sokan lenézik Montoyát és istenítik a mi Daninkat, holott ez nem reális, szerintem.
Lenézni?Nem szokásom.
Jó játékos Montoya,csak nagyon túlsztárolt a túloldalon is,márpedig aki nem tudja kiszorítani ezt a 70 százalékban vérgyenge játékost,az azért nem érdemel ekkora istenítést.
Most sincs még a keretben sem.
A vicc pedig az volt,hogy Carvajal végigjátszotta jól! a Leverkusenben a szezont,erre egy full csere nyomja a helyén..
Az eddigi teljesítményével én sem vagyok elégedett,nagyon pontatlan és szeleburdi megoldásai vannak.Biztos a lámpaláz is közbejátszik,de egy hónap után azért tisztulnia kellene a játékának.
Eddig nem sokkal jobb,mint Alvaro.
Amúgy annyira tipikus, hogy amikor szenved a Barca, akkor Adriano lő egy gólt. Tavaly is így nyertek a Valencia ellen és utána is volt egy ilyen meccsük. Kb olyan mintha nálunk Khedira vagy Arbeloa lőne gólt szorult helyzetben.
Hát azért nem éppen.
Adriano piszok jó játékos,nagyon multifunkciós,és nagyon jó lő távolról.(Nagy kár,hogy anno nem hoztuk el mi.)
A Barca nem szenved,csak nincs Messi.Statikusak,talán csak Sanchezben van 1-2 váratlan megmozdulás.
Ellenben nagyon jó lett (ismét) a letámadásuk,majdnem olyan jó mint a Pep érában.