Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Tegnap, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Daffius
Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 26., hétfő 12:16

mohaola írta:A Daily Mail szerint tegnap este elfogadta a Tottenham a 100 millió eurós ajánlatunkat Gareth Bale ért cserébe, kedden bejelentés várható.
Eddig szó volt 90-91-100 millió eurós ajánlatról, kíváncsi leszek mennyi lesz a végső, bár van egy sanda gyanúm, hogy nem hozzák nyilvánosságra.
Kedden valószínűleg bejelnetik és Szerdán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat a deportivo ellen.

Perez nem hülye, a Deportivo elleni meccset úgy kötötték le hogy az összes belépő a deport illeti, viszont a TV közvetítési jogok a Realt illetik. Namármost eddig 0 jogot adtak el a TV csatornáknak, gondolom kivártak. Ha akkor debütálna Bale, feltételezem nem kicsit ugrana meg a közvetítési díj amit eladhatnak majd több TV csatornának is.

~€3,5m egy hazai meccs közvetítési díja (Deloitte szerint), egy debütálás - bár barátságos - ennél több is lehet. Gyakorlatilag Bale máris elkezdte visszafizetni az árát!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 11:04

Géci írta:Az igazság az, hogy tök mind1, hogy bejelentik vagy sem mert már aki hülye még az is tisztában van már a dolgokkal... Paparadzik meg orba szájba vadásznak Bale-re mindenhol :roll: . Coentrao nyilvánosan kijelentette, hogy menni szeretne. Én innentől kezdve csak rá látok esélyt, hogy elmegy nyáron, de Siquera meg Bale érkezésén kívül már nem lesz játékosmozgás véleményem szerint, mert már igy is rengeteg az új játékos + költekezésbe sem teljesítettünk rosszul :roll: ... Kicsit horribilisnek találnám még, ha jönne 1 Suarez 50-60 milláért úgy, hogy szerintem Jesé technikásabb és szerintem simán topp csatár válhat belőle itt 1-2 éven belül... :coffee:
Jöjjön Bale meg Siquera, Coentrao pedig out és mehet a bugi... :box: :rock:
egyet értek...főleg úgy hogy nekem Suarez nagyon nem szimpatikus, minek akarják megvenni 50 millióért, azért hogy sorozatos eltiltásai legyenek mert megeszi Messit a pályán? :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 26., hétfő 10:52

Géci írta:1 Suarez 50-60 milláért úgy, hogy szerintem Jesé technikásabb
Nem technikásabb és még ha az is lenne, akkor is kevés az önmagában. Suarez az egyik legjobb csatár jelenleg, az egyetlen akivel úgy gondolom előrébb lennénk, mint Benzemával, de ha maxra pörgetik végre Karimot, ő is van olyan jó, csak épp a játék más elemeiben.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 10:47

Az igazság az, hogy tök mind1, hogy bejelentik vagy sem mert már aki hülye még az is tisztában van már a dolgokkal... Paparadzik meg orba szájba vadásznak Bale-re mindenhol :roll: . Coentrao nyilvánosan kijelentette, hogy menni szeretne. Én innentől kezdve csak rá látok esélyt, hogy elmegy nyáron, de Siquera meg Bale érkezésén kívül már nem lesz játékosmozgás véleményem szerint, mert már igy is rengeteg az új játékos + költekezésbe sem teljesítettünk rosszul :roll: ... Kicsit horribilisnek találnám még, ha jönne 1 Suarez 50-60 milláért úgy, hogy szerintem Jesé technikásabb és szerintem simán topp csatár válhat belőle itt 1-2 éven belül... :coffee:
Jöjjön Bale meg Siquera, Coentrao pedig out és mehet a bugi... :box: :rock:

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. augusztus 26., hétfő 10:30

Az AS szerint a Ancelotti úgy döntött, hogy mégis szüksége van egy másik csatárra Benzema mellé, ezért a vezetőség újra megpróbálja leigazolni Suarezt. Angol lapok számoltak be arról az elmúlt hét során, hogy Wenger szerint azért nem sikerült leigazolniuk az uruguayi támadót, mert ő már egy másik klub mellett döntött. Spekulációk szerint ez a klub a Real Madrid
Hová?? Ha idén nyáron igazolnánk is csatárt csak olyan játékost szabadna aki padra jön. Nagyon jó Suarez, nem a személyével van problémám csak kb 15 meccsre luxus. Ha érkezik Bale, akkor idén soha nem fogunk két tipikus (Benzema, Suarez) csatárral játszani. Még Joselu visszaigazolásának is több ételmét látnám, igaz nem tudom milyen évet futott Németországban de felesleges Suarez szintű játékost igazolni.

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 26., hétfő 10:23

A Daily Mail szerint tegnap este elfogadta a Tottenham a 100 millió eurós ajánlatunkat Gareth Bale ért cserébe, kedden bejelentés várható.
Eddig szó volt 90-91-100 millió eurós ajánlatról, kíváncsi leszek mennyi lesz a végső, bár van egy sanda gyanúm, hogy nem hozzák nyilvánosságra.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 26., hétfő 10:13

Kb. 2 hónapja biztos Bale érkezése, csak azóta nincs hivatalos bejelentés. A szezon elkezdődött, és én is támogatnám már a hivatalos infót.
Az El Economista szerint Levy tegnap délelőtt Madridban járt és hivatalosan is aláírták Perezzel a dokumentumokat, majd a Tottenham elnöke magángépén visszatért Londonba megnézni csapata Swansea elleni fellépését.
Véleményem szerint hivatalos bejelentés csak a mai meccs követően kerül/kerülhet sor, ha tippelnék akkor szerdára tenném a voksom
Szerintem is, én holnapra tippelek; bemutatás meg szerdán.
Az AS szerint Özil úgy készül a Granada elleni mérkőzésre, hogy erősen gondolkodik a Manchester United hívásán. Mint arról korábban beszámoltunk, a német játékos évi 7 millió eurós fizetést szeretne, az erre vonatkozó igényét a játékos édesapja tavaly be is adta, azonban elutasító választ kaptak. Az angol klub 45 millió euró körüli összeget fizetne a középpályásért.
-->
Özil távozására az idén nem látok esélyt, azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy csak azért vannak a MU-val kapcsolatos hírek, hogy így gyakoroljon nyomást a Madridi vezetőkre az ügynöke, emiatt több fizetést harcolhat ki ügyfelének.
Nagyon adom (valahogy csak nem érkezik az a bomba ajánlat, szemben ugye a hírek szerint Di Maríaval).
Az AS szerint a Ancelotti úgy döntött, hogy mégis szüksége van egy másik csatárra Benzema mellé, ezért a vezetőség újra megpróbálja leigazolni Suarezt. Angol lapok számoltak be arról az elmúlt hét során, hogy Wenger szerint azért nem sikerült leigazolniuk az uruguayi támadót, mert ő már egy másik klub mellett döntött. Spekulációk szerint ez a klub a Real Madrid
Nem kis csattanó lenne a végére! :Đ >:] :iszunk: De egy téli bizniszre az idő rövidsége miatt én a magam részéről nagyobb esélyt látnék.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. augusztus 26., hétfő 10:05

Realista24 írta:
vagy ez a hétfő már új hétnek számítana?
Gondolkodj.
Nem olyan logikus az, hogy a naptári hét egybeesik-e a "heti" fordulókkal. Szerintem az utóbbit vehetik figyelembe, de igazából fogalmam sincs, szóval engem is érdekelne valaki szakavatottabb válasza.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 9:58

A szurkolók nagy kedvence.
Mourinhot tudjuk ez mennyire érdekli :lol:
vagy ez a hétfő már új hétnek számítana?
Gondolkodj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 26., hétfő 9:52

Matt009 írta:de akkor hozzunk egy Suarezt és Siquerat a 3as helyére, és készek is vagyunk.
Viszont ebben az esetben Moratat is kölcsön kellene adni. Félek, hogy a túl nagy mozgolódás tönkreteszi azt, amit az előszezonban elkezdett felépíteni a csapat. Ha Bale jön, akkor eladnám DM-et plusz, ha Coentrao tényleg elmegy akkor jöhet Siquera és ennyi, több változtatás nem kell szerintem.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 26., hétfő 9:51

Géci írta:Ez a Mata hír viszont vicces... Mou megbolondult
nem Mou bolondult meg, hanem a média bolond továbbra is.

Amúgy az AVB - Hulk pletyka gondolom azért keletkezett mert lemaradtak Willianról.

Ma pedig Xabi, Illarra, Khedi is out, és José a keretben. Spanyolban nincsen valami szabály arra, hogy a Castilla és a Real meccsén is nem szerepelhet valaki egy hétvégén? vagy ez a hétfő már új hétnek számítana?
Cobra11 írta:Szerintem mi is bepróbálkozhatnánk Mata-nál.
Mata marad London kék részében. A szurkolók nagy kedvence. Oscar lesz az egyik pados. Willian, Bruyne, Mata, Hazard négyes meg harcol a 3 helyért. (Schürrle meg tud csatárt is játszani, akkor Ba meg felesleges, Moses meg megy kölcsönbe vagy végleg el)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 26., hétfő 9:40

Géci írta:Ezeknek az angol pletykáknak annyira nem tudok mostanság hinni, hogy borzasztó... Siquera meg akkor jöjjön kölcsönbe, és jövőre megvesszük, ha bevállik. Bale ugyébe meg elvárnék ma 1 hivatalos bejelentés...
Kb. 2 hónapja biztos Bale érkezése, csak azóta nincs hivatalos bejelentés. A szezon elkezdődött, és én is támogatnám már a hivatalos infót. Főleg, mert ez lesz a katalizátora DM/Özil és Coentrao váltásának. Aki nem akar itt játszani, az felőlem tiplizhet, még akkor is, ha Özilnek hívják, és én személy szerint kedvelem, de akkor hozzunk egy Suarezt és Siquerat a 3as helyére, és készek is vagyunk.

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 26., hétfő 9:36

Bale ugyébe meg elvárnék ma 1 hivatalos bejelentés...
Véleményem szerint hivatalos bejelentés csak a mai meccs követően kerül/kerülhet sor, ha tippelnék akkor szerdára tenném a voksom, erre utal AVB is, szerinte is csak pár nap és kiderül az igazság.

Coentrao-ért ahogy látom nem nagyon kapkodnak a csapatok, az ő eligazolását is le kéne zárni már, kíváncsi leszek ki viszi és mennyiért, tippem 15-18 millió euró.

Özil távozására az idén nem látok esélyt, azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy csak azért vannak a MU-val kapcsolatos hírek, hogy így gyakoroljon nyomást a Madridi vezetőkre az ügynöke, emiatt több fizetést harcolhat ki ügyfelének.

Di Maria viszont kérdéses továbbra is, ő maradni akar és küzdeni a kezdőbe kerülésért, a nyár eleién volt egy Perez interjú amiben elmondta, hogy nem adják el, ha jönne egy 35-40 millió eurós ajánlat akkor e kell adni.

Kaká-t viszont rá kéne sózni valakire, a csapat semmi hasznát nem veszi már, van 1-2 meccs mikor jó, de ennél több kell, csak a pénzt viszi(igaz hozza is).
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. augusztus 26., hétfő 9:35

Szerintem mi is bepróbálkozhatnánk Mata-nál.
Williant nem véletlenül vették De Bruyne is kezdett az első meccsen...
Özil elpasszolni és Matat hozni :mrgreen:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 8:58

Realista24 írta:Az Atma kölcsönvenné Matát.

A következő Karimos híremet pedig Szabó Zolinak küldöm és mindenkinek aki szereti. :mrgreen:
Karimos hírnek örülök! A másik, hogy megerősítést kaptunk a CR-Benzema-Bale tengelyre a hír második felében... DM sorsára kiváncsi vagyok, viszont Özil szerintem marad, de lehet koppanni fogok...
Ez a Mata hír viszont vicces... Mou megbolondult :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 8:48

Az Atma kölcsönvenné Matát.

A következő Karimos híremet pedig Szabó Zolinak küldöm és mindenkinek aki szereti. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 8:45

Ezeknek az angol pletykáknak annyira nem tudok mostanság hinni, hogy borzasztó... Siquera meg akkor jöjjön kölcsönbe, és jövőre megvesszük, ha bevállik. Bale ugyébe meg elvárnék ma 1 hivatalos bejelentés...

JackeL
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: JackeL » 2013. augusztus 26., hétfő 7:23

Realista24 írta: igazából Özil is, úgyhogy jöhet egy százas. :D
Azért így leírva nem kicsit durva, hogy ez a három játékos ér egy Balet. :coffee:
Ha a három játékos tudását összeadod lehet nem kapsz egy Bale-t, de nem is foglal 3 helyet a keretben :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:16

Egy 50-est kifacsarhatnánk belőlük minimum. Aki szerint meg DM hasznosabb, mint Özil az szerintem nem néz pár éve Real meccset.
igazából Özil is, úgyhogy jöhet egy százas. :D
Azért így leírva nem kicsit durva, hogy ez a három játékos ér egy Balet. :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:12

Realista24 írta:Fabiót is vinné a Manchester angol hírek szerint, meg DM is terítéken van.
Egy 50-est kifacsarhatnánk belőlük minimum. Aki szerint meg DM hasznosabb, mint Özil az szerintem nem néz pár éve Real meccset.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: