Keylor Navas
Re: Keylor Navas - 1
Az baj... pedig elvégre azért profik , hogy ne hasson ki. Plusz van gondolom sportpszichológus is a csapatnál. Vagy csak az én "hiszem" ezt?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pedig Morata is elmondta, hogy minden esetben ilyen dolog áll egy rossz teljesítmény mögött. Legyen az sajtó, asszony vagy gyerek fogfájása. Kihat rájuk, durván.Ladislao írta:Hagyjuk már ezt a lelkis témát... Ettől falnak tudok menni. Van már itt olyan játékos akinél évek óta ezzel takarózunk. Nem kell több. Kösz mindent. Nyáron jöhet egy igazi TOP3donor írta:Ez az igazi Navas. Mindenki elkönyvelte, hogy le lesz cserélve, megnyugodtak a kedélyek, jön az extra. Sajnos túl lelkis lehet és nem bírja el a kurva média nyomását, amit folyamatosan a Real Madrid kapusára helyez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hagyjuk már ezt a lelkis témát... Ettől falnak tudok menni. Van már itt olyan játékos akinél évek óta ezzel takarózunk. Nem kell több. Kösz mindent. Nyáron jöhet egy igazi TOP3donor írta:Ez az igazi Navas. Mindenki elkönyvelte, hogy le lesz cserélve, megnyugodtak a kedélyek, jön az extra. Sajnos túl lelkis lehet és nem bírja el a kurva média nyomását, amit folyamatosan a Real Madrid kapusára helyez.
Ez az igazi Navas. Mindenki elkönyvelte, hogy le lesz cserélve, megnyugodtak a kedélyek, jön az extra. Sajnos túl lelkis lehet és nem bírja el a kurva média nyomását, amit folyamatosan a Real Madrid kapusára helyez.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Kellett ez a formaidőzítés.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
éljen Navas
amúgy szó nem volt spanyol férfiakról...
amúgy szó nem volt spanyol férfiakról...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor tudod, mit kell tenned. Nekünk sem egyszerű egy olyan userrel, aki spanyol férfiakba szerelmes.Jim írta:James nem csinál kevesebbet mint Morata?
húú nem könnyű itt
Offot itt be lehet fejezni, Moratának van topicja, még, élvezd és használd ki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
James nem csinál kevesebbet mint Morata?
húú nem könnyű itt
ebben a szezonban a tehetségen kívűl mindenben James előtt járt Morata
ezt az is bizonyítja, hogy második a házi gőllövőlistán Ronaldo mögött
húú nem könnyű itt
ebben a szezonban a tehetségen kívűl mindenben James előtt járt Morata
ezt az is bizonyítja, hogy második a házi gőllövőlistán Ronaldo mögött
- mocsok
mondjuk james se csinál kevesebbet mint morata.Jim írta:a fékeket el kell küldeni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem erről beszélek, gondolkodj.Jim írta:ez nem fasság, ez a szezon után tény...
nem én találom ki, mindenki ezt írja a fórumon
a fékeket el kell küldeni
ha a legendák is el lettek küldve, a kisebb tényezőket miért nem lehetne?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
ez nem fasság, ez a szezon után tény...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Figyelj Jim. Tovább nem nézem el neked a fasságaidat. Mostanában sűrűn kellett törölnöm hszed, vedd utolsó figyelmeztetésnek.Jim írta:akikben nincs meg a plusz?Realista24 írta: Jelenleg öt ilyen játékos van, Navas, Karim, Danilo, James és Bale.
pont ezt az ötöt kéne a nyáron eladni...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
akikben nincs meg a plusz?Realista24 írta: Jelenleg öt ilyen játékos van, Navas, Karim, Danilo, James és Bale.
pont ezt az ötöt kéne a nyáron eladni...
semmi baj nem lesz ddg-vel. tökéletesen illik majd a csapatba. nincs vele baj. ahogy navasszal sincs semmi baj. szívét lelkét kiteszi a csapatért. szinte undorító ahogy 2 éve utolsó pillanatban megakart tőle perez szabadulni aztán koppant, mert navas hozott egy olyan szezont mint senki más. most végre talált rajta gyenge pontot több a bekapott gól sajnos semmi sem mentheti meg az idei távozástól. viszont nem hiszem hogy hamar jön ddg. előbb a mu-nak kell lebizniszelni oblakot. azon múlik az egész.
Miért?Victor írta: Én csak abban nem vagyok biztos, hogy De Gea lenne a legjobb megoldás.
Nekem pont hogy sosem volt szimpatikus és még mindig nem nagyon az, viszont úgy gondolom, hogy ő a legjobb akit hozhatunk. Jobb kapusnak gondolom, mint Courtoist plusz ő spanyol is, Donnarummanak meg még kell 1-2 év, plusz szerintem olaszban fog maradni.
Egy szó, mint száz: De Gea kell
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Igen-igen, rá jöttem időközben, meg egy páran jeleztétek is gyorsanKicsit kevered a szezonokat, a faxos eset előtt csere kapus volt, azt követő évben hozta a fasza szezonját, tavaly nyáron nem is merült fel, hogy cseréljük, pedig akkor még az letiltás lehetősége miatt a következő 2 szezonra is számoltak vele.
Én csak abban nem vagyok biztos, hogy De Gea lenne a legjobb megoldás. Az a baj, hogy Donnarumma szinte biztos,hogy a Juvéhoz megy, Neuer meg már 31 éves
Ez sajnos egyáltalán nem biztos. Mióta Realista felhívta rá a figyelmem, már észreveszem én is, hogy nagyon nem bíznak Navasban a többiek.Ahelyett h kbasznánk a Sanitast, költenénk pár milliót egy normális orvosi stábra és akkor talán a fél védelem nem lenne sérült a szezon 60%ban és egyből kevesebb gólt kapnánk
Kicsit kevered a szezonokat, a faxos eset előtt csere kapus volt, azt követő évben hozta a fasza szezonját, tavaly nyáron nem is merült fel, hogy cseréljük, pedig akkor még az letiltás lehetősége miatt a következő 2 szezonra is számoltak vele.akkor mit érezhetett Keylor, hogy miután lehozott egy godmode szezont, utána csak egy elszabott fax miatt maradt itt?
11-est meg nem kötelező védeni, de ahogy végül jött a labda, illet volna kiszedni.
Bírom Navast, de én sokra tartom a kapus posztot, többre, mint a legtöbben. Az az 5-10 gól, ami a kapusok között van, kupákról dönthetnek ezen a szinten. És Navas és De Gea között szerintem megvan ez a különbség a szezonok átlagában.
Az új kapus nincs nálam a prioritások között, de mivel túl sok változtatni való nincs a csapaton, 30-40 milliót beletolnék a cserébe. Mert a kor és tudás miatt bőven visszajöhet De Gea esetében.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egész szezonra értem természetesen. Amúgy, a másodiknál ráfejelték a labdát de nem megyek bele, lényegtelen, ha a döntőben hozza az extrát, akkor nem adom el a gyerek Navas mezét.Amikor ziccerbe mentek és 2-őt is védett egymás után az nem volt extra?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amikor ziccerbe mentek és 2-őt is védett egymás után az nem volt extra?Realista24 írta:
Amúgy meg egyetértek, de ezt írom egy ideje, nincs meg benne a plusz, az extra
Nekem csak az a baj De Geával hogy kva drága és teszünk előre egy fél lépést.
Akkor már várhatunk 1-2 évet amíg jön egy olcsóbb és fiatalabb megoldás (Donnarumma )
Ahelyett h kbasznánk a Sanitast, költenénk pár milliót egy normális orvosi stábra és akkor talán a fél védelem nem lenne sérült a szezon 60%ban és egyből kevesebb gólt kapnánk
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még meggondolomBerti írta:Jaj ne legyen már elővéve a 11 miatt. Jobban a nyakába varrnám az első gólt ha már nagyon rá akarjuk sózni.
Igazából nem ez a meccs mutatta meg, hogy miért is kell DDG, hanem az egész szezonban mutatott teljesitménye.
Egyszerűen egy jó kapus, egyáltalán nem rossz, de nem is egy olyan szint, amelyre nekünk szükségünk lesz.
Egy "csupán" jó kapus bekapta volna tegnap mind a két gólját és ugyan úgy kiszedte volna azt a duplahelyzetet is, mert mind a kettő középre jött.
Ezek normális érvek voltak, ne bannolj pls.
Amúgy meg egyetértek, de ezt írom egy ideje, nincs meg benne a plusz, az extra. Nyilván ugyanúgy meg kell adni neki a támogatást az utolsó szakaszban, ahogy mindenkinek, ez nem is lehet kérdés. Meg kell védeni a sajtótól, az olyan szurkolótól, akik ártani akarnak a csapatnak, csak azért, hogy bizonyítsák az igazukat.
Jelenleg öt ilyen játékos van, Navas, Karim, Danilo, James és Bale.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema