+1VanillaSky írta:32 évesen a szezon után? El.Eladnád 300 millió euróért?
emberfeletti amit csinalt, de ideje a korszakvaltasnak
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 17., szerda 23:05
+1VanillaSky írta:32 évesen a szezon után? El.Eladnád 300 millió euróért?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 17., szerda 23:04
Én örülnék neki, ha innen vonulna vissza. Pénz ide vagy oda. Annyi legendánk nem innen vonult vissza, Cr7 tett annyit a csapatért, és kiküzdötte, hogy élőlegenda legyen itt, hogy szerintem megérdemelné, ha innen vonulna vissza. Marketing szempontból továbbra is kedvező szerintem az itt léte. Amit most nyújt nem fog tudni mindig, ha elfogadja, hogy gyakrabban lesz jegelve, amit már látunk, hogy elfogad, akkor simán működhet vele is a rendszer. Bízom benne, hogy innen vonul vissza!VanillaSky írta:32 évesen a szezon után? El.Eladnád 300 millió euróért?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. május 17., szerda 23:00
32 évesen a szezon után? El.Eladnád 300 millió euróért?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 17., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 17., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 17., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 17., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 17., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 17., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. május 17., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. május 17., szerda 20:35
Fáradtak voltunk,nyertes el clasico volt a bayern előtti hétvégén,azzal lettünk bajnokok,és a csatáraink nem remekeltek,Cr vàgott kettőt de kevés volt.ericco írta:Úgy érted, Mourinho elcseszte?L.Miki írta:csak hát nem volt meg a plusz
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 17., szerda 20:01
Úgy érted, Mourinho elcseszte?L.Miki írta:csak hát nem volt meg a plusz
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 17., szerda 19:57
Ha abban az évben fejben kicsit erősebbek vagyunk, akkor akár a BL döntőben is ott lehettünk volna. Abban az évben szerintem a legjobbak voltunk a kontrajátékunkkal, a 121 lőtt góllal a bajnokságban, a BL-ben is aprítottunk, csak hát nem volt meg a plusz. Na de most!pheco írta:Nekem is az a kedvenc szezonom tole. Nagy kar a Bayern elleni tiziparbajert abban az evben. Ott volt a legjobb az atmenet az MU-s es a Realos CR kozott. Boven verte a vedoket, mellette meg fosta a golokat.dzsi91 írta:Jézusom mennyi szabadot vert be régen.Elképesztő volt amúgy, 2011-12es szezon volt szerintem a legkeményebb tőle.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. május 17., szerda 17:48
Nekem is az a kedvenc szezonom tole. Nagy kar a Bayern elleni tiziparbajert abban az evben. Ott volt a legjobb az atmenet az MU-s es a Realos CR kozott. Boven verte a vedoket, mellette meg fosta a golokat.dzsi91 írta:Jézusom mennyi szabadot vert be régen.Elképesztő volt amúgy, 2011-12es szezon volt szerintem a legkeményebb tőle.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 17., szerda 14:41
Ki is jött a hivatalos keret, nincs benne. Ezt az egyet csípem Löwben, semmi mást.CS0ki írta:Szerencsére az nem, mert Löw helyén kezeli ezt kupát, és Kroost nem lesz a keretbe.Nem ismerem a sorsolást, és nem is igazán érdekel a Konföd kupa, de ha az ágak nem zárják ki, könnyen összejöhet egy Cé-Toni párharc a döntőben, ami elég nagy csemege lenne.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. május 16., kedd 18:06
Több poszton több csapatnál(tot) tudott csúcsra érni illetve tudta csúcsra juttatni. Mi kellene még?donor írta:Az a legmókásabb, amikor jönnek a tudorok, hogy ő csak egy átlagos képességű emberke, aki a sok munkának köszönheti egyedül... pedig ebben az időben csak egy dribliző nyálgépnek tartottam. Azóta szerencsémre megláthattam az emberséget, sportemberséget, amit mögé rakott.KAG írta:https://youtu.be/Pyj2ANoOHh0
Köze nincs egyik mostani huszonévesnek sem a fiatalkori énjéhez.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 16., kedd 14:19
Szerencsére az nem, mert Löw helyén kezeli ezt kupát, és Kroost nem lesz a keretbe.Nem ismerem a sorsolást, és nem is igazán érdekel a Konföd kupa, de ha az ágak nem zárják ki, könnyen összejöhet egy Cé-Toni párharc a döntőben, ami elég nagy csemege lenne.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2017. május 16., kedd 11:40
Azért fiatal korában mennyire agilis volt. Mondjuk ennek hiányát nem csak az éveknek, hanem annak is betudom, hogy amikor idejött, hopp +10 kg-t felpakoltak rá.KAG írta:https://youtu.be/Pyj2ANoOHh0
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 16., kedd 11:30
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 16., kedd 11:19
Az a legmókásabb, amikor jönnek a tudorok, hogy ő csak egy átlagos képességű emberke, aki a sok munkának köszönheti egyedül... pedig ebben az időben csak egy dribliző nyálgépnek tartottam. Azóta szerencsémre megláthattam az emberséget, sportemberséget, amit mögé rakott.KAG írta:https://youtu.be/Pyj2ANoOHh0
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem