James Rodríguez - 16
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: James Rodríguez - 10
Alakul?
Nem szeretnék telhetetlen lenni, de picit keveslem.
De tényleg csak picit. Nálam közelít az összeg.
Nem szeretnék telhetetlen lenni, de picit keveslem.
De tényleg csak picit. Nálam közelít az összeg.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BBeno írta:ronci is elköszönt.
Vagy csak féltékennyé akarta tenni a marokkóit.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
No offence, de a Real Madrid talán nem? Európa top csapatai szerintem egyre inkább brandek.ez a United már inkább egy hatalmas brand lett az egész világon, mintsem focicsapat.
Nem lehet minden egyes helyre kezdőcsapat kaliberű játékost hozni. Hány meg hány játékos ment már el innen emiatt...Ha idén duplázunk annak az a kulcsa, h ilyen bő volt a keret, h voltak olyan játékosok, mint James és Morata, akikre az ért többnyire lehetett számítani, akár kezdőként és csereként is egyaránt.
James-nek remek dolga lesz a United-ben, mert ott talán még valamelyest létezik a posztja, a Real-ban már nem nagyon. Atletikus támadófutball, amibe gyors, technikás szélsők, és jó box-to-box középpályások kellenek elsősorban. Az a klasszikus 10-es, trequartista poszt nem létezik a Real Madridnál már egy jó ideje. Özil is ezért dobbantott.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Hát nem tudom, h ez elég lenne. Ha idén duplázunk annak az a kulcsa, h ilyen bő volt a keret, h voltak olyan játékosok, mint James és Morata, akikre az ért többnyire lehetett számítani, akár kezdőként és csereként is egyaránt.
Na már most, ha mind kettő elmegy, és pótoljuk Mbappéval az szerintem kevés. Főleg úgy, h ha itt marad Bale, aki bármokor kieshet, itt marad Benz, akitől vhogy én nem nézem ki h jövőre kivirágzik és jobb szezont futna, az meg h 40x fölötti meccsből kb a negyedén játszik értékelhetően, arról nem is beszélve ha esetleg Bappé kiszorítja és csereként v csak rotálva lesz használva.
LV meg vhogy egyre jobban épül le, semmi haszna nem lett a játékának így a szezon végére, pedig jól indúlt.
CR meg CR veszély mindig benne lesz, de játékban egyre kevésbé lesz használható.
Szerintem ez elég vékonyka lehet, főleg ha jövőre is 3 fronton akarunk helytállni, és hát mi más lehetne a cél.
Főleg ha marad a 4-3-3.
4-3-3 -ban is mindenhova jutna 2 ember.
Esetlegesen 22, kezdőben is megfelelő játékos, minden csak nem vékony. ( és tartalékokat nem említettük ha fel kell tölteni )
Máshol kezüket összetennék ha így lehetne számolni,tervezni a játékosállománnyal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. május 16., kedd 18:37-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Amivel jól járhat James esetében az MU, az a gólok. Az nagyon hiányzik az MU-nál, és James akármilyen szarul is játszik sokszor, a statisztikákat szokta hozni. Ha még valamilyen szinten köré is lesz építve a csapat, és körülötte a munkásemberek dolgoznak helyette is, akkor papíron jól fognak mutatni a számai. AZ más kérdés, hogy összességében nem biztos, hogy jól jönnek ki belőle a vörösök.
De az MU remélem csak azért veszi meg, hogy utána jobb fejek legyünk Bale eladása kapcsán!
De az MU remélem csak azért veszi meg, hogy utána jobb fejek legyünk Bale eladása kapcsán!
a superbowlt megdönti de a vb döntőt közel sem.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én pedig azt sejtem (mivel a számokat pontosan kevesen látják, tudják, azok sem 100%-ig pontosak), hogy az MU pont azt érzi, a brand veszít az értékéből, de minimum nem nő olyan tempóban, mint a Real, Barca és Bayern hármasé. Főleg az első kettő rivalizálása tett jót ebből a szempontból, az emberek imádják az ilyen harcokat. Nem véletlenül az El Classico még a Super Bowl de talán a foci VB döntőjének nézettségét is meghaladja.Caraway írta: ez a United már inkább egy hatalmas brand lett az egész világon, mintsem focicsapat.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Felőlem mehet a James Pogba csere, hogy ne titeket gyengítsenCaraway írta:Ez meg a másik amit nem értek. Ebben az évben olyan fele-fele arányban 4231-ben és 433-ban játszott a csapat. Na most az király ha Jamest megveszi, és 4231-et akar játszatni, mivel Pogba meg sokkal gyengébb a 2 középpályásos rendszerben, ez látható a válogatottban is.wZoLee7 írta:A nagy helyzet, hogy szerintem Mou is jócskán visszaesett. Az ő játéka elfogyott, vagy ha Jamessel akarja feltámasztani a kontrafociját meg a 4231-et akkor minden MU drukker vásároljon be a papírzsepiből mert nagy sírás lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ez meg a másik amit nem értek. Ebben az évben olyan fele-fele arányban 4231-ben és 433-ban játszott a csapat. Na most az király ha Jamest megveszi, és 4231-et akar játszatni, mivel Pogba meg sokkal gyengébb a 2 középpályásos rendszerben, ez látható a válogatottban is.wZoLee7 írta:A nagy helyzet, hogy szerintem Mou is jócskán visszaesett. Az ő játéka elfogyott, vagy ha Jamessel akarja feltámasztani a kontrafociját meg a 4231-et akkor minden MU drukker vásároljon be a papírzsepiből mert nagy sírás lesz.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
eredmények nélkül a brand tartja fent őket. ha még pár évig ilyen siralmas lesz akkor valóban elkezdhet visszaesni gazdaságilag is de egyenlőre a sport eredményeket ellensúlyozza a brand. még mindig nagy csapat még mindig tudnak igazolni, de ha nem érnek vissza a blbe folyamatosan akkor a játékosok elmennek és egy szinttel leesnek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát nem tudom, h ez elég lenne. Ha idén duplázunk annak az a kulcsa, h ilyen bő volt a keret, h voltak olyan játékosok, mint James és Morata, akikre az ért többnyire lehetett számítani, akár kezdőként és csereként is egyaránt.Mickey írta:Mbappe annyira adja magát, mint korábban nem sok ilyen igazolás.
Igen -igen.
Végtére is elmenne 3 támadó: "james",morata,mariano? és érkezne egy.
Középpálya az stabil, talán Llorente is beválik.....
CR-Benz-Asensio-Bale-Vasquez -Mbappe ? Vonal pedig egész rendben hangzik, és variálható is a keret.
Na de vajon Perez mikről álmodik manapság. Na és ZZ!
Na már most, ha mind kettő elmegy, és pótoljuk Mbappéval az szerintem kevés. Főleg úgy, h ha itt marad Bale, aki bármokor kieshet, itt marad Benz, akitől vhogy én nem nézem ki h jövőre kivirágzik és jobb szezont futna, az meg h 40x fölötti meccsből kb a negyedén játszik értékelhetően, arról nem is beszélve ha esetleg Bappé kiszorítja és csereként v csak rotálva lesz használva.
LV meg vhogy egyre jobban épül le, semmi haszna nem lett a játékának így a szezon végére, pedig jól indúlt.
CR meg CR veszély mindig benne lesz, de játékban egyre kevésbé lesz használható.
Szerintem ez elég vékonyka lehet, főleg ha jövőre is 3 fronton akarunk helytállni, és hát mi más lehetne a cél.
Főleg ha marad a 4-3-3.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát csak ilyen szintű eredmények mellett ez a Brand is kopik rendesen előbb utóbb
ZIDANE
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amúgy amikor meghallottam James nevét, nekem is elsőre egyből az adidas ugrott be, ugyanúgy mint erriconak. Szép fiú, a töménytelen mennyiségű reklám, hirdetés eladható vele, tökéletesen illik ide. Tudom, hogy ez kicsit off James topikjában, de sajnos az utóbbi időben azt érzem, hogy ez a United már inkább egy hatalmas brand lett az egész világon, mintsem focicsapat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Képzeld el Khedirát butább kiadásban, nagy hajkoronával.Realista24 írta: Más csapatok játékosait nem nagyon tudom megítélni, mivel nem nézek más meccseket, szóval nem tudom, de gondolom Fellaini ezek szerint nem túl jó nagy spíler a Manuban
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A nagy helyzet, hogy szerintem Mou is jócskán visszaesett. Az ő játéka elfogyott, vagy ha Jamessel akarja feltámasztani a kontrafociját meg a 4231-et akkor minden MU drukker vásároljon be a papírzsepiből mert nagy sírás lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Más csapatok játékosait nem nagyon tudom megítélni, mivel nem nézek más meccseket, szóval nem tudom, de gondolom Fellaini ezek szerint nem túl jó nagy spíler a ManubanwZoLee7 írta:Mit lát Fellainiben?
Jamest látom, a hiányosságait is, és nem Moura vall egy ilyen igazolás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Ezt az antimadridisták fogják mondani ismét, szóval semmi köze nem lesz a valósághozrashidm írta:Főleg, ha egy-két alkalommal bedarálják.ericco írta:Özil volt a Világ legjobb labda nélküli irányítója, James lesz a Világ legjobb jobb láb nélküli irányítója
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Főleg, ha egy-két alkalommal bedarálják.ericco írta:Özil volt a Világ legjobb labda nélküli irányítója, James lesz a Világ legjobb jobb láb nélküli irányítója
- ericco
- Kapcsolat:
Szinte senki sem akar jelenleg oda igazolni, mert még nincs csapat. Maradnak a máshol létszámfelettivé váló játékosok, közepes szintűek vagy az Ibra féle kalandor kalsszisok. Pogbára is durván rá kellett igérni tavaly, főleg a játékos fizetésénél, hogy a Madrid inkább visszalépjen.Caraway írta:Fejemet fogom, hogy mennyire értelmetlen igazolásokat hajt végre ez a klub évek óta, teljes fejetlenség.
Most ez egy ilyen korszak. Mindenki a Barcaba, Realba vagy a Bayernbe akar igazolni. Majd lesz ez máshogy is, mint a 2000-es évek második felében. Akkor mindenki a PL-be akart igazolni (a dupla fizuk miatt ).
Lehet csak Woodwardnak és az Adidasnak kell.Mondjuk számomra érdekes, hogy Mounak minek kellhet, mit láthat benne?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2017. május 16., kedd 12:58-kor.
Merci Zizou!