Keylor Navas

Archívum
Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Keylor Navas - 1

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. május 11., csütörtök 13:27

Tényleg basszus, ezt benéztem rendesen :mrgreen:
Ez esetben nincs mentség.
Visszanéztem és kicsit az ötösön kívülről jött a fejes ha ez meggyőz esetleg :D
Meg :mrgreen:
:lol:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 11., csütörtök 13:26

Jaj ne legyen már elővéve a 11 miatt. Jobban a nyakába varrnám az első gólt ha már nagyon rá akarjuk sózni.
Igazából nem ez a meccs mutatta meg, hogy miért is kell DDG, hanem az egész szezonban mutatott teljesitménye.
Egyszerűen egy jó kapus, egyáltalán nem rossz, de nem is egy olyan szint, amelyre nekünk szükségünk lesz.
Egy "csupán" jó kapus bekapta volna tegnap mind a két gólját és ugyan úgy kiszedte volna azt a duplahelyzetet is, mert mind a kettő középre jött.
Ezek normális érvek voltak, ne bannolj pls. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 13:22

Meg :mrgreen:
- ha jobban a kapufa mellé lövi Griezmann és ugyanarra az irányba vetődik, akkor is az ő hibája?
Ne legyél Kerlon pls.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 11., csütörtök 13:22

rashidm írta: Én nem akarom védeni Navast, mert talán előrébb lennénk DDG-vel (nem nagyon láttam védeni, ezért nem tudom megmondani),de

- ha jobban a kapufa mellé lövi Griezmann és ugyanarra az irányba vetődik, akkor is az ő hibája? meg ez azért nem olyan, hogy lassú a labda aztán el kéne kapnia. már eleve elmozdult.
- a szöglet meg so-so. de ha meg ledarálja ramost vagy mást, akkor meg az a baj.

Én úgy vagyok vele, hogy a hibákat (ha lehet annak nevezni), akkor a 2. félidőben jóvátette. DDG-vel meg úgy vagyok vele, hogy ha 40 körül jönne, ám legyen. De ilyen 75 milla amik röpködnek a neten, az agyrém...
ha kapufa mellé lövi szerintem senki nem kéri számon, azért van megemlítve mert egy szar tizi volt a kezébe és hiába mozdult el ezt ki kellett volna ütnie. angol kommentátorok is rögtön mondták hogy ennél több kellett volna tőle. a második félidőben szerintem szintén senki nem vitatja hogy nagyokat fogott.
ami De Gea árát illeti. kit érdekel? van rá? van. kell? kell. ha ilyen Viniciusokra megy a 45 vagy 61 akkor De Gea 75.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2017. május 11., csütörtök 13:20

Realista24 írta: En úgy vagyok vele, hogy ha rossz irányba indul a büntetonel, akkor leszarom. De igy nem tudom...

A szögleten lehet elmélkedni, de nálam ami az ötösön belül van, az a kapuse. Ha kell daralja le a saját játékosát is.
Én tartom hogy erre nem lehet kijönni a rövidre így, de lehet Neuer vagy valaki kifut ilyenekre, én most nem emlékszem ilyesmire. :)
Sok Real védő meg egymást fogja Saul meg üresen fejel. :sly:

Tizinél meg üthette volna jobban, szerintem az már inkább szerencse kérdése, lehetsz világ legjobb kapusa ha nincs szerencséd nem fogsz tizit. Oblak jobb kapus mint Navas aztán tavalyi döntőben tiziknél mindig homály volt ha jól emlékszem.

Navas most legalább érezte az irányt, 10ből 9szer ez kifele pattan, most beütötte, ez van.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 11., csütörtök 13:18

Jó hogy ötösön belül minden a kapusé, ez a nagy igazság.....

Kellene hogy legyen.

Csak nem mindig fekete és fehér a világ.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 11., csütörtök 13:17

Realista24 írta:
Demes írta:A két bekapott gólért nem Navast kell elővenni hanem a hátsó 4est.

Első gólnál Saúl tök egyedül ugrott, és ilyen beadásra nincs az a kapus aki kiér időben.
Azt elvárni egy kapustól hogy védjen egy tizit meg nem túl fair. Nem volt egy jó tizi, Navas jó irányba ment, bele is kapott, ha kicsit szerencséje van kiüti. Szarul ért bele, ez van, de megint a védelem parádézta össze azt a tizit, nem ő b.szta el.

Aztán második félidőben kihúzott minket a szarból.

En úgy vagyok vele, hogy ha rossz irányba indul a büntetonel, akkor leszarom. De igy nem tudom...

A szögleten lehet elmélkedni, de nálam ami az ötösön belül van, az a kapuse. Ha kell daralja le a saját játékosát is.
Én nem akarom védeni Navast, mert talán előrébb lennénk DDG-vel (nem nagyon láttam védeni, ezért nem tudom megmondani),de

- ha jobban a kapufa mellé lövi Griezmann és ugyanarra az irányba vetődik, akkor is az ő hibája? meg ez azért nem olyan, hogy lassú a labda aztán el kéne kapnia. már eleve elmozdult.
- a szöglet meg so-so. de ha meg ledarálja ramost vagy mást, akkor meg az a baj.

Én úgy vagyok vele, hogy a hibákat (ha lehet annak nevezni), akkor a 2. félidőben jóvátette. DDG-vel meg úgy vagyok vele, hogy ha 40 körül jönne, ám legyen. De ilyen 75 milla amik röpködnek a neten, az agyrém...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 11., csütörtök 13:14

Victor írta:Ha Benzemánál előhoztuk, hogy mekkora törést jelenthetett neki, hogy kihagyták a válogatottból. akkor mit érezhetett Keylor, hogy miután lehozott egy godmode szezont, utána csak egy elszabott fax miatt maradt itt? Szerintem nála ez volt a vízválasztó, második számúnak meg túl jó :hmmm:
2015-ben tortent a faxos eset, majd utana hozta le Keylor a godmode szezont.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 11., csütörtök 13:14

Navast meghagynám amúgy. DDG mögé király lenne. Csapattársak szeretik, a szurkolók szeretik. Kupát megkapná.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 11., csütörtök 13:14

Victor írta: akkor mit érezhetett Keylor, hogy miután lehozott egy godmode szezont, utána csak egy elszabott fax miatt maradt itt? Szerintem nála ez volt a vízválasztó, második számúnak meg túl jó :hmmm:
Akkor még csak cserekapus volt Iker mögött és majd csak a fax után hozta le a god mod szezont... de javíts ki a tévedek. :hmmm:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 11., csütörtök 13:13

Realista24 írta: En úgy vagyok vele, hogy ha rossz irányba indul a büntetonel, akkor leszarom. De igy nem tudom...

körülbelül ugyanez. ha a tizinél másmerre megy ez van de így hogy elcsúszik Griezmann lassú a labda bele a kezébe középen ez szar volt. első gól meg hol a romboló kapus de mondhatnám ezt a kedves védőkre is ők hol voltak az kollektív szar volt
Victor írta:Én egészen addig úgy voltam vele, hogy nem kell másik kapus, míg nem láttam Neuert ellenünk védeni. Ott sajnos ki jött a különbség.

Imádom Navast, nagyon jó kapusnak tartom, de van nála még feljebb is, és a Real Madridba a legjobbak kellenek. Ha Benzemánál előhoztuk, hogy mekkora törést jelenthetett neki, hogy kihagyták a válogatottból. akkor mit érezhetett Keylor, hogy miután lehozott egy godmode szezont, utána csak egy elszabott fax miatt maradt itt? Szerintem nála ez volt a vízválasztó, második számúnak meg túl jó :hmmm:
elég kontrasztos volt amit Neuer meg Oblak mutatott. van feljebb lehet és kell is fejlődni. semmi bajom Navas-al ha marad másodikszámúnak több mint beton lenne a poszt de a bl-ben most szembejöttek a top kapusok és látszott a különbség.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 13:09

Demes írta:A két bekapott gólért nem Navast kell elővenni hanem a hátsó 4est.

Első gólnál Saúl tök egyedül ugrott, és ilyen beadásra nincs az a kapus aki kiér időben.
Azt elvárni egy kapustól hogy védjen egy tizit meg nem túl fair. Nem volt egy jó tizi, Navas jó irányba ment, bele is kapott, ha kicsit szerencséje van kiüti. Szarul ért bele, ez van, de megint a védelem parádézta össze azt a tizit, nem ő b.szta el.

En úgy vagyok vele, hogy ha rossz irányba indul a büntetonel, akkor leszarom. De igy nem tudom...

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. május 11., csütörtök 13:06

Én egészen addig úgy voltam vele, hogy nem kell másik kapus, míg nem láttam Neuert ellenünk védeni. Ott sajnos ki jött a különbség.

Imádom Navast, nagyon jó kapusnak tartom, de van nála még feljebb is, és a Real Madridba a legjobbak kellenek. Ha Benzemánál előhoztuk, hogy mekkora törést jelenthetett neki, hogy kihagyták a válogatottból. akkor mit érezhetett Keylor, hogy miután lehozott egy godmode szezont, utána csak egy elszabott fax miatt maradt itt? Szerintem nála ez volt a vízválasztó, második számúnak meg túl jó :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 13:03

Érdekes nem Kerlon. Másnak is van ellenvéleménye, meg sincs kirakva. Csak te vagy ennyire korlátozott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2017. május 11., csütörtök 12:59

A két bekapott gólért nem Navast kell elővenni hanem a hátsó 4est.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 11., csütörtök 12:56

Realista24 írta:Nem veszik elő, mert továbbjutottunk. Semmi másért.

Ja. Kiszedte volna. Most a kezébe rúgta nagyjából es igy se ment. A stílusból meg vegyél vissza. Nem szólok többet.
Rendkívüli esemény, ha te ezt nem érted meg, akkor tegyél ki nyugodtan. Ilyenre nem lehet számítani, max R24 világában meg az abszolút Navas elleneseknel.

Szép nyarat mindenkinek, remélem BL győzelemmel indul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 11., csütörtök 12:55

keveritek a szezont a fazonnal. senki nem varrja a nyakába hogy tizit nem fog meg DE ezt igenis kellett volna. középre bele a tenyerébe amit a szögletzászlóig kellett volna ütnie de gyenge volt a csukló és bevitte a kezét. a második félidőben nagyokat fogott az elsőben meg megint fos volt. összességében jó volt mert továbbmentünk, de milyen lenne a megítélése ha nem sikerül. nyáron fixen jön De Gea és kell is.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 11., csütörtök 12:52

ateeemadrid írta:Kezdek egyedül maradni a véleményemmel, de kell a tökömnek De Gea, főleg ennyi pénzért. Tény, nem top3 :mrgreen: kapus, de bőven az elitbe tartozik, ha formában van akkor azért elég komoly minőséget képvisel. Ráadásul a párharcban 2 kulcsfontosságú védése is volt.

Amúgyis tartozik neki a Real, komolytalan volt ahogy bántunk vele.

Nem vagy egyedül, de a sorba mindig könnyebb beállni, mint felszólalni ellene.

De igazság az, hogy én is hoznám De Geat, bár 75 m nevetséges összeg. De hosszú ideje nevetséges a pénzügyi helyzet a fociban.
Így nézve korrekt. :lol:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 12:49

Nem veszik elő, mert továbbjutottunk. Semmi másért.

Ja. Kiszedte volna. Most a kezébe rúgta nagyjából es igy se ment. A stílusból meg vegyél vissza. Nem szólok többet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 11., csütörtök 12:49

Azért volt ilyen íve. Pár okos meg Navasra verné azt is. Világi szerencséje volt a franciának.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: