Így van, de ezzel nincs is gond, de az durva, hogy akit itt kiteszünk, az átmegy oda és vagy segget nyal, mint miro vagy éget minket, mint Kerlon. Nem tudom melyik a gázosabbDupla D írta:Ott is ugyanúgy elfogult a többség, meg itt is. Nem kell álszentnek lenni.donor írta:Erre kíváncsi voltam, életemben először átmentem, beleolvastam, hánytam, visszajöttem. Minden elismerésem Paleszéknak, szörnyű lehet ott "élni".
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ott is ugyanúgy elfogult a többség, meg itt is. Nem kell álszentnek lenni.donor írta:Erre kíváncsi voltam, életemben először átmentem, beleolvastam, hánytam, visszajöttem. Minden elismerésem Paleszéknak, szörnyű lehet ott "élni".
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Erre kíváncsi voltam, életemben először átmentem, beleolvastam, hánytam, visszajöttem. Minden elismerésem Paleszéknak, szörnyű lehet ott "élni".Realista24 írta:Nagyon azt írja mindenki...plusz még 8+8 milliós egyéb díjakról is olvasni, hogy fonjam össze a szemöldökömR24, ez tényleg igaz?
off: én kérek elnézést Kerlon miatt is, amit leművelt nálatok.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyon azt írja mindenki...plusz még 8+8 milliós egyéb díjakról is olvasni, hogy fonjam össze a szemöldökömR24, ez tényleg igaz?
off: én kérek elnézést Kerlon miatt is, amit leművelt nálatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt úgymond hozná magával a felújítás, nem a helyek bővítése a cél. Mivel az egyik hosszanti oldal magasabb, mint a másik, így az új tető miatt ki kell egyenlíteni.h3x0r írta:A Bernabeu es a Camp Nou latogatottsaga a 16/17-es szezonban
A Camp Nou-t tenyleg legjobb esetben évi 6 meccs miatt akarjak 105 ezresre boviteni? (4 BL ha elodontoig jutnak, 1 bajnoki, 1 kupa ha pont El Clasicot sorsolnak)
Amúgy egy szórakozó- és kereskedelmi központot akarnak felhúzni oda, gondolom van terv arra, h akarják a létszámot is feljebb tornázni.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha már írok ide. Azt olvastam most, hogy Vinicius még a héten aláír hozzátok, most hosszabbított a Flamengoval, de ez része a Madrid ügyletnek. Van opció rá, hogy 18 éves kora után is marad még 1 évet kölcsönbe, de a Real akar egy vétójogot erre, ha úgy teljesít. 45 millió lesz a vételára ha minden igaz. Google fordítóval olvastam a spanyol cikket - angolul -, szóval nem biztos, hogy minden stimmel.
R24, ez tényleg igaz?
R24, ez tényleg igaz?
Azt azért akarják, mert az új tetőszerkezethez nem jó ez az asszimetrikus megoldás, és ennek a kiegyenlítése jár ezekkel a plusz ülőhelyekkel.h3x0r írta:A Bernabeu es a Camp Nou latogatottsaga a 16/17-es szezonban
A Camp Nou-t tenyleg legjobb esetben évi 6 meccs miatt akarjak 105 ezresre boviteni? (4 BL ha elodontoig jutnak, 1 bajnoki, 1 kupa ha pont El Clasicot sorsolnak)
- h3x0r
A Bernabeu es a Camp Nou latogatottsaga a 16/17-es szezonban
Már akinek. Szerintem mindig volt gond vele. Madridban soha nem hozta azt, amiért és amennyiért ide lett hozva. Általában mindig akkor védik az emberek, amikor már régen nem láttuk, hogy bezzeg milyen jó volt, mikor játszott. Valahogy a meccsek nagy része alatt ezek elég ritkák. Ugye az idő megszépít sok mindent. Egy dolog, ami vele kapcsolatban egyből beugrik, az: Majd, ha...! Amióta itt van ezt zengi mindenki, ki ki a saját folytatását behelyettesítve (ideigazol, belerázódik, felépül, izmosodik, szálkásodik, kinő a haja, stb).ferni írta:Bale mindig akkor van ennyire elővéve, mikor lehetősége sincs bizonyítani, mert sérült és ilyenkor olyan szinten van szapulva szerencsétlen, hogy az hihetetlen.
Lesérült, kidőlt elég sok időre visszatért, ideje se volt visszarázódni, el is tiltatta magát pirossal, majd lesérült megint hamar és kb azóta folyamat megy a szarozása, de valami kegyetlenül.
Érdekes módon ősszel semmi gond nem volt vele, mikor tudott játszani.
Ennyit meg még sose hagyott ki, mint most a bokája miatt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Bale mindig akkor van ennyire elővéve, mikor lehetősége sincs bizonyítani, mert sérült és ilyenkor olyan szinten van szapulva szerencsétlen, hogy az hihetetlen.
Lesérült, kidőlt elég sok időre visszatért, ideje se volt visszarázódni, el is tiltatta magát pirossal, majd lesérült megint hamar és kb azóta folyamat megy a szarozása, de valami kegyetlenül.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Más típusú játékosok, Neymar pengés játékos , egy igazi trükk gép .. Bale tipikus Brit erősebb jobban fejel , és gyorsabb is.. és az a bal láb azért nem piskóta .. tény hogy a sérülései hátráltatják .. meg az is tény hogy Neymar játéka sokkal látványosabb.Mickey írta:Neymarnak szerintem is több köze van a labdarúgás nevezetű sportághoz, mint Bale nek.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Neymarnak szerintem is több köze van a labdarúgás nevezetű sportághoz, mint Bale nek.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Neymar szerintem egy szinttel Bale fölött áll...azonkívül, hogy Barcás a tag, nekem különösképpen semmi bajom nincs vele. Én nálunk is megnézném, hogy mit tudna...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igaz!csabi* írta:de hát a barcában ki nem irritáló iniestán meg messin kívül?L.Miki írta:
Hát azért egy spanyol kupát csak elhozott nekünk, meg a BL fejes gólja, bár nem az döntött, így is úgy is bedaráltuk volna őket. Azt nem tudom, hogy Neymar mennyit tett ott, ami hozzáfűzhető, de szerintem komplexebb játékos Neymar, mint Bale bármennyire is fájó ezt mondani róla. Viszont irritálóbb is!
Bár azért Messi is irritáló...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
de hát a barcában ki nem irritáló iniestán meg messin kívül?L.Miki írta:Hát azért egy spanyol kupát csak elhozott nekünk, meg a BL fejes gólja, bár nem az döntött, így is úgy is bedaráltuk volna őket. Azt nem tudom, hogy Neymar mennyit tett ott, ami hozzáfűzhető, de szerintem komplexebb játékos Neymar, mint Bale bármennyire is fájó ezt mondani róla. Viszont irritálóbb is!csabi* írta:szerintem semmivel nem tett többet hozzá gareth itt, mint neymar ott. és legalább nem csak évi 20 meccsen bevethető
ja és azzal is vitatkoznék, hogy bale a jobb
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát azért egy spanyol kupát csak elhozott nekünk, meg a BL fejes gólja, bár nem az döntött, így is úgy is bedaráltuk volna őket. Azt nem tudom, hogy Neymar mennyit tett ott, ami hozzáfűzhető, de szerintem komplexebb játékos Neymar, mint Bale bármennyire is fájó ezt mondani róla. Viszont irritálóbb is!csabi* írta:szerintem semmivel nem tett többet hozzá gareth itt, mint neymar ott. és legalább nem csak évi 20 meccsen bevethető
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem meg Neymar jobb.
Jobb 1v1-ben. Konnyebben tor be, alakit ki helyzetet. Gyengebb fejjel, de loni azt szinten jol tud.
Na mar most szerintem Neymar nalunk nem olyan lenne mint a barcaban.mas jatekos lett volna belole, jobb.
Jobb 1v1-ben. Konnyebben tor be, alakit ki helyzetet. Gyengebb fejjel, de loni azt szinten jol tud.
Na mar most szerintem Neymar nalunk nem olyan lenne mint a barcaban.mas jatekos lett volna belole, jobb.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem semmivel nem tett többet hozzá gareth itt, mint neymar ott. és legalább nem csak évi 20 meccsen bevethető
- Süti
Pipita írta:
Én mondom. Bale jobb játékos, mint Neymar, és sokkal nagyobb szerepe volt bármilyen sikerünkben, mint Neymarnak bármilyen katalán sikerben. De dekázni meg hasztalanul biciklizni Neymar tud ügyesebben, ezt aláírom.
Na ezt hehe meg ne lássa.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én mondom. Bale jobb játékos, mint Neymar, és sokkal nagyobb szerepe volt bármilyen sikerünkben, mint Neymarnak bármilyen katalán sikerben. De dekázni meg hasztalanul biciklizni Neymar tud ügyesebben, ezt aláírom.csabi* írta:mondjuk neymar kb mindig normálisan nyilatkozok, nem tudom miért lenne talpnyaló, és ha idejön meg cr mögött van ami mondjuk rosszabb lett volna neki mivel ment volna a jobbosra. és senki ne mondja, hogy nem lenne előrelépés egy balehez képest
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Mint amikor azt a 100ezernyi szemetet összefújta a szél a kádjukban egy kis cabrónozásra Eto'oval az élen?BlancoMark írta:Egy kicsit legyetek veluk egyutterzobbek legyszi