Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 25., vasárnap 18:23

kiegyenlített a Cardiff közben :)

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:10

szbence írta:Chelsea will pay a fee reportedly in the region of £30m. SkySports.
Ez ha jól számolom 32 millió euró.
30 millio font az 35 millio euro

szbence

HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:04

Kerlon írta:Hát én sehol se látom ezt az árat csak azt, hogy Willian és 38.
Chelsea will pay a fee reportedly in the region of £30m. SkySports.
Ez ha jól számolom 32 millió euró.
Kerlon írta:Amúgy balszélső vagy középső játékos Willian pont, mint Hazard. Lehet nem feküdne neki annyira a jobb oldal.
Ez majd kiderül :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:58

szbence írta:
Kerlon írta:Mourinhoéknál sokat ér a szakma. 8 db tkpjuk van: Mata, Hazard, Oscar, Willian, Schürrle, Moses, Bruyne és ugye még Ramires is elég sokszor szerepel a bal oldalon. 3 posztra...+ ott van még 3 csatár. Lehet Hazardra kéne lecsapnunk és nem Bale-re. :D 38 millióért vitték oda a brazilt amúgy.
32 millió Eto'oval együtt lenne 38 millió.
Moses így megy kölcsönbe illetve Ramires már hátrébb játszik..Mourinho szerintem jobb szélsőnek szánja amit eddig csak Moses tudott nála pedig jobb...
Hát én sehol se látom ezt az árat csak azt, hogy Willian és 38. Amúgy balszélső vagy középső játékos Willian pont, mint Hazard. Lehet nem feküdne neki annyira a jobb oldal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:45

BBarni írta:Azért nagyon röhögnék ha Willian mellett Lamelát is elbuknánk!
Átpártoltál suttyomban? :lol: :lol: :mrgreen:

Álmodj, királylány. :mrgreen: Lamela jönni fog.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:37

Wenger pedig állítólag nagyon győzködi Lamelát, hogy őket válassza a sp?rs helyett!
Ugye ott BL is van + garantált +1 hely a sp?sr előtt! :mrgreen:
Azért nagyon röhögnék ha Willian mellett Lamelát is elbuknánk, bár nagyon kétlem! :lol:

+ Az Arsenal elvileg 41 millió fontos ajánlatot tett Michuért és Ahsley Williemsért, bár ez nem mai hír!

szbence

HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:04

Kerlon írta:Mourinhoéknál sokat ér a szakma. 8 db tkpjuk van: Mata, Hazard, Oscar, Willian, Schürrle, Moses, Bruyne és ugye még Ramires is elég sokszor szerepel a bal oldalon. 3 posztra...+ ott van még 3 csatár. Lehet Hazardra kéne lecsapnunk és nem Bale-re. :D 38 millióért vitték oda a brazilt amúgy.
32 millió Eto'oval együtt lenne 38 millió.
Moses így megy kölcsönbe illetve Ramires már hátrébb játszik..Mourinho szerintem jobb szélsőnek szánja amit eddig csak Moses tudott nála pedig jobb...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:35

Mourinhoéknál sokat ér a szakma. 8 db tkpjuk van: Mata, Hazard, Oscar, Willian, Schürrle, Moses, Bruyne és ugye még Ramires is elég sokszor szerepel a bal oldalon. 3 posztra...+ ott van még 3 csatár. Lehet Hazardra kéne lecsapnunk és nem Bale-re. :D 38 millióért vitték oda a brazilt amúgy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

szbence

HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:10

Willian:
http://www.chelseafc.com/news-article/a ... or-willian

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 25., vasárnap 9:56

cart írta:
Anis írta: abszolút semmi értelme nem lenne neki odamennie a kispadra, vagy a lelátóra
Nyilván megint a pénzre megy...
Persze itt is csak a pénzre megy, mint télen amikor az egyetlen kérőjéhez igazolt mindössze 2 millió eurós fizetésért, ami a mai fociban messze van a top fizetéstől :lol: Mikor növitek már ki az oroszok lenézését? :hmmm:

szbence

HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 25., vasárnap 9:50

cart írta:
Anis írta: abszolút semmi értelme nem lenne neki odamennie a kispadra, vagy a lelátóra
Vagy hogy a Bl-ben játszhat illetve bajnokságért küzdhet...Ha jól tudom Willian jobb szélsőt is tud játszani amit a Chelseaben csak Moses tudott akinél pedig klasszisokkal jobb+ megy is majd kölcsönbe Ba-val együtt...Egyébként Abra hívta fel az Anzsi tulaját aki elvileg haverja és ő ígért rá a Spurs ajánlatára.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 24., szombat 23:13

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 24., szombat 23:04

Nehogymár mindenért Mou legyen a hibás.
De......ő a hibás mindenért...ezt jobb ha elfogadjuk. :roll: :roll:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 24., szombat 23:02

Géci írta:Pont ma néztem azt a sajtótájékoztatót amin elmondta, hogy csak az orvosi van hátra és ott röhögtek, hogy a tök utolsó pillanatban ráigértek... Vicc amúgy az az ember...
mármint Willian vicc? Nehogymár mindenért Mou legyen a hibás. Már nincsen itt sokak nagy örömére, továbbra is ne ő legyen már a főgonosz. Amúgy meg simán betolhatta poénnak is ahogy Angliában szokta, hogy "... már csak az orvosi van hátra neki... a Tottenhamnél!" kizártnak tartom, hogy London kék felébe menjen a brazil. semmi, abszolút semmi értelme nem lenne neki odamennie a kispadra, vagy a lelátóra. Csurig vannak támadó középpályásokkal.
Piazon már kölcsön van adva a Vitessébe (gyakori Chelsea-lerakat), de még ott vannak fél tucatnyian. és Hazard, Mata, Oscar marad, De Bruyne és Schürrle most jött. Mosesről volt egy pletyka, hogy őt a WBA venné kölcsön.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 19:35

Anis írta:én sem értem, de szerintem csak a média kitalációja az egész ahogy sok hasonló esetben is benyomnak a egy csapatot több oknál fogva (áremelés vagy más egyéb).
Pont ma néztem azt a sajtótájékoztatót amin elmondta, hogy csak az orvosi van hátra és ott röhögtek, hogy a tök utolsó pillanatban ráigértek... Vicc amúgy az az ember...
LINK

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 24., szombat 19:25

BBarni írta:Mindegyikre van esély még!
Cabaye/Kondogbia/Flamini Yilmaz/Michu
A Sevilla már eladta Medelt, sztem nem fogják a másik "verőembert" is.
Flamini és Cabaye hozható lenne, viszont Yilmaz és Michu nem. és DM sem.
Kerlon írta:Én nem értem, hogy mit akar a Chelsea Williannel... Hazard, Mata, Bruyne, Schürrle, Oscar, Piazón, (Ramires). Ebben a név sorban van potenciál meg variálási lehetőség is.
én sem értem, de szerintem csak a média kitalációja az egész ahogy sok hasonló esetben is benyomnak a egy csapatot több oknál fogva (áremelés vagy más egyéb).
GT37 írta:Nem látok sok esélyt a transzferre amúgy. Wengernek igencsak későn jutott eszébe, hogy nem ártana igazolni pár embert.
valami olyat olvastam, hogy ő reális piaci áron akart volna vásárolni. De ezt 2013-ban kb elfelejtheti. Vagy kifizet jókora pénzt azokért akik kellenek, vagy vegyen 18 éveseket a francia bajnokságból.
legendary írta:Már korábban is felmerült, hogy bekerül a Rooney-transzerbe Mata, mert Mou nem számít rá. Akkor cáfolta, de az eddigi tapasztalatok alapján tényleg nem lesz kulcsszereplő a Special One-nál, De Bruyne jobban illik az elképzeléseibe arra a posztra.
Mata nem megy sehova. :angry: sérült volt az elején azért nem játszott. ahogy Rooney sem megy sehova véleményem szerint. főleg nem adnak minőségi játékost a bajnoki címért folytatott harc fő riválisának.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 23., péntek 14:52

FRISSÍTÉS: Mourinho sajtótájoztatóján (14:15 körül) elismerte, hogy Willian leigazolása küszöbön áll a Chelsea-nél: "Willian? Még hátravan egy orvosi" - mondta nevetve.
Lesz még gondunk ezzel az emberrel a pályán és azon kívül is (a következő átigazolási időszakokban)! :rock:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 23., péntek 14:52

Remek, köszönjük, José. :-@

Legalább Lamelát hozzuk el gyorsba, meg még valakit Willian helyett.

Vagy maradjon Bale. :mrgreen:

szbence

HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 23., péntek 14:50

BBarni írta:Nem tudom mennyire igaz, mert sh-n olvastam, de:

FRISSÍTÉS: Mourinho sajtótájoztatóján (14:15 körül) elismerte, hogy Willian leigazolása küszöbön áll a Chelsea-nél: "Willian? Még hátravan egy orvosi" - mondta nevetve.
Sky Sports News @SkySportsNews 1m
Jose Mourinho says Willian has chosen Chelsea over Tottenham. Press conference coming up on #SSN

Chelsea FC ‏@chelseafc 32m
Mourinho expresses the view that Willian will choose to join Chelsea, and that the transfer is a possibility. #CFC

Hey AVB, learn from the man Mourinho: "The best thing to do is do the medical in secret." #CFC #LetsAllLaughAtTottenham

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 23., péntek 14:46

Nem tudom mennyire igaz, mert sh-n olvastam, de:

Vissza: