesz.Egyenlőre az objektivitás kedvéért beírom a döntetlent, de Bale egyértelműen jobb játékos jelenleg, Neymar még csak egy lehetőség.(1-3)

Igazolások(Neymar-Bale nélkül):Real Madrid,posztra jó kis játékosokat vettek,az eladások is jól sikerültek.A barca elbohóckodta az egészet, nem erősítették meg a védelmet, Villát elpocsékolták,Abidalt elengedték.(1-4)

CR-Messi: Itt is döntetlent adok,tök mind1 mi történik a szezon végére 40+gólos lesz mind2.(hacsak nem lesz komoly sérülés)(2-5)

Öltözőihangulat:Barca.Casillas-lopez incidens miatt meg mert az újságok megint minket fikáznak és a barca továbbra is egy nagy család kénytelen vagyok őket mondani.(3-5)

Szóval az én végeredményem 3-5, persze ez semmit nem jelent,lesz akinek fordítva jön ki, meg a fociban bármi megtörténhet, de szerintem az eddig látottak alapján mi jobban bizakodhatunk.Legyen igazam. :mrgreen:

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 17:43

Lionel játszik ma?
Nem játszik. Szerintem csak ezen a meccsen marad ki a keretből, az Atletico ellen akkor is játszatni fogják, ha csak egy lába lesz.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 25., vasárnap 17:23

Lionel játszik ma? Mindenképpen megnézem ezt a meccsüket is ma, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy Neymi, hogyan bontakozik ki, ha nincs Messi 1 percet sem, és mondjuk, ha a Brazil kezdő lesz és végig a pályán marad. Bár nem tudom, Tata milyen összeállítást gondolt ki mára, vagy azt sem tudom, hogy mi újság Lioval. Próbáltam kutakodni, kémkedni az ellen oldal fórumán, de a megváltozott fórumuk miatt regisztrálni nincs kedvem, így a kutatásom hiábavalónak bizonyult. Az, hogy Messi nélkül Malagán van a címlapon, arra meg nem tudok sokat adni, mert volt már olyan, hogy egy sérült játékos, aki nem játszhatna, mégis beszáll, vagy kezd, szóval valami bennfentes tud erről bővebben valamit, hogy mire lehet számítani mára. Mondjuk, hamarosan úgy is megtudom :ike:

Lionel, amúgy mennyit hagy ki, ha tényleg nincs rendben?

off.: Nekem is tetszett Zlatan könyve. Irgalmatlan nagy paraszt, de néha az ember még is szimpatizál az ilyen suttyókkal. Van töke az biztos. :)
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:48

Köszönöm, hogy megosztottátok Ibra könyvét.Nagyon bejött egy éjszeka alatt kivégeztem, bírom az ilyen őszinte embereket, nem köntörfalazik. Mindenkinek érdemes elolvasni, akit érdekel a foci, személy szerint Zlatan maga nemérdekelt, de szóvan benne a bundabotrányról,Joséról Pepről, átigazolási trükkökről, nagyon bejött.Az a durva, hogy életemben nem olvastam meg nem is érdekelt a könyv, és teljes mértékben megerősítette a barcával kapcsolatos véleményemet.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:15

torjack írta:
Ibra sztorihoz: Pep soha nem volt szimpatikus nekem, sőt...hiába mondta mindenki, hogy ő mekkora egy uriember, ugyan azt a sunyi mocskos stílust láttam benne, mint Messiben. A pohár igazság szerint azon a díjátadón, a kézfogós dolognál telt be
Mondjuk az is világszégyene volt, hogy egyáltalán ott lehetett. Harmadiknak választották az edzők rangsorában, úgy, hogy hét hónapig nem is dolgozott. Bebukta a bajnokságot, a bl-t. Harmadik legjobb. Miközben pl. Klopp duplázott hazai fronton, bl-ben meg veretlenül lett csoportelső a Real, Ajax, ManCity hármas előtt... Pep meg éppen a világ jelenlegi legjobbját teszi taccsra éppen.
ezek a díjak már messze nem reálisak, nincs konkrétum, hogy ki kaphassa, mit kell elérni a megnyeréshez, az aranylabdánál egyik évben számítanak a nyert kupák, másik évben nem, egyik évben elájulnak ha valaki sok gólt szerez, másik évben meg azt mondják, hogy áh arra ott az aranycipő...mindenki tudja milyen konkrét példára gondolok
ha visszamenőleg konkrét számok szerint néznénk kik kaphattak volna díjakat lehet nagyon meglepődnénk

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:04

Ibra sztorihoz: Pep soha nem volt szimpatikus nekem, sőt...hiába mondta mindenki, hogy ő mekkora egy uriember, ugyan azt a sunyi mocskos stílust láttam benne, mint Messiben. A pohár igazság szerint azon a díjátadón, a kézfogós dolognál telt be
Mondjuk az is világszégyene volt, hogy egyáltalán ott lehetett. Harmadiknak választották az edzők rangsorában, úgy, hogy hét hónapig nem is dolgozott. Bebukta a bajnokságot, a bl-t. Harmadik legjobb. Miközben pl. Klopp duplázott hazai fronton, bl-ben meg veretlenül lett csoportelső a Real, Ajax, ManCity hármas előtt... Pep meg éppen a világ jelenlegi legjobbját teszi taccsra éppen.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:54

Kerlon írta:
Fenomen írta:Miért hazudna Ibra?

A gyerekkoráról leírt minden rosszat, hogy drogos volt a nővére, aláírást gyűjtöttek ellen, hogy kirakják a csapatból, akkor miért ne lenne igaz amit mondott?
Az ilyen történeteknek azért elég nagy az érdekeltsége és a keresete.
saját szigete van ahol vadászhat, szerintem nem érdekli mennyien és mennyit fizetnek a könyvért...de ez pont jó arra, hogy pár emberről megmondja a frankót, ehhez úgy is jól ért :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:46

Fenomen írta:Miért hazudna Ibra?

A gyerekkoráról leírt minden rosszat, hogy drogos volt a nővére, aláírást gyűjtöttek ellen, hogy kirakják a csapatból, akkor miért ne lenne igaz amit mondott?
Az ilyen történeteknek azért elég nagy az érdekeltsége és a keresete.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:37

Miért hazudna Ibra?

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 11:29

Ne csak off legyen: Nem tudom, hogy ferdített-e a valóságon Ibra, de ha ennek a fele igaz, már akkor is jogosan volt ennyire unszimpatikus mindig is Guardiola sok-sok Real drukkernek.
Biztosan sok igazság van benne, én nem emlékszem arra, hogy bárki is tagadott volna bármit is a könyvben leírtakkal kapcsolatban. A pali viszont valami hihetetlenül kretén. Imádom. :mrgreen: :mrgreen:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 11:28

El Unico írta:„Szerintem Bale egy nagyon jó labdarúgó, az ára azonban tiszteletlenség a világ jelenlegi helyzetét tekintve.” -Tata Martino

Először is: miért lenne tiszteletlenség? Azért,mert válság van,nem a Madrid tehet róla,arról viszont mi tehetünk,hogy ki tudjuk fizetni ezt a pénzt. Ráadásul mindenki találgat,hogy most akkor 90,100 vagy 110 millió euró lesz-e? Lehet,hogy megállapodnak egy 70+Coentraoban... Ha hitelből fizetjük,akkor mi van? Perezék jó kapcsolatot ápolnak a bankokkal,a hiteleket vissza tudjuk fizetni. Hol itt a probléma?

Most akkor szégyellje magát az,akinek Audija van? Vagy aki X5-ös BMW-vel jár? Csak azért,mert mások meg éheznek a világon?
valamit mondani kell...amíg övék volt a legdrágább la ligás igazolás teljesen természetes dolog volt, youtube sztárért 70 millió is sok, de ilyenen kár rágódni is, annyi és kész

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 25., vasárnap 11:10

Fenomen írta:
még jó hogy volt b terv.
Messi életrajz? :) :hmmm:
Ugyanígy jártam én is. Anyum az összes boltot felkutatta és sehol nem talált. Erre megszólal Karácsonykor, hogy majdnem vett egy Messis könyvet :mrgreen: Mondom akkor tuti felgyújtottam volna a karácsonyfával együtt :mrgreen: A haverom is kérte Ibra könyvét és egy Auchanba talált azt hiszem :roll:

Ne csak off legyen: Nem tudom, hogy ferdített-e a valóságon Ibra, de ha ennek a fele igaz, már akkor is jogosan volt ennyire unszimpatikus mindig is Guardiola sok-sok Real drukkernek.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 25., vasárnap 10:59

„Szerintem Bale egy nagyon jó labdarúgó, az ára azonban tiszteletlenség a világ jelenlegi helyzetét tekintve.” -Tata Martino

Először is: miért lenne tiszteletlenség? Azért,mert válság van,nem a Madrid tehet róla,arról viszont mi tehetünk,hogy ki tudjuk fizetni ezt a pénzt. Ráadásul mindenki találgat,hogy most akkor 90,100 vagy 110 millió euró lesz-e? Lehet,hogy megállapodnak egy 70+Coentraoban... Ha hitelből fizetjük,akkor mi van? Perezék jó kapcsolatot ápolnak a bankokkal,a hiteleket vissza tudjuk fizetni. Hol itt a probléma?

Most akkor szégyellje magát az,akinek Audija van? Vagy aki X5-ös BMW-vel jár? Csak azért,mert mások meg éheznek a világon?
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 25., vasárnap 8:15

Lehetőség szerint privát üzenetben rendezzetek a letöltött dolgok csereberejet. Mivel vannak tiltott dolgok ugyebár...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 25., vasárnap 0:34

még jó hogy volt b terv.
Messi életrajz? :) :hmmm:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 23:31

R.M.C.F írta:Az egész könyvet? :'( Rendeld meg,nem drága,és marhára megéri......MINTHA ÉN írtam volna a barcás részeket.....csak annyi különbséggel,hogy már zlatan előtt is ezeket pofáztam.

:shutup: :shutup:
:lol:
karácsony előtt anyámtól azt kértem, budapest összes plázájában volt, és nagyobb könyves boltjában meg a környéken lévő kisebbekbe sem és semmi. jaj hogy 23.-án délután még hogy ki volt akadva hogy sehol nem tudja megszerezni. még jó hogy volt b terv. :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 24., szombat 23:29

Az egész könyvet? :'( Rendeld meg,nem drága,és marhára megéri......MINTHA ÉN írtam volna a barcás részeket.....csak annyi különbséggel,hogy már zlatan előtt is ezeket pofáztam.

:shutup: :shutup:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 23:24

belinkelnéd nekem az egészet?
szívesen elolvasnám.

ami a kiragadott részt illeti: peptől igazából nem vártam mást. ibra viszont vagány volt.
és ez is mutatta igazából hogy az ottani vezetés akkor sem volt és most sincs a toppon.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 24., szombat 23:15

Tegnap egy baratommal beszelgettunk es valahogy szoba kerult Ibrahimovic. Lefekves elott letoltottem a konyvet es egy kicsit beleolvastam. Nagyon bejott, egyszer csak azon vettem eszre magam, hogy mar 150 oldalt elolvastam a 370-bol. Delelott be is fejeztem az egeszet.
Kedvenc reszem:

Kód:

Senki nem tud összeroppantani. Majd én megmutatom nekik! Ilyen gondolatok jártak a fejemben. Ehhez képest az történt, hogy még fel sem vettem a csukámat, de Guardiola már magához hívatott. Július tizenkilenc volt. A többiek még nem jöttek vissza a vbről, nagy volt a nyugalom a klubban, és Pep csevegni próbált velem. Sejtettem, hogy ezzel valami célja lehet. Idegesen feszengett. Először könnyedebb témákat érintett.
- Milyen volt a nyaralás?
-Jóvolt.
- Hogy érzed magad, most így, az új szezon kezdetén?
- Jól, lelkes vagyok. Mindent bele fogok adni.
- Figyelj csak ...
- Igen?
- Készülj föl arra, hogy sok időt fogsz a padon tölteni - mondta, és ez volt az első nap. Még csak el sem kezdődött az előszezon. Még csak arra sem volt kíváncsi, hogyan játszom. Ezt újabb személyes támadásként fogtam fel.
- Oké - feleltem. - Értettem.
- Biztosan hallottad már, hogy megvettük David Villát a Valenciától. 
David Villa király volt. Ő volt az egyik, akinek a spanyol válogatott a világbajnoki győzelmét köszönhette. Igen ám, de Villa szélen játszott. Én meg középen. Tulajdonképpen nem zavartuk egymás vizeit.
- Mi erről a véleményed?
Semmi, gondoltam először. Aztán hirtelen belém villant: miért ne tesztelhetném Guardiolát? Miért ne vihetném el a beszélgetést olyan irányba, amiből kiderül, hogy nem is fociról van itt szó, hanem arról, hogy el akarnak távolítani a klubból.
- Hogy mi a véleményem?
- Igen.
- Az, hogy keményebben fogok dolgozni. Mindent bele fogok adni azért, hogy helyem legyen a csapatban. Meg foglak győzni arról, hogy jó vagyok.
Azelőtt soha egy edzővel szemben sem viselkedtem így. Micsoda hülye szöveg, hogy mindent bele fogok adni! Hiszen azért fizetnek, hogy mindent beleadjak. Szerettem volna hallani, hogy mit válaszol erre. Ha azt mondja, hogy oké, meglátjuk, hogy pályára kerülsz-e, az egyfajta válasz. De csak nézett rám. Majd azt mondta:
- Tudom. De hogy legyen a folytatás?
- Ahogy mondtam » folytattam. - Mindent beleadok, keményen dolgozom, meglátod, hogy a pályán melyik poszton veszed hasznomat. Hátul, elöl vagy Messi mögőtt,
- Értem. De hogy legyen a folytatás?
Már megint ugyanaz. Képtelen volt egyenesen beszélni. Nem értettem, hogy miért. Bár nem is volt szükség rá, hiszen mindent értettem. Nem az volt a kérdés, hogy hol játszom a pályán. Ez egy személyes ügy volt. És ahelyett, hogy világosan megmondta volna, hogy mit akar, valami ködös irányba vitte el a beszélgetést.
- Hogy legyen a folytatás?
- Hát én is azt fogom csinálni, amit a többiek, Messi alá fogok dolgozni.
- Igen, de hogy legyen a folytatás?
Nem tudom, miért csinálta. Lehet, hogy csak arra várt, hogy felhúzzam magam, és odavágj am, hogy ezt én nem fogadom el. Elmegyek a klubból. Akkor aztán nyugodtan mondhatta volna, hogy Zlatan el akart menni, nem az én döntésem, hogy így történt. Csakhogy én jól bírom a konfrontációt, ugyanakkor képes vagyok magam fegyelmezni, és nem viszem kenyértörésig a dolgot. Éppen ezért megköszöntem a beszélgetést, és távoztam. Iszonyú dühös voltam. Forrt bennem az indulat. Azért volt előnye is a beszélgetésnek, megértettem, hogy nem akar a pályára engedni. Most már csak az volt a kérdés, hogy ezek után képes leszek-e mindennap elmenni edzésre, és a képét bámulni. Még nem tudtam eldönteni. Lehet, hogy taktikát kellene változtatnom. Egyfolytában a megoldáson agyaltam. Nem tudtam leállni.
Dél-Koreába és Kínába mentünk edzeni, ott némelyik edzőrnérközésen játszhattam. Ennek persze nem volt semmi jelentősége. Alegfontosabb játékosok még a vb-n voltak. Továbbra is én voltam a fekete bárány, és Guardiola továbbra is távolságtartó volt. Ha akart valamit, mindig odaküldött valakit maga helyett, hogy beszélje meg , velem. Az újságok mással sem voltak elfoglalva, mint hogy azt találgassák, mi fog történni velem. Maradok? Eladnak? Ugyanezek a
kérdések nyomasztottak engem is; nem úgy Guardiolát. Persze tőle is megkérdezték, hogy mi a helyzet velem, mire ő azt felelte, hogy Zlatan képes a jövőjéről dönteni. . Ezt a baromságot! Persze bepöccentem. Éreztem, hogy kell valami
igazán hatásosat csinálnom. Közben azért változtak a dolgok, az átígazolási piac beindult, és én szeretem ezt a játékot. Arról nem is szólva, hogy mellettem volt az a fickó, aki nagyon nagy segítségemre lehetett, Mino. Többször is beszéltünk egymással, és arra jutottunk, hogy keményen és hatékonyan kell játszanom. Guardiola nem érdemel mást. Dél-Koreában szerveztek egy találkozót Josep Maria Bartorneuval, a klub új elnökhelyettesével. A hotelban találkoztunk, és ő legalább
világosan beszélt.
- Zlatan, ha van ajánlatod, fogadd el!
- Nem akarok elmenni - feleltem. - Én a Barcelona játékosa vagyok, úgyhogy maradok.
Josep Maria Bartomeu csalódottnak tűnt.
- De akkor hogyan oldjuk meg ezt a helyzetet?
- Van egy ötletem - mondtam. - Hívjátok fel a Real Madridot!
- Miért tennénk ilyet?
- Mert ha el kell mennem a Barcából, akkor az a Real lenne, ami miatt elmennék. Oldjátok meg, hogy megvegyenek!
Josep Maria Bartomeu elsápadt. 
- Ugye viccelsz?
- Egyáltalán nem - mondtam halálosan komolyan. - Van egy trénerünk, aki nem meri megmondani nekem, hogy nem akar látni a csapatban, úgyhogy maradok. Ha azt akarja, hogy elmenjek, a szemembe kell mondania úgy, hogy ne legyen belőle félreértés. És a Reálba szeretnék menni, csak hogy tudjátok. 
Kimentem a szobából, és többet nem beszéltünk erről. A játszma elkezdődött. Igen, azt mondtam nekik, hogy a Real. De ez csak taktikai húzás volt. Provokáció. Valójában a Manchester Cityvel és a Milánnal tárgyaltunk. Természetesen hallottam arról, ami a Citynél történt, hogy van pénze a csapatnak, amióta egy arab sejk megvette a klubot. A Cityből
még nagy klub lehet pár év múlva, ám én nemsokára huszonkilenc éves leszek, nem nagyon volt már időm arra, hogy részt vegyek hosszú távú tervek megvalósításában. Egy olyan klubra volt szükségem, ami már jól működik, és egyik klub sem volt e tekintetben olyan jelentős, mint aMilan.
- Menjünk rá a Milánra! - mondtam.
Ahogy visszagondolok a történésekre, a jelen helyzetemból elég valószerűtlennek tűnnek. Attól a naptól kezdve, hogy Guardiola behívatott, hogy megmondja, a padon fogok ülni, attól a naptól fogva elég sok izgalmat okoztunk neki is és a klub vezetésének is. Kemény játékot űztünk. A lényeg az volt, hogy annyira idegesek legyenek már, hogy a lehető legkevesebb pénzért elengedjenek. Ami hozzásegített volna minket ahhoz, hogy egy jó személyi szerződést kössünk.
Találkoztunk is Sandro Rosell-lel. Abeszélgetés során kiderült, hogy Rosell eléggé kutyaszorítóban van. Tulajdonképpen nem értette, mi az oka a köztünk lévő konfliktusnak. Csak annyit látott, hogy a helyzet tarthatatlanná vált, és hogy kénytelen lesz engem eladni, bármi áron. Már ha nem akar megválni az edzőjétől, ami persze egyenlő volt a lehetetlennel az eredmények miatt, amiket Guardiola produkált. RoseIlnek nem volt választása. 
Mindenképp meg kellett válnia tőlem, akkor is, ha kedvelt, akkor is, hanem.
- Sajnálom ezt az egész helyzetet - mondta. - De a csapat olyan, amilyen. Van olyan klub, amihez különösen szeretnél menni?
- Igen - feleltem.
- Hát ez nagyszerű - derült fel Rosell arca. - És melyik az?
- A Real Madrid.
Elsápadt. Átengedni egy Barca-játékost a Realnak, egyet jelentett a felségárulással.
- Az lehetetlen. Bármi mást, csak azt nem.
Teljesen felzaklatta a hír. Minóval örömmel láttuk, hogy így reagált, most már ideje volt leosztani a kártyákat. Folytattam:
- Te kérdeztél, én válaszoltam. A Real Madrid az a csapat, ahova szívesen átmennék. Kedvelem Mourinhót, úgyhogy csak hívjátok fel a Reált, és mondjátok el, mi a helyzet. Oké?
Nagyon nem volt ínyiikre, és ezzel teljesen tisztában voltunk. Sandro Rosell már rendesen pánikba esett. A klub hétszázmillióért vett meg. A fickónak vissza kellett szereznie a pénzt. Igen ám, de ha eladnák a Reálnak, ami Mourinho új klubja volt, Rosell számíthat arra, hogy a Barca-rajongók meglincselik. Kétségtelenül nehéz helyzetbe került. Nem tarthatott meg az edző miatt, ugyanakkor nem adhatott el az ősellenségnek. 
A fickó képtelen volt megszólalni. Ezért folytattuk:
- Gondolj csak bele, milyen gördülékenyen menne minden! Mourinho maga mondta, hogy szívesen látna a csapatban. Persze nem tudtuk, hogy ez így van-e, de mindenesetre ezen a vonalon nyomultunk tovább.
- Nem - felelte.
- Kár. Tényleg. A Real az egyetlen klub, amit el tudnánk képzelni.
Amikor kimentünk, elnevettük magunkat. Ügyesen csináltuk. Real, Real. Ez volt a hivatalos vonal. De valójában a Milánra ősszpontosítottunk. Elég rossz az a Barcának, ha Rosell kétségbeesik, mert lejjebb fogja vinni az árat, és ez nekünk még jól jöhet. Ez volt a terv, amit egyelőre több szálori futtattunk. Volt egy külső, nyilvánvaló, és egy belső szál, a kulisszák mögött. Igyekeznünk kellett, mert augusztus harmincegyig le kellett bonyolítani az átigazolásokat.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 24., szombat 22:51

Nem kell foglalkozni ezekkel a cikkekkel.....ha messit igazoltuk volna le akkor ő nem tudna beilleszkedni.....tök mindegy.
Zidane a sajtó szerint nem tudott beilleszkedni.....amikor ezt írták először az 5 fordulóban,akkor vezette a góllövő listát kp.ás létére és annyi tuti passzt osztott ki hogy vicc volt amit a madrid kihagyott.....na.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: