"Ha volna sonkánk, csinálhatnánk sonkás tojást, ha volna tojásunk" - szokta volt mondani az ehés kollégista, majd tovább korgott a gyomraSteve írta:Ha Béla egészséges lenne és formában lenne, akkor bőven jobb játékos.
James Rodríguez - 16
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: James Rodríguez - 10
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egyes hírek szerint James nem a padra ült le a lecserélése után, hanem az öltözőbe ment, ahol könnyekben tört ki.
Vajon hány órán belül cáfolják meg?
Vajon hány órán belül cáfolják meg?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En azert megvarom a biztosat, aztan en is ciccentek egyet abbol a citromos sorbol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Oké. De mi garantálja azt, hogy Bale nem fog a jövő évben is kuka lenni? Igazából nekem az az abszurd, hogy ilyen testfelépítéssel ennyit sérült. És még ha olyan sérülések lennének, hogy bele robbannak az emberbe... de most is hogy sérült le? Az Isten se tudja... Mondjuk ismétlem és dögség is, de nem hiányzik, felőlem jövőre is sérült lehet, Isco és a többiek gyönyörűen egy másik rendszerben, ami szebb és működőképesebb helyettesíteni tudják. Én kedvelem Bale-t, de remélem, hogy ZZ nem fogja a kezdőbe tenni a BL döntőben.... a 70. percben jöhet cserének hátha nem sérül újra és akár egy gólt is eltesz, mint talán az espanyol ellen februárban sérülése után?!petiamadridista írta: Az egész idei szezonja a kuka a "vadlónak".
De azért az első és a tavalyi éve nagyon jó volt. Kiemelkedő volt.
James meg mindig ilyen langyos volt. Voltak jó meccsei, meg voltak bűn gyengék. Hosszútávon egyáltalán nem tudta megteremteni a különbséget. Cserének szerintem egyébként tökéletes.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én is így látom.petiamadridista írta:Az egész idei szezonja a kuka a "vadlónak".Hát az idei szezonban nem mondanám, hogy amikor egészséges volt Bale kilométerekkel jobb volt, mint James. Nekem pl. egyáltalán nem hiányzik Bale, annyira erős és jó a keretünk, hogy nincs is szükség Bale játékára. Viszont James mikor feljött vagy kezdett akkor többnyire bizonyított, leszámítva pár meccset. Igazából egyiket se kellene megtartani, de lassan biztos lesz, hogy James megy és Bale marad. Igazából én úgy érzem a BBC hatása és varázsereje oda.
Nekem kicsit hiányzik az a Bale aki az első szezonjában a farkára húzta Bartrát, aki lefutotta a Bayernt, aki olyan veszélyt jelentett... most meg. Na mindegy. Remélem ZZ okos lesz.
James meg mindig ilyen langyos volt. Voltak jó meccsei, meg voltak bűn gyengék. Hosszútávon egyáltalán nem tudta megteremteni a különbséget. Cserének szerintem egyébként tökéletes.
Ha Béla egészséges lenne és formában lenne, akkor bőven jobb játékos.
James szimpatikusan hozott egy szintet a padról is, de ráépíteni a kezdőt nem lehet. Ahhoz kevés.
Bale is túlárazott, túlsztárolt. Nálam az Isco-féle támadósor jobban bejön.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Az egész idei szezonja a kuka a "vadlónak".Hát az idei szezonban nem mondanám, hogy amikor egészséges volt Bale kilométerekkel jobb volt, mint James. Nekem pl. egyáltalán nem hiányzik Bale, annyira erős és jó a keretünk, hogy nincs is szükség Bale játékára. Viszont James mikor feljött vagy kezdett akkor többnyire bizonyított, leszámítva pár meccset. Igazából egyiket se kellene megtartani, de lassan biztos lesz, hogy James megy és Bale marad. Igazából én úgy érzem a BBC hatása és varázsereje oda.
Nekem kicsit hiányzik az a Bale aki az első szezonjában a farkára húzta Bartrát, aki lefutotta a Bayernt, aki olyan veszélyt jelentett... most meg. Na mindegy. Remélem ZZ okos lesz.
Abszolút így van. Elején nagyon hangzatos volt, az első szezonban elég jól működött is, de azóta az a csodatrió 3 meccset nem hozott le egymás után. Ha viszont igen, akkor sem varázsoltak el minket.L.Miki írta:Igazából én úgy érzem a BBC hatása és varázsereje oda.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát az idei szezonban nem mondanám, hogy amikor egészséges volt Bale kilométerekkel jobb volt, mint James. Nekem pl. egyáltalán nem hiányzik Bale, annyira erős és jó a keretünk, hogy nincs is szükség Bale játékára. Viszont James mikor feljött vagy kezdett akkor többnyire bizonyított, leszámítva pár meccset. Igazából egyiket se kellene megtartani, de lassan biztos lesz, hogy James megy és Bale marad. Igazából én úgy érzem a BBC hatása és varázsereje oda.petiamadridista írta:Azért ha Bale egészséges, akkor kilométerekkel jobb játékos mint James.Csak azert, mert James elvan a padon, neha egesz jol lehet hasznalni, mig Bale serult es/vagy mindig jatszatni kell.
Kár hogy általában sérült.
Ez kicsit off, de remélem a wales-i nem kezd a BL döntőben.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azért ha Bale egészséges, akkor kilométerekkel jobb játékos mint James.Csak azert, mert James elvan a padon, neha egesz jol lehet hasznalni, mig Bale serult es/vagy mindig jatszatni kell.
Kár hogy általában sérült.
Ez kicsit off, de remélem a wales-i nem kezd a BL döntőben.
- h3x0r
Csak azert, mert James elvan a padon, neha egesz jol lehet hasznalni, mig Bale serult es/vagy mindig jatszatni kell.ateeemadrid írta:Az viszont meglep, hogy többen tartanák itt Őt, mint Balet.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
özil is ugye azóta aranylabdás és bajnok meg minden a lolzenállal...Azért arra készüljön mindenki,hogy mi leszünk a hülyék hogy eladtunk egy ekkora zsenit
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sok sikert neki.Volt pár nagy gólja,eladtunk pár mezt.Hiányozni nem fog,ha nincs az a messi gól még talán szép emlék is lehetne róla.
Azért arra készüljön mindenki,hogy mi leszünk a hülyék hogy eladtunk egy ekkora zsenit
Remélem valami közvetlen riválist gyengítünk vele,bayernt vagy Chelseat(jövőre szerintem számolni kell velük)
Azért arra készüljön mindenki,hogy mi leszünk a hülyék hogy eladtunk egy ekkora zsenit
Remélem valami közvetlen riválist gyengítünk vele,bayernt vagy Chelseat(jövőre szerintem számolni kell velük)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Azért voltak szép momentumai, elrakott pár olyan gólt ami tényleg emlékezetes marad. Összességében nekem nem volt bajom vele, a hozzáállására sem igazán lehetett panasz, remélem bárhova is megy jól fog menni neki, kivéve ellenünk.
Szerintem nem rossz gyerek, az a bal láb meg tényleg félelmetes, a legjobbakat.
Az viszont meglep, hogy többen tartanák itt Őt, mint Balet.
Szerintem nem rossz gyerek, az a bal láb meg tényleg félelmetes, a legjobbakat.
Az viszont meglep, hogy többen tartanák itt Őt, mint Balet.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ismerős Natasa Kampus esete? Na Ödegaard is úgy van most Remy pincéjében.Sierra írta: Tényleg azzal mi a helyzet? nagyobb volt a füstje mint a lángja? Igaz még mindig csak 18
Nem illik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
viszlát!
a kezdőbe kevés, a padra meg drága
mindenkinek jó, ha megy nyáron
a kezdőbe kevés, a padra meg drága
mindenkinek jó, ha megy nyáron
Tényleg azzal mi a helyzet? nagyobb volt a füstje mint a lángja? Igaz még mindig csak 18KAG írta:degár egy zseni volt hozza kepest a youtube alapjan
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ziro4vr írta:Szerintem viníciusz dzsunior lesz a tízes...
Az a gyerek....
Ödegár egy zseni volt hozza kepest a youtube alapjan
ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Persze hogy nem. Fejbengyenge.Sierra írta:H.E.H.E. írta:az neymarra megy.
Nincs az az isten, hogy idejöjjön. Kb az összes meccsén kifütyülnék. Nem bírná szegény.