Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
legalább tiszta képet kaptunk arról hogy mi lesz a döntőben ha a juve szerzi meg a vezetést.
ez a 40 perc amit most láttunk.
ez a 40 perc amit most láttunk.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
most lőttem ki ebben a pillanatban a gcibe.BBeno írta:40 perce nincs foci.
Megyek mosom a fogam, eltolom a biciklit és inkább melózok holnap kipihentebben.
Ez a xar nekem nem ad semmit. Ha valakinek ez a langyos h.nyás tetszik az nézze. Én a focit szeretem, ahhoz a juve féle csapatoknak köze nincs. Fáj ez a meccs komolyan.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Lehet nekik gólt rúgni mégsem ufók Monaco jó csapat, de ezen a szinten már nem tényezők , ez már meghaladja a képességüket.
40 perce nincs foci.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Juve 4-1-es osszesitesnel osszezavarodik egy bekapott goltol es maris kizokkennek a jatekukbol. Hat nagyon remelem, hogy mi rugjuk az elso golt a dontoben(tudom-tudom, elobb tovabb kell jutni), kivancsi lennek, hogy tudna lereagalni a Juve.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Ügyes a labdával, jobbal, ballal, fejjel sincs elveszve, és igen. A küzdés, és akarat. Nagy erény ott elől, főleg mostanában.donor írta:Most ez itt off, de mit tett Mariano és mikor? Már más is írta, hogy őt játszatná a jövőben. Játszott szegénykém 300 percet, ennek harmadát egy negyed osztálybeli csapat ellen. Teker, hajt, még magasra is ugrik, de ennyi. Mit nem láttam én (és esetleg ZZ sem), amit más igen?Wecker írta:ha Benzema távozna, én akkor is inkább Marianot tolnám. Lehet én nem látok valamit, amit mások igen, de szerintem nincs nagy különbség a két játékos között.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
Benitez
Most ez itt off, de mit tett Mariano és mikor? Már más is írta, hogy őt játszatná a jövőben. Játszott szegénykém 300 percet, ennek harmadát egy negyed osztálybeli csapat ellen. Teker, hajt, még magasra is ugrik, de ennyi. Mit nem láttam én (és esetleg ZZ sem), amit más igen?Wecker írta:ha Benzema távozna, én akkor is inkább Marianot tolnám. Lehet én nem látok valamit, amit mások igen, de szerintem nincs nagy különbség a két játékos között.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kapcsolat:
Ebben igazad van. Csak várjuk, mert nem játszik. Ha hasonló mennyiséget játszanának szerintem nem vágynánk másij csatárraKAG írta:Mai fociban egy 24 éves játékos már bőven érettnek számít, akitől vár az ember dolgokat.
Benitez
Benitez
- Steve
ezt akartam írni kb.Remy írta:Csupán 5 és fél év.Wecker írta: Lehet én nem látok valamit, amit mások igen, de szerintem nincs nagy különbség a két játékos között.
bappe a jövő lehetne. tehetség rohadtul van benne. szállítja a gólokat ezen a szinten is, ügyes a labdával. Profi csapatban, ha nem sérül le(mert esetleg nem kész a teste erre a terhelésre) nagyot durranthat.
Lassan megigazítom a fecske alsónadrágom a nejlon neon színű kisgatyámban és elteszem magam holnapra, mert dolgozni kell, ez meg unalmas.
Szeretném, hogy a foci győzzön a juve felett majd.
Valszeg Bappé 24 évesen nem harmadik számú csatár lesz kb 200 percnyi játékidővel egy szezonban.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mai fociban egy 24 éves játékos már bőven érettnek számít, akitől vár az ember dolgokat.
ZIDANE
-
- Kapcsolat:
Mert Mariano elkepesztő öreg a 24 évévelRemy írta:Csupán 5 és fél év.Wecker írta: Lehet én nem látok valamit, amit mások igen, de szerintem nincs nagy különbség a két játékos között.
Uppsz, Bappe.
Benitez
Benitez
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csupán 5 és fél év.Wecker írta: Lehet én nem látok valamit, amit mások igen, de szerintem nincs nagy különbség a két játékos között.
Uppsz, Bappe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kapcsolat:
Én nem igazolnék előre. Amíg itt van Ronaldo, és Benzema teljesen értelmetlen. Ne legyenek illúzióink, hiszen látjuk, ha valaki jobban is teljesít a franciánál, akkor sem kerül a csapatba. Ezért is értelmetlen lenne idehozni.Kíváncsi lennék, hogy szerinted ki lenne jobb nála, akit le kellene igazolni? Egyébként megvan benne a +, de még rengeteget kell tanulnia
De ha Benzema távozna, én akkor is inkább Marianot tolnám. Lehet én nem látok valamit, amit mások igen, de szerintem nincs nagy különbség a két játékos között.
Benitez
Benitez
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mbappé egyedül kevés. Az első félidőben is etette rendesen Barzagli-t 2-3 alkalommal. Az hogy fgy mindenki Falcao kívül...arról nem ő tehet. Volt egy olyan helyzet, hogy belőtték laposan a 16-oshoz, erre egy olyan lövést eresztettek el a monacoiak, hogy nagymamám is erősebben lőtt volna. Meg lehet azért zavarni a Juve-t.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még mindig nem FIFA a valóság.Wecker írta:Nem várom tőle, hogy verje meg egyedül a Juvét. De azt elvárnám egy világ legtehetségesebb játékosától, hogy időnként megvillanjon, vagy legalább valamit mutasson. Mert így nagyon az jön le, hogy amint egy komoly ellenféllel kerül szembe, már nem tud felmutatni semmit... És ha nincs meg benne a +, nincs értelme ide igazolnia...18 áves játékostól nem várjunk már egy BL elődöntőn is tündöklést. Eddig is rekordokat döntőt. Nem csak neki, de az egész Monaconak nagy falat a Juve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
Lehet pofára esek majd, de én nem fogok telexart gatyával leülni a döntő lé, amit a Juve és szeretett csapatunk fog vívni.
A Monaco rutintalan és kevés ezen a szinten, tőlünk is kaptak volna ennyit.
Az Atletico nem fog 3-at rúgni úgy, hogy nem kap, ahhoz teljesen retardáltnak kell lennünk. Ha 100%-ot hozunk, ami elvárás a BL-ben akkor egy 2-1-re vagy hasonlóakra jók leszünk, úgyis, hogy az Atleti esetleg nyer.
A Juve focizni nem tud. Ha mi ésszel toljuk és szervezettek, profik, türelmesek leszünk, akkor 320 kihagyott helyzet után elrakunk egyet. Akkor a juvénak előre kell menni a leparkolt busszal.
A Monaco rutintalan és kevés ezen a szinten, tőlünk is kaptak volna ennyit.
Az Atletico nem fog 3-at rúgni úgy, hogy nem kap, ahhoz teljesen retardáltnak kell lennünk. Ha 100%-ot hozunk, ami elvárás a BL-ben akkor egy 2-1-re vagy hasonlóakra jók leszünk, úgyis, hogy az Atleti esetleg nyer.
A Juve focizni nem tud. Ha mi ésszel toljuk és szervezettek, profik, türelmesek leszünk, akkor 320 kihagyott helyzet után elrakunk egyet. Akkor a juvénak előre kell menni a leparkolt busszal.
Kíváncsi lennék, hogy szerinted ki lenne jobb nála, akit le kellene igazolni? Egyébként megvan benne a +, de még rengeteget kell tanulnia.Wecker írta:Nem várom tőle, hogy verje meg egyedül a Juvét. De azt elvárnám egy világ legtehetségesebb játékosától, hogy időnként megvillanjon, vagy legalább valamit mutasson. Mert így nagyon az jön le, hogy amint egy komoly ellenféllel kerül szembe, már nem tud felmutatni semmit... És ha nincs meg benne a +, nincs értelme ide igazolnia...18 áves játékostól nem várjunk már egy BL elődöntőn is tündöklést. Eddig is rekordokat döntőt. Nem csak neki, de az egész Monaconak nagy falat a Juve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2017. május 9., kedd 22:01-kor.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kapcsolat:
Nem várom tőle, hogy verje meg egyedül a Juvét. De azt elvárnám egy világ legtehetségesebb játékosától, hogy időnként megvillanjon, vagy legalább valamit mutasson. Mert így nagyon az jön le, hogy amint egy komoly ellenféllel kerül szembe, már nem tud felmutatni semmit... És ha nincs meg benne a +, nincs értelme ide igazolnia...18 áves játékostól nem várjunk már egy BL elődöntőn is tündöklést. Eddig is rekordokat döntőt. Nem csak neki, de az egész Monaconak nagy falat a Juve.
Benitez
Benitez
Mondjuk sok mindent nem tud csinálni. Falcaot fogják 3-an, más meg fel sem ér a támadásokkal. Már ha eljut a támadó szekcióhoz a labda.besteve7 írta: Ma kifejezetten nem tetszik a jateka, oncelu semmit sem ero driblik jellemzik ma.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???