Én élvezem a Wildlands-ot. Legnehezebb fokozat, lopakodó üzemmód és egész jó.hamesz írta:Ez az új Deus ex meg a Wildlands mennyire nem jött be te jó ég. Wildlandsnél monotonabb játékkal még nem is találkoztam. Egyik se érte meg a 20 ezer forintot csak pénz kidobás volt. Pedig az elején azt hittem velem van a baj, hogy már nem vagyok akkora játék fan, de aztán beraktam a Witchert(a kiegészítőket még úgyse toltam végig ) Ősszel az új AC meg a Red Dead jónak ígérkezik.
PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez az új Deus ex meg a Wildlands mennyire nem jött be te jó ég. Wildlandsnél monotonabb játékkal még nem is találkoztam. Egyik se érte meg a 20 ezer forintot csak pénz kidobás volt. Pedig az elején azt hittem velem van a baj, hogy már nem vagyok akkora játék fan, de aztán beraktam a Witchert(a kiegészítőket még úgyse toltam végig ) Ősszel az új AC meg a Red Dead jónak ígérkezik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jaja,én is sokallom,főleg mert béta. Mondjuk haverom szerint befejezni se fogják,mert az előző játékukat se csinálták meg rendesen Ebben meg vannak még bugok, kifagyások,amik nem a gépen múlnak,hanem a játék hibás kissé.peti_madrid írta:Alig várom a summer sale-t, biztosan meg fogom venni, de a jelenlegi 30 dolláros árat kicsit soknak tartom.Marci77 írta:Playerunknown's battlegrounds nevű játékot ismeri valaki?
Ettől függetlenül tetszik
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Alig várom a summer sale-t, biztosan meg fogom venni, de a jelenlegi 30 dolláros árat kicsit soknak tartom.Marci77 írta:Playerunknown's battlegrounds nevű játékot ismeri valaki?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Playerunknown's battlegrounds nevű játékot ismeri valaki?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- P. Krisz
Prey pár óra után eléggé begyere, Bioshock-Dishonored-System Shock kombó. Az art és level design nagyon jó, a hangulat fasza, néhol ráhozza az emberre a frászt.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem is jó a HS, és valamelyest javitottak a random faktoron is. Csak borzalmasan lehúzós lett. Egy új játékosnak egyszerűen lehetetlen érvényesülni, mert rengeteg fontos kártyát kell megszerezni, ami rengeteg időbe vagy még több pénzbe kerül. Lassan két éve játszok, de még mindig sok fontos legend hiányzik, és az új patchek miatt csak romlik a helyzet ilyen szempontból.Remy írta:Hearthstone-t kezdtem el múlt héten. Undorító egy játék. Idegesítőbb, mint a CSé oroszokkal.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- peti_madrid
Én emlékszem, hogy régebben volt, hogy cod2-ztünk Faustékkal, még amikor a TF2 ment nagyba. Valaki dobjon már be abba a madridomos facebook csoportba pls linkwZoLee7 írta:...
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Ebből a listából én csak a szerverekkel kapcsolatban értek teljesen egyet, viszont az felér 3-4 átlagos hibával. Mininum!P. Krisz írta:For Honor röviden.Gerr90 írta: Én a hétvégén haladtam meg a 150 órát, brutálisan beszippantott.
Az Andromédával viszont még várok, a Beta nem győzött meg és Mass Effectböl nagyon magasan van a léc.
Pro:
Audiovizuálisan remek, gyönyörű animáció, egyedi összetett élvezetes harcrendszer
Kontra:
Kevés pálya és játékmód, dedikált szerverek hiánya, irányításbeli problémák
Idővel lehet, hogy kikupálódik mint a Rainbow Six Siege, de ez most nálam egy 7-7,5 pontot ér.
Számomra az év meglepetése, ha kap dedikált szervereket ez a játék nálam Hall of Fame-be megy, mert egyedi, merész és amikor épp nem szarakodik a szerver, pure skillről szól.
- P. Krisz
For Honor röviden.Gerr90 írta: Én a hétvégén haladtam meg a 150 órát, brutálisan beszippantott.
Az Andromédával viszont még várok, a Beta nem győzött meg és Mass Effectböl nagyon magasan van a léc.
Pro:
Audiovizuálisan remek, gyönyörű animáció, egyedi összetett élvezetes harcrendszer
Kontra:
Kevés pálya és játékmód, dedikált szerverek hiánya, irányításbeli problémák
Idővel lehet, hogy kikupálódik mint a Rainbow Six Siege, de ez most nálam egy 7-7,5 pontot ér.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ateeemadrid
egy jó cod2-ben lehet én is benne lennék valamikor, az első továbbra is a cségó lenne, de azzal mi is jóval kevesebbet játszunk mostanában.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat egyszer mar neki mentunk, facebook csoport is van, de nem jutottunk kettorol a haromrapeti_madrid írta:Na, akkor egy össznépi codozás nagyon érik, úgy látom
-
Én a hétvégén haladtam meg a 150 órát, brutálisan beszippantott.P. Krisz írta:Jelen.Gerr90 írta:
Amúgy van olyan elvetemült ember itt, aki For Honorozik?
Nem raktam bele túl sok órát, Valkűr prestige 1. Aztán elkapott a Mass Effect Andromeda.
- peti_madrid
Na, akkor egy össznépi codozás nagyon érik, úgy látom
- P. Krisz
Jelen.Gerr90 írta:
Nem raktam bele túl sok órát, Valkűr prestige 1. Aztán elkapott a Mass Effect Andromeda.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
Pedig jó játék az, ha jók az idegeid. Néha engem is feltosz, viszont most a Wild formátumban kifejezetten élvezem a játékot.Remy írta:Hearthstone-t kezdtem el múlt héten. Undorító egy játék. Idegesítőbb, mint a CSé oroszokkal.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hearthstone-t kezdtem el múlt héten. Undorító egy játék. Idegesítőbb, mint a CSé oroszokkal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
nem mondtam hogy nem lennének de nagyon nagy számban az oroszok csalnak és griefingelnek.
sokkal játszhatóbb lenne nélkülük.
sokkal játszhatóbb lenne nélkülük.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Codban benne lennek, abba hagytam a csalok miatt.
Cs ben meg nova harom voltam asszem, mostanaban nem jatszok, nova1 ben tanyazok most.
Az h az oroszokat kitiltanad beno egy hulyeseg, attol meg lennenek csalok. Mindig is lesznek, ez ilyen.
Most lolozni kezdtem el
Szo szo, ha valamire lennenk legalabb 5v5 az jo lenne, akkor mar csak egymast kellene lecsalozni
Cs ben meg nova harom voltam asszem, mostanaban nem jatszok, nova1 ben tanyazok most.
Az h az oroszokat kitiltanad beno egy hulyeseg, attol meg lennenek csalok. Mindig is lesznek, ez ilyen.
Most lolozni kezdtem el
Szo szo, ha valamire lennenk legalabb 5v5 az jo lenne, akkor mar csak egymast kellene lecsalozni
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bazeg cod2...azok voltak a szép idők, mikor carentanon waroztunk a haverokkal és csipával osztottam mindenkit.Marci77 írta:Én szoktam a haverjaimmal nagynéha játszani,cod4, csgo,meg cod2re is vevők lennénk. Csgoban mondjuk elég alacsony szinten toljuk,főleg miattam,mert én csak most kezdtem és 4es szinten vagyok
Ééés egyikbe se vagyok jó De legaláb lelkes
Nem illik.