Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
szerintem semmivel nem tett többet hozzá gareth itt, mint neymar ott. és legalább nem csak évi 20 meccsen bevethető
ja és azzal is vitatkoznék, hogy bale a jobb
ja és azzal is vitatkoznék, hogy bale a jobb
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pipita írta:
Én mondom. Bale jobb játékos, mint Neymar, és sokkal nagyobb szerepe volt bármilyen sikerünkben, mint Neymarnak bármilyen katalán sikerben. De dekázni meg hasztalanul biciklizni Neymar tud ügyesebben, ezt aláírom.
Na ezt hehe meg ne lássa.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én mondom. Bale jobb játékos, mint Neymar, és sokkal nagyobb szerepe volt bármilyen sikerünkben, mint Neymarnak bármilyen katalán sikerben. De dekázni meg hasztalanul biciklizni Neymar tud ügyesebben, ezt aláírom.csabi* írta:mondjuk neymar kb mindig normálisan nyilatkozok, nem tudom miért lenne talpnyaló, és ha idejön meg cr mögött van ami mondjuk rosszabb lett volna neki mivel ment volna a jobbosra. és senki ne mondja, hogy nem lenne előrelépés egy balehez képest
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Mint amikor azt a 100ezernyi szemetet összefújta a szél a kádjukban egy kis cabrónozásra Eto'oval az élen?BlancoMark írta:Egy kicsit legyetek veluk egyutterzobbek legyszi
Azert fog nagyon fajni, ha nem huzzuk be mostRealista24 írta:Nyugtával a napot, az elmúlt években annyiszor voltunk közel duplázáshoz, bajnoki címhez, bl címvédéshez, hogy belegondolni is rossz, milyen sokszor adtuk le a vége előtt centikkel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyugtával a napot, az elmúlt években annyiszor voltunk közel duplázáshoz, bajnoki címhez, bl címvédéshez, hogy belegondolni is rossz, milyen sokszor adtuk le a vége előtt centikkel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Egy kicsit legyetek veluk egyutterzobbek legyszi, lehet en is hasonlo vergodest hoznek le ha ok mennenek 4 even belul a 3. BLert es cimvedesert. Meg boven elhittek es remeltek hogy CR kiegett, es most erolkodnek a tokeletes es okos formaidozitese kapcsan, ami lehet hogy aranylabsaval fog jarni.
Az meg hogy meg ilyenkor se hajlandoak elismerni hogy ZZ es a csapat tud valamit es boven korszakos csapat azon nem lepodok meg, se nyerni se vesziteni nem tudnak. Emlekezzetek Xaviek plakatkampanyara amikor mutogattak az 5ost a tenyerukon.
Az meg hogy meg ilyenkor se hajlandoak elismerni hogy ZZ es a csapat tud valamit es boven korszakos csapat azon nem lepodok meg, se nyerni se vesziteni nem tudnak. Emlekezzetek Xaviek plakatkampanyara amikor mutogattak az 5ost a tenyerukon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sima Real győzelmet imádkozzunk ki pls.dzsi91 írta:3 meccset kell lehozni és az egész aranykorszakuk le lesz húzva a vécén.Persze,hogy feszültek szegények.
Bár szerintem jobban féltik messi 5 bogyóját.Azt nem heveri ki a sok messi fan ha 5-5 lesz a vége.
De igazából semmit,Cardiffban eltemethetjük őket is meg mindenkit.Remélem behúzzuk egy Cr lesgóllal a 93ik percben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
különben az is kurva idegesítő, hogy az egész közbeszéd abba az irányba van terelve, hogy a Malaga leadja-e a pontokat, vagy sem..
az persze nem kérdés, hogy a Las Palmas, vagy az Eibar mit csinál..
az persze nem kérdés, hogy a Las Palmas, vagy az Eibar mit csinál..
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
történelmi bl címvédés?
messinek és cének egyenlő számú aranylaszti?
cé európabajnok?
ne viccelj, tömeges öngyilkosság lesz a camp nou előtt.
messinek és cének egyenlő számú aranylaszti?
cé európabajnok?
ne viccelj, tömeges öngyilkosság lesz a camp nou előtt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
3 meccset kell lehozni és az egész aranykorszakuk le lesz húzva a vécén.Persze,hogy feszültek szegények.
Bár szerintem jobban féltik messi 5 bogyóját.Azt nem heveri ki a sok messi fan ha 5-5 lesz a vége.
De igazából semmit,Cardiffban eltemethetjük őket is meg mindenkit.Remélem behúzzuk egy Cr lesgóllal a 93ik percben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kercsó írta:Amúgy, most csendbe van a sok "Casemiro soha nem kap második sárgát" katalán tegnap Digne csak 2 pirosat úszott meg még 0-0nál.
dehogy vannak... nézz át euro-ra.
Nem szokásom átlinkelni onnan, de legutóbb majdnem kivételt tettem vele.
Botrányos, hogy mennyire szarba se nézik a csapatot.
Annyira, de annyira kár, hogy a Bayern ellen megölték magukat a srácok és nem intézték el őket.
Ha ott rendesen lezárunk kikaptak volna a clasicon.
ZIDANE
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Amúgy, most csendbe van a sok "Casemiro soha nem kap második sárgát" katalán tegnap Digne csak 2 pirosat úszott meg még 0-0nál.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
csabi* írta:nyilván ez ilyen barcás betegség, ramos edzésen odapakolna kétszer és megmondaná neki, hogy vagy játszik normálisan vagy meccsen is kapni fog aztán meg van oldva
Ja hogy ez így megy !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha az egyeniseget nezzuk, akkor szerintem elrontotta. Nyilvan furcsa ilyet olvasni tolem, vagy barkitol, hogy Neymar elbassza a karrierjet, de szerintem a rendszer, amibe beletanult, ahova beilleszkedett, elvette azt az egyeniseget, amitol kulonleges volt. Szamomra csak egy jo tamado, aki kepes cselekre, de a nyilatkozataival, es azzal, hogy beleallt a rendszerbe, kicsit bele is szurkult. A Barca elott az en szememben tobb volt, de ez eleg eros szubjektiv velemeny tenyleg es elnezest ha durvan fogalmaztam.
Ui: igaz Balere is ez, egyebkent, es ettol meg mindketto szintet lephet, bar nem hiszem...
Ui: igaz Balere is ez, egyebkent, es ettol meg mindketto szintet lephet, bar nem hiszem...
-
nyilván ez ilyen barcás betegség, ramos edzésen odapakolna kétszer és megmondaná neki, hogy vagy játszik normálisan vagy meccsen is kapni fog aztán meg van oldva
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jobb mint Bale egyértelmű, de a stílus amit képvisel, meg a viselkedése... azt viszont nem bírnám nézni rosszabb esetbe hetente kétszer.csabi* írta:mondjuk neymar kb mindig normálisan nyilatkozok, nem tudom miért lenne talpnyaló, és ha idejön meg cr mögött van ami mondjuk rosszabb lett volna neki mivel ment volna a jobbosra. és senki ne mondja, hogy nem lenne előrelépés egy balehez képest
-
mondjuk neymar kb mindig normálisan nyilatkozok, nem tudom miért lenne talpnyaló, és ha idejön meg cr mögött van ami mondjuk rosszabb lett volna neki mivel ment volna a jobbosra. és senki ne mondja, hogy nem lenne előrelépés egy balehez képest
Itt is be kellett volna állni a sorba CR mögé. A talpnyalózás stb már szerintem csak az antibarcás beszél belőled.El Unico írta:Neymar soha a budos eletben ne legyen madridi. Beallt Messi moge talpnyalonak, mar elnezest, sokkal tobb volt benne. Kikopott az egyenisege, eltunt Neymarbol az, ami Neymarre tette. Maradjon ott, es bassza csak el a karrierjet, vagy menjen Pep utan.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Tulajdonképp egyetértek, de hogy elbaszná a karrierjét... az azért erős. Mégis a világ egyik top csapatában játszik, kezdőként, jó pénzért, (sajnos) címekre esélyesen. Innen nehezen lehet kihozni többet egy karrierből, pláne ha valaki a tangapapucsos Braziliai homokból csövesedik fel idáig.El Unico írta:Neymar soha a budos eletben ne legyen madridi. Beallt Messi moge talpnyalonak, mar elnezest, sokkal tobb volt benne. Kikopott az egyenisege, eltunt Neymarbol az, ami Neymarre tette. Maradjon ott, es bassza csak el a karrierjet, vagy menjen Pep utan.
Aranylabdát valószínűleg tényleg nem kap mostanság, de a két bérletesen kívül ki igen?
Bevette a gyomra, jó helyen van ő ott.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga