Premier League
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Premier League
kiegyenlített a Cardiff közben
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
30 millio font az 35 millio euroszbence írta:Chelsea will pay a fee reportedly in the region of £30m. SkySports.
Ez ha jól számolom 32 millió euró.
Chelsea will pay a fee reportedly in the region of £30m. SkySports.Kerlon írta:Hát én sehol se látom ezt az árat csak azt, hogy Willian és 38.
Ez ha jól számolom 32 millió euró.
Ez majd kiderülKerlon írta:Amúgy balszélső vagy középső játékos Willian pont, mint Hazard. Lehet nem feküdne neki annyira a jobb oldal.
Hát én sehol se látom ezt az árat csak azt, hogy Willian és 38. Amúgy balszélső vagy középső játékos Willian pont, mint Hazard. Lehet nem feküdne neki annyira a jobb oldal.szbence írta:32 millió Eto'oval együtt lenne 38 millió.Kerlon írta:Mourinhoéknál sokat ér a szakma. 8 db tkpjuk van: Mata, Hazard, Oscar, Willian, Schürrle, Moses, Bruyne és ugye még Ramires is elég sokszor szerepel a bal oldalon. 3 posztra...+ ott van még 3 csatár. Lehet Hazardra kéne lecsapnunk és nem Bale-re. 38 millióért vitték oda a brazilt amúgy.
Moses így megy kölcsönbe illetve Ramires már hátrébb játszik..Mourinho szerintem jobb szélsőnek szánja amit eddig csak Moses tudott nála pedig jobb...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Átpártoltál suttyomban?BBarni írta:Azért nagyon röhögnék ha Willian mellett Lamelát is elbuknánk!
Álmodj, királylány. Lamela jönni fog.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Wenger pedig állítólag nagyon győzködi Lamelát, hogy őket válassza a sp?rs helyett!
Ugye ott BL is van + garantált +1 hely a sp?sr előtt!
Azért nagyon röhögnék ha Willian mellett Lamelát is elbuknánk, bár nagyon kétlem!
+ Az Arsenal elvileg 41 millió fontos ajánlatot tett Michuért és Ahsley Williemsért, bár ez nem mai hír!
Ugye ott BL is van + garantált +1 hely a sp?sr előtt!
Azért nagyon röhögnék ha Willian mellett Lamelát is elbuknánk, bár nagyon kétlem!
+ Az Arsenal elvileg 41 millió fontos ajánlatot tett Michuért és Ahsley Williemsért, bár ez nem mai hír!
32 millió Eto'oval együtt lenne 38 millió.Kerlon írta:Mourinhoéknál sokat ér a szakma. 8 db tkpjuk van: Mata, Hazard, Oscar, Willian, Schürrle, Moses, Bruyne és ugye még Ramires is elég sokszor szerepel a bal oldalon. 3 posztra...+ ott van még 3 csatár. Lehet Hazardra kéne lecsapnunk és nem Bale-re. 38 millióért vitték oda a brazilt amúgy.
Moses így megy kölcsönbe illetve Ramires már hátrébb játszik..Mourinho szerintem jobb szélsőnek szánja amit eddig csak Moses tudott nála pedig jobb...
Mourinhoéknál sokat ér a szakma. 8 db tkpjuk van: Mata, Hazard, Oscar, Willian, Schürrle, Moses, Bruyne és ugye még Ramires is elég sokszor szerepel a bal oldalon. 3 posztra...+ ott van még 3 csatár. Lehet Hazardra kéne lecsapnunk és nem Bale-re. 38 millióért vitték oda a brazilt amúgy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Persze itt is csak a pénzre megy, mint télen amikor az egyetlen kérőjéhez igazolt mindössze 2 millió eurós fizetésért, ami a mai fociban messze van a top fizetéstől Mikor növitek már ki az oroszok lenézését?cart írta:Nyilván megint a pénzre megy...Anis írta: abszolút semmi értelme nem lenne neki odamennie a kispadra, vagy a lelátóra
Vagy hogy a Bl-ben játszhat illetve bajnokságért küzdhet...Ha jól tudom Willian jobb szélsőt is tud játszani amit a Chelseaben csak Moses tudott akinél pedig klasszisokkal jobb+ megy is majd kölcsönbe Ba-val együtt...Egyébként Abra hívta fel az Anzsi tulaját aki elvileg haverja és ő ígért rá a Spurs ajánlatára.cart írta:Nyilván megint a pénzre megy...Anis írta: abszolút semmi értelme nem lenne neki odamennie a kispadra, vagy a lelátóra
Nyilván megint a pénzre megy...Anis írta: abszolút semmi értelme nem lenne neki odamennie a kispadra, vagy a lelátóra
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
De......ő a hibás mindenért...ezt jobb ha elfogadjuk.Nehogymár mindenért Mou legyen a hibás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
mármint Willian vicc? Nehogymár mindenért Mou legyen a hibás. Már nincsen itt sokak nagy örömére, továbbra is ne ő legyen már a főgonosz. Amúgy meg simán betolhatta poénnak is ahogy Angliában szokta, hogy "... már csak az orvosi van hátra neki... a Tottenhamnél!" kizártnak tartom, hogy London kék felébe menjen a brazil. semmi, abszolút semmi értelme nem lenne neki odamennie a kispadra, vagy a lelátóra. Csurig vannak támadó középpályásokkal.Géci írta:Pont ma néztem azt a sajtótájékoztatót amin elmondta, hogy csak az orvosi van hátra és ott röhögtek, hogy a tök utolsó pillanatban ráigértek... Vicc amúgy az az ember...
Piazon már kölcsön van adva a Vitessébe (gyakori Chelsea-lerakat), de még ott vannak fél tucatnyian. és Hazard, Mata, Oscar marad, De Bruyne és Schürrle most jött. Mosesről volt egy pletyka, hogy őt a WBA venné kölcsön.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pont ma néztem azt a sajtótájékoztatót amin elmondta, hogy csak az orvosi van hátra és ott röhögtek, hogy a tök utolsó pillanatban ráigértek... Vicc amúgy az az ember...Anis írta:én sem értem, de szerintem csak a média kitalációja az egész ahogy sok hasonló esetben is benyomnak a egy csapatot több oknál fogva (áremelés vagy más egyéb).
LINK
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
A Sevilla már eladta Medelt, sztem nem fogják a másik "verőembert" is.BBarni írta:Mindegyikre van esély még!
Cabaye/Kondogbia/Flamini Yilmaz/Michu
Flamini és Cabaye hozható lenne, viszont Yilmaz és Michu nem. és DM sem.
én sem értem, de szerintem csak a média kitalációja az egész ahogy sok hasonló esetben is benyomnak a egy csapatot több oknál fogva (áremelés vagy más egyéb).Kerlon írta:Én nem értem, hogy mit akar a Chelsea Williannel... Hazard, Mata, Bruyne, Schürrle, Oscar, Piazón, (Ramires). Ebben a név sorban van potenciál meg variálási lehetőség is.
valami olyat olvastam, hogy ő reális piaci áron akart volna vásárolni. De ezt 2013-ban kb elfelejtheti. Vagy kifizet jókora pénzt azokért akik kellenek, vagy vegyen 18 éveseket a francia bajnokságból.GT37 írta:Nem látok sok esélyt a transzferre amúgy. Wengernek igencsak későn jutott eszébe, hogy nem ártana igazolni pár embert.
Mata nem megy sehova. sérült volt az elején azért nem játszott. ahogy Rooney sem megy sehova véleményem szerint. főleg nem adnak minőségi játékost a bajnoki címért folytatott harc fő riválisának.legendary írta:Már korábban is felmerült, hogy bekerül a Rooney-transzerbe Mata, mert Mou nem számít rá. Akkor cáfolta, de az eddigi tapasztalatok alapján tényleg nem lesz kulcsszereplő a Special One-nál, De Bruyne jobban illik az elképzeléseibe arra a posztra.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Lesz még gondunk ezzel az emberrel a pályán és azon kívül is (a következő átigazolási időszakokban)!FRISSÍTÉS: Mourinho sajtótájoztatóján (14:15 körül) elismerte, hogy Willian leigazolása küszöbön áll a Chelsea-nél: "Willian? Még hátravan egy orvosi" - mondta nevetve.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Remek, köszönjük, José.
Legalább Lamelát hozzuk el gyorsba, meg még valakit Willian helyett.
Vagy maradjon Bale.
Legalább Lamelát hozzuk el gyorsba, meg még valakit Willian helyett.
Vagy maradjon Bale.
Sky Sports News @SkySportsNews 1mBBarni írta:Nem tudom mennyire igaz, mert sh-n olvastam, de:
FRISSÍTÉS: Mourinho sajtótájoztatóján (14:15 körül) elismerte, hogy Willian leigazolása küszöbön áll a Chelsea-nél: "Willian? Még hátravan egy orvosi" - mondta nevetve.
Jose Mourinho says Willian has chosen Chelsea over Tottenham. Press conference coming up on #SSN
Chelsea FC @chelseafc 32m
Mourinho expresses the view that Willian will choose to join Chelsea, and that the transfer is a possibility. #CFC
Hey AVB, learn from the man Mourinho: "The best thing to do is do the medical in secret." #CFC #LetsAllLaughAtTottenham
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nem tudom mennyire igaz, mert sh-n olvastam, de:
FRISSÍTÉS: Mourinho sajtótájoztatóján (14:15 körül) elismerte, hogy Willian leigazolása küszöbön áll a Chelsea-nél: "Willian? Még hátravan egy orvosi" - mondta nevetve.