Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 15., hétfő 18:56

Pipita írta:
Én mondom. Bale jobb játékos, mint Neymar, és sokkal nagyobb szerepe volt bármilyen sikerünkben, mint Neymarnak bármilyen katalán sikerben. De dekázni meg hasztalanul biciklizni Neymar tud ügyesebben, ezt aláírom. :)

Na ezt hehe meg ne lássa. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. május 15., hétfő 18:38

csabi* írta:mondjuk neymar kb mindig normálisan nyilatkozok, nem tudom miért lenne talpnyaló, és ha idejön meg cr mögött van ami mondjuk rosszabb lett volna neki mivel ment volna a jobbosra. és senki ne mondja, hogy nem lenne előrelépés egy balehez képest
Én mondom. Bale jobb játékos, mint Neymar, és sokkal nagyobb szerepe volt bármilyen sikerünkben, mint Neymarnak bármilyen katalán sikerben. De dekázni meg hasztalanul biciklizni Neymar tud ügyesebben, ezt aláírom. :)

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. május 15., hétfő 17:43

BlancoMark írta:Egy kicsit legyetek veluk egyutterzobbek legyszi
Mint amikor azt a 100ezernyi szemetet összefújta a szél a kádjukban egy kis cabrónozásra Eto'oval az élen?

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. május 15., hétfő 17:39

Realista24 írta:Nyugtával a napot, az elmúlt években annyiszor voltunk közel duplázáshoz, bajnoki címhez, bl címvédéshez, hogy belegondolni is rossz, milyen sokszor adtuk le a vége előtt centikkel.
Azert fog nagyon fajni, ha nem huzzuk be most :-(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 15., hétfő 17:06

Nyugtával a napot, az elmúlt években annyiszor voltunk közel duplázáshoz, bajnoki címhez, bl címvédéshez, hogy belegondolni is rossz, milyen sokszor adtuk le a vége előtt centikkel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 15., hétfő 17:04

Egy kicsit legyetek veluk egyutterzobbek legyszi, lehet en is hasonlo vergodest hoznek le ha ok mennenek 4 even belul a 3. BLert es cimvedesert. Meg boven elhittek es remeltek hogy CR kiegett, es most erolkodnek a tokeletes es okos formaidozitese kapcsan, ami lehet hogy aranylabsaval fog jarni.:lol:

Az meg hogy meg ilyenkor se hajlandoak elismerni hogy ZZ es a csapat tud valamit es boven korszakos csapat azon nem lepodok meg, se nyerni se vesziteni nem tudnak. Emlekezzetek Xaviek plakatkampanyara amikor mutogattak az 5ost a tenyerukon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 15., hétfő 16:58

dzsi91 írta:3 meccset kell lehozni és az egész aranykorszakuk le lesz húzva a vécén.Persze,hogy feszültek szegények.

Bár szerintem jobban féltik messi 5 bogyóját.Azt nem heveri ki a sok messi fan ha 5-5 lesz a vége.

De igazából semmit,Cardiffban eltemethetjük őket is meg mindenkit.Remélem behúzzuk egy Cr lesgóllal a 93ik percben.
Sima Real győzelmet imádkozzunk ki pls.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. május 15., hétfő 16:28

különben az is kurva idegesítő, hogy az egész közbeszéd abba az irányba van terelve, hogy a Malaga leadja-e a pontokat, vagy sem..

az persze nem kérdés, hogy a Las Palmas, vagy az Eibar mit csinál..

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. május 15., hétfő 16:27

történelmi bl címvédés?
messinek és cének egyenlő számú aranylaszti?
cé európabajnok?

ne viccelj, tömeges öngyilkosság lesz a camp nou előtt.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 15., hétfő 16:25

3 meccset kell lehozni és az egész aranykorszakuk le lesz húzva a vécén.Persze,hogy feszültek szegények.

Bár szerintem jobban féltik messi 5 bogyóját.Azt nem heveri ki a sok messi fan ha 5-5 lesz a vége.

De igazából semmit,Cardiffban eltemethetjük őket is meg mindenkit.Remélem behúzzuk egy Cr lesgóllal a 93ik percben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 15., hétfő 16:14

Kercsó írta:Amúgy, most csendbe van a sok "Casemiro soha nem kap második sárgát" katalán :) tegnap Digne csak 2 pirosat úszott meg még 0-0nál.

dehogy vannak... nézz át euro-ra.
Nem szokásom átlinkelni onnan, de legutóbb majdnem kivételt tettem vele.

Botrányos, hogy mennyire szarba se nézik a csapatot. :lol:
Annyira, de annyira kár, hogy a Bayern ellen megölték magukat a srácok és nem intézték el őket.

Ha ott rendesen lezárunk kikaptak volna a clasicon. :roll:
ZIDANE

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. május 15., hétfő 15:17

Amúgy, most csendbe van a sok "Casemiro soha nem kap második sárgát" katalán :) tegnap Digne csak 2 pirosat úszott meg még 0-0nál.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 13., szombat 12:16

csabi* írta:nyilván ez ilyen barcás betegség, ramos edzésen odapakolna kétszer és megmondaná neki, hogy vagy játszik normálisan vagy meccsen is kapni fog aztán meg van oldva

Ja hogy ez így megy ! :lol:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 13., szombat 11:49

Ha az egyeniseget nezzuk, akkor szerintem elrontotta. Nyilvan furcsa ilyet olvasni tolem, vagy barkitol, hogy Neymar elbassza a karrierjet, de szerintem a rendszer, amibe beletanult, ahova beilleszkedett, elvette azt az egyeniseget, amitol kulonleges volt. Szamomra csak egy jo tamado, aki kepes cselekre, de a nyilatkozataival, es azzal, hogy beleallt a rendszerbe, kicsit bele is szurkult. A Barca elott az en szememben tobb volt, de ez eleg eros szubjektiv velemeny tenyleg es elnezest ha durvan fogalmaztam.

Ui: igaz Balere is ez, egyebkent, es ettol meg mindketto szintet lephet, bar nem hiszem...
:goat:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 13., szombat 11:30

nyilván ez ilyen barcás betegség, ramos edzésen odapakolna kétszer és megmondaná neki, hogy vagy játszik normálisan vagy meccsen is kapni fog aztán meg van oldva
Kép

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 13., szombat 11:26

csabi* írta:mondjuk neymar kb mindig normálisan nyilatkozok, nem tudom miért lenne talpnyaló, és ha idejön meg cr mögött van ami mondjuk rosszabb lett volna neki mivel ment volna a jobbosra. és senki ne mondja, hogy nem lenne előrelépés egy balehez képest
Jobb mint Bale egyértelmű, de a stílus amit képvisel, meg a viselkedése... azt viszont nem bírnám nézni rosszabb esetbe hetente kétszer. :mrgreen: :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 13., szombat 11:23

mondjuk neymar kb mindig normálisan nyilatkozok, nem tudom miért lenne talpnyaló, és ha idejön meg cr mögött van ami mondjuk rosszabb lett volna neki mivel ment volna a jobbosra. és senki ne mondja, hogy nem lenne előrelépés egy balehez képest
Kép

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. május 13., szombat 8:33

El Unico írta:Neymar soha a budos eletben ne legyen madridi. Beallt Messi moge talpnyalonak, mar elnezest, sokkal tobb volt benne. Kikopott az egyenisege, eltunt Neymarbol az, ami Neymarre tette. Maradjon ott, es bassza csak el a karrierjet, vagy menjen Pep utan.
Itt is be kellett volna állni a sorba CR mögé. A talpnyalózás stb már szerintem csak az antibarcás beszél belőled.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. május 13., szombat 7:54

El Unico írta:Neymar soha a budos eletben ne legyen madridi. Beallt Messi moge talpnyalonak, mar elnezest, sokkal tobb volt benne. Kikopott az egyenisege, eltunt Neymarbol az, ami Neymarre tette. Maradjon ott, es bassza csak el a karrierjet, vagy menjen Pep utan.
Tulajdonképp egyetértek, de hogy elbaszná a karrierjét... az azért erős. Mégis a világ egyik top csapatában játszik, kezdőként, jó pénzért, (sajnos) címekre esélyesen. Innen nehezen lehet kihozni többet egy karrierből, pláne ha valaki a tangapapucsos Braziliai homokból csövesedik fel idáig.
Aranylabdát valószínűleg tényleg nem kap mostanság, de a két bérletesen kívül ki igen?
Bevette a gyomra, jó helyen van ő ott.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 12., péntek 23:55

Neymar soha a budos eletben ne legyen madridi. Beallt Messi moge talpnyalonak, mar elnezest, sokkal tobb volt benne. Kikopott az egyenisege, eltunt Neymarbol az, ami Neymarre tette. Maradjon ott, es bassza csak el a karrierjet, vagy menjen Pep utan.
:goat:

Vissza: