Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. május 18., csütörtök 19:36

Realista24 írta:Jelentem ma mar futott....reszkess Cardiff.
Juventus lájkolja ezt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 18., csütörtök 19:28

Jelentem ma mar futott....reszkess Cardiff.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. május 17., szerda 10:03

Annyi minden szol az eladasa mellett, de tuti itt fog maradni.
Serulekeny, nem ide valo a jatekstilusa, jo aron menne el. Ami talan a legnagyobb erv az eladasa mellett, hogy iden gyakorlatilag nelkule allunk a duplazas kapujaban. Ha ezeket nem latja Perez es/vagy ZZ, akkor jovore is nezhetjuk valoszinuleg a BBC-t es lehet, hogy Mbappe sem erkezik. Pedig annyira adna magat ez a ket biznisz.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 16., kedd 9:31

Ha kezdo lesz akkor vegunk, a BBC ben nincs annyi hogy azt a Juve vedelmet feltorjek, Iscot mindenkepp, de meg Asensiot is a palyan szeretnem latni. Lucas meg cserekent se alljon be, neki most total nem megy

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 16., kedd 8:16

Itt most nem is ez a fontos kérdés, hanem az hogy fog-e játszani/kezdeni Cardiffban? Most tök mindegy, hogy mennyire jó vagy nem jó, de egész egyszerűen nincs játékban, nem lehet formában. A gond az, hogy a managere, Perez, meg a walesiek fogják nyomatni a játékát, kérdés hogy Zidane ellen tud állni nekik vagy sem?
Majd a nyáron lesz ami lesz, de a legfontosabb most a BL döntő, ahol nem adhatjuk meg az 1 ember előnyt a Juventusnak!!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 8:13

kapor_89 írta:
ferni írta:Bale mindig akkor van ennyire elővéve, mikor lehetősége sincs bizonyítani, mert sérült és ilyenkor olyan szinten van szapulva szerencsétlen, hogy az hihetetlen.
Lesérült, kidőlt elég sok időre visszatért, ideje se volt visszarázódni, el is tiltatta magát pirossal, majd lesérült megint hamar és kb azóta folyamat megy a szarozása, de valami kegyetlenül.
Érdekes módon ősszel semmi gond nem volt vele, mikor tudott játszani.

Ennyit meg még sose hagyott ki, mint most a bokája miatt.
Áthoztam Real Barcából. Ferni én most csatlakozok melléd! Ezen a fórumon már-már kötelező ekézni csórit, pedig a potenciál megvan benne. Szerintem mindenki jól emlékszik, hogy az első éveiben milyen magabiztos volt a játéka, a távoli lövései atomkirályak voltak, csak a sok sérüléstől, és a bekorlátozástól leépült. Az sem segít rajta, hogy nem a posztján játszik, de egy ekkora játékosnak ezt tudnia kellene kezelnie, úgyhogy igazából ez nem lehet kifogás. Nem fogjuk eladni, ki van zárva, edzéseken biztos vagyok benne hogy jól teljesít, különben nem nyomná ennyire Zidane. Biztos ki fognak találni valamit, speciális edzésprogram stb., én bízok benne hogy jövőre megint csúcson lesz.
Ki a makkomat érdekli, hogy mit csinált az első évében?
Idén vagy sérült, vagy ha pályán van, akkor egy flegma szeméthalmaz. Nincs átmenet. Bekorlátozás? Az lett volna a korlátozás, ha a padon találja magát a nulla egysíkú játékával. A csapat van korlátozva miatta, ha játszik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 16., kedd 8:10

kapor_89 írta:
ferni írta:Bale mindig akkor van ennyire elővéve, mikor lehetősége sincs bizonyítani, mert sérült és ilyenkor olyan szinten van szapulva szerencsétlen, hogy az hihetetlen.
Lesérült, kidőlt elég sok időre visszatért, ideje se volt visszarázódni, el is tiltatta magát pirossal, majd lesérült megint hamar és kb azóta folyamat megy a szarozása, de valami kegyetlenül.

Áthoztam Real Barcából. Ferni én most csatlakozok melléd! Ezen a fórumon már-már kötelező ekézni csórit, pedig a potenciál megvan benne. Szerintem mindenki jól emlékszik, hogy az első éveiben milyen magabiztos volt a játéka, a távoli lövései atomkirályak voltak, csak a sok sérüléstől, és a bekorlátozástól leépült. Az sem segít rajta, hogy nem a posztján játszik, de egy ekkora játékosnak ezt tudnia kellene kezelnie, úgyhogy igazából ez nem lehet kifogás. Nem fogjuk eladni, ki van zárva, edzéseken biztos vagyok benne hogy jól teljesít, különben nem nyomná ennyire Zidane. Biztos ki fognak találni valamit, speciális edzésprogram stb., én bízok benne hogy jövőre megint csúcson lesz.
Érdemes visszaolvasgatni, mint írtam, az idő megszépít sok mindent :D Első féléve kuka volt, a másodikat megmentette 2 góllal. Aztán következett a nagyreményű második éve, amikor komplett előszezonnal, kipihenve, kigyúrva, reményekkel teli vágott neki. Sokan már előre temették CR-t és az új titánt éltették, aztán mélyebbre süllyedt, mint a legelején. Összjátékban azóta se fejlődött semmit és az átlövései is maradtak Tottenhambe, sőt a sérülések következtében a sebességét sem csillogtatja az utóbbi időben. Mindezt kiemelkedően magas, CR-i összegért és a kezdetektől ugyanilyen magas fizetésért, amire egy percig nem szolgált rá.

És félre értés ne essék, én csípem Gareth búráját, de sajnos többet árt a csapatomnak, mint használ. És ha idén nem adjuk el, már pedig nem fogjuk, akkor attól félek, hogy szaros ügy... akarom mondani Kaká-s ügy lehet belőle.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. május 16., kedd 7:00

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 15., hétfő 23:22

Azért ha már eladnánk a vadlót,ami idén szerintem kizárt,semmiképp nem a Unitednek adnám.

Bármelyik angol csapatot iszonyatosan megerősítenénk vele,ha zsozénak adjuk gyakorlatilag felhozzuk őket bl esélyesnek kis túlzással,mert gondolom fognak erősíteni nyáron megint pár 100millából.

Valami testidegen csapatba kéne adni.

James Mu,Bale bayern és akkor mindenkit megszivatnánk :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 15., hétfő 22:59

KAG írta:Guardian mennyire hiteles?
Most láttam, hogy cikkezik Bale -> United átigazolást.

:salute: :salute:
neymar, bappe in.
hamesz, béla out.

perfect.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. május 15., hétfő 22:07

KAG írta:Guardian mennyire hiteles?
sokan örülnénk neki itt az biztos :salute:

én kizártnak tartom, hogy egy nyár alatt elengedje Perez Jamest, és Balet is...
ha jövőre is ilyen "sikeres" lesz Bale, már szóba kerülhet az eladása

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 15., hétfő 10:27

Guardian mennyire hiteles?

:salute: :salute:
ZIDANE

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 13., szombat 22:31

robben ugyanez a porcelán volt mindig is, mint béla.

nyilván robben sokkal jobb játékos összességében, de igazából a sérülékenységük miatt egyikre se lehet építeni.

a válasz tehát: neymar. :mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. május 13., szombat 22:24

Szerintetek képes lesz ilyenre, mint ma Robben, a mi Bélánk? 96. Percben 33 évesen.... Nekem volt kellemetlen nézni azt a sebességet.... hát még azoknak a fiataloknak :shutup: :'(

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 11., csütörtök 0:17

Jó lesz neked ott a VIP szektorban, meg úgy mindenkinek.

Pont a Juve ellen nem szabadna kezdenie, bármilyen formában is van/lesz. 4-3-3 öngyilkosság. Ha Isco nem kezd, szomorú világ lesz. Márpedig, ha Bale ott lesz, a spanyol csak padon kezd...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 3., szerda 15:51

Tádám írta:Nem tudom ki álmodozott arról, hogy eladjuk. Pérez szereti, ergo marad, csak remélni tudjuk, hogy legalább a teljesítménye is felnő majd ehhez a bizalomhoz, nem úgy, mint 1-2 másik játékosnál.
Most komolyan, van még ember, aki még bízik ebben? 4 év nem volt elég? Ezt az idióta 433-as ívelgetős förmedvényt is miatta kell erőltetni. Carlo is belebukott, hogy "idő előtt" gyógyult fel, remélem idén nem ismétli önmagát a történelem nyáron meg ZZ szétfejeli Perez gyomrát. Korlátozzuk le Isco-t Luka helyén, Lukát emiatt jegeljük, Kovacic meg mehet isten hírével, mert Béluska majd háta 4 év után erőt vesz magán. :-@
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 3., szerda 15:51

Tádám írta:Nem tudom ki álmodozott arról, hogy eladjuk. Pérez szereti, ergo marad, csak remélni tudjuk, hogy legalább a teljesítménye is felnő majd ehhez a bizalomhoz, nem úgy, mint 1-2 másik játékosnál.
Én már erről letettem, hogy a teljesítménye felnő... mert amikor éppen fel-felé növögetne, akkor jön egy gagyi sérülés és hónapra lesérül. De az a gáz vele, hogy egyáltalán nem is hiányzik a kezdőből. A legokosabb az lenne, ha egy új szerkezetet építenénk Isco-val az élen, ahol Bale csak másodhegedűs lenne... de sajnos ez nem a Fifa 17. Amint felépül megint láthatjuk a semleges, hatástalan futballt.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. május 3., szerda 15:31

Nem tudom ki álmodozott arról, hogy eladjuk. Pérez szereti, ergo marad, csak remélni tudjuk, hogy legalább a teljesítménye is felnő majd ehhez a bizalomhoz, nem úgy, mint 1-2 másik játékosnál.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

bbelthazor
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,

HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. május 3., szerda 15:30

Bízhat benne, de attól még nem hiszem hogy túl fog jutni ezen a sérüléses dolgon. Ő ilyen. Ez van.
Azért sem akarja valószínű eladni, mert túl nagy égés lenne számára hogy a 100milla nem jött be annyira mint azt ő elképzelte.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. május 3., szerda 15:26

Realista24 írta:Pérez kitart Bale mellett, nyáron nem lesz eladva, mert bízik benne, hogy túljutnak ezen a sérüléses mizérián.
Ezt itt hagyom nektek.

én nem is álmodoztam ilyenről, hogy Bélán túl adna az öreg.. Egyszerűen akármennyire is adná magát az eladása, még nem jött el az idő, hogy árcédula kerüljön rá, pont az ára miatt.. De ahogy KAG is írja, jövőre a bal oldalon kell játszani, úgy még okozhat szép pillanatokat, míg lenem sérül, és belátják végre, hogy Kaká 2 a csávó lassan.

jövőre Benzemától kell megszabadulni, aztán Baletől. A BBC megbontását csak így tudom elképzelni.. de igazából az lenne a legjobb ha most nyáron menne a walesi, Benzi pedig maradna 1 évig támogatni Mbappeét, és R24 is boldog
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Vissza: