Keylor Navas
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Keylor Navas - 1
SZerintem meg kell az új impulzus hátra. Nem fog minden gondunk megoldódni egy kapuscserével, de egy jó része igen. Pénzünk van, az összes többi csapatrészt nézve vannak tehetségeink, egy némileg túlzó kapuscsere most belefér, sőt időszerű. Keylornak sokat köszönhetünk, kiváló kapus, de nekünk az egyik legjobb kell.
Nem illik.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ezek így rendben is vannak, viszont nem hiszem hogy bármely kapus is tudná bizonyítani Ramos mögött hogy vezér típus. 31 éves, 11 éve állandó kezdő, szerintem de Gea is csak annyit merne mondani hogy ok főnök.CS0ki írta:Navas az elmúlt meccseken azért is védett kiválóan sokszor, mert pont ott tették próbára, ami az erőssége. Mindig is jó volt az 1-1-ekben, amikor közel van az ellenfél, és ki kell rá rontani. Lábbal mozgékony kapus, és most sok olyan nagy helyzet volt, ahol ezt a tudást kellett elővennie. Ebben top3...
Viszont a távoli lövések(ahol az a 10 centi tud hiányozni), lábbal való játék, kapu előtti beíveléseknél már nincs a legjobbak között. És ebben a szezonban elég sok hiba is volt ezek mellett. Meg nem vezér típus.
Röviden annyi a véleményem, hogy nincs sok jobb kapus Navasnál, téltucatnyi talán. És mind igen drága, szerintem nem érné meg komoly pénzt áldozni erre a posztra, mert nem jobbak annyival. A támadósorunkból James és Morata biztosan kiválik, és én a BBC-t is megbontanám, szóval sokkal hamarabb forditanám az erőforrásokat a távozó támadóink pótlására mint Navaséra. Nem kedvelem Navast, de elég jónak tartom ahhoz hogy jövőre is elsőszámú kapus legyen.
Navas az elmúlt meccseken azért is védett kiválóan sokszor, mert pont ott tették próbára, ami az erőssége. Mindig is jó volt az 1-1-ekben, amikor közel van az ellenfél, és ki kell rá rontani. Lábbal mozgékony kapus, és most sok olyan nagy helyzet volt, ahol ezt a tudást kellett elővennie. Ebben top3...
Viszont a távoli lövések(ahol az a 10 centi tud hiányozni), lábbal való játék, kapu előtti beíveléseknél már nincs a legjobbak között. És ebben a szezonban elég sok hiba is volt ezek mellett. Meg nem vezér típus.
Írtam, hogy nem kötekedni akarok, csak néha Navas lenézését nem értem. Ami biztos, hogy képességekre top kapus, csak a nálunk levő nyomást nem bírta (megjegyzem lehet, hogy más se fogja), sőt nála jobb reflex kapust nem is tudok mondani perpill.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Galacticos
és ugyanez erre a szezonra levetítve hogy néz ki?donor írta: Tavalyi év, lejátszott meccs/kapott gól/clean sheet:
és onnan gondolom, most ezt nem nagyképűsködve mondom, hogy látszik a különbség rajtuk.
nézz meg egy buffont, egy neuert, nyugalmat árasztanak és önbizalmat, vezérek. ezzel szemben navas hónapokig be volt szarva, de még most is csinál néha értelmetlen dolgokat. tegnap is volt azelső félidőben egy védése lábbal, ezt miért? miért nem fogta meg simán?
oblak szerintem ellenünk is bebizonyította hogy nem egy kategória, degeát meg nem kell megmagyarázni szerintem, amiket ő is ki szed kulcspillanatokban az emberfeletti.
statisztikát kapusoknál meg hiába nézel, más ligák, más védelmek, más szisztémák.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Santi írta:De ilyenkor azt is vegyük figyelembe, hogy az azpilicueta-davidluiz-cahill meg a smalling-jones-blind-baily nálam legalábbis nem az a minőség, mint ami Navas, Oblak, Buffon vagy Neuer előtt van.
Meg azt is, hogy a mi védekezésünk -védelmünk is sokszor nem sokat ér.
A támadás az megy, hátul is. De a védekezéssel vannak bajok.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
És úgy teljesebb képet adna, ha az idei szezont is figyelembe vennénk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
De ilyenkor azt is vegyük figyelembe, hogy az azpilicueta-davidluiz-cahill meg a smalling-jones-blind-baily nálam legalábbis nem az a minőség, mint ami Navas, Oblak, Buffon vagy Neuer előtt van.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát igen, én azért DDG-től sem vagyok hasra esve. Oblak mondjuk jobb lenne sztem . Beteg, amiket véd.donor írta: Navas: 45/32/22; DDG: 49/48/19; Courtois: 30/38/6; Oblak: 51/26/32; Neuer: 51/29/29; Buffon: 44/26/25 (transzfermarkt-ról).
Nem vitatkozni, meg kötekedni akarok, de ezeket mivel tudod alátámasztani? Mert érzésre még igazad is lehet, de például statisztikailag már nem helyt álló. Persze, statisztika nem jelent semmit, de nem kell Navast ennyire lenézni. Tavalyi év, lejátszott meccs/kapott gól/clean sheet:Galacticos írta:De most komolyam hagyjuk mar navasnal ezt a top3 meg top5 dolgot mert nem az.donor írta:Tökéletesen végzi a dolgát, top5 kapusról beszélünk
Mindenfele gondolkodas nelkul is hasrautesbol neuer, oblak, courtois, degea, buffon de szerintem lehetne meg sorolni.
Navas: 45/32/22; DDG: 49/48/19; Courtois: 30/38/6; Oblak: 51/26/32; Neuer: 51/29/29; Buffon: 44/26/25 (transzfermarkt-ról).
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Galacticos
De most komolyam hagyjuk mar navasnal ezt a top3 meg top5 dolgot mert nem az.donor írta:Tökéletesen végzi a dolgát, top5 kapusról beszélünk
Mindenfele gondolkodas nelkul is hasrautesbol neuer, oblak, courtois, degea, buffon de szerintem lehetne meg sorolni.
Nem fejben gyengeségről van szó. A De Geás faxos story után úgy érezhette, hogy majd most jól megmutatom nekik és meg is mutatta. Akkor jött el a visszaesés, mikor hibázott egyet, kettőt (elvégre ember, mindenki hibázik) és már minden média a fejét követelte azonnal. Valószínűleg ezt vette magára és lett görcsös, ami egy kapusnál nem túl jó. Most, hogy "leszálltak" róla, el van könyvelve a cseréje, most nyugodtan tudja végezni a dolgát. Persze tévedhetek is, elvégre nem vagyok pszichológusKercsó írta:Azért a fejben nem hinném gyenge lenne.
A Casillas utáni űrt neki kellett betölteni + DeGea és a fax.
Meg ugye a folyamatos cikkezés a 3 "trón követelőről"
Ettől eltekintve, nála jobb képességű kapus van a piacon.
Viszont a szezon végét hagyjuk meg neki, teljes mellszélességgel kiállva mellette.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ráadásul nem is egy olyan munkahely, mint az emberek 95%-nak. Itt folyamatosan rivaldafény alatt vannak, egy közembert meg max leszidják a munkatársak meg a főnök. Itt meg a fél világ 1-1 gyengébb meccs után. Ezért kell kalapot emelni a legnagyobbak előtt, akik ezt bírják és napról napra hozzák magukat. Viszont az is igaz, hogy aki megremeg, annak "nincs helye" a legmagasabb szinten.Realista24 írta:Ez egy munkahely, ahogy téged is megvisel és kihat a munkádra, úgy náluk is megvan ez.
Amit ma lehozott Keylor az extra volt, nem kicsit. Az ilyenekkel azért el tudja felejtetni a szezont, mert így a végére ott van a szeren. De összességében még mindig jobban járnánk de Gea-val, mégha nem is a legégetőbb probléma ez.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Azért a fejben nem hinném gyenge lenne.
Viszont a szezon végét hagyjuk meg neki, teljes mellszélességgel kiállva mellette.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Te egy gép vagy. Egy terminátor. Nincsenek idegszálaid. Nincsenek érzelmeid. Nem vagy ember.Ladislao írta:Az baj... pedig elvégre azért profik , hogy ne hasson ki. Plusz van gondolom sportpszichológus is a csapatnál. Vagy csak az én "hiszem" ezt?
így tovább.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Még a legnagyobb Ronaldo-t is tudta befolyásolni a magánélete, amikor Irinával szakítottak. Akkor nehogy már Navast? Ezért vannak a sportpszichológusok, hogy segítsenek de ez nem egyik napról a másikra történnek. Szerintem Navas mostanra lett újra a tavalyi. Azok a hibák, amiket védett valami abszurdak voltak, látszott, hogy fejben nulla. Most ismét azt látom, hogy tudja ki ő, és hisz magában mint a Real Madrid első számú kapusában és pont a legjobbkor, mert a következő meccseken ezek az extrák elengedhetetlenek.donor írta: Nem akarlak elkeseríteni, de emberekről beszélünk. Navasnál igen is kijön a személyisége. Tökéletesen végzi a dolgát, top5 kapusról beszélünk, de azt a nyomást, amit a Real Madrid kapusának el kell manapság bírnia, nem bírta. Itt kikezdik, főleg Iker után, mint holló a dögöt. Ez is egyfajta hadviselés ellenünk. Reméljük a következő kapusunk jobban fogja bírni legyen az bármilyen top3.
Nem akarlak elkeseríteni, de emberekről beszélünk. Navasnál igen is kijön a személyisége. Tökéletesen végzi a dolgát, top5 kapusról beszélünk, de azt a nyomást, amit a Real Madrid kapusának el kell manapság bírnia, nem bírta. Itt kikezdik, főleg Iker után, mint holló a dögöt. Ez is egyfajta hadviselés ellenünk. Reméljük a következő kapusunk jobban fogja bírni legyen az bármilyen top3.Ladislao írta:Hagyjuk már ezt a lelkis témát... Ettől falnak tudok menni. Van már itt olyan játékos akinél évek óta ezzel takarózunk. Nem kell több. Kösz mindent. Nyáron jöhet egy igazi TOP3donor írta:Ez az igazi Navas. Mindenki elkönyvelte, hogy le lesz cserélve, megnyugodtak a kedélyek, jön az extra. Sajnos túl lelkis lehet és nem bírja el a kurva média nyomását, amit folyamatosan a Real Madrid kapusára helyez.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez egy munkahely, ahogy téged is megvisel és kihat a munkádra, úgy náluk is megvan ez. Nem olyan meglepő ez. Van aki jobban bírja, van aki kevésbé.Ladislao írta:Az baj... pedig elvégre azért profik , hogy ne hasson ki. Plusz van gondolom sportpszichológus is a csapatnál. Vagy csak az én "hiszem" ezt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema