Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 12:30

Azt mondjuk én sem gondolom, hogy Ronaldinho szintjét valaha is megközelíti,
Nem tudom. Lehet nem lesz akkora varázsló, mint Dinho, de ahogy én látom, ettől függetlenül bőven le is hagyhatja. Dinho hamar kiégett, pedig sokkal több volt benne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 26., hétfő 12:27

úi.:Szerintem ő a Barcával nagyon rosszul járt.Van a srácnak egyénisége, a barcában nincs olyan ,hogy egyéniség.Mindenki egyforma, aki nem az nem kell oda.Szerintem Neymar is hasonlóan érezheti magát, mint Ibra...szépen engedelmeskedik, de ez nem ő...magára erőltet egy szerepet bemagolt szövegeket mond a sajtóba (messi így messi úgy...).De hát ez barcelona...itt Guardiola óta minden egyéniséget kipateroltak (Dinho,Deco,Herny,Eto,Ibra)..
Viszont Ibra akkor már egy kiforrott kész játékos volt, nem mellesleg világsztár. Neymar ilyen szempontból MÉG a fasorban sincs. Szerintem a Barca jól járt vele, mert ha Messinek nem megy, akkor olyan statikus általában a játékuk, hogy azt bűn nézni. Viszont Neymar nem fél és meg is tudja húzni a váratlant, ugyanakkor hosszútávon alapkezdő lesz, úgyhogy azt se mondanám, hogy rosszul járt volna a katalánokkal. Illetve azt muszáj elismerni, hogy a világ jelenlegi legjobb játékosaiból néhányan ott rúgják a bőrt, akiktől azért Neymar nem keveset tanulhat. Én biztos vagyok benne, hogy be fog válni, a tegnapi beállását követően többet csinált, mint Pedro az egész meccsen. Azt mondjuk én sem gondolom, hogy Ronaldinho szintjét valaha is megközelíti, de ha néha kikaparja a csapatot a szarból, amikor Messinek nem megy, akkor szerintem a katalánok már elégedettek lesznek vele.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 11:07

Realista24 írta:
Na de on: Tata azt mondja, hogy Neymar javul, de nem tudja, hogy mikor fogja kezdőbe nevezni.
bevallom nem néztem volna ki belőle, hogy ez lesz, azt hittem kicsit fejetlenül kezdőbe dobják, de sajnos nem így lett

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 26., hétfő 10:52

realista. most már reg nélkül is lehet olvasni a barca vs realt odaát. eddig nem lehetett, sőt nálam tegnap reggel még egyiket sem hozta be, mindig csak a belépést. :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 10:51

Realista24 írta:Ezer éve regelve vagyok, mert egyszer írtam egy ottani szerkesztőnek, és csak úgy lehetett.
Hegylakó is you? :mrgreen:
Viccet félretéve akkor nem szóltam :)
Realista24 írta:Tata azt mondja, hogy Neymar javul, de nem tudja, hogy mikor fogja kezdőbe nevezni.
Nem rossz a világ 3. legjobb játékosától ugyebár :roll: . Ancelotti amúgy szépen lecsapta Tata labdáját :-*

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 10:38

Ezer éve regelve vagyok, mert egyszer írtam egy ottani szerkesztőnek, és csak úgy lehetett.

Na de on: Tata azt mondja, hogy Neymar javul, de nem tudja, hogy mikor fogja kezdőbe nevezni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 10:28

Realista24 írta:Most kajak úgy csinálták meg a fórumot, hogy a barca vs realt csak regelve lehessen olvasni? :lol: Minden mást lehet, csak azt nem. :roll: :lol:
Nagy "védekezés" :agree:
Akkor szerintem ne Realista24 néven regelj :lol: :lol:
Pedig én is bejárt néha olvasgatni :'(

:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 9:25

Most kajak úgy csinálták meg a fórumot, hogy a barca vs realt csak regelve lehessen olvasni? :lol: Minden mást lehet, csak azt nem. :roll: :lol:
Nagy "védekezés" :agree:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 26., hétfő 5:07

realistahuni írta:
most komolyan azért utálod, mert a Barcában játszik, más bajod nincs is vele? :lol: :lol: :lol:
nekem például egyre szimpatikusabb, jó volt látni, hogy nem kezdett el ott színésznőset játszani.
Rémlik amikor Perezékkel megvolt a gentleman's agreement, amit ő felrúgott?

Na onnantól utálom, ha ennyire érdekelt. De mondjuk azt hadd döntsem én el, hogy kivel szimpatizálok és kivel nem, attól még el lehet ismerni, lásd Messi.
Közel sem biztos ,hog volt ilyen egyezség. Bár helyzete nemvolt, sok faltot adtak meg ellene, jól mozgott és nem színészkedett annak ellenére,hogy csúnyán faragták(gondolom küzd a respectért,aztán majd később dobálja magát).Még mindig azt mondom ,hogy nagyon pöpec játékos, de a világ top 5 játékosától is messze van még.Ő egy lehetőség, nem több.A vb után lehet mérlegelni, addig már lenyomott egy szezont a barcában és vb-n is bizonyíthat, mert annál nagyobb nyomás még Madridban sincs, mint hogy a brazilok hazai pályán ne nyerjék meg a vb-t.Az én jóslatom, hogy jó játékos lesz, de nem érzem benne ,hogy pályafutása végén a legnagyobbak közt lesz majd emlegetve.

úi.:Szerintem ő a Barcával nagyon rosszul járt.Van a srácnak egyénisége, a barcában nincs olyan ,hogy egyéniség.Mindenki egyforma, aki nem az nem kell oda.Szerintem Neymar is hasonlóan érezheti magát, mint Ibra...szépen engedelmeskedik, de ez nem ő...magára erőltet egy szerepet bemagolt szövegeket mond a sajtóba (messi így messi úgy...).De hát ez barcelona...itt Guardiola óta minden egyéniséget kipateroltak (Dinho,Deco,Herny,Eto,Ibra)..

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 26., hétfő 0:43

most komolyan azért utálod, mert a Barcában játszik, más bajod nincs is vele? :lol: :lol: :lol:
nekem például egyre szimpatikusabb, jó volt látni, hogy nem kezdett el ott színésznőset játszani.
Rémlik amikor Perezékkel megvolt a gentleman's agreement, amit ő felrúgott?

Na onnantól utálom, ha ennyire érdekelt. De mondjuk azt hadd döntsem én el, hogy kivel szimpatizálok és kivel nem, attól még el lehet ismerni, lásd Messi.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 0:07

Marci írta:
ha már most dobálta volna magát akkor a kutya se tisztelné és senki sem dőlne be neki...először megszerzi a tiszteletet az új helyen, új bajnokságban azzal, hogy keményen tűr...majd aztán meglássuk mi lesz belőle
Ez is a média befolyása... Neymer azért nem egy szarházi,aki össze-vissza dobálja magát (bár volt rá példa azért),reklamál és olyan nagyképű,hogy a pályán nem fér el.
Ezek jönnek le az újságokból meg a sporthiradóból,de aki azért nézte is a meccseket,mindig küzdött,főleg a válogatottban.Benne is van egy kis csibészség,de egy full normális srác,aki kb olyan dolgos, mint CR... mert ő is a világlegjobbja akar lenni. Volt régebben egy cikk,hogy az új-zélandi (?) játékosok mennyire meglepődtek rajta,mert közvetlenül,röhögve pingpongoztak a hotelban.

Nem kenyerem védeni Neymart,mert még nem is szeretem annyira,de jó játékos,és (sajnos) be fog vállni a Barcában is.
Fokozatosan lesz beépítve,ami többet jelent majd neki.
ezért írtam róla semmi rossz konkrétumot...főleg hogy én is csak a kiragadott szituációkat ismerem. az viszont tagadhatatlan hogy a santosban voltak rossz húzásai, de ezt én abszolút a korának tudom be, és bőven elég vissza emlékezni milyen is volt a mi CR-ünk ennyi idősen...amíg nem fogja magát dobálni, nem lesznek hülye megjegyzései a sajtóban addig nekem egy szimpatikus játékos lesz, függetlenül attól, hogy hol is játszik. kitudja...lehet h nem fog neki bejönni a barcelona és átjön hozzánk egyszer :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:54

realistahuni írta:Azért úgy néz ki Neymar csak beválik nekik. Egyre jobban utálom a gyereket, aki viszont egyre jobb.
Ez is a média befolyása... Neymar azért nem egy szarházi,aki össze-vissza dobálja magát (bár volt rá példa azért),reklamál és olyan nagyképű,hogy a pályán nem fér el.
azért voltak neki Brazilban érdekes esetei a pályán, direkt odarugdosások (mondjuk inkább a visszarugdosások a helyes), balhék, pirosak....

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:44

ha már most dobálta volna magát akkor a kutya se tisztelné és senki sem dőlne be neki...először megszerzi a tiszteletet az új helyen, új bajnokságban azzal, hogy keményen tűr...majd aztán meglássuk mi lesz belőle
Ez is a média befolyása... Neymer azért nem egy szarházi,aki össze-vissza dobálja magát (bár volt rá példa azért),reklamál és olyan nagyképű,hogy a pályán nem fér el.
Ezek jönnek le az újságokból meg a sporthiradóból,de aki azért nézte is a meccseket,mindig küzdött,főleg a válogatottban.Benne is van egy kis csibészség,de egy full normális srác,aki kb olyan dolgos, mint CR... mert ő is a világlegjobbja akar lenni. Volt régebben egy cikk,hogy az új-zélandi (?) játékosok mennyire meglepődtek rajta,mert közvetlenül,röhögve pingpongoztak a hotelban.

Nem kenyerem védeni Neymart,mert még nem is szeretem annyira,de jó játékos,és (sajnos) be fog vállni a Barcában is.
Fokozatosan lesz beépítve,ami többet jelent majd neki.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:43

Azért úgy néz ki Neymar csak beválik nekik. Egyre jobban utálom a gyereket, aki viszont egyre jobb. Amiben nagyon jó az a szabálytalanságok kiharcolása, ami rengeteg lapot eredményez az ellenfélnek. Mondjuk a katalán stílusba benne van, nagyon látványosan dobálja magát, viszont aprítják is, szóval itt a lapokkal meggyülhet a bajunk, pláne, ha majd Varane sem lesz a Clasicon(ami szinte biztos), vagy ha Messi újra formába lendül.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:32

hugo írta:
neymart bírtam
őt én is, a lökdösődős esetnél mind a tíz kollégája arcát fogva fetrengett volna a földön, ő meg csak megszeppent és folytatta :agree:

majd belejön :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:16

be kell még illeszkednie. :mrgreen:
amúgy csodálkoztam is, mert egy ilyen fejelős szitunál azért nem csak a színészek játszanak rá, és hát neymar szereti dobni magát.

máskülönben az az érzésem, hogy olyan, mintha ifiből felkerült volna felnőttbe (brazil bajnokság -> spanyol bajnokság) és e mellé csapatot is váltott.
vannak jó megoldásai, megindulásai, de még nem kellően magabiztos. (mondjuk a sarkalgatás, meg ezek mennek.) :mrgreen:

hugo
Kedvenc játékosaid: H.Sanchez ; CR7 ; Varane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: hugo » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:07

neymart bírtam
őt én is, a lökdösődős esetnél mind a tíz kollégája arcát fogva fetrengett volna a földön, ő meg csak megszeppent és folytatta :agree:

majd belejön :mrgreen:
"I doubt Barcelona will make an offer, but they can save it because I wouldn’t accept." H.S.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:04

a végén meleg volt a pite, 1-2 helyzetnél (fejes meg kapufa) kellett valdes és egy kis szerencse is, de eldönthettük volna mi is előtte.

neymart bírtam, 2 pirosat is kioszthattak volna róla 30 perc alatt. (gamez,sanchez). :mrgreen:

nem játszottunk rosszul, de olyan jól sem, szerintem megérdemelt győzelem, reális eredménnyel.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:55

Adriano gólja meg gyönyörű volt, már nem az első hasonló jellegű találata nálunk.
Már bocs de akkora potya volt mint egy tömbház. :roll:

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:55

ferni írta:jó azért Messi nem játszott, Neymar is játszott kb 30 percet
viszont játszott mindenki más aki számít abban a csapatban...

vagy inkább mondjam úgy, hogy nem játszott aki számít? :hmmm:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DavieS 2013. augusztus 25., vasárnap 22:55-kor.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Vissza: