Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. május 12., péntek 15:01

Persze, h nincs. De Nemymar sem úgy fejlődik itt Európában ahogyan azt sokan ( én is ) hitték.
Vagy ahogyan saját maga gondolná..

És ha Messi mellett / utan is lesz egy "mes qué un jugador " felfogású játékosuk, aki azert nem egy lájonel hát nem tudom..
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. május 12., péntek 14:58

Perez meg behuzza a budget Neymart a választás évében :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 12., péntek 14:56

Hogyne járnának szarabbul...Aranyos gyerek ez a Coutinho, meg néha elsül a lába, de nincs egy kategóriában Neymarral.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. május 12., péntek 14:53

Realista24 írta:Na, Neymar mondá, Unzue vagy ő :lol:

Több portál is lehozta egyébként, de ez attól még persze semmit sem jelent. Amúgy, ha menne és Coutinho érkezne, nem biztos ám rosszabbul járnának. :hmmm:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 12., péntek 14:17

palesz77 írta:
2 napja meg őt akarta még edzőnek a hírek szerint. Imádom az uborkaszezont.. :lol:
Best ever :mrgreen:
A legtöbben utálják
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 12., péntek 14:17

2 napja meg őt akarta még edzőnek a hírek szerint. Imádom az uborkaszezont.. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 12., péntek 14:02

Na, Neymar mondá, Unzue vagy ő :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 10., szerda 21:46

Matyi írta:
h3x0r írta:Messi es az uj szerzodesek:
- 2004 februar: 9 honappal a debutalasa elott
- 2005 junius: 2010-ig irt ala
- 2005 szeptember: megduplazta az elozo fizujat es 2014-ig irt ala
- 2006 marcius: csak a fizetes emelkedett evi 5.2 milliora
- 2008 julius: a fizetese 8 milliora emelkedett + bonuszok (1 millio ha bejutnak a BL csoportkorbe, 1 millio ha jatszik a meccsek 60%-an, 2.5 millio a megnyert cimek alapjan)
- 2009 szeptember: 2016-ig irt ala, 12 millios fix fizu
- 2013 februar: 2018-ig irt ala, 13 millios fizu
- 2014 majus: a 2018 maradt, 20 millios fizu
Mondjuk mióta CR nálatok játszik, ugyanannyiszor hosszabbítottak, mindketten háromszor. Most fog Messi hosszabbítani, tehát 4-3 lesz az arány.

Ez a 2006-os 5,2 millió honnan van? http://www.totalsportek.com/money/lione ... net-worth/ Itt mondjuk nincs is benne 2006-os szerződés, de a 2007-esnél is "csak" 4,8 millió van.
Valoban elirtam, 2007 akart lenni. En is ezt a heti 100 ezret olvastam, kivancsi vagyok, hogy 52-vel beszorozva hogy jon ki a 4.8 millio. :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 10., szerda 19:58

Ladislao írta:Messi minden pénzt megér a Barcának. Joggal.Utóbbi 2-3 évben nem bajnoki címek lettek volna hanem 3. helyek nélküle...

Nehezen állítanék össze egy TOP ranglistát játékosként mióta focit nézek (1998), de TOP3 lenne az fix a futott karriert tekintve és a játékával csapatra gyakorolt hatását nézve. CR is..., a kiadó helyre meg fogalmam sincs kit tennék.
Nem is a vezetoseg reszerol erthetetlen ez a dolog, mert nyilvan mattolva vannak es nincs mas lehetoseguk mint elfogadni Messi koveteleseit. Nekem inkabb a jatekos reszerol erhetetlen, hogy ekkora Barcaskent illene elengednie par millat azert hogy a CSAPAT-nak jobban menjen es ertelmes embereket tudjanak igazolni kore. Bar nem valoszinusitem hogy ezt ennyire igy vegiggondolta volna az argentin, egyszeruen rekordgazsit akart a jatektudasahoz merten.

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. május 10., szerda 19:55

Messi minden pénzt megér a Barcának. Joggal.Utóbbi 2-3 évben nem bajnoki címek lettek volna hanem 3. helyek nélküle...

Nehezen állítanék össze egy TOP ranglistát játékosként mióta focit nézek (1998), de TOP3 lenne az fix a futott karriert tekintve és a játékával csapatra gyakorolt hatását nézve. CR is..., a kiadó helyre meg fogalmam sincs kit tennék.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 10., szerda 19:45

Az se mindegy hogy CR harom evvel idosebb es Messinel meg siman benne lehet meg egy szerzodesujitas ezalatt az 5 ev alatt. Raadasul ahogy emlitettek 40%ot kapunk a reklamszerzodeseibol, ugyhogy joval kevesebbet kell aldoznunk ra.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 10., szerda 19:14

Matyi írta:Mondjuk mióta CR nálatok játszik, ugyanannyiszor hosszabbítottak, mindketten háromszor. Most fog Messi hosszabbítani, tehát 4-3 lesz az arány.
Jó, oké. De melyik mennyinél fog tartani? Ha igaz ez a Messi 30+, akkor az minden, csak nem normális. Arról már nem is beszélve, hogy a reklám/média cuccokból a Real is zsebel a Barca meg nem. Szóval lehet ezt csűrni csavarni, hogy "hát de CR-nél is annyiszor hosszabbítottak", csak kummára nem mindegy hogy. :roll:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. május 10., szerda 18:15

h3x0r írta:Messi es az uj szerzodesek:
- 2004 februar: 9 honappal a debutalasa elott
- 2005 junius: 2010-ig irt ala
- 2005 szeptember: megduplazta az elozo fizujat es 2014-ig irt ala
- 2006 marcius: csak a fizetes emelkedett evi 5.2 milliora
- 2008 julius: a fizetese 8 milliora emelkedett + bonuszok (1 millio ha bejutnak a BL csoportkorbe, 1 millio ha jatszik a meccsek 60%-an, 2.5 millio a megnyert cimek alapjan)
- 2009 szeptember: 2016-ig irt ala, 12 millios fix fizu
- 2013 februar: 2018-ig irt ala, 13 millios fizu
- 2014 majus: a 2018 maradt, 20 millios fizu
Mondjuk mióta CR nálatok játszik, ugyanannyiszor hosszabbítottak, mindketten háromszor. Most fog Messi hosszabbítani, tehát 4-3 lesz az arány.

Ez a 2006-os 5,2 millió honnan van? http://www.totalsportek.com/money/lione ... net-worth/ Itt mondjuk nincs is benne 2006-os szerződés, de a 2007-esnél is "csak" 4,8 millió van.

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. május 10., szerda 17:49

https://9gag.com/gag/aqbVAqP?ref=fbp
:lol:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. május 10., szerda 17:28

Akkor ezek szerint van, bár logikusan végiggondolva szerintem felesleges, mert két fél megegyezése alapján alakul ki a szerződés, de ha nem lenne korlátozva, akkor előfordulhat, hogy lehetne trükközni valahogy vele.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 10., szerda 17:06

Korlátozva szerintem éppen ezért nincsen a maximum szerződésév, mert felesleges.
Sajnos csak ilyesmiket találtam:

8. … egy szerződés hossza időkorlátok közé van szorítva?
A legrövidebb szerződés, melyet felnőtt korú labdarúgóval lehet kötni, fél év, mely mondjuk a téli átigazolási időszaktól a szezon végéig tart. A leghosszabb időtartama öt év, ezt csak akkor szárnyalhatja túl, ha az adott ország törvényei megengedik. 18 éven aluli játékosok esetében egy kontraktus maximális hossza három év, ennél hosszabbat a FIFA nem ismer el.

De biztos, hogy van ilyen korlát. Szerintem Spanyolországban engedélyezett lehet a maximum 6 év, ezért van nálunk ez szokásban, de a többi országban valószínűleg nem véletlenül szoktak maximum 5 évet adni.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. május 10., szerda 16:56

Lehet én vagyok a hülye, de én nem látok nagyon kivetnivalót Messi szerződéseinek az alakulásában.

Egyénként szerintem lehet 5-6 évnél hosszabb szerződést adni csak nem szokás, mert kockázatos. Pereznél ugye bevált szokás a 6 év, máshol nem nagyon szoktak 5-nél többet adni. Gondoljatok bele, hogy valaki megkapna egy 8 éves szerződést magas fizuval, és úgy lesérül, hogy többet alig lehet használni. A klub fizethetné 8 éven keresztül egy használhatatlan játékosnak a magas fizetést. Nagy a rizikó.
A másik meg az, hogy a játékosok értéke folyamatosan változik. Átlagosan egy játékos 28 éves kora körül éri el a maximális értékét, addig az értékével párhuzamosan nőnie kéne a fizetésének, de ahogy elkezd esni a teljesítménye a korából adódóan már nem biztos, hogy megéri a klubnak az a magas fizetés, amit eddig kapott. Nem véletlen, hogy manapság szinte az összes nagy nevű játékos elmegy az arabokhoz, Kínába vagy Amerikába levezetni, mert nekik megéri megadni azt a fizetést a kevésbé jó teljesítménye ellenére is, mint amit Európában már nem kapna meg (hacsak nem a teljesítményét díjazzák, hanem a múltbeli teljesítményét).
Magyarán egy 20 éves tehetségnek se áll szándékában aláírni egy 8 éves szerződést egy közepes fizetésért, mert időközben többet is kaphatna.

Korlátozva szerintem éppen ezért nincsen a maximum szerződésév, mert felesleges.

Messi esetében az a 9 év tényleg túl soknak tűnik.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 10., szerda 16:53

csabi* írta:jó szar játék lehet, ha azt külön be kell állítani
uáááá :lol: Ott a pont! :) Így se sokan utaltak arra, hogy mekkora császár Zizou!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 10., szerda 16:45

M1Ö írta: Ha tudnád mennyit agyalok rajta... :lol: Mekkora flash lenne azt a Zizou féle csapatot csúcsra járatni! :) Mindent úgy állítanék be, hogy Ő alázzon :sly:
jó szar játék lehet, ha azt külön be kell állítani :lol:
Kép

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 10., szerda 16:17

L.Miki írta:Töltsd le a 2005-ös FM-et és kiderül...
Ha tudnád mennyit agyalok rajta... :lol: Mekkora flash lenne azt a Zizou féle csapatot csúcsra járatni! :) Mindent úgy állítanék be, hogy Ő alázzon :sly:

Na de legyen bárhogy ez a szerződéses sztori, így is úgy is nevetséges. Én elhiszem, hogy rengeteget számít nekik Messi, mert ezzel nem sokan fognak itt egyet érteni, de az én szememben a valaha élt egyik legnagyobb. De ez akkor is sok és annyira túl van fújva az egész, hogy az valami hihetetlen...

Vissza: